Top 5 furnizori VPN cu adevărat gratuit din 2020. Găsiți cele mai bune VPN-uri gratuite!

Acest articol prezintă cele mai bune VPN-uri gratuite din acest moment. Un VPN vă permite să utilizați internetul mai anonim și sigur, deoarece vă oferă o conexiune criptată. Majoritatea furnizorilor de VPN necesită să plătiți pentru a putea folosi rețeaua lor de server securizată. Cu toate acestea, există unii furnizori VPN care oferă un conexiune VPN gratuită.


Când începeți să căutați, veți observa că puține servicii VPN gratuite au o calitate acceptabilă. Chiar și cele mai bune abonamente VPN gratuite au adesea limite de date sau limite de viteză. Unii furnizori oferă gratuit o aplicație de bază limitată, cu intenția de a vă convinge să obțineți un abonament plătit ulterior. În acest articol, veți afla mai multe despre serviciile VPN gratuite, modul în care funcționează și de ce ar trebui să fiți atenți la acestea. Mai mult, vă recomandăm cinci servicii VPN gratuite excelente pe care le puteți începe imediat să utilizați.

Încercări cu furnizori VPN premium: este demn de luat în considerare

S-ar putea să căutați un VPN gratuit pentru a naviga și descărca în mod anonim torrent-urile sau pentru a ocoli o restricție online care vă împiedică să accesați Facebook la locul de muncă sau la școală sau chiar la un bloc geografic. Deși unele VPN-uri gratuite își vor face treaba foarte bine în aceste cazuri, nu toți vor putea să vă ofere ceea ce aveți nevoie. Este posibil să nu poată debloca paginile pe care doriți să le accesați. În plus, multe servicii susțin că sunt „gratuite”, dar totuși iau ceva de la tine, chiar dacă nu sunt bani. Unele VPN-uri gratuite, cum ar fi Hola, vând conexiunea dvs. de date altor persoane. Alți furnizori gratuite chiar înregistrează site-urile web pe care le vizitați, astfel încât acestea să poată vinde aceste date agențiilor de marketing. Cu alte cuvinte, s-ar putea să credeți că viața dvs. online este protejată de VPN, dar între timp confidențialitatea dvs. a compromis și mai mult.

Este posibil să luați în considerare o VPN gratuită, deoarece doriți să încercați o (anumită) VPN înainte de a vă angaja la o plată lunară. Acest lucru este de înțeles, dar este posibil să nu obțineți experiența completă cu un abonament gratuit. VPN-urile plătite sunt, în general, mai sigure și oferă mai multe opțiuni, cum ar fi date nelimitate, viteze nelimitate, asistență adecvată pentru clienți și acces la versiunea americană Netflix, oriunde v-ați afla. Dacă sunteți atenți cu banii dvs., dar doriți o VPN premium, există o abordare puternică pe care o recomandăm din toată inima: Surfshark. Pentru doar câțiva dolari (în prezent sub 2 dolari pe lună), obțineți toate avantajele unei VPN premium. Surfshark oferă, de asemenea, o garanție de returnare de 30 de zile, care ar putea fi utilă dacă nu ajungeți la VPN până la urmă – deși ne îndoim că acesta va fi cazul.

Dacă pur și simplu căutați cea mai bună VPN de pe piață, încercați ExpressVPN. Acest VPN este stabil, rapid și are servere în aproape 100 de țări. Au o garanție generoasă de returnare a banilor, care vă permite să testați serviciile lor fără 30 de zile fără riscuri. Dacă vă înregistrați pentru un abonament de un an prin intermediul butonului de mai jos, veți primi chiar și trei luni în plus – gratuit.

Din fericire, există câteva opțiuni fiabile dacă un VPN gratuit este ceea ce căutați. Este posibil să aveți limite de date sau limite de viteză, dar furnizorii de VPN gratuite din lista de mai jos sunt, în general, destul de buni. VPN-urile despre care vom discuta de aici înainte sunt complet gratuit. Nu trebuie să vă înregistrați la informațiile dvs. de plată sau să folosiți o garanție de returnare a banilor. Gratuit este cu adevărat gratuit cu acești furnizori VPN.

