Cele mai bune servicii VPN pentru Kodi. Verificați Top 5! | VPNoverview

kodi tv vpn


Kodi este o aplicație gratuită și open-source, scrisă inițial pentru Xbox, dar disponibilă acum pe majoritatea dispozitivelor. Funcționează ca un centru de divertisment care combină toate serviciile media. Un VPN vă poate ajuta să faceți acest lucru printr-o conexiune sigură. Combinând Kodi cu un serviciu VPN, vă va permite să transmiteți un flux anonim și fără griji. Citiți totul despre primii 5 dintre cei mai buni furnizori VPN pentru Kodi.

Utilizarea Kodi în combinație cu un VPN are mai multe avantaje. Toate fluxurile dvs. sunt anonime, puteți evita restricțiile geografice, iar traficul dvs. de internet este protejat de criptare. Un VPN oferă utilizatorului libertatea, anonimatul și securitatea. Puteți citi totul despre funcțiile unui VPN în articolul nostru cu informații generale despre utilizarea unei VPN.

Instalarea unui VPN nu este o idee proastă când transmiteți fluxul cu Kodi. Un VPN vă poate ajuta să obțineți acces la conținutul Netflix într-o altă țară. Kodi vă permite să vă alăturați propria colecție de servicii de streaming, astfel încât să le puteți accesa pe toate cu aplicația lor. Unele suplimente din Kodi oferă conținut care nu le aparține. Pentru a vă asigura că nimeni nu poate vedea ce faceți pe Kodi, puteți utiliza un VPN pentru a vă proteja anonimatul. Dar care sunt cei mai buni furnizori de VPN în combinație cu Kodi? Vă prezentăm primii 5 furnizori care credem că funcționează bine în combinație cu Kodi. Mai mult, vă vom explica cum puteți utiliza cel mai bine cele două servicii împreună.

Care servicii VPN funcționează bine cu Kodi?

Toți următorii furnizori VPN funcționează bine împreună cu Kodi. Mai mult, acestea garantează o conexiune sigură și anonimă.

1.ExpressVPN

VPN Express se află în vârful majorității listelor noastre de comparație dintr-un motiv. Au servicii excelente pentru clienți și o mare ofertă de servere la nivel mondial. Au măsuri de securitate de calitate în vigoare și se asigură că există întotdeauna o modalitate de a obține acces la conținutul american Netflix. Astfel, sunt perfecte pentru utilizarea în combinație cu Kodi. În experiența noastră, viteza și stabilitatea conexiunii sunt, de asemenea, minunate. Trebuie să remarcăm că sunt costisitoare pentru un VPN, dar obțineți cea mai bună calitate în schimb.

2. IPVanish

În opinia noastră, IPVanish are cea mai rapidă conexiune VPN. IPVanish are un ghid elaborat pe site-ul lor care vă poate ajuta să configurați aplicația lor, astfel încât să funcționeze bine cu Kodi. Pentru persoanele cărora le place să curgă anonim și în siguranță, IPVanish oferă cea mai bună combinație de viteză și securitate. Prețurile lor sunt destul de mari în comparație cu alte VPN-uri. Cu toate acestea, de multe ori au oferte foarte bune pe site-ul lor web. Aflați mai multe despre experiența noastră cu IPVanish.

3. VyprVPN

VyprVPN are o rețea foarte rapidă pe care o gestionează singură. Acest furnizor este parte a conglomeratului Internet Goldenfrog. Din această cauză, au o mulțime de mijloace pentru a-și optimiza serviciile. Puteți avea trei conexiuni simultane cu abonamentul lor accesibil.

4. GOOSEVPN

GOOSE VPN este un furnizor de VPN olandez relativ relativ tânăr. Ei își construiesc rapid un nume pentru ei înșiși. GOOSEVPN oferă servere de calitate cu o conexiune rapidă și stabilă. Au două tipuri de abonamente. Le-am recomanda planul lor nelimitat. Celălalt, mai ieftin, abonament are o limită de 50 GB, ceea ce nu este ideal dacă doriți să transmiteți multe filme și seriale. Doriți să aflați mai multe despre acest serviciu VPN olandez? Citiți recenzia noastră completă despre GOOSE VPN.

5. NordVPN

NordVPN are o cantitate enormă de servere în peste 50 de țări. Le pasă foarte mult de siguranță și din această cauză oferă securitate de calitate și nu păstrează jurnalele. Vitezele de internet s-au îmbunătățit și acum este perfect pentru streaming. Puteți utiliza un abonament pe șase dispozitive în același timp. NordVPN este, de asemenea, unul dintre cele mai accesibile VPN-uri premium de pe piață.

Configurați-vă VPN-ul pentru Kodi

În cele mai multe cazuri, nu va fi dificil să transmiteți fluxul cu Kodi printr-o conexiune VPN. Când ați configurat abonamentul cu un furnizor VPN și ați instalat software-ul, cea mai mare parte a lucrărilor este făcută. Furnizorii VPN facilitează instalarea aplicațiilor. Imediat ce v-ați conectat la unul dintre serverele VPN, tot traficul dvs. este redirecționat prin acea conexiune sigură.

Tot ce trebuie să faceți cu adevărat pentru a circula în siguranță și anonim este asigurați-vă că sunteți conectat mai întâi la VPN. În majoritatea aplicațiilor VPN este vorba despre apăsarea unui buton. Aceasta este aceeași pentru computer, tabletă și smartphone. Dacă vă conectați la VPN înainte de a deschide aplicația Kodi, sunteți gata să începeți să transmiteți fluxul în siguranță!

Dacă doriți să accesați conținutul pentru un serviciu de streaming într-o altă țară, selectați țara respectivă în aplicația dvs. VPN. Când sunteți conectat la acel server dintr-o altă țară, se va părea că accesați internetul din acea anumită țară. Majoritatea furnizorilor au asistență mare pentru clienți, așa că dacă întâmpinați dificultăți puteți contacta aceștia.

Instalați un VPN pe routerul dvs.

Poate doriți să utilizați Kodi pe un televizor inteligent sau în combinație cu un player media, cum ar fi Google Chromecast sau Amazon Fire TV Stick. În aceste cazuri, este posibil să vă configurați conexiunea VPN prin router, astfel încât toate dispozitivele conectate la acel router să se poată bucura de conexiunea VPN sigură. În acest scop, aveți nevoie de un router care acceptă o conexiune VPN. Citiți toate acestea în articolul nostru despre instalarea unui VPN pe router.

Cum funcționează o ilustrare VPN

Gânduri finale

Kodi este o aplicație drăguță pentru a viziona filme și seriale pe laptop, computer, smartphone sau televizor. Combinarea Kodi cu VPN vă va asigura că sunteți anonim și sigur. Mai mult, vă oferă posibilitatea de a ocoli restricțiile geografice, oferindu-vă și mai mult conținut. Cu unul dintre furnizorii menționați mai sus, puteți fi sigur că va funcționa. De asemenea, aruncați o privire asupra celor mai buni furnizori VPN de toate dimensiunile noastre!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map