Instal·leu una VPN a Android? Easy-peasy amb els nostres guies! | Vista VPNOver

Si teniu una subscripció a VPN, hi ha una bona probabilitat que també vulgueu utilitzar-la en els vostres dispositius Android. Al cap i a la fi, molts dies passem encara més del seu temps en línia al seu telèfon mòbil o tauleta que al seu ordinador. Hi ha diverses maneres d’instal·lar una VPN al dispositiu Android. En aquest article, en parlarem i n’explicarem quatre. Per a aquells que vulgueu accedir-hi immediatament, començarem amb la forma més ràpida i senzilla de fer-ho: utilitzar una aplicació VPN dedicada per a Android. Si necessiteu més informació, no us preocupeu. Al cap i a la fi, aquest article també discuteix els millors serveis VPN per a Android i tres altres maneres d’instal·lar una VPN als dispositius Android..


Instal·lació d’una VPN a Android mitjançant una aplicació VPN

Utilitzar una aplicació dedicada per a Android és, segons la nostra opinió, la manera més fàcil i ràpida d’instal·lar i configurar una VPN a Android. Per tant, això és el que recomanem als usuaris d’Android. Tanmateix, assegureu-vos que la vostra VPN ofereixi una aplicació per a Android dedicada si esteu baixant per aquesta ruta. Al cap i a la fi, no tots els proveïdors VPN sí. No obstant això, pràcticament tots els proveïdors VPN populars tenen una aplicació Android decent o fins i tot una bona per a aquests dies.

No tens clar quina és la millor aplicació VPN per al dispositiu Android? Consulteu la secció que es refereix a aquest article més avall o, si voleu començar a utilitzar una VPN de seguida, trieu un dels nostres principals proveïdors de VPN. Totes les VPN d’aquesta llista ofereixen una excel·lent aplicació per a Android.

Ara, sense més, llegiu la breu guia següent per conèixer com configurar una VPN al dispositiu Android mitjançant una aplicació dedicada de Google Play Store.

1. Obteniu una subscripció i un compte amb el proveïdor VPN preferit.

2. Baixeu l’aplicació per a Android del vostre proveïdor VPN de Google Play Store.

Cerca de Google Play Store: VPN

3. Instal·leu l’aplicació.

4. Obriu l’aplicació. Probablement apareixerà un missatge en què l’aplicació us demana permís per crear una connexió VPN al vostre dispositiu. Feu clic a “permetre” o a “sí” (o al botó que vulgueu fer clic per indicar el vostre permís).

5. Inicieu la sessió amb el servei VPN. Probablement haureu rebut un correu electrònic ara pel vostre servei VPN que conté instruccions d’inici de sessió i / o probablement haureu creat una contrasenya. Utilitzeu aquestes dades per iniciar la sessió al servei VPN.

6. Després d’iniciar la sessió, accedireu al tauler de control de l’aplicació VPN, on podreu veure diferents opcions en funció del proveïdor VPN..

7. Trieu una ubicació del servidor i un servidor amb què connectar-se.

Selecció de servidor Surfshark Android

8. La VPN està activa ara. La majoria de dispositius Android us mostraran que s’executa una VPN. Principalment ho fan mostrant una petita icona a la part superior de la pantalla.

Quina és la millor VPN per al meu dispositiu Android?

Si ara no heu obtingut la nostra guia breu i útil, perquè necessiteu més informació, per exemple, a la millor VPN per a vosaltres, no us preocupeu. Entenem que no tothom ja té clar quina és la VPN que és millor per a ells. L’opció pot semblar una mica aclaparadora amb tants proveïdors de VPN que hi ha avui.

Afortunadament, escollir un bon proveïdor VPN no és tan difícil com puguis pensar. Al cap i a la fi, de la mateixa manera que qualsevol altra compra, només cal que tingueu en compte els vostres propis desitjos i necessitats a l’hora de triar un proveïdor VPN. Per exemple, voleu utilitzar la VPN per desbloquejar i gaudir de contingut en streaming, com la versió nord-americana de Netflix? O simplement voleu més privadesa a un preu molt raonable?

Com que entenem que els usuaris d’Android també tenen requisits molt diferents quan es tracta del servei VPN, hem inclòs a continuació tres grans VPNs Android, que ofereixen avantatges. Per descomptat, aquests tres proveïdors són perfectament compatibles amb Android i ofereixen una excel·lent aplicació per a Android.