Cel mai bun VPN gratuit

trofeuCând se califică un serviciu VPN gratuit ca fiind suficient de bun pentru lista noastră? Ei bine, a bun VPN gratuit ar trebui să fie cel puțin – ați ghicit – gratuit. În afară de asta, există câteva lucruri pentru a urmări: limitele de date, limitele de viteză, numărul de conexiuni simultane (pe diferite dispozitive) pe care le permite și locațiile serverului pe care VPN le oferă. VPN-urile gratuite au adesea o combinație de factori de limitare diferiți cu privire la date, viteze de internet și disponibilitatea serverului. Ca atare, cel mai potrivit VPN gratuit depinde de dorințele și nevoile dvs. personale.

Dacă doriți un VPN rapid, ar trebui să încercați să găsiți un serviciu VPN gratuit care să aibă servere în țara dvs. și să nu aibă capacitate de viteză (ceea ce ar putea fi dificil, având în vedere numărul limitat de oferte VPN-uri gratuite pe care le oferă). Intenționați să utilizați VPN-ul pentru streaming? Atunci este important să avem o limită mare de date (sau, în mod ideal, fără limită) și viteze bune. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de streaming, serviciile VPN plătite, de obicei, se împrumută mai bine în acest scop, din cauza vitezei mai mari și a lipsei capacelor de date. Chiar dacă abonamentele VPN gratuite sunt de obicei de o calitate mai mică decât cele plătite, există un cuplu care merită încercat.

În primul rând, vă vom oferi cele mai bune 5 cele mai bune VPN-uri gratuite în ordine aleatorie. Dacă doriți să aflați mai multe despre acești furnizori, derulați în jos și continuați să citiți.

Cele mai bune 5 VPN-uri gratuite noastre

Furnizor VPN gratuit
Capacitate de viteză
Limită lunară de date
Număr de locații server
Netflix SUA
Descărcarea anonimă
ProtonVPNNu*Nici unul3daNu
Ascunde-măNu10GB5Nuda
TunnelBearNu500 MB (1.5 GB dacă le distribuiți prin Twitter)23NuNu
WindscribeNu2 GB (10 GB dacă vă înregistrați e-mailul)10Nuda
ZoogVPNda2GB3dada

* Serviciul gratuit ProtonVPN are un număr limitat de servere disponibile. Când mulți utilizatori sunt pe aceste servere în același timp, ceea ce este adesea cazul, acesta poate afecta negativ viteza dvs. de internet.

Mai jos veți găsi informații mai detaliate despre VPN-urile gratuite din lista noastră.

ProtonVPN

banner proton

Specificații ProtonVPN Free

 • Torrents:
 • Netflix: +
 • Conexiuni simultane: 1
 • Locații server: 3
 • Limită de date: Nici unul
 • Capacitate de viteză: Nici unul
 • Preț: Complet gratuit

ProtonVPN este un furnizor popular VPN din Elveția, care oferă și un serviciu gratuit. Software-ul lor este foarte user-friendly, iar nivelul de securitate este excelent. Versiunea gratuită a ProtonVPN nu are o limită de date sau o limită de viteză, deși serverele lor pot deveni destul de lente atunci când mulți oameni le folosesc în același timp, ceea ce este adesea cazul. ProtonVPN nu acceptă descărcări de torrent, dar ocazional îți oferă acces la Netflix, în funcție de server.

Cu toate acestea, trebuie să vă anunțăm că este mai bine să folosiți perioada de încercare gratuită a ProtonVPN dacă sunteți interesat să vizionați Netflix cu o VPN. Acest proces vă oferă funcții premium, astfel încât veți avea acces la mult mai multe servere decât la cele opt servere din Statele Unite, Olanda și Japonia. În timpul celui mai recent test al compatibilității ProtonVPN cu Netflix (pe 27 martie – am testat versiunea de încercare gratuită, deoarece testerul nostru a primit automat acces la acest lucru la înregistrarea unui nou cont), am constatat că multe dintre serverele ProtonVPN sunt blocate de Netflix. Cu toate acestea, am găsit până la urmă un server cu care puteam urmări Netflix. Ca atare, vă sfătuim să utilizați versiunea de încercare gratuită pentru Netflix, astfel încât să aveți mai multe șanse să găsiți un server care funcționează cu serviciul de streaming.

