Instalați un VPN pe Android? Ușor-peasy cu ghidurile noastre! | VPNOverview

Dacă aveți un abonament VPN, există șanse mari să doriți să utilizați acest lucru și pe dispozitivul dvs. Android. La urma urmei, în aceste zile, mulți dintre noi petrecem chiar mai mult din timpul lor online pe telefonul mobil sau tableta decât pe computerul lor. Există mai multe moduri de a instala un VPN pe dispozitivul dvs. Android. În acest articol, vom discuta și vom explica patru dintre acestea. Pentru cei care doresc să ajungă imediat la ea, vom începe cu cel mai rapid și cel mai simplu mod: folosind o aplicație VPN dedicată pentru Android. Dacă aveți nevoie de mai multe informații, nu vă faceți griji. La urma urmei, acest articol discută, de asemenea, despre cele mai bune servicii VPN pentru Android și alte trei modalități de instalare a unui VPN pe dispozitivul dvs. Android.


Instalarea unei VPN pe Android utilizând o aplicație VPN

Utilizarea unei aplicații Android dedicate este, după părerea noastră, cel mai simplu și rapid mod de a instala și configura o VPN pe Android. Prin urmare, acest lucru este ceea ce ne recomandăm utilizatorilor de Android. Cu toate acestea, asigurați-vă că VPN-ul dvs. oferă o aplicație Android dedicată dacă mergeți pe această rută. La urma urmei, nu toți furnizorii VPN o fac. Cu toate acestea, practic toți furnizorii VPN populari au o aplicație Android decentă sau chiar bună în aceste zile.

Nu sunteți sigur care este cea mai bună aplicație VPN pentru dispozitivul dvs. Android? Aruncați o privire la secțiunea care tratează acest lucru mai jos în articol sau, dacă doriți să folosiți o VPN imediat, alegeți unul dintre cei mai buni furnizori VPN. Toate VPN-urile din această listă oferă o aplicație excelentă pentru Android.

Acum, fără alte detalii, citiți scurtul ghid de mai jos pentru a afla cum puteți configura o VPN pe dispozitivul dvs. Android folosind o aplicație dedicată din magazinul Google Play.

1. Obțineți un abonament și un cont cu furnizorul VPN preferat.

2. Descărcați aplicația Android a furnizorului dvs. VPN din Magazinul Google Play.

Căutare Google Play Store: VPN

3. Instalați aplicația.

4. Deschide aplicația. Probabil va apărea un mesaj în care aplicația vă solicită permisiunea de a crea o conexiune VPN la dispozitivul dvs. Faceți clic pe „permite” sau „da” (sau pe orice buton pe care trebuie să faceți clic pentru a vă indica permisiunea).

5. Conectați-vă cu serviciul VPN. Probabil ați primit un e-mail de la serviciul dvs. VPN care conține instrucțiuni de conectare și / sau probabil că veți fi creat o parolă chiar dvs. Utilizați aceste detalii pentru a vă conecta la serviciul VPN.

6. După conectare, veți ajunge la tabloul de bord al aplicației VPN, unde veți vedea diferite opțiuni în funcție de furnizorul VPN.

7. Alegeți o locație a serverului și un server la care să vă conectați.

Selecția serverului Surfshark Android

8. VPN este activat acum. Majoritatea dispozitivelor Android vă vor arăta că VPN rulează. În mare parte fac acest lucru afișând o pictogramă în partea de sus a ecranului.

Care este cel mai bun VPN pentru dispozitivul meu Android?

Dacă ați omis ghidul nostru scurt și util deocamdată, pentru că aveți nevoie de informații suplimentare, de exemplu, despre cel mai bun VPN pentru dvs., nu vă faceți griji. Înțelegem că nu toată lumea are deja clar ce VPN este cel mai bun pentru ei. Alegerea poate părea un pic covârșitoare cu atât de mulți furnizori VPN acolo în aceste zile.

Din fericire, alegerea unui furnizor VPN bun nu este atât de dificil cum s-ar putea crede. La urma urmei, la fel ca în cazul oricărei alte achiziții, trebuie să fiți la curent cu propriile dorințe și nevoi atunci când alegeți un furnizor VPN. De exemplu, doriți să utilizați VPN pentru a debloca și a vă bucura de conținut în streaming, cum ar fi versiunea americană a Netflix? Sau vrei doar mai multă confidențialitate la un preț foarte rezonabil?

Deoarece înțelegem că și utilizatorii Android, au cerințe foarte diferite atunci când vine vorba de serviciul lor VPN, am inclus mai jos trei mari VPN-uri Android, toate oferind avantaje proprii. Desigur, toți acești trei furnizori sunt perfect compatibili cu Android și oferă o aplicație Android excelentă.

