Urmărește American Netflix Worldwide. Așa este! | VPNOverview.com

Crezi că ai văzut deja fiecare emisiune și film pe Netflix? Mai gandeste-te! Netflix a crescut considerabil în ultimii doi ani (și probabil că va continua acest lucru) și este disponibil în multe țări. Cu toate acestea, fiecare țară are o versiune diferită de Netflix, cu propria sa bibliotecă de filme și emisiuni. În acest articol vă explicăm de ce este cazul și cum puteți accesa diferite baze de date Netflix. Este destul de ușor să obțineți acces la filmele și seriile pe care le oferă Netflix într-o țară diferită. Doriți să vizionați versiunea americană Netflix (care are cel mai mare număr de filme și seriale) chiar dacă nu sunteți în SUA? Stai prin preajma. Avem o soluție pentru dumneavoastră.


Cu un VPN puteți evita cu ușurință restricțiile geografice online. Acest lucru este valabil și pentru restricțiile aplicate de Netflix. Pur și simplu folosiți un server VPN situat într-o altă țară și veți putea urmări versiunea Netflix a acelei țări. Cu toate acestea, nu toți furnizorii VPN sunt capabili să vă ofere acces la toate emisiunile preferate. Ai nevoie de un VPN bun care încearcă în mod activ să ocolească blocurile Netflix. La urma urmei, Netflix, ca multe alte servicii de streaming, încearcă să împiedice utilizatorii VPN să acceseze Netflix prin blocarea adreselor IP de pe serverele VPN. Cu toate acestea, există încă VPN-uri care pot eluda restricțiile aplicate de Netflix. Mai jos veți găsi cei mai buni furnizori VPN pentru vizionarea Netflix.

Cele mai bune 4 furnizori VPN pentru Netflix

Dacă doriți să urmăriți versiunea americană Netflix cu un VPN, trebuie să utilizați un server VPN în SUA care nu este blocat de Netflix. În plus, serverul trebuie să fie suficient de rapid, așa că nu va trebui să așteptați ca videoclipurile să se tamponeze. După ce am testat mai mulți furnizori VPN pentru mai multe funcții necesare pentru a urmări Netflix confortabil, fără restricții, am ajuns cu un top 4 dintre cei mai buni furnizori pentru Netflix. Aici sunt ei:

1. Stream Netflix rapid cu ExpressVPN

ExpressVPN este un VPN excelent pentru vizionarea Netflix, în special datorită vitezei mari a serverelor și conexiunilor sale. Acest lucru este util în special pentru streaming, deoarece înseamnă că videoclipurile dvs. nu vor trebui să tamponeze constant. Mai mult, ExpressVPN oferă un număr mare de servere în multe țări diferite și și-a construit o reputație puternică de-a lungul anilor. De asemenea, oferă asistență excelentă pentru clienți și aplicații prietenoase pentru toate dispozitivele.

ExpressVPN nu este cea mai ieftină opțiune, dar există un motiv pentru care se află în partea de sus a listei noastre. În eforturile lor de a ocoli geo-blocurile Netflix, ExpressVPN își actualizează în permanență serverele, asigurându-se că acestea au întotdeauna servere disponibile care vă permit să accesați Netflix oriunde în lume. Dacă Netflix ajunge să te blocheze, serviciul clienților ExpressVPN vă va ajuta să găsiți serverul potrivit. Cu alte cuvinte, vizionarea Netflix cu acest VPN nu va fi o problemă. Dacă doriți să citiți mai multe despre acest furnizor, puteți arunca o privire asupra recenziei noastre ExpressVPN.

2. Urmăriți Netflix cu serverele speciale ale CyberGhost

CyberGhost este un furnizor VPN perfect atunci când vine vorba de Netflix. Acestea oferă un număr mare de servere distribuite în peste 60 de țări. În acest fel puteți alege ce versiune a Netflix și ce emisiuni și filme doriți să accesați. Mai mult, serverele lor sunt excelente și nu vă vor încetini prea mult conexiunea. Datorită opțiunilor speciale de streaming ale software-ului VPN al CyberGhost, vă puteți conecta cu ușurință la un server Netflix funcțional. Aplicația CyberGhost oferă o listă de servere speciale care sunt optimizate pentru toate tipurile de servicii de streaming din întreaga lume. Aceasta înseamnă că veți putea utiliza CyberGhost pentru a urmări Netflix ușor și rapid. Nu va trebui să căutați singur un server de lucru, așa cum se întâmplă în majoritatea altor VPN-uri.