Dacă utilizați această versiune gratuită, software-ul va încerca în mod regulat să vă convingă să treceți la versiunea plătită. ProtonVPN vă oferă acces la Trei locații server: trei sunt situate în Olanda, trei în Japonia și două în SUA. Puteți utiliza ProtonVPN Free pe un dispozitiv la un moment dat, dar văzând că este gratuit, teoretic puteți înregistra de mai multe ori cu adrese de e-mail diferite.

În afară de serviciul gratuit al ProtonVPN, am examinat și versiunea premium (plătită) a acestui furnizor. Suntem foarte mulțumiți de ProtonVPN în general și puteți citi recenzia noastră completă aici.

Ascunde-mă

sigla hide.me

Specificații Hide.me VPN

 • Torrents: +
 • Netflix:
 • Conexiuni simultane: 1
 • Locații server: 5
 • Limită de date: 10 GB pe lună
 • Capacitate de viteză: Nu
 • Preț: Complet gratuit

Hide.me oferă atât un VPN plătit cât și un VPN gratuit. Abonamentul gratuit vă oferă acces la cinci servere: în Olanda, Canada, Singapore și două în SUA. Versiunea gratuită a Hide.me are o limită de date de 10 GB pe lună. Veți putea proteja unul dintre dispozitivele dvs. simultan, dar serviciul păstrează o politică „fără log”.

Cu suport pentru Windows, iOS, MacOS, Android și FireOS, Hide.me poate fi utilizat pe aproape toate dispozitivele. De asemenea, serviciul permite trafic P2P, chiar și cu abonamentul său VPN gratuit. Aceasta înseamnă că puteți descărca torrents, deși probabil că veți atinge limita de date relativ rapid dacă alegeți să utilizați VPN în acest scop. Versiunea gratuită a Hide.me vă oferă, de asemenea, acces 24/7 la serviciul de asistență pentru clienți.

TunnelBear

Logo Tunnelbear

Specificații TunnelBear VPN

 • Torrents:
 • Netflix:
 • Conexiuni simultane: 5
 • Locații server: 20
 • Limită de date: 500 MB – 1,5 GB pe lună
 • Capacitate de viteză: Nu
 • Preț: Complet gratuit

TunnelBear este o altă opțiune bună dacă căutați un VPN gratuit. Interfața este clară, distractivă și ușor de utilizat. Instalarea VPN-ului este rapid și ușor. În plus, securitatea și criptarea sunt la egalitate. Versiunea gratuită a TunnelBear nu are viteze. Cu toate acestea, are un limita de date de 500 MB pe lună. Puteți extinde această limită până la 1,5 GB promovând TunnelBear pe Twitter.

Chiar și cu versiunea sa gratuită, TunnelBear vă permite să alegeți dintre toate 23 servere. Acest lucru este excelent, deoarece înseamnă că serverele nu vor încetini la fel de mult ca serverele care aparțin VPN-urilor gratuite, cu doar o serie de servere. În ceea ce privește locațiile serverului, opțiunile dvs. includ (dar nu sunt limitate la) SUA, Marea Britanie, Canada, Germania, Japonia, Olanda și Italia. Am putut utiliza mai multe servicii de streaming online diferite, și anume Hulu, BBC iPlayer și YouTube. TunnelBear este disponibil pentru Windows, Mac, Android și iOS. Acest furnizor are unele limitări, dar este încă un VPN gratuit perfect perfect. Dacă doriți să descărcați versiunea gratuită, faceți clic pe „Prețuri” în partea de sus a site-ului web. Apoi selectați abonamentul gratuit.

Windscribe

Banner pentru parbriz

Specificații VPN Windscribe

 • Torrents: +
 • Netflix:
 • Conexiuni simultane: Nelimitat
 • Locații server: 11
 • Limită de date: 2 GB – 10 GB pe lună
 • Capacitate de viteză: Nu
 • Preț: Complet gratuit

Windscribe are software și aplicații prietenoase ușor de instalat. Acest VPN gratuit are un limita de date de 2 GB pe lună. Cu toate acestea, dacă alegeți să partajați adresa dvs. de e-mail cu Windscribe, veți putea să o utilizați până la 10 GB o luna. Din nou, rețineți că aceasta este tehnic o plată: plătiți cu adresa de e-mail și primiți mai multe date în schimb. Cu toate acestea, chiar și cu această limită, veți rămâne rapid fără date după o zi de utilizare intensă a internetului, mai ales atunci când descărcați sau transmiteți în streaming. Mai mult, versiunea gratuită a Windscribe nu oferă același nivel de securitate ca versiunea plătită. Nu că securitatea Windscribe lipsește, dar ar putea fi mai bine.

