Instal·lació d’una VPN per a Android TV: Com és! | Vista VPNOver

Hi ha diverses maneres de protegir el teu televisor Android amb una VPN. La manera més senzilla és descarregar una aplicació de Play Store. Malauradament, no tots els proveïdors VPN ofereixen aquesta aplicació. Encara podeu utilitzar aquests proveïdors VPN per protegir el vostre televisor Android. Podeu instal·lar una VPN al vostre enrutador o en un encaminador virtual al vostre PC o Mac.


Podeu obtenir més informació sobre per què voleu utilitzar una VPN en combinació amb el vostre televisor Android en el nostre article sobre aquest tema. Si encara no teniu cap VPN, potser voldreu utilitzar un dels tres proveïdors següents. Tanmateix, si ja teniu una subscripció amb altres proveïdors VPN, trobareu com instal·lar-los al vostre enrutador o encaminador virtual a continuació.

ExpressVPN per a Android TV

ExpressVPN és molt fàcil d’utilitzar en combinació amb un televisor Android a causa de la seva magnífica aplicació Play Store. Amb els servidors ExpressVPN sempre podreu assolir grans velocitats de la manera més segura possible. ExpressVPN compta amb més de 1.700 servidors en més de 90 països. Les seves aplicacions estan disponibles en diversos idiomes. Si no esteu segurs si una VPN és per vosaltres, podeu provar ExpressVPN sense risc amb la seva garantia de devolució de 30 dies.

VPN GOOSE per a Android TV

GOOSE VPN és una jove empresa holandesa amb connexions ràpides. Amb servidors de tot el món, són ideals per evitar les restriccions geogràfiques i veure el contingut de Netflix dels Estats Units a tot el món. Igual que ExpressVPN, GOOSE VPN té una aplicació fàcil per a Android TV. Podeu provar els seus serveis durant un mes per només 0,45 €, d’aquesta manera podeu veure si us agraden els seus serveis sense haver de pagar una subscripció completa.

IPVanish per Android TV

IPVanish també té una aplicació Android TV fàcil d’utilitzar que podeu instal·lar directament a la vostra televisió intel·ligent. Compten amb més de 1000 divisors en més de 50 països diferents i funcionen bé en combinació amb Kodi. Això fa que aquest proveïdor sigui perfecte per utilitzar-lo al vostre televisor Android. IPVanish compta amb un bon suport al client que fa que tothom pugui utilitzar els seus serveis. Amb les seves altes velocitats, podeu transmetre pel·lícules i sèries sense cap retard.

Instal·lació d’una VPN amb una aplicació a Play Store

Si el vostre proveïdor té una aplicació disponible a Google Play Store, la podeu instal·lar a la vostra TV Android:

 1. Busqueu l’aplicació VPN a la biblioteca d’aplicacions.
 2. Baixeu l’aplicació del vostre proveïdor.
 3. Obriu l’aplicació i inicieu la sessió al vostre compte. Si encara no teniu cap compte, podeu anar al lloc web del proveïdor VPN per crear-ne un.
 4. Després d’iniciar sessió l’aplicació està activada i a punt per al seu ús.
 5. Configureu la VPN com preferiu i seleccioneu la ubicació del servidor.
 6. Activa la VPN.
 7. Gaudeix de la seguretat, l’anonimat i l’accés al contingut bloquejat!

Instal·lació d’una VPN al vostre encaminador

EncaminadorQuan s’instal·li una VPN al router, es protegirà tots els dispositius que es connecten a Internet mitjançant aquesta connexió. Si voleu fer-ho, el vostre enrutador ha de ser adequat per a aquest tipus d’ús. A més, haurà de canviar el firmware del router per preparar-lo per utilitzar-lo amb una VPN, això es diu intermitent. Podeu instal·lar una VPN al vostre enrutador amb els passos següents.

 1. Comproveu si el vostre enrutador és adequat per “parpellejar”. Llegiu tot això al nostre article amb els millors encaminadors VPN.
 2. Canvieu el firmware del router i instal·leu-hi una VPN. Podeu trobar una guia amplia sobre com fer-ho al nostre article sobre la instal·lació d’una VPN al vostre enrutador.
 3. Connecteu el vostre Android TV a la xarxa Wi-Fi del vostre enrutador intermitent. El teu televisor Android està ara protegit amb una VPN.

Instal·lació d’una VPN en un encaminador virtual al vostre PC o Mac

Router virtualSi el vostre enrutador no és adequat per fer palès, també podeu connectar el vostre Android TV a un punt d’accés directe a Wi-Fi del vostre PC o Mac. Si també instal·leu una VPN en aquest PC o Mac, també es protegirà el vostre Android TV. Podeu aconseguir-ho seguint aquests passos:

 1. Instal·leu una VPN al vostre PC o Mac. Això és molt fàcil, ja que la majoria de proveïdors de VPN tenen assistents d’instal·lació fàcils i guies senzilles.
 2. Creeu un hotspot Wi-Fi al vostre PC o Mac perquè el vostre televisor Android us pugui connectar.
 3. Connecteu el vostre Android TV a aquesta xarxa protegida per VPN al vostre PC o Mac.

Pensaments finals

ExpressVPN, GOOSE VPN i IPVanish tenen aplicacions fàcils a la Play Store que podeu descarregar al vostre televisor Android. El més important és que podeu accedir a contingut de streaming de tot el món i obviar les restriccions i restriccions geogràfiques artificials. També podeu aconseguir-ho si instal·leu una VPN al vostre enrutador o encaminador virtual. No obstant això, no tots els encaminadors són adequats per al programari VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me