Cele mai bune VPN-uri pentru iPhone. Cele mai bune opțiuni încercate și testate. VPNOverview

În aceste zile este din ce în ce mai important să luați unele măsuri de precauție suplimentare ori de câte ori sunteți online. Rețelele publice Wi-Fi nu sunt întotdeauna în siguranță de utilizat și multe site-uri și organizații vă urmăresc activitățile online. Ca atare, pentru a vă asigura că nu există părți (rău intenționate) care vă urmăresc fiecare mișcare online, este bine să luați unele măsuri de siguranță, cum ar fi utilizarea unei VPN (rețea virtuală virtuală).


De asemenea, utilizatorii de iPhone pot beneficia foarte mult de utilizarea unei conexiuni VPN. Este adevărat că, în general, iPhone-urile au funcții anti-malware bune. Cu toate acestea, acestea nu afectează siguranța rețelelor la care vă conectați, ceea ce ar putea fi încă nesigur. Programele malware sau fără malware, folosind rețele nesecurizate pot duce la o serie de probleme, gândiți-vă doar la hackerii care vă fură datele, de exemplu. Acesta este motivul pentru care este o idee bună să instalați un VPN, care vă ajută să vă asigurați siguranța conexiunii. Acest lucru este deosebit de important deoarece mulți utilizatori de iPhone și smartphone-uri se bazează pe rețelele Wi-Fi publice în aceste zile, în special atunci când călătoresc.

Din fericire însă, instalarea unui VPN pe iPhone este simplă și ușoară. Vom ajunge la asta mai târziu. Dar mai întâi, aruncați o privire la ghidul nostru pentru alegerea unei VPN bune pentru iPhone-ul dvs. și a celor trei top ale noastre VPN-uri pentru iPhone.

Ce VPN să alegi pentru iPhone? – Topul nostru 3

Inutil să spun, pentru a alege VPN-ul potrivit, trebuie mai întâi să știți ce căutați într-o VPN. Câteva criterii importante pe care le-am acordat o atenție deosebită alegerii top 3 noastre și care este probabil important să le luăm în considerare, pot fi găsite mai jos.

 • Viteză: VPN-urile scad viteza conexiunii la internet într-o anumită măsură. Cu toate acestea, există diferențe mari în ceea ce privește scăderea vitezei între diferiți furnizori. Cu unii abia veți observa nimic și cu alții observați o diferență semnificativă. Acesta este motivul pentru care am fost atenți la acest lucru atunci când testăm diferite VPN-uri pe iPhone-ul nostru.
 • Securitate și confidențialitate: Pentru a determina gradul de siguranță și confidențialitate oferit de un VPN, am analizat protocoalele oferite și politica de logare a VPN. De asemenea, am avut în vedere dacă un VPN a obținut vreo știre negativă legată de încălcări privind siguranța sau confidențialitatea. În cele din urmă, am luat în considerare caracteristicile de siguranță, cum ar fi un comutator de omor. 
 • Ușurința în utilizare: Deoarece, evident, oamenii sunt mai puțin dornici să instaleze și să utilizeze un VPN dificil de navigat și care nu este ușor de utilizat, am considerat, de asemenea, ușurința pentru utilizator ca un criteriu important. Aceasta înseamnă că am acordat atenție și designului și aspectului unei interfețe VPN și a calității echipei sale de asistență pentru clienți.
 • Servere: dacă utilizați un VPN pentru deblocarea site-urilor, doriți ca VPN să aibă o mulțime de servere diferite în diferite țări. De exemplu, dacă utilizați un server VPN în Germania, nu veți putea accesa Netflix-ul american. De asemenea, cu cât un server VPN este mai aproape de locația dvs., cu atât veți obține viteze mai rapide.
 • Funcții și opțiuni suplimentare: Nu toate VPN-urile sunt create, desigur. Acest lucru este valabil și pentru opțiunile suplimentare oferite de diferiți furnizori VPN. În timp ce unele VPN-uri pot fi considerate soluții de confidențialitate „fără a face”, alți furnizori nu își permit să ofere opțiuni suplimentare. Acestea pot varia de la anti-trackers anti-servere până la servere nefixate. De asemenea, am acordat atenție opțiunilor suplimentare, cum ar fi capacitățile de deblocare geo și compatibilitatea Netflix.
 • Cost: Desigur, tuturor îi place să economisească puțin bani. Acesta este motivul pentru care ne-am asigurat și să luăm în considerare costul și valoarea.

Pe baza criteriilor de mai sus, am venit cu următorii 3 dintre cele mai bune VPN-uri pentru iPhone.