Aplicația CyberGhost este ușor de utilizat și are chiar un mod specific pentru streaming. Este o aplicație excelentă pentru utilizatorii VPN începători. Dacă întâmpinați probleme în timp ce transmiteți fluxul, puteți contacta serviciul excelent pentru clienți al CyberGhost și acestea vă vor ajuta. În total, CyberGhost este cu siguranță unul dintre cei mai buni furnizori de VPN dacă doriți să urmăriți versiunea americană Netflix. Aflați mai multe despre acest furnizor în recenzia noastră extinsă despre CyberGhost.

3. Transferați cu ușurință Netflix cu NordVPN

NordVPN este un furnizor VPN foarte popular care funcționează bine cu Netflix american. NordVPN lucrează activ la accesibilitatea Netflix. Au o caracteristică specială Smart Play, ceea ce face foarte ușor să vizitați versiunea americană Netflix. Tehnologia lor Smart Play (o caracteristică SMART-DNS criptată) o face să pară automat ca și cum ai fi în SUA când navighezi pe site-ul Netflix. După ce a fost stabilită conexiunea cu Netflix-ul american, serverele nu vor mai fi redirecționate. Această caracteristică reduce pierderea de viteză care se întâmplă de obicei atunci când utilizați un VPN. Aparent, pentru Netflix este destul de dificil să detecteze acest tip de bypass.

Un mare avantaj este că NordVPN este foarte accesibil pentru calitatea pe care o oferă. NordVPN oferă, de asemenea, adrese IP dedicate și servere disfuncționale, ambele oferind un plus de „camuflare” pentru conexiunea dvs. VPN. Acest lucru poate fi util, deoarece uneori Netflix blochează mulți utilizatori VPN „obișnuiți” simultan (prin blocarea serverului). Chiar și așa, o conexiune NordVPN normală vă va oferi deja acces la Netflix-ul american în majoritatea cazurilor. Dacă Netflix nu pare să funcționeze, pur și simplu reîmprospătați pagina sau selectați un alt server în aplicație. Ești curios despre acest furnizor? Citiți totul despre opțiunile suplimentare sigure și convenabile ale NordVPN în recenzia noastră NordVPN.

4. Acces la diferite biblioteci Netflix cu Surfshark

Surfshark este un furnizor relativ nou care a urcat rapid în topul pieței VPN. Software-ul lor este extrem de ușor de utilizat, iar viteza lor este excelentă. Șansele să suferiți de vreun decalaj din cauza acestui furnizor sunt foarte mici. Dacă utilizați Surfshark pentru a urmări Netflix, veți putea avea acces la o mulțime de versiuni diferite ale Netflix. Surfshark este în măsură să deblocheze cincisprezece libere Netflix diferite. Folosind un server olandez, de exemplu, vă va oferi acces la versiunea olandeză a platformei, în timp ce un server american vă va oferi Netflix SUA. Dacă vizitați Netflix cu un server care nu este în măsură să deblocheze versiunea locală a platformei, veți fi trimis automat la Netflix american.

Pe lângă accesul la Netflix, Surfshark are multe opțiuni suplimentare care vă vor îmbunătăți experiența online. De exemplu, Surfshark folosește protocoale extrem de sigure și vă permite să descărcați în mod anonim și torrenturi. Acestea oferă toate aceste servicii la un preț incredibil de accesibil, ceea ce îl face un VPN foarte demn. Există altceva care face din Surfshark o VPN excelentă pentru vizionarea Netflix: cu un singur abonament accesibil puteți conecta un număr nelimitat de dispozitive. Cu alte cuvinte, cu Surfshark tu și întreaga familie puteți viziona (american) Netflix pe orice dispozitiv doriți! Citiți recenzia noastră completă pentru a afla mai multe despre acest furnizor.