Oferte Windscribe 11 servere în diferite țări către utilizatorii săi liberi. Acest lucru ar trebui să fie suficient pentru utilizatorul VPN gratuit gratuit. Mai mult, puteți utiliza Windscribe pe cât de multe dispozitive doriți.

ZoogVPN

Banner cu zoom

Specificații Zoom VPN

 • Torrents: +
 • Netflix: +
 • Conexiuni simultane: 1
 • Locații server: 3
 • Limită de date: 2 GB pe lună
 • Capacitate de viteză: da
 • Preț: Complet gratuit

ZoogVPN este un serviciu VPN gratuit, cu o conexiune rezonabilă în siguranță. Zoom VPN nu pare să vă înregistreze traficul pe internet. Ele indică însă că versiunea lor plătită este mai sigură decât versiunea lor gratuită. ZoogVPN are trei servere disponibil pentru utilizatori gratuit: unul la Amsterdam (Olanda), unul la Londra (Marea Britanie) și unul la Washington (SUA). Versiunea gratuită poate fi utilizată doar pe un dispozitiv la un moment dat. În plus, ZoogVPN are atât un limita de date de 2 GB pe lună și a capac de viteză. Acest furnizor VPN este destul de rapid, dar dacă serverele sale se confruntă cu trafic intens, utilizatorii liberi vor fi primii care vor observa. Conexiunile lor se vor încetini considerabil.

VPN gratuit vs VPN plătit

Trebuie să fii atent când folosești servicii VPN gratuite. Un studiu realizat în peste 300 de aplicații VPN gratuite a arătat că multe dintre ele nu funcționează corect sau nu vă tratează bine datele. Accesul la toate tipurile de informații sensibile inutile (cum ar fi contactele, fotografiile și rețelele de socializare) este solicitat, iar unii furnizori gratuite chiar vă infectează dispozitivul cu spyware și alte programe malware. O mulțime de servicii VPN gratuite sunt deținute și de companii chineze, ceea ce vă poate cauza anumite suspiciuni cu privire la intențiile lor și la nivelul de siguranță al VPN-urilor. Deoarece cu toții folosim non-stop internetul în aceste zile, plătește să folosești un serviciu VPN bun și de încredere.

Serviciile VPN plătite vor fi, în general, mai atenți la confidențialitatea dvs. și vor oferi un nivel mai avansat de securitate, precum și multe alte funcții suplimentare. De exemplu, conexiunile tind să fie mult mai rapide, vi se permite mai multe conexiuni simultane (astfel încât să vă puteți partaja abonamentul cu prietenii și familia sau pur și simplu să utilizați un cont atât pe laptop, cât și pe telefon), și puteți avea chiar acces la streaming. servicii precum Netflix. De asemenea, puteți descărca în mod sigur torrenturi și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la limitele de date. Majoritatea acestor funcții nu sunt disponibile cu servicii gratuite. Ba mai mult, abonamentele VPN plătite au devenit destul de ieftine. Dacă doriți să știți care furnizori sunt cele mai bune servicii VPN ale momentului, am dori să vă referim la această imagine de ansamblu:

VPN-uri ieftine

Există diferențe mari de preț între VPN-urile plătite. Mai ales dacă căutați un VPN gratuit, prețurile unor furnizori VPN premium vă pot șoca. Din fericire, există o serie de furnizori VPN care oferă conexiuni VPN fantastice la prețuri foarte mici. Doar câțiva dolari pe lună, puteți obține o VPN foarte bună și vă puteți bucura de liniștea sufletească în ceea ce privește siguranța conexiunii dvs. de internet și a datelor. Un bun exemplu de VPN excelent, care costă puțin, este Surfshark. Doriți să aflați mai multe despre diferitele VPN-uri ieftine acolo? Poate doriți să consultați articolul nostru:

VPN-uri gratuite fără limite de date

După cum ați văzut, cele mai bune VPN-uri gratuite vin cu limite de date. Utilizatorii VPN gratuite sunt restricționați astfel, deoarece menținerea serverelor VPN și a conexiunilor VPN costă bani. Limitele de date permit furnizorului să vă permită să cunoașteți serviciul VPN fără ca acesta să coste prea mulți bani. Cu toate acestea, există o bună VPN gratuită fără o limită de date: ProtonVPN. În loc de o limită de date, versiunea gratuită a acestui VPN poate fi uneori destul de lentă, deoarece toți utilizatorii săi liberi sunt repartizați pe doar trei servere. Când aceste servere sunt prea aglomerate, viteza dvs. va scădea. Proton speră că acest lucru face ca utilizarea îndelungată a serviciului lor gratuit să fie mai puțin atractivă. Dacă vitezele reduse nu reprezintă o problemă pentru dvs. (de exemplu, atunci când nu aveți nevoie de VPN-ul dvs. în timp ce faceți streaming), ProtonVPN merită cu siguranță luat în considerare.

Un mare dezavantaj al limitelor de date ale VPN-urilor gratuite este faptul că acestea vă vor împiedica de multe ori să vizionați un întreg film sau spectacol. Dacă vizionați ceva pe un flux online sau chiar pe Netflix, veți atinge limita de date după aproximativ o oră sau două deja. Deci, chiar dacă viteza conexiunii nu este o problemă, plăcerea dvs. de vizionare va fi de scurtă durată.

VPN-uri gratuite fără limite de viteză

Întrucât majoritatea VPN-urilor gratuite folosesc deja limite de date, nu văd că este necesară aplicarea unor limite de viteză. Drept urmare, aceste VPN-uri sunt adesea la fel de rapide ca VPN-urile plătite. Unele VPN-uri gratuite aleg să nu aplice limite de viteză, deoarece serverele lor gratuite sunt atât de ocupate încât oricum conexiunea nu va fi foarte rapidă. Din fericire, există furnizori care oferă relativ multe servere ca parte a abonamentelor gratuite, precum TunnelBear și Windscribe. Aceasta înseamnă că, deși conexiunea VPN este gratuită, viteza este încă foarte decentă. Mai ales TunnelBear demonstrează clar cum ar arăta un abonament plătit cu ei, deoarece îți oferă acces la toate serverele lor.

VPN gratuit pentru toate dispozitivele tale

Cele mai bune VPN-uri gratuite oferă software și aplicații compatibile cu cele mai comune dispozitive și sisteme de operare. Aceasta înseamnă că astfel de VPN-uri sunt ușor de instalat pe computer, smartphone și tabletă. Unele VPN oferă chiar și software pentru sisteme de operare mai puțin cunoscute, ceea ce face posibilă utilizarea unei VPN gratuite pe Linux, de exemplu. Vom discuta pe scurt despre diferitele dispozitive de mai jos.

VPN gratuit pentru computer sau Mac

Majoritatea VPN-urilor gratuite sunt disponibile pentru Windows și Mac. Există două moduri în care poți utiliza o VPN pe computer: ori descarci o aplicație pentru sistemul tău de operare sau adaugi o extensie de browser la browsere. Unele VPN-uri sunt disponibile doar ca extensie a browserului, de exemplu pentru Chrome sau Firefox. Acest lucru înseamnă că NU protejează tot traficul dvs. de internet, inclusiv torrente și e-mail. Singurul lucru pe care îl protejează o extensie de browser VPN este traficul de internet care rulează prin intermediul browserului dvs., cum ar fi serviciile bancare online pe site-ul web.

Sisteme de operare diferite necesită diferite tipuri de software VPN. Utilizatorii Linux vor avea deseori mai mult timp să configureze o conexiune VPN decât utilizatorii Windows sau Mac. Instalarea unui VPN pe Windows sau Mac este de obicei doar o problemă de descărcare și instalare a programului, în timp ce utilizatorii Linux vor trebui să configureze manual conexiunea VPN.