ExpressVPN: el millor VPN complet i en streaming per a Android

Segons la nostra opinió, ExpressVPN és la millor VPN global per a Android. ExpressVPN és extremadament ràpid, té molts servidors (més de 3000 servidors en 94 països) i és fàcil d’instal·lar a Android. A més, els servidors super ràpids de ExpressVPN fan que aquesta VPN sigui excel·lent per a la transmissió (i fins i tot la descàrrega) a Android. Juntament amb la capacitat de ExpressVPN per desbloquejar contingut georerestringit, com la versió nord-americana de Netflix (si no esteu als EUA), les seves impressionants velocitats de streaming fan que ExpressVPN sigui perfecte per a totes les vostres necessitats d’entreteniment a Android.!

A més, ExpressVPN és una VPN molt segura que ofereix un gran xifrat de dades. Això és fantàstic per saber, per descomptat. Al cap i a la fi, molts de nosaltres utilitzem els nostres dispositius Android (portàtils) per connectar-se a llocs públics i similars. Aquests poden ser molt segurs sense la protecció que ofereix una VPN fiable, com ExpressVPN.

NordVPN: el desbloqueig final de VPN per a Android

Malgrat el seu baix preu, NordVPN ofereix tot el que esperaríeu d’una autèntica VPN premium. Per començar, els usuaris d’Android amb subscripció NordVPN poden triar entre dos dels millors protocols de xifratge VPN que hi ha: OpenVPN (UDP) i OpenVPN (TCP). A més, NordVPN ofereix bones velocitats i una impressionant selecció de servidors (més de 5200 servidors en 59 països).

La gran xarxa de servidors de NordVPN resulta molt útil durant una de les aplicacions més útils de NordVPN: eludir les restriccions geogràfiques i la censura. Al cap i a la fi, NordVPN és excel·lent per desbloquejar contingut geo-bloquejat, com la versió nord-americana de Netflix quan no esteu als Estats Units, o Google o altres aplicacions i llocs web quan esteu a la Xina. Les nombroses ubicacions de servidors de NordVPN garanteixen que podeu desbloquejar contingut de diversos tipus de països. Una de les raons per les quals NordVPN és molt bo per desbloquejar, és a causa de les dues funcions molt útils que ofereix: adreces IP dedicades i servidors ofuscats. Si voleu obtenir més informació sobre aquestes funcions, només cal que feu clic als enllaços.

Surfshark: el VPN de pressupost màxim per a Android

Una VPN de pressupost premium? Fins i tot és possible? Gràcies a Surfshark sabem que és! Surfshark mostra aquesta improbable fórmula de qualitat premium i assequibilitat que també es pot aplicar a Android. Al cap i a la fi, Surfshark ofereix alguns dels protocols de xifratge més fiables al voltant, entre els quals hi ha OpenVPN (UDP) i OpenVPN (TCP). Molts experts veuen aquests protocols com dos dels protocols de xifrat més ràpids i eficaços (si no el més segur, període). Com a tal, Surfshark ofereix grans velocitats, ja sigui navegant, transmetent, baixant o fins i tot fent jocs. A més, Surfshark ofereix algunes funcions addicionals, algunes de les quals normalment només s’ofereixen per competidors més cars. Per exemple, Surfshark ofereix un commutador de matança, adreces IP estàtiques, connexions VPN dobles i una funció de llista blanca. Tot plegat arriba a un preu de només 1,99 dòlars amb Surfshark.

Per últim, Surfshark és un dels pocs proveïdors de VPN (sobretot dins del seu rang de preus) que li permeten utilitzar una subscripció en tants dispositius com vulguis. Per tant, Surfshark us permet gaudir de tots els avantatges d’una VPN en tots els vostres dispositius (Android)!

Instal·lació d’una VPN Android sense utilitzar una aplicació

Actualment, la majoria de proveïdors de VPN ofereixen aplicacions per a molts sistemes operatius diferents, inclòs Android. Tanmateix, això no és cert per a tots els proveïdors de VPN. A més, potser preferiu instal·lar una VPN al vostre enrutador, perquè voleu connectar tots els vostres dispositius (Android) a la VPN. Malauradament, molts serveis VPN no ofereixen una aplicació que admeti aquesta (encara). Finalment, també hi ha persones que simplement prefereixen configurar una VPN manualment, sigui per qualsevol motiu.