ExpressVPN: cel mai bun VPN complet și în streaming pentru Android

În opinia noastră, ExpressVPN este cel mai bun VPN all-round pentru Android. ExpressVPN este extrem de rapid, are o mulțime de servere (3000+ servere în 94 de țări) și este ușor de instalat pe Android. Mai mult, serverele super rapide ale ExpressVPN fac ca acest VPN să fie excelent pentru streaming (și chiar descărcare) pe Android. Împreună cu capacitatea ExpressVPN de a debloca conținutul geore-restricționat, cum ar fi versiunea americană Netflix (dacă nu sunteți din SUA), vitezele sale de streaming impresionante fac ExpressVPN perfect pentru toate nevoile dvs. de divertisment pe Android.!

Mai mult, ExpressVPN este un VPN foarte sigur, care oferă o criptare excelentă a datelor. Desigur, este bine de știut. La urma urmei, mulți dintre noi folosim dispozitivele noastre (portabile) Android pentru a ne conecta la punctele fierbinți wifi publice și altele asemenea. Acestea pot fi foarte sigure fără protecția oferită de un VPN fiabil, cum ar fi ExpressVPN.

NordVPN: VPN-ul de deblocare final pentru Android

În ciuda prețului scăzut, NordVPN oferă tot ceea ce te-ai aștepta de la o VPN premium adevărată. Pentru început, utilizatorii de Android cu abonament NordVPN pot alege dintre două dintre cele mai bune protocoale de criptare VPN de acolo: OpenVPN (UDP) și OpenVPN (TCP). Mai mult, NordVPN oferă viteze bune și o selecție impresionantă de servere (peste 5200 de servere în 59 de țări).

Rețeaua mare de servere a NordVPN este foarte utilă în timpul uneia dintre cele mai utile aplicații NordVPN: eludarea geo-restricțiilor și cenzura. La urma urmei, NordVPN este excelent pentru deblocarea conținutului geo-blocat, cum ar fi versiunea americană Netflix când nu sunteți în SUA, sau Google sau alte aplicații și site-uri web atunci când sunteți în China. Numeroasele locații de servere diferite ale NordVPN vă asigură că puteți debloca conținutul dintr-o serie de țări diferite. Unul dintre motivele pentru care NordVPN este atât de bun pentru deblocare, este din cauza a două caracteristici foarte utile pe care le oferă: adrese IP dedicate și servere nefiscate. Dacă doriți să aflați mai multe despre aceste funcții, trebuie doar să faceți clic pe link-uri.

Surfshark: VPN-ul bugetului premium premium pentru Android

Un VPN cu buget premium? Este chiar posibil? Datorită Surfshark știm că este! Surfshark arată această formulă improbabilă de calitate premium și accesibilitate poate fi aplicată și pe Android. La urma urmei, Surfshark oferă unele dintre cele mai fiabile protocoale de criptare în jur, printre care OpenVPN (UDP) și OpenVPN (TCP). Mulți experți consideră că aceste protocoale sunt două dintre cele mai sigure (dacă nu cele mai sigure, perioade), cele mai rapide și mai eficiente protocoale de criptare. Ca atare, Surfshark oferă viteze mari, fie că navigați, transmiteți, descărcați sau chiar jucați. Mai mult decât atât, Surfshark oferă câteva caracteristici extraordinare, unele dintre ele fiind oferite în mod normal doar de către concurenți mai pricepuți. De exemplu, Surfshark oferă un comutator de ucidere, adrese IP statice, conexiuni VPN duble și o funcție de listare albă. Toate acestea vin la prețul de doar 1,99 USD cu Surfshark.

În sfârșit, Surfshark este unul dintre foarte puțini furnizori de VPN (în special în gama sa de preț) care vă permit să utilizați un abonament pe cât de multe dispozitive doriți. Ca atare, Surfshark vă permite să vă bucurați de toate avantajele VPN pe toate dispozitivele dvs. (Android)!

Instalarea unui VPN Android fără utilizarea unei aplicații

Cei mai mulți furnizori VPN în aceste zile oferă aplicații pentru multe sisteme de operare diferite, inclusiv Android. Cu toate acestea, acest lucru nu este valabil pentru toți furnizorii VPN. Mai mult, este posibil să preferați instalarea unui VPN pe routerul dvs., deoarece doriți să conectați toate dispozitivele (Android) la VPN. Din păcate, multe servicii VPN nu oferă o aplicație care acceptă acest lucru (încă). În cele din urmă, există și oameni care pur și simplu preferă să configureze manual o VPN, indiferent de motiv.

