Instal·lació d’una VPN a Fire TV Stick: Com es fa! | Vista VPNOver

Instal·lar una VPN per al seu Amazon Fire TV Stick pot ser un problema, de manera que hem intentat fer una llista de totes les solucions possibles amb una guia pas a pas. La manera més senzilla és baixar una aplicació VPN directament al Fire TV Stick. Tot i això, només hi ha dos proveïdors que ofereixen una aplicació com aquesta. Per sort, hi ha altres maneres de fer-ho. Per exemple, podeu instal·lar la VPN al vostre enrutador o en un encaminador virtual al vostre PC o Mac. Finalment, també podeu instal·lar una VPN amb un APK Android. Esperem que aquest article us ajudarà a instal·lar la VPN amb èxit perquè pugueu beneficiar-vos de les seves funcions quan feu streaming amb el vostre Fire TV Stick.


Il·lustració configurada per Amazon Fire Stick

Per què instal·lareu una VPN al vostre Amazon Fire TV Stick

L’Amazon Fire TV Stick és una forma ideal d’utilitzar tot el servei de streaming al vostre televisor. Amb una VPN podeu assegurar-vos que això passi de manera segura i anònima. A més, podeu accedir a més material superant les restriccions geogràfiques. Llegiu tot sobre aquesta combinació perfecta al nostre article sobre l’ús d’una VPN en combinació amb Amazon Fire TV Stick.

Instal·leu una aplicació VPN a Amazon Stick TV TV

Tant ExpressVPN com IPVanish tenen una aplicació que podeu descarregar al vostre Fire TV Stick. Hem utilitzat ExpressVPN com a exemple en els passos següents.

 1. Cerqueu “ExpressVPN” a la biblioteca d’aplicacions Fire TV Stick.
 2. Baixeu l’aplicació ExpressVPN.
 3. Obriu l’aplicació ExpressVPN un ompliment de la informació personal per iniciar la sessió al vostre compte ExpressVPN. Encara no teniu cap compte? Vés al seu lloc web per crear-ne un.
 4. Un cop emplenada la informació d’inici de sessió, l’aplicació està activada. Ara heu de canviar alguns paràmetres. Apareixerà un missatge automàtic de ExpressVPN. Feu clic a “D’acord”.
 5. A la llista emergent, ExpressVPN pregunta si està bé amb el fet que es vol connectar mitjançant una VPN. Feu clic a “D’acord”.
 6. Ara ExpressVPN us preguntarà si voleu, de manera anònima, compartir informació amb ells per tal de millorar els seus serveis. Aquesta opció és opcional, de manera que podeu fer clic a “permetre”O“no permetre”.
 7. L’aplicació ja està instal·lada i a punt per al seu ús. Quan obriu l’aplicació, veureu si està activada o desactivada. Un cop premeu el botó funciona, la vostra VPN funciona i podreu transmetre-la de forma segura i anònima al vostre Amazon Fire TV Stick.
 8. Per desconnectar, només cal tornar a prémer el mateix botó a l’aplicació ExpressVPN.
 9. Opcional: per evitar les restriccions geogràfiques, podeu seleccionar un servidor en un país diferent. A l’aplicació ExpressVPN, feu clic al botó que diu “tria la ubicació”I seleccioneu el servidor al qual voleu connectar-vos.

Instal·leu una VPN al vostre encaminador

EncaminadorPer protegir tots els dispositius domèstics d’una sola vegada, també podeu instal·lar la vostra VPN al router. Tanmateix, per fer-ho, heu de canviar el firmware del vostre enrutador, això es diu intermitent. No tots els encaminadors són adequats per intermitir, així que assegureu-vos que tingueu l’encaminador adequat. A més, aquest parpelleig pot danyar el vostre enrutador si no es fa correctament, així que no deixeu de consultar la nostra guia sobre la instal·lació d’una VPN al vostre enrutador abans de començar. En aquesta guia t’expliquem quin tipus d’encaminador i VPN hauríeu de tenir si voleu que funcioni. També podeu llegir quins passos heu de dur a terme per encendre el router amb seguretat.