Conținut diferit pe Netflix

Netflix este un serviciu de streaming care oferă un număr mare de filme și serii. După cum puteți ști, filmele și emisiunile pe care le puteți viziona depind de locul în care vă aflați. Nu este de mirare faptul că SUA Netflix oferă cea mai mare cantitate de conținut. Majoritatea celorlalte țări au acces la aproximativ o treime din cantitatea totală a conținutului Netflix. Acest lucru nu se datorează faptului că Netflix încearcă să fie semnificativ pentru clienții săi. Compania are de fapt contracte cu distribuitori din fiecare țară pe care trebuie să o onoreze. Acești distribuitori împing Netflix să controleze locul în care clienții pot accesa un anumit conținut. Din fericire, puteți evita aceste restricții cu un VPN.

Originalele Netflix, cum ar fi 13 motive pentru care, Orange este Noul Negru, iar Coroana sunt difuzate în întreaga lume. În aceste cazuri, Netflix deține drepturile și nu trebuie să se ocupe de un om de mijloc. La fel, din păcate, nu este valabil pentru restul seriilor și filmelor pe care le oferă. Iată câteva serii și filme care sunt disponibile pe versiunea americană Netflix, dar nu oriunde altundeva în lume. În primul rând, iată câteva serii:

 • Toți americanii
 • Anatomia lui Grey
 • Fată nouă
 • Parcuri si locuri pentru odihna
 • Portlandia
 • Practica privata
 • Rectifica
 • Supranatural
 • Oficiul (SUA)
 • Zona crepusculara
 • Vârfuri gemene

Netflix SUA are, de asemenea, o mulțime de filme care nu sunt disponibile peste tot:

 • Un bărbat serios
 • Valentine Valentine
 • Ardere
 • Frances Ha
 • Țara lui Dumnezeu
 • A ei
 • Cârlig
 • Indiana Jones și Raiders of the Lost Chivot
 • Basterds ingrozitoare
 • Jiro Dreams of Sushi (Documentar)
 • Kill Bill (vol. 1 + 2)
 • Mary Poppins se întoarce
 • Labirintul lui Pan
 • Rosemary’s Baby
 • Frati vitregi
 • Călătoria cu o sută de picioare
 • Homarul
 • Prințesa si broasca

Există mai multe modalități de ocolire a restricțiilor de zonă pentru Netflix. Cu toate acestea, Netflix încearcă să combată aceste „trucuri de deblocare”. Prin urmare, unele dintre aceste metode nu funcționează (întotdeauna). În ochii noștri, o VPN este cea mai bună metodă de a urmări Netflix liber și confortabil. De asemenea, un VPN oferă utilizatorului său libertate, anonimat și securitate. Puteți găsi cele patru cele mai bune VPN-uri cu care puteți viziona Netflix în partea de sus a acestui articol. Vă vom spune cum am decis aceste patru și de ce este mai bine să nu folosiți un VPN gratuit. În cele din urmă, vom descrie, de asemenea, câteva alternative la un VPN, cum ar fi utilizarea unui proxy sau a browserului Tor.

Câte filme și seriale are Netflix?

Există un site numit uNoGS care menține o bază de date actualizată a bibliotecii Netflix în anumite țări. Folosind aceste date, am realizat un grafic care arată cât de mult conținut Netflix SUA a comparat cu alte țări:

Netflix Library diferite țări

După cum vedeți Netflix SUA se află în fruntea listei, urmată îndeaproape de alte țări cu o mulțime de vorbitori de engleză (Canada, Marea Britanie, India și Australia). Nu este surprinzător, țările cu mulți locuitori tind să aibă mai multe filme și emisiuni disponibile decât cele cu locuitori mai puțini. De exemplu, Mexic (o țară care vorbește spaniola) și Brazilia (o țară care vorbește portugheză) au o bibliotecă Netflix mai mare de spectacole și filme decât Spania și Portugalia, respectiv. Multe țări anglo-saxone sfidează această regulă în comparație cu omologii lor care nu vorbesc engleză, însă, așa cum se poate vedea mai sus. Australienii au mult mai mult conținut disponibil pentru ei decât germanii, chiar dacă există mai mult de trei ori mai mulți oameni care locuiesc în Germania.

