Jocuri cu VPN: Cele mai bune opțiuni VPN | VPNoverview

Utilizarea unei VPN în timpul jocurilor poate să nu pară cea mai evidentă combinație. Majoritatea jucătorilor se tem că lag-ul este inevitabil cu o conexiune VPN. Deși este adevărat că serviciile VPN vă pot încetini conexiunea din cauza tuturor măsurilor de securitate, există furnizori VPN care împiedică acest lucru. Mai jos puteți afla ce caracteristici ale unui VPN sunt importante dacă doriți să îl utilizați în timpul jocurilor. Mai mult, vom enumera cei mai buni furnizori VPN pentru jocuri.


Ce să cauți într-un VPN pentru jocuri

Dacă doriți să utilizați un VPN pentru jocuri, există mai mulți factori de care doriți să țineți cont. Iată care sunt cele mai importante.

Viteză

Lucrul pe care majoritatea jucătorilor îl vor aprecia cel mai mult într-un VPN este viteza și stabilitatea conexiunii. Pentru jocurile multiplayer online, o conexiune bună este esențială. Vei auzi jucătorii care se plâng sau se laudă cu ping-ul lor. Ping-ul se referă la latența dintre clientul jucătorului și serverul de joc. Numerele se referă la timpul în milisecunde (ms), pentru ca informațiile să călătorească între servere. Cu cât ping-ul este mai mic, cu atât va rula mai bine jocul tău. Un ping mai mare poate provoca întârziere, care poate fi foarte enervant atunci când sunteți în mijlocul jocului unui joc competitiv online.

Unele jocuri vor deconecta chiar și un jucător dacă ping-ul său este prea mare pentru a funcționa corect în cadrul jocului. Din acest motiv, furnizorii VPN de mai jos sunt selectați în principal cu viteza mare și ping-ul stabil.

Securitate

Ori de câte ori accesați internetul, riscați să fiți atacat, indiferent dacă navigați pur și simplu pe internet sau jucați un shooter multiplayer intens. Un VPN oferă protecție împotriva acestor pericole prin criptarea tuturor datelor dvs., anonimizând activitățile dvs. online.

În jocurile online cu adevărat intense și competitive, se întâmplă uneori ca o echipă adversă să îi facă jucători DDoS din cealaltă echipă. Aceasta înseamnă că vor trimite o mulțime de trafic la adresa IP a adversarului. Te poți proteja de această tactică urâtă cu un VPN.

Libertate

Unii dezvoltatori de jocuri lansează doar jocuri noi într-o parte a lumii, adesea pentru a testa răspunsul și pentru a găsi erori. Dacă doriți să fiți primul care joacă jocuri noi, dar locuiți într-o parte a lumii care nu vă oferă acces timpuriu, o VPN ar putea fi soluția.

Mai mult, unele țări interzic anumite jocuri din cauza naturii lor violente sau sexuale. Din fericire, există o cale în jurul acestei cenzuri. Dacă vă aflați într-una dintre aceste țări, dar doriți să puteți juca acele jocuri, puteți evita aceste restricții cu un VPN.

Furnizorii VPN au adesea servere într-un număr mare de țări. Conectându-vă la un server din afara țării dvs. puteți evita orice restricții pe care locația dvs. geografică le impune. Vei accesa internetul ca și cum ai fi în țara respectivă. Aceasta înseamnă că restricțiile geografice din propria țară nu se mai aplică dvs..

Pentru a vă asigura că viteza conexiunii dvs. nu suferă prea mult, vă puteți conecta la un server dintr-o țară apropiată proprie. Cu cât serverul este mai îndepărtat, cu atât conexiunea dvs. va fi mai lentă.

Majoritatea furnizorilor VPN acceptă protocoale diferite pentru securitatea dvs. online. Unele protocoale sunt mai rapide decât altele. Cu toate acestea, deseori cele mai rapide protocoale sunt cele mai puțin sigure. În majoritatea interfețelor pentru aplicații VPN, este ușor să comutați între protocoale. Ce ai putea face este să pornești cel mai rapid protocol de fiecare dată când începi jocurile.