Un avantatge important d’instal·lar la vostra VPN al router és que tots els teus dispositius connectats a la xarxa estan protegits per la VPN. No haureu d’instal·lar el programari VPN a tots els vostres dispositius.

Instal·leu una VPN en un encaminador virtual

Router virtualSi no podeu o no voleu canviar el firmware del vostre enrutador, també podeu convertir el vostre PC o Mac en un encaminador virtual. Podeu instal·lar la VPN al vostre PC o Mac i connectar el Fire TV Stick al router virtual. Instal·lar una VPN al vostre PC o Mac és molt fàcil perquè els proveïdors creen assistents d’instal·lació excel·lents per ajudar-vos en això. El punt d’accés Wi-Fi que creeu al dispositiu protegit ara protegirà tots els dispositius que es connectin a aquest punt d’inici, inclòs el vostre Fire TV Stick..

Instal·leu un APK per a Android a Amazon Amazon TV TV

L’últim mètode que podeu utilitzar per protegir el vostre Fire TV Stick amb una VPN, és mitjançant la instal·lació d’APK d’android. APK (paquet Android) és un tipus de fitxer que divideix una aplicació en diferents paquets petits. Podeu comparar-lo amb fitxers zip. Si una aplicació no es troba a Play Store, podeu utilitzar aquest tipus de fitxer per instal·lar una aplicació al dispositiu Android.

Hi ha dues maneres de fer-ho: mitjançant una descàrrega directa o mitjançant una descàrrega en un segon dispositiu Android. Els dos mètodes comencen amb els mateixos passos, però després el procés és ben diferent. Per aquest motiu, els comentem per separat a continuació.

Després, també podreu llegir com podeu obrir i actualitzar aquests fitxers a Fire TV Stick.

Instal·lació d’una VPN a l’Amazon Fire TV Stick amb una descàrrega directa d’un APK

 1. Assegureu-vos que el vostre Amazon Fire TV Stick permeti aplicacions externes, podeu fer-ho de la següent manera:
  1. Anar a “configuració“A l’Amazon Fire TV Stick i després a”sistema”.
  2. Desplaça’t cap avall i vés a “Opcions de desenvolupament”.
  3. Activa l’opció que diu “aplicacions de fonts desconegudes”.
 2. Vés al lloc web del proveïdor VPN i busca l’URL del seu fitxer APK.
 3. Aneu a Amazon Fire TV i escriviu “descarregador”A la barra de cerca.
 4. Instal·leu el “aplicació de descàrrega”I obriu-lo.
 5. Inseriu l’URL del fitxer APK i descarregueu-lo.
 6. El fitxer APK s’instal·larà directament. Si no és així, aneu a “descàrregues“A l’aplicació Downloader i feu clic al fitxer APK per instal·lar-lo.
 7. L’aplicació del vostre proveïdor VPN hauria d’estar preparada per al seu ús ara. Si no és així, us aconsellem que us poseu en contacte amb el servei d’atenció al client del vostre proveïdor VPN.

Instal·lació d’una VPN a Amazon Stick TV TV amb i APK en un segon dispositiu Android

Per a aquest mètode, heu de tenir altres dispositius Android, pot ser un telèfon, un portàtil o una tauleta, que no importa.