Rețineți că filmele și seriile oferite de Netflix către diferite țări se schimbă constant. Conținutul este adăugat și eliminat în fiecare zi, astfel încât numerele vor fluctua în mod constant. Chiar și așa, diferențele vor rămâne. În general, versiunea Netflix din SUA apare ca fiind cea mai mare bibliotecă cu cel mai mult conținut.

De ce nu funcționează Netflix cu fiecare VPN?

Netflix nu funcționează întotdeauna atunci când utilizați un VPN. Acest lucru se datorează faptului că compania încearcă în mod activ să oprească oamenii atunci când încearcă să-și ocolească restricțiile geografice. După cum am menționat, Netflix are contracte legale cu producători și distribuitori de filme din întreaga lume, ceea ce înseamnă că o parte uriașă a conținutului lor poate fi afișată doar în anumite țări. Nu veți găsi toate serialele și filmele americane în versiunea britanică Netflix și nici invers.
Pentru a aplica aceste „reguli”, Netflix folosește locația atașată la adresa dvs. IP pentru a determina dacă ar trebui să obțineți acces la un anumit conținut. Dacă, de exemplu, utilizați o adresă IP germană pentru a intra online, veți vedea versiunea germană a Netflix atunci când vă conectați la contul dvs. Un VPN poate schimba acest lucru, deoarece modifică adresa IP pe care o utilizați pentru a accesa internetul.

Cu toate acestea, Netflix știe că se întâmplă acest lucru. Acesta este motivul pentru care încearcă să descopere adresele IP utilizate de VPN-uri, analizând numerele de trafic și, ulterior, să blocheze aceste adrese IP. În loc să poată viziona orice film sau serie pe Netflix, mulți utilizatori VPN văd prin urmare să vadă un mesaj de eroare, precizând că trebuie să își oprească instrumentul de conectare / deblocare proxy pentru a putea folosi platforma.

eroare netflix

Din fericire, Netflix încearcă să facă spectacolele și filmele sale accesibile oriunde în lume. Aceasta ar însemna că toți utilizatorii Netflix vor avea acces la exact aceleași filme și serii în timp. Cu toate acestea, va dura ceva până vom ajunge la acel punct. Deocamdată, o VPN bună care nu este blocată de Netflix vă va oferi cea mai mare șansă de a accesa conținut Netflix străin cu contul dvs..

Utilizarea unui VPN pentru a ocoli restricțiile geografice

Am testat mai mulți furnizori VPN pentru următoarele funcții și am creat un top 4 dintre cei mai buni furnizori VPN pentru vizionarea Netflix (american).

Acces la Netflix

În scopul urmăririi Netflix, un furnizor VPN trebuie să îndeplinească mai multe cerințe. Așa cum am menționat anterior, Netflix închide aceste tipuri de servicii. Netflix va afișa un mesaj de eroare dacă detectează utilizarea unui VPN. Nu toți furnizorii VPN încearcă (și reușesc) să ocolească această restricție, așa că aceasta este cea mai importantă caracteristică pe care am testat-o. Dacă nu am putea urmări Netflix cu un furnizor, nu le-am inclus în această listă. Vă rugăm să rețineți că încercăm să actualizăm cât mai des posibil, dar având în vedere că acesta este un lucru continuu și continuu între serviciile Netflix și VPN, disponibilitatea Netflix prin intermediul anumitor servere și chiar furnizori se poate schimba extrem de rapid..