1. ExpressVPN

Recomandăm ExpressVPN tuturor utilizatorilor de iPhone, deoarece această VPN premium nu are practic niciun defect când vine vorba de siguranță, viteză și ușurință în utilizare. Acest VPN vă va proteja datele și are o rețea mare de servere de peste 3000 de servere în 94 de țări. Pentru a îmbunătăți lucrurile și mai bine, ExpressVPN este o potrivire excelentă pentru iPhone, datorită aplicației sale excelente. Aplicația este bine proiectată și ușor de navigat. ExpressVPN este probabil cea mai bună VPN în acest moment, ceea ce se întâmplă, de asemenea, să fie foarte potrivit pentru iPhone. Singurul dezavantaj: acest VPN este puțin mai scump decât mulți dintre concurenții săi. Din fericire, însă, puteți încerca VPN gratuit, datorită garanției sale de returnare a banilor de 30 de zile.

2. CyberGhost

CyberGhost este un furnizor VPN excelent la un preț foarte rezonabil. Serverele sale sunt rapide, securitatea sa este cu siguranță actualizată și aplicația este foarte ușor de utilizat. Un alt avantaj avantajos oferit de CyberGhost este garanția sa de returnare a banilor de 45 de zile. Aceasta este o garanție de întoarcere mai mare decât cea oferită de majoritatea altor furnizori VPN. Ca atare, ați putea spune că aveți o „perioadă de încercare” mai lungă cu CyberGhost. Singurul aspect negativ, pe care îl are CyberGhost, este faptul că serverele sale sunt puțin mai lente decât serverele ExpressVPN și serverele lui Surfshark, conform testelor noastre. Cu toate acestea, CyberGhost este încă o alegere excelentă pentru un VPN bun pe iPhone.

3. Surfshark

Surfshark este cu siguranță un VPN pe care îl recomandăm utilizatorilor de iPhone și utilizatorilor VPN în general. Unul dintre motive este faptul că poate oferi cea mai mare valoare a oricărui VPN premium acolo. Este foarte posibil cel mai ieftin furnizor principal de VPN, la doar 1,99 USD pentru un abonament de 2 ani. De asemenea, oferă viteze bune și o aplicație mobilă ușor de navigat. Securitatea și confidențialitatea oferite de Surfshark sunt de top. Surfshark este relativ nou pe piața VPN, care a arătat multe îmbunătățiri într-un interval scurt de timp. Motivul principal pentru care mulți pot merge cu acest furnizor este totuși prețul scăzut și valoarea excelentă pe care acesta o oferă. Surfshark oferă și o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile.

Aplicații VPN gratuite plătite pentru iPhone

Cu atât de multe VPN-uri, există desigur și câteva rețele virtuale private gratuite. Chiar dacă acestea ar putea părea grozave la început, majoritatea VPN-urilor au unele dezavantaje semnificative. De exemplu, o mulțime de VPN-uri gratuite aplică limite de date, limite de viteză și uneori limite de server. Mai mult, au existat cercetări care indică faptul că, de cele mai multe ori, confidențialitatea și securitatea oferite de VPN-urile gratuite nu sunt de obicei de la zero.

Dacă totuși doriți să vedeți dacă o VPN gratuită este potrivită pentru dvs., vă recomandăm să citiți articolul nostru despre cele mai bune servicii VPN gratuite. În acest articol discutăm mai mulți furnizori VPN gratuite care, contrar multor servicii VPN gratuite, sunt VPN-uri foarte decente. Observați că nu am acordat o atenție specială compatibilității iPhone atunci când ne-am creat lista cu cele mai bune VPN-uri gratuite.

De ce să folosiți un VPN pentru iPhone?

Dacă utilizați rețele Wi-Fi publice, există întotdeauna șansa ca alții să încerce să vă fure datele. Mai ales în anumite destinații de vacanță, rețelele Wi-Fi publice nu sunt întotdeauna în siguranță. Folosind un VPN, puteți face mult mai dificil pentru infractorii cibernetici să obțină starea datelor dvs., cum ar fi conectarea prin e-mail sau detaliile bancare online. De asemenea, un VPN vă ajută să vă revendicați confidențialitatea online. De asemenea, cu un VPN puteți ocoli așa-numitele restricții geo. De exemplu, un VPN vă poate ajuta să accesați versiunea americană Netflix, indiferent de locul în care vă aflați.

Până acum, probabil știi ce poate face un VPN pentru tine. Cu toate acestea, mai jos veți găsi un scurt rezumat al avantajelor utilizării unei VPN pe iPhone.

Motiv
Explicaţie
Creșterea conexiunii la internet mai sigure.Pentru mulți dintre cititorii noștri, acesta este motivul principal pentru utilizarea unui VPN. Utilizatorii iPhone nu sunt întotdeauna conștienți de riscurile pe care le prezintă rețelele Wi-Fi publice. Din moment ce integrează caracteristicile de siguranță ale unui iPhone, deseori înseamnă că nu este necesar un program antivirus suplimentar, utilizatorii iPhone uită uneori că și rețelele pot fi periculoase. Rețelele publice Wi-Fi pot fi exploatate de cibernetici pentru a avea acces la datele dvs., cum ar fi parole, imagini și chiar detalii de autentificare pentru serviciile bancare online. Prin urmare, motivul cel mai important pentru cei mai mulți utilizatori de iPhone pentru a obține un VPN este acela de a-și asigura conexiunea.
Protejarea vieții private onlineO mulțime de oameni, utilizatori de iPhone sau altfel, nu aruncă prazul ochilor în viața online. La urma urmei, companiile pot utiliza informațiile dvs. personale pentru a vă furniza anunțuri direcționate și alte neplăceri. Pentru mulți, protejarea vieții private este doar intrinsecă importantă. De asemenea, în unele țări care nu sunt caracterizate de multă libertate politică sau religioasă, poate fi chiar periculos să vizitați anumite site-uri web sau să exprimați anumite idei online fără a utiliza ceva care să vă faceți mai anonimi online, precum VPN. În cele din urmă, mulți oameni folosesc un VPN pentru descărcarea anonimă.
Deblocarea site-urilor web și a serviciilor de streamingUn alt motiv pentru care oamenii folosesc un VPN, care crește în popularitate în zilele noastre, este capacitatea VPN de a debloca o mulțime de conținut geo-restricționat. De exemplu, o VPN vă poate ajuta să accesați site-uri web sau conținut străin, care altfel ar fi blocate. De exemplu, vă poate ajuta să accesați versiunea americană Netflix, în ciuda faptului că nu sunteți în SUA sau BBC iPlayer, fără a fi în Marea Britanie.

Instalarea unei aplicații VPN pe iPhone

Există o varietate de moduri de a instala o aplicație VPN pe iPhone. De asemenea, majoritatea furnizorilor de VPN au simplificat acest lucru într-un proces ușor și convenabil. Cu toate acestea, vă vom oferi un scurt ghid pas cu pas mai jos, care se aplică majorității utilizatorilor de iPhone.

 1. Obțineți un abonament cu un furnizor VPN (unul pe care îl cunoașteți are o aplicație pentru iPhone).
 2. Descărcați aplicația VPN din app-store.
 3. Deschideți aplicația și conectați-vă cu detaliile de conectare.
 4. Dacă doriți, puteți regla setările VPN-ului după bunul plac. Gândiți la protocoale, opțiuni suplimentare de siguranță etc.
 5. În cele din urmă, porniți conexiunea VPN. După ce apăsați conectare, cel mai probabil iPhone-ul dvs. vă va solicita să ajustați configurația conexiunilor VPN. Pur și simplu urmați pașii.

Instalarea manuală a unui VPN pe iPhone

Pe lângă instalarea unei aplicații dedicate, puteți instala și un VPN pe iPhone manual. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de câteva detalii, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

Adăugați Screenshot de configurare VPN

După ce ajungeți pe acest ecran, va trebui să completați câteva detalii pe care le puteți găsi pe site-ul web al furnizorului dvs. VPN.

Pentru a accesa acest ecran, pur și simplu urmați acești pași:

 1. În primul rând, mergeți la Setări.
 2. Odată ajuns acolo, derulați în jos până la „General„.
 3. Acum derulați până la capăt și selectați „VPN„.
 4. În sfârșit, alegeți „Adăugați configurare VPN„.

În acest fel puteți instala manual un VPN pe iPhone. Cu toate acestea, rețineți că acest mod de a face lucrurile este mult mai puțin „ușor de utilizat”. La urma urmei, dacă doriți să reglați conexiunea VPN în orice fel, va trebui întotdeauna să reveniți la acest ecran și să schimbați lucrurile manual. În timp ce utilizați o aplicație VPN, acest lucru este mult mai ușor, de multe ori se întâmplă automat și comutarea serverelor este mult mai convenabilă.

Concluzie: cel mai bun VPN pentru iPhone

Pe scurt, cele mai bune VPN-uri pentru iPhone acum în cartea noastră sunt următoarele trei:

 1. ExpressVPN
 2. CyberGhost
 3. Surfshark

Toate VPN-urile de mai sus funcționează excelent pe iPhone. La urma urmei, toate au aplicații superbe, ușor de utilizat pentru iPhone și funcționează foarte bine atât în ​​ceea ce privește viteza, cât și securitatea. Mai mult, ExpressVPN nu este doar una dintre cele mai bune VPN-uri pentru iPhone, ci și cea mai bună VPN, în general, în opinia noastră. CyberGhost oferă o valoare excelentă la prețuri foarte rezonabile, în timp ce Surfshark este atât de accesibil pentru o VPN premium, încât creează o VPN excelentă pentru utilizatorii de iPhone. Dacă nu găsiți o VPN care vă place între aceste trei opțiuni, puteți arunca o privire generală asupra tuturor VPN-urilor testate. Mai mult, acest buton vă permite să filtrați VPN-urile de la orice preț, la funcții până la compatibilitatea iPhone. Navigare fericită și sigură!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me