En qualsevol cas, sigui quina sigui la vostra raó per no utilitzar una aplicació VPN, a continuació, trobarà tres altres maneres de configurar una connexió VPN a Android.

Instal·lació d’una VPN a Android canviant la configuració de la xarxa

Si no podeu o no voleu instal·lar una aplicació VPN al dispositiu Android, hi ha una altra manera relativament fàcil de configurar una VPN: canviar la configuració de la vostra xarxa. Aquest mètode és útil si la vostra VPN no ofereix una aplicació per a Android dedicada, per exemple. Llegiu la guia fàcil i ràpida a continuació per conèixer el funcionament d’aquest mètode.

 1. Obteniu una subscripció i un compte amb el proveïdor VPN que escolliu.
 2. Vés a la configuració dels dispositius d’Android.
 3. Vés a la secció de xarxes i selecciona “VPN”.
 4. Arribareu a una pantalla on es mostren totes les vostres connexions VPN (així que probablement encara no n’hi hagi cap). Quan heu afegit una connexió VPN, també podeu configurar-la des d’aquesta pantalla. En qualsevol cas, de moment només heu de seleccionar “Afegir VPN”.
 5. Ara veureu una pantalla on podeu omplir els detalls del proveïdor VPN i la informació d’inici de sessió. Normalment podeu trobar els detalls de la VPN al lloc web del proveïdor. Si no, podeu contactar amb el servei d’atenció al client de la VPN.
 6. Quan hàgiu omplert tota la informació, només la deseu. Normalment es fa seleccionant una petita icona de selecció a la part superior dreta.
 7. Ara connecteu-vos a la VPN. Això es fa prement el botó petit d’interruptor, fent-lo blau.

Altres maneres de configurar una VPN a Android

EncaminadorA més d’instal·lar i configurar una VPN directament al dispositiu Android, també podeu connectar el vostre dispositiu a una VPN mitjançant un altre dispositiu que tingui connexió VPN. Això es pot aconseguir establint una VPN al vostre enrutador (virtual). D’aquesta manera, tots els dispositius (Android) connectats al router tindran una connexió VPN, sense que hagis de descarregar i instal·lar cap aplicació VPN ni configurar la configuració de xarxa als dispositius Android. Vegeu més avall per conèixer com funciona aquest mètode.

Instal·lació d’una VPN al router

Instal·lar una VPN al vostre router no està completament lliure de risc. Al cap i a la fi, això suposa canviar una mica de joc amb el firmware del vostre enrutador, també anomenat “parpelleig”. Si no es fa correctament, podria fer malbé el vostre encaminador. Per tant, sempre assegureu-vos de seguir les nostres instruccions per evitar problemes importants.

 1. Primer, comproveu si és possible instal·lar una VPN al vostre enrutador particular. El nostre article sobre els millors encaminadors VPN us ofereix ajuda.
 2. Feu servir el firmware del router i instal·leu la VPN. Per fer-ho, seguiu aquesta útil i extensa guia.
 3. Quan heu parlat el firmware del router i heu instal·lat la vostra VPN, només heu de connectar el dispositiu Android al router. Ara es connectarà automàticament a la VPN, igual que qualsevol altre dispositiu connectat al router.

Instal·lació d’una VPN en un router virtual (PC o Mac)

Si no podeu o no voleu fer servir el firmware del vostre router, hi ha una altra opció. En aquest cas, podeu utilitzar l’ordinador PC o Mac com a encaminador virtual i configurar la VPN en aquest encaminador virtual. Això significa que el vostre equip actuarà essencialment com a un encaminador real per a tots els dispositius connectats (Android). Al seu torn, tots aquests dispositius també estaran connectats a la vostra VPN. Seguiu la guia ràpida a continuació per utilitzar aquest mètode.

 1. Instal·leu una VPN al vostre ordinador. Normalment només es tracta de descarregar una aplicació per a un ordinador PC o Mac. Si teniu problemes, feu una ullada a la nostra secció de revisió de VPN. Aquí trobareu moltes ressenyes VPN, incloses instruccions d’instal·lació.
 2. Habiliteu la funció de punt calent del vostre ordinador. La manera com es fa és diferent per ordinador i sistema operatiu. En molts equips, només navegaràs a connexions a Internet i després a “configuració”, on trobaràs una secció que es diu “punt calent mòbil” o alguna cosa similar.
 3. Connecteu el vostre dispositiu Android a aquest lloc. Ara, el dispositiu també està connectat a la vostra VPN.
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me