Viteză

Scut VPNO altă caracteristică importantă atunci când urmăriți Netflix cu un VPN este viteza. Când urmăriți Netflix, nu doriți să așteptați să se încarce filmul sau episodul. Astfel, viteza este foarte importantă pentru acest clasament. Utilizarea unui VPN vă poate face conexiunea mai lentă deoarece traficul dvs. de internet este adesea redirecționat prin diferite țări. Desigur, cu cât este mai mare distanța dintre servere, cu atât conexiunea este mai lentă. Dar între diferiți furnizori există și diferențe mari de viteză. Cu unii furnizori cu greu puteți observa diferența, dar cu alții viteza lentă poate fi destul de frustrantă.

Același lucru este valabil și pentru stabilitatea conexiunii. Experiența noastră cu viteza și stabilitatea unei conexiuni poate fi ușor diferită de a ta dacă locuiești în afara Europei. Din fericire, majoritatea furnizorilor vă permit să vă testați serviciile pentru o anumită perioadă de timp înainte de a vă angaja la un abonament.

Serviciu clienți

Deoarece furnizorii de VPN sunt nevoiți să găsească în mod constant moduri în jurul geo-blocajelor, se poate întâmpla ca Netflix să blocheze anumite servere pe care le folosește un furnizor. Acesta este momentul în care serviciul pentru clienți devine important. Dacă furnizorul are un serviciu bun pentru clienți, vă vor putea îndruma către un server care nu este încă blocat de Netflix.

Adresa IP dedicată

Un alt serviciu pe care îl au unii furnizori este un IP dedicat. Netflix descoperă în principal adrese IP VPN atunci când văd că mulți utilizează Netflix de la aceeași adresă IP în același timp. Cu serviciul unui IP dedicat, furnizorii VPN vă vor oferi un IP personal în, de exemplu, SUA. Vei fi singura persoană care folosește respectiva adresă IP, probabil că nu va provoca nicio suspiciune cu Netflix. Cu toate acestea, această caracteristică costă adesea și reduce ușor nivelul de confidențialitate.

Diferite dispozitive

Dacă utilizați Netflix cam la fel de mult ca noi (ceea ce este mult), probabil vă place să vizionați filme și pe diferite dispozitive. Televizorul tău inteligent, laptopul, tableta și smartphone-ul ar putea reda conținut Netflix. Dar puteți accesa conținutul Netflix al unei țări străine acolo? Răspunsul este da: unele VPN funcționează și pe toate acele dispozitive diferite. Toate VPN-urile pe care le recomandăm pentru Netflix au aplicații utile care pot fi descărcate și instalate cu ușurință atât pe smartphone, cât și pe tableta și televizorul inteligent. Cu alte cuvinte, vă puteți bucura de o ofertă mai mare de filme și seriale pe orice dispozitiv dețineți: iPhone, iPad, Mac, Windows PC, Chromecast, Android TV și alte dispozitive Android.

VPN gratuit de utilizat cu Netflix

Deși există unii furnizori VPN gratuite care vă vor permite să evitați restricțiile geografice, nu recomandăm să le utilizați. În primul rând, furnizorii VPN gratuite pot utiliza informațiile pe care le obțin despre dvs. pentru a vinde altor părți. Probabil vor fi mai înclinați să facă acest lucru decât serviciile plătite, din cauza stimulentului financiar mai puternic. În al doilea rând, este mult mai probabil să vă infecteze computerul cu malware, deoarece protejarea lor și securitatea internă ar putea lipsi. Mai mult, majoritatea nu oferă niciun serviciu pentru clienți. Aceasta înseamnă că nu vă vor putea ajuta dacă aveți nevoie de ajutor pentru a obține acces la conținutul Netflix din SUA sau dacă veți întâmpina alte probleme.

Plătiți mai puțin pentru abonamentul dvs. Netflix cu un VPN

Dacă nu aveți încă un abonament Netflix, puteți utiliza și un VPN pentru a obține o reducere plăcută. Am făcut cercetări ample asupra diferitelor prețuri ale unui abonament Netflix în diferite țări. Alegând un server VPN într-o anumită țară, veți putea să vă abonați la Netflix ca și cum ați fi în țara respectivă. Acest lucru nu afectează conținutul pe care îl veți putea vedea pe platformă. La urma urmei, veți vedea întotdeauna versiunea Netflix care corespunde locației dvs. Nu contează dacă v-ați abonat la Netflix din Argentina sau Turcia: dacă utilizați o adresă IP americană pentru a accesa Netflix, veți vedea în continuare toate filmele și filmele care fac parte din catalogul american.