Perioada de testare

Majoritatea furnizorilor VPN au o perioadă de testare sau o garanție de returnare a banilor care vă permite să vă testați serviciile înainte de a vă angaja la un abonament. Vă recomandăm să folosiți bine această perioadă de testare. Mai ales când intenționați să utilizați VPN-ul dvs. în timpul jocurilor. Testăm furnizori VPN din Olanda, dar dacă sunteți în altă parte a lumii, furnizorii ar putea să funcționeze foarte diferit. Utilizați perioada de testare pentru a vedea cum funcționează serviciul în combinație cu jocul preferat. Dacă faceți acest lucru, aveți cele mai mari șanse de a găsi un VPN care funcționează pentru dvs..

Cele mai bune furnizori VPN pentru jocuri

Folosind considerentele descrise mai sus și testând diferiți furnizori, am reușit să găsim câteva VPN-uri excelente, perfecte pentru jocuri. Vrei să rămâi sigur și anonim online, jucând și jocurile tale preferate fără întârziere? Încercați să încercați una dintre următoarele VPN-uri.

ExpressVPN

ExpressVPN este unul dintre cei mai buni furnizori VPN de acolo. Conexiunile lor sunt rapide și stabile și au peste 2000 de servere în peste 90 de țări diferite. Cu suficiente servere din care să alegi, îl poți găsi cu ușurință pe cel mai rapid și să te bucuri de protecția lor în timp ce joci un joc online. Acestea sunt puțin mai scumpe decât alte servicii VPN, dar obțineți cel mai bun pachet de viteză și securitate în schimb.

Puteți încerca serviciul ExpressVPN cu o garanție de returnare de 30 de zile pentru a vedea cum vă place în combinație cu jocurile dvs. preferate.

IPVanish

IPVanish este unul dintre cele mai rapide servicii VPN și astfel este perfect pentru jocurile online. Au un număr bun de servere în peste 60 de țări pentru a vă asigura că puteți găsi întotdeauna un server rapid lângă dvs..

Cu protecția lor solidă nu veți deveni victimă a atacurilor DDos și veți putea să vă stricăți adversarii fără niciun decalaj.

Încercați acest serviciu cu garanția lor de returnare a banilor de 7 zile pentru a vedea cum funcționează în combinație cu jocurile dvs. preferate.

Acces la internet privat (PIA)

Accesul la internet privat este un furnizor popular VPN cu o criptare excelentă și conexiuni rapide și stabile. Vă vor permite să vă bucurați de jocurile dvs. fără să observați că sunteți complet protejat. Într-adevăr un VPN excelent și accesibil pentru jucători.

Înainte de a primi un abonament cu PIA, verificați dacă furnizează servere aproape de locul în care vă aflați. În comparație cu furnizorii de mai sus, acestea sunt disponibile în mai puține țări. Cu toate acestea, dacă sunt disponibile în județul dvs., acest lucru nu contează pentru dvs..

Gânduri finale

Combinația dintre jocuri și VPN s-ar putea să nu fie cea mai evidentă, dar este esențială. În prezent, o mulțime de jocuri se joacă online. Tot ceea ce faceți când sunteți conectat la internet este supus hackingului și altor pericole. Serviciile VPN sunt cunoscute pentru a încetini conexiunea dvs., care sperie jucătorii. Cu toate acestea, mulți furnizori lucrează pentru conexiuni rapide și stabile și pot fi folosiți în timpul jocurilor, fără a produce întârzieri. Vă recomandăm ExpressVPN, IPVanish și PIA dacă doriți să utilizați VPN-ul în timpul jocurilor. Este întotdeauna cel mai bine să apelați la furnizorii VPN cu o perioadă de testare sau o garanție de returnare a banilor, astfel încât să puteți vedea că funcționează bine pentru locația dvs. și conexiunea la internet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map