Cele mai bune 3 VPN-uri ieftine din 2020: economisiți bani! | VPNoverview

Besten VPN


Un VPN vă va ajuta să navigați pe internet în siguranță și anonim. VPN-urile vă criptează traficul de internet, vă anonimizați mai bine adresa IP și vă ajută să vă ocoliți restricțiile online geografice. Acest lucru este foarte util, dar alegerea celui mai bun VPN pentru dvs. nu este o sarcină ușoară. Numărul VPN-urilor de pe piață este mai mare ca oricând, ceea ce face dificilă alegerea corectă.

Fiecare furnizor VPN susține că este cel mai bun, cel mai rapid sau cel mai sigur. Cu toate acestea, există o mulțime de diferențe între ele. VPN-urile gratuite sunt destul de drăguțe, dar, în general, un VPN plătit face o treabă mai bună. Există chiar și un decalaj destul de mare de prețuri între diferitele VPN-uri plătite. Desigur, cu toții am dori să obținem cel mai bun serviciu VPN la cel mai ieftin preț. Dar care furnizor VPN oferă de fapt cea mai bună ofertă? Ne-am analizat și am creat propriul nostru top 3 dintre cele mai bune servicii VPN ieftine.

Trei servicii VPN ieftine

Majoritatea VPN-urilor solicită o taxă lunară de la clienții lor, pentru a-și putea menține și îmbunătăți serviciile. Banii obținuți ar putea, de exemplu, să se extindă la rețeaua de servere, la îmbunătățirea asistenței pentru clienți sau la actualizarea serverelor care lucrează cu Netflix (american). Parțial datorită acestei plăți lunare, VPN-urile premium tind să fie de o calitate mai bună decât VPN-urile gratuite.

Nimeni nu vrea să plătească prea mult pentru VPN. Din fericire, nu va trebui. Există multe VPN-uri ieftine, care oferă o calitate excelentă, în ciuda prețurilor mici. Acești furnizori sunt ideali pentru utilizatorii de internet obișnuiți, care caută să-și crească confidențialitatea și siguranța online, fără să coste prea mult. După cercetare, am constatat că următorii trei furnizori VPN sunt cele mai ieftine VPN calitative de pe piață chiar acum.

RANK ȘI VPN
PUNCTUL NOSTRU
PRET PE LUNA
SITE-ul WEB VPN-FORMATOR
1. Supraveghere8.8$ 1,99Pe site-ul Surfshark
2. CyberGhost9.5$ 2,75Pe site-ul CyberGhost
3. PureVPN6.8$ 1,65Pe site-ul PureVPN

Scorurile pe care le-am oferit acestor diferiți furnizori se bazează pe recenziile noastre detaliate. „Prețul pe lună” menționat este cel mai ieftin preț pentru care puteți obține un abonament. De obicei, acestea sunt abonamente pentru un an sau mai mult. Pentru mai multe informații despre aceste VPN-uri ieftine, puteți citi rezumatele scurte de mai jos.

Surfshark

Surfshark este un VPN foarte user-friendly. Fiind un jucător relativ nou pe piața VPN, încearcă să atragă clienți noi, cu prețuri mici, niveluri ridicate de ușurință în utilizare și viteze impecabile. Mai mult, Surfshark funcționează cu Netflix și vă permite să descărcați în mod anonim. Dacă ne întrebați, acesta este cel mai bun VPN existent atunci când beneficiați de un buget restrâns.

Ca platformă de recenzie, nu avem de ce să ne plângem când vine vorba de Surfshark. Credem că acest furnizor va crește rapid pentru a deveni unul dintre cei mai mari furnizori de VPN din lume. Să ne rugăm doar să își păstreze prețurile la fel pe drum!

CyberGhost

CyberGhost a început odată ca un serviciu VPN gratuit, deși de atunci s-au transformat într-un sistem plătit. Această schimbare a dus la o îmbunătățire uriașă a serviciului lor. CyberGhost este rapid și are o rețea de servere extinsă. Mai mult, funcționează cu Netflix-ul american. CyberGhost este foarte sigur și, mai ales, incredibil de ușor de utilizat.

VPN-ul CyberGhost are un preț foarte bun. Mai mult, acest furnizor premium are o garanție de returnare a sumelor de 30 de zile. Acest lucru este perfect dacă doriți să încercați un furnizor înainte de a vă dedica unui abonament pe termen lung.

PureVPN

PureVPN ar putea fi doar cel mai ieftin VPN din acest moment, dacă excludeți toate serviciile gratuite. Acest furnizor oferă o rețea de server mare. De asemenea, are servere de streaming specializate, pe care le puteți utiliza pentru a urmări serviciile de streaming preferate. Un singur abonament PureVPN poate fi utilizat pe până la cinci dispozitive în același timp. Mai mult, veți avea o garanție de returnare a sumelor de 31 de zile în cazul în care nu sunteți conținut.

Motivul nostru pentru plasarea PureVPN pe numărul trei în lista noastră cu cele mai bune VPN-uri ieftine este istoricul acesteia. În 2017, PureVPN a furnizat jurnalele de utilizator către FBI. Acest lucru dovedește că PureVPN a reținut jurnalele de identificare ale utilizatorilor săi. De atunci, multe s-au schimbat pentru PureVPN. În 2019, PureVPN a fost supus unui audit independent. Acest audit a arătat că PureVPN nu mai păstrează jurnalele care permit oricui să identifice un anumit utilizator și / sau activitățile sale online. Datorită acestei îmbunătățiri a politicii lor de logare, am decis să includem PureVPN în primele noastre trei VPN-uri ieftine. Este pur și simplu cel mai ieftin VPN premium acolo, ceea ce, în acest caz specific, ne convinge să oferim acestui furnizor beneficiul îndoielii.

VPN-uri ieftine: la ce trebuie să te uiți?

Înainte de a face o alegere certă, este important să decideți ce doriți dintr-o VPN. Doriți un VPN care vă permite să transmiteți rapid sau să descărcați torrenturi? Atunci vei avea nevoie de unul rapid. Aș dori mai degrabă să aveți o VPN care să țină cont de siguranță sporită? Alegeți un VPN cu niveluri puternice de criptare, fără politici de înregistrare și fără probleme de siguranță. În cele din urmă, s-ar putea să ai nevoie de un VPN pentru întreaga familie. În acest caz, aveți nevoie de un serviciu care să fie ușor de utilizat și care poate fi utilizat pe mai multe dispozitive în același timp.

Fiecare serviciu VPN decent vă va oferi un anumit nivel de siguranță, ușurință în utilizare și rapiditate. Cu toate acestea, există multe diferențe între furnizori. Un VPN poate fi mult mai sigur decât celălalt, dar are și viteze mai mici. Unele VPN-uri oferă multe opțiuni și cer unele cunoștințe tehnice de la utilizatorii lor, în timp ce altele sunt instalate cu ochii și ușor de folosit. Acesta este motivul pentru care este bine să aveți înțeles ce caracteristici doriți să aveți VPN-ul dvs. Citiți recenzii și încercați unele servicii VPN, dacă este posibil. Dacă căutați o imagine de ansamblu detaