Instal·lació d’una VPN per a Chromecast: Com es fa? | Vista VPNOver

Voleu instal·lar una VPN al Chromecast, però no sabeu com? Llegiu aquí quines són les possibilitats. Malauradament, no podeu instal·lar una VPN directament a Chromecast. Tanmateix, podeu protegir el vostre Chromecast mitjançant la instal·lació de la vostra VPN al router o la creació d’un encaminador virtual al vostre PC o Mac protegit amb una VPN. Si voleu llegir més informació sobre els avantatges de l’ús d’una VPN en combinació amb el vostre Chromecast, llegiu el nostre article sobre VPN per a Chromecast.


Il·lustració de Google Chromecast

Com configurar una VPN al vostre encaminador

EncaminadorEn configurar una VPN al router, protegeu tots els dispositius al mateix temps. Els vostres dispositius accedeixen a Internet a través del vostre enrutador. La VPN del router s’assegurarà que aquesta estigui tota protegida i xifrada.

El primer pas important és esbrinar si el vostre enrutador és adequat per a l’ús d’una VPN. Per instal·lar la VPN heu de canviar el firmware del vostre enrutador (intermitent) i no tots els encaminadors us permeten fer-ho.

Quan teniu un encaminador adequat, podeu començar a fer-lo llampar, però ho heu de fer amb compte. Parpellejar el vostre router comporta riscos. Si no sabeu què feu, podeu fer malbé el vostre enrutador. Hem escrit una guia per instal·lar la vostra VPN al router.

Un cop hagueu trobat un encaminador adequat, heu instal·lat el firmware i heu instal·lat la VPN, esteu preparat per connectar el vostre Chromecast al router. No és diferent de la forma normal que la podríeu connectar al vostre encaminador.

Instal·lació d’una VPN al router:

  1. Comproveu si el vostre enrutador és adequat per “parpellejar” (esbrineu com fer-ho al nostre article sobre encaminadors VPN).
  2. Canvieu el firmware del vostre encaminador i instal·leu la VPN, seguint la nostra guia ampliada.
  3. Connecteu el vostre Chromecast a la xarxa Wi-Fi xarxa del router intermitent.

Com configurar una VPN en un encaminador virtual

Router virtualSi no és possible canviar el firmware del router o us sembla massa problemes? Doncs bé, també podeu crear un hotspot Wi-Fi al vostre PC Windows o Mac i connectar el vostre Chromecast a aquest hotspot. Aquest és un mètode fàcil per protegir el vostre Chromecast i començar a obviar les restriccions geogràfiques. Tanmateix, heu de tenir en compte que aquest mètode pot retardar la vostra internet.

Instal·lació d’una VPN en un encaminador virtual:

  1. Instal·leu una VPN al vostre PC o Mac. La majoria de proveïdors tenen un assistent d’instal·lació fàcil que us guiarà.
  2. Creeu un hotspot Wi-Fi al vostre PC o Mac. Com podeu fer això és diferent per a tots els dispositius.
  3. Connecteu el vostre Chromecast a la xarxa al vostre PC o Mac que ha estat assegurat amb una VPN.

Els millors proveïdors de VPN per a Google Chromecast

Hem provat molts proveïdors de VPN per a Google Chromecast. Els vam provar en velocitat, ubicacions del servidor i qualitat general. Els proveïdors següents han obtingut una bona puntuació en aquestes categories i són perfectes per utilitzar-lo en combinació amb el vostre dongle Chromecast. Si voleu saber quins són els nostres proveïdors favorits, podeu consultar la nostra llista dels millors proveïdors VPN. Hi ha serveis de VPN gratuïts, però no funcionen gaire bé si voleu reproduir-los en streaming. Els serveis de VPN gratuïts sovint no tenen velocitat i posen un límit a la quantitat de dades que podeu utilitzar. Això fa que sigui pràcticament impossible utilitzar-les per a streaming.

1. ExpressVPN per a Google Chromecast

ExpressVPN és un dels millors proveïdors de VPN. Amb més de 1.300 servidors de més de 90 països, podreu superar les restriccions geogràfiques. Les seves aplicacions són fàcils d’utilitzar i el seu servei d’atenció al client és excel·lent. Les seves connexions són prou ràpides per reproduir pel·lícules o música sense retard. Obteniu més informació sobre aquest proveïdor a la revisió completa sobre ExpressVPN.

2. Navegació per a Google Chromecast

Surfshark és un proveïdor de VPN relativament nou. Tot i així, en un curt període de temps han guanyat per a molts usuaris feliços. Shurfshark no té límit per a la quantitat de persones que poden utilitzar un compte alhora, és ideal si voleu instal·lar-lo a tots els vostres dispositius. A més, és fàcil transmetre amb aquesta VPN a causa dels seus servidors ràpids a tot el món. A més, també són un dels proveïdors VPN més barats que hi ha!

3. CyberGhost per Google Chromecast

CyberGhost compta amb una àmplia oferta de servidors a tot el món que us proporcionaran accés a material geo-bloquejat. Les velocitats que ofereixen són prou altes com per a reproduir-se sense molta demora en la millor qualitat. Cyberghost és molt assequible per la qualitat que obté a canvi. Per obtenir més informació sobre aquest proveïdor, consulteu la nostra revisió CyberGhost.

Pensaments finals

Instal·lar una VPN per protegir el vostre Chromecast no és tan fàcil com per a Windows, Mac, Android o iOS. Tanmateix, si realment voleu fer-ho, teniu algunes opcions. Podeu instal·lar una VPN al vostre enrutador o en un encaminador virtual al vostre PC o Mac. En ambdós casos, Chromecast estarà protegit per la VPN si es connecta a una d’aquestes xarxes. Amb la combinació d’una VPN i un Google Chromecast, teniu accés a contingut geoblocat i podreu reproduir-lo de manera segura i anònima..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me