 1. Assegureu-vos que el vostre Amazon Fire TV Stick permeti aplicacions externes, podeu fer-ho de la següent manera:
  1. Anar a “configuració“A l’Amazon Fire TV Stick i després a”sistema”.
  2. Desplaça’t cap avall i vés a “Opcions de desenvolupament”.
  3. Activa l’opció que diu “aplicacions de fonts desconegudes”.
  4. Anar a “sistema”I feu clic a“ sobre ”i seleccioneu“xarxa”.
  5. Anoteu l’adreça IP del vostre Amazon Fire TV.
 2. Baixeu i instal·leu l’aplicació del vostre proveïdor VPN a través de Google Play Store al segon dispositiu Android.
 3. Baixeu i instal·leu l’aplicació “Apps2Fire”Al segon dispositiu Android.
 4. Obre la secció “Apps2Fire”, Feu clic als tres punts de la cantonada superior dreta i premeu“configuració”.
 5. A la finestra que s’obre, heu d’introduir l’adreça IP del vostre Amazon Fire TV, que havíeu escrit anteriorment. Feu clic a “guardar”.
 6. Aneu als tres petits punts que hi ha a la cantonada superior dreta de la secció “Apps2FireTorna a aplicar l’aplicació i selecciona “penja aplicacions”.
 7. Seleccioneu l’aplicació del vostre proveïdor de VPN. L’aplicació s’instal·larà automàticament a Fire TV ara. Si no funciona, us recomanem que contacteu amb el servei d’atenció al client del proveïdor VPN.

Obertura d’una aplicació VPN instal·lada amb APK

L’aplicació APK instal·lada no apareixerà immediatament al menú d’aplicació estàndard. Per obrir l’aplicació i utilitzar el servei VPN, heu de seguir aquests passos:

 1. Vés al menú Inici del teu televisor de foc.
 2. Anar a “configuració” i llavors “aplicacions”.
 3. Selecciona “gestionar les aplicacions instal·lades”.
 4. Veureu una llista d’aplicacions que heu carregat al vostre Fire TV. Seleccioneu l’aplicació VPN que voleu utilitzar i feu clic a “aplicació de llançament”.
 5. A l’aplicació, heu de iniciar la sessió al vostre compte VPN. Depèn del proveïdor VPN com feu això. Probablement haureu d’introduir la vostra adreça de correu electrònic i la vostra contrasenya.
 6. Seleccioneu la ubicació del servidor al qual voleu connectar-vos i activeu la VPN. La VPN estarà activa fins que desactiveu la versió de Amazon Fire TV Stick o desconnecteu de l’aplicació VPN.

Actualització d’una aplicació APK a My Fire TV Stick

Quan hagueu instal·lat manualment una aplicació al Fire TV Stick, no s’actualitzarà automàticament. En teoria, no cal actualitzar una aplicació sempre que funcioni i la connexió sigui estable i segura. Tot i això, és bo actualitzar-se de tant en tant per a la seguretat. Haureu de fer-ho manualment, de la manera següent:

 1. Anar a “configuració”Al vostre Fire TV Stick.
 2. Selecciona “aplicacions”I feu clic a“gestionar les aplicacions instal·lades”.
 3. Seleccioneu l’aplicació VPN i premeu “Parada forçada”.
 4. Ara heu de tornar a instal·lar l’aplicació VPN. Podeu fer-ho de la mateixa manera que ho vau fer la primera vegada.
 5. Un cop l’hagis instal·lat de nou al vostre Fire TV Stick, apareixerà una finestra amb la pregunta si voleu instal·lar i actualitzar la vostra aplicació. Selecciona “”.
 6. L’aplicació ara s’actualitzarà. Tan aviat, heu de tornar a iniciar la sessió a l’aplicació per establir una connexió amb la vostra VPN.

Pensaments finals

Tot i que la instal·lació d’una VPN per al vostre Amazon Fire TV Stick pot ser una mica complicat, és possible quan seguiu aquests passos. Amb l’ús de fitxers APK podeu descarregar una aplicació VPN que no es troba a Google Play Store i instal·lar-la a la vostra Fire TV Stick. Això es pot fer, directament a Fire TV Stick o a través d’un segon dispositiu Android. Un cop l’heu instal·lat, podeu obrir-lo i utilitzar la vostra VPN al Fire TV Stick. Recordeu que l’aplicació instal·lada manualment no s’actualitzarà automàticament. Això vol dir que hauràs d’actualitzar manualment l’aplicació de tant en tant. Gaudeix de la reproducció de la vostra aplicació Fire TV de manera segura, anònima i gratuïta a la teva paraula Fire TV de manera segura, anònima i lliure.!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me