În orice caz, indiferent de motivul dvs. pentru a nu utiliza o aplicație VPN, mai jos veți găsi alte trei modalități de configurare a unei conexiuni VPN pe Android.

Instalarea unui VPN pe Android schimbând setările rețelei

Dacă nu puteți sau nu doriți să instalați o aplicație VPN pe dispozitivul dvs. Android, există un alt mod relativ ușor de a configura o VPN: schimbarea setărilor rețelei. Această metodă este utilă dacă VPN-ul dvs. nu oferă o aplicație Android dedicată, de exemplu. Citiți ghidul rapid și ușor de mai jos pentru a afla cum funcționează această metodă.

 1. Obțineți un abonament și un cont cu furnizorul VPN la alegere.
 2. Accesați setările dispozitivelor Android.
 3. Accesați secțiunea din rețele și selectați „VPN”.
 4. Vei ajunge pe un ecran în care sunt afișate toate conexiunile VPN (deci probabil că nu sunt încă una). Când ați adăugat o conexiune VPN, o puteți configura și de pe acest ecran. În orice caz, deocamdată selectați „Adăugați VPN”.
 5. Acum veți vedea un ecran în care puteți completa detaliile furnizorului VPN și informațiile de conectare. De obicei, puteți găsi detaliile VPN pe site-ul web al furnizorului. Dacă nu, puteți contacta serviciul clienților VPN.
 6. Când ați completat toate informațiile, trebuie doar să le salvați. De obicei, acest lucru se face selectând un pic de „pictogramă de verificare” în colțul din dreapta sus.
 7. Acum conectați-vă la VPN. Acest lucru se face prin apăsarea butonului mic de comutare, făcându-l să devină albastru.

Alte modalități de configurare a unui VPN pe Android

RouterÎn afară de instalarea și configurarea unui VPN direct pe dispozitivul Android, puteți conecta dispozitivul la o VPN printr-un alt dispozitiv care are conexiune VPN. Acest lucru poate fi realizat prin configurarea unui VPN pe routerul dvs. (virtual). Astfel, toate dispozitivele (Android) conectate la router vor avea o conexiune VPN, fără a fi necesar să descărcați și să instalați nicio aplicație VPN sau să configurați setările de rețea pe dispozitivele dvs. Android. Citiți mai jos pentru a afla cum funcționează această metodă.

Instalarea unui VPN pe router

Instalarea unui VPN pe routerul dvs. nu este complet lipsită de riscuri. La urma urmei, aceasta presupune modificarea unui pic de joc cu firmware-ul routerului, numit și „intermitent”. Dacă acest lucru nu este făcut în mod corespunzător, acesta ar putea deteriora routerul. Prin urmare, asigurați-vă întotdeauna să urmați instrucțiunile noastre pentru a evita orice probleme majore.

 1. În primul rând, verificați dacă este posibil să instalați un VPN pe routerul dvs. particular. Articolul nostru despre cele mai bune routere VPN oferă ajutor în acest sens.
 2. Blițează firmware-ul routerului și instalează VPN-ul. Pentru a face acest lucru, urmați acest ghid util și extensiv.
 3. Când ați aprins interfața firmware-ului routerului și ați instalat VPN-ul, conectați dispozitivul Android la router. Acum va fi conectat automat la VPN, la fel ca orice alte dispozitive conectate la router.

Instalarea unui VPN pe un router virtual (PC sau Mac)

Dacă nu puteți sau nu doriți să clipești firmware-ul routerului, există o altă opțiune. În acest caz, puteți utiliza computerul sau computerul Mac ca router virtual și puteți configura VPN pe acest router virtual. Acest lucru înseamnă că computerul dvs. va acționa în esență ca un router real pentru toate dispozitivele (Android) conectate. La rândul său, toate aceste dispozitive vor fi, de asemenea, conectate la VPN-ul dvs. Urmați ghidul de mai jos pentru a utiliza această metodă.

 1. Instalați un VPN pe computer. Aceasta este de obicei doar o problemă de descărcare a unei aplicații pentru computerul dvs. sau computerul Mac. Dacă aveți probleme, nu uitați să consultați secțiunea noastră de revizuire VPN. Aici veți găsi numeroase recenzii VPN, inclusiv instrucțiuni de instalare.
 2. Activați funcția hot spot pe computer. Modul în care se face acest lucru diferă în funcție de computer și sistem de operare. Pe multe computere veți naviga doar la conexiunile la internet și apoi la „setări”, unde veți găsi o secțiune numită „punct fierbinte mobil” sau ceva similar.
 3. Conectați dispozitivul Android la acest punct fierbinte. Acum, dispozitivul dvs. este conectat și la VPN.
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me