VPN gratuit pentru iOS și Android

VPN pe mobilPe lângă VPN-urile pentru computere desktop, VPN-urile pentru smartphone-uri devin din ce în ce mai populare. Nu numai că ne folosim din ce în ce mai mult smartphone-urile, dar avem tendința de a le conecta la rețelele Wi-Fi neprotejate mai des decât noi cu un computer. Prin urmare, un VPN gratuit este cu siguranță de o valoare adăugată pentru orice utilizator de smartphone care îl găsește adesea afară și despre utilizarea acestor rețele. Pe lângă Windows și Mac, aproape toate VPN-urile gratuite bune oferă software atât pentru Android cât și pentru iOS. Toate VPN-urile enumerate mai sus drept cele mai bune VPN-uri gratuite ale momentului oferă software atât pentru Android cât și pentru iOS.

VPN gratuit pentru tabletă

Smartphone-urile nu sunt singurele dispozitive care rulează pe Android și iOS: iPad-uri și tablete Android. Este foarte ușor să instalați și să configurați software-ul VPN gratuit pe tabletă dacă îl aveți deja pe telefon, deoarece acest lucru funcționează la fel pentru ambele. Acest lucru este ideal dacă doriți să urmăriți versiunea americană Netflix pe iPad, de exemplu. La fel ca în cazul smartphone-urilor, toate VPN-urile gratuite enumerate mai sus au software atât pentru iPad, cât și pentru tabletele Android.

Locații gratuite pentru server VPN

În ceea ce privește locațiile serverului, majoritatea VPN-urilor gratuite oferă o dimensiune mică a eșantionului abonamentului plătit, cu excepția TunnelBear. TunnelBear vă oferă acces la întreaga rețea globală de servere.

VPN gratuit
Locații server
ProtonVPNSUA, Olanda și Japonia
Ascunde-măSUA (Est, Vest, Mijlociu), Olanda, Germania și Canada
TunnelBearToate serverele lor globale, inclusiv SUA și Marea Britanie
WindscribeSUA, Marea Britanie, Olanda, Canada, Hong Kong, Franța, Germania, Elveția, Norvegia și România
ZoogVPNSUA, Marea Britanie și, Olanda

Concluzie: Care este cel mai bun VPN gratuit?

VPN-urile gratuite sunt potrivite atunci când le folosești doar din când în când și nu ai nevoie de prea multe date. De exemplu, un VPN gratuit este util pentru a ocoli rapid o adresă IP (geo) bloc. Serviciile VPN gratuite despre care am discutat în acest articol acceptă în general mai multe platforme și sisteme de operare. Așadar, indiferent dacă căutați un VPN gratuit pentru iPad, un VPN gratuit pentru Android sau un VPN gratuit pentru iPhone, serviciile VPN menționate mai sus ar trebui să funcționeze pentru dispozitivul dvs. Cu toate acestea, în momentul în care începeți să utilizați un VPN gratuit pentru Netflix sau Popcorn Time, veți avea probabil probleme cu limitele de date și limitele de viteză. În mod similar, veți avea restricții pentru descărcarea de emisiuni și filme cu o versiune gratuită. Drept urmare, probabil că veți ajunge să aveți nevoie de o VPN plătită de cele mai multe ori dacă doriți să descărcați sau să folosiți servicii de streaming video și audio.

Nu este ușor să oferiți un răspuns clar la întrebarea care este cel mai bun serviciu VPN gratuit. Dacă doriți să mergeți pentru un serviciu VPN gratuit, atunci asigurați-vă că alegeți unul dintre furnizorii pe care i-am enumerat. Mai ales că multe aplicații VPN gratuite din Play Store și App Store nu funcționează corect – sau chiar dăunează dispozitivului / vieții private – vă recomandăm să nu descărcați primul VPN gratuit pe care îl găsiți. De exemplu, stați departe de VPN-ul gratuit Hola. La urma urmei, siguranța pe internet începe cu o VPN bună, iar o VPN proastă poate avea efectul opus.

Mai jos, veți găsi un tabel care conține ceea ce considerăm a fi cei mai buni furnizori de VPN gratuite atunci când luați în considerare diferite criterii:

Criterium
Cea mai bună opțiune VPN gratuită
VitezăWindscribe
DateProtonVPN
Locații serverTunnelBear
SiguranțăProtonVPN
Ușurință în utilizareTunnelBear
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me