În prezent, este cel mai ieftin să vă abonați la Netflix cu o adresă IP turcă. În cazul în care vă întrebați cum să faceți acest lucru, puteți consulta analiza noastră: Economisiți bani pe Netflix. Acolo, veți găsi tot ce trebuie să știți pentru a obține un abonament Netflix ieftin folosind un VPN.

Alte avantaje ale utilizării unui VPN

Deblocarea conținutului Netflix specific țării nu este singurul beneficiu pe care îl are un serviciu VPN. Vă oferă aproape complet libertate pe internet. Restricțiile de zonă sunt impuse de serviciile de streaming, dar există și țări care limitează accesul la internet al cetățenilor lor. Acest tip de cenzură poate fi, de asemenea, ocolit cu un VPN.

Un VPN vă criptează tot traficul de internet. De asemenea, redirecționează tot traficul prin serverele lor. Aceste caracteristici îngreunează accesul la oricare dintre datele dvs. personale pentru hackeri, guverne sau alte părți. În acest fel, un VPN oferă Securitate că vă puteți deplasa în siguranță pe internet.

O altă caracteristică importantă a unui VPN este anonimat te poate oferi. Deoarece VPN vă redirecționează traficul printr-o altă adresă IP, nimeni nu vă va vedea propria adresă IP. Adresa dvs. IP este legată de locația dvs. și, în final, de identitatea dvs. Prin ascunderea adresei IP cu un VPN, sunteți mult mai anonimi online.

În total, o VPN este utilă pentru mult mai mult decât să urmărești doar conținutul Netflix din S.U.A. Acesta vă oferă mai multă libertate, securitate și anonimat online. Dacă sunteți interesat să citiți aceste alte avantaje, puteți citi articolul nostru despre avantajele unei VPN.

Alte metode de ocolire a restricțiilor de zonă: servere proxy și Tor

Logo-ul Tor The Onion RouterUnii vor spune că puteți utiliza un server proxy sau browserul Tor pentru a urmări Netflix-ul american. Experiența noastră este însă că Netflix blochează utilizarea celor mai multe proxy-uri. Mai mult decât atât, conexiunea nu va fi la fel de stabilă și rapidă ca în cazul altor metode, ceea ce înseamnă că încărcarea poate fi foarte obositoare.

Tor funcționează ca un browser și funcționează trimițând traficul de internet prin diferite servere din întreaga lume. Fiecare server va oferi un alt strat de anonimat. Deoarece traficul trebuie să circule prin atâtea „noduri” diferite, Tor poate fi și lent. Mai mult, nu vă puteți asigura cu browserul Tor că serverul de ieșire (ultimul nod de redirecționare) este situat în SUA. Aceasta înseamnă că a încerca să accesezi Netflix din SUA prin Tor nu este mai mult decât un joc cu cote mici. Transmiterea videoclipurilor pe Netflix necesită o cantitate corectă de viteză a datelor. Din acest motiv, recomandăm în schimb utilizarea unui VPN bun. Mai mult decât atât, un VPN vă poate oferi multe avantaje decât să vizionați Netflix-ul american, așa cum este prezentat în secțiunea anterioară.

Gânduri finale

Căutarea continuă a distribuitorilor din industria cinematografică de a interzice descărcarea și streamingul ilegal înseamnă că uneori chiar și persoanele cu un Netflix valid sau un alt abonament de streaming sunt vizate blocajelor. Recomandarea noastră în acest moment ar fi să folosești un VPN pentru a ocoli restricțiile din zonă și pentru a urmări Netflix-ul american sau orice altă versiune de Netflix care te bucură. Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți VPN-ul potrivit pentru dvs. Vom continua să testăm aceste servicii pentru eficiența lor și vă vom ține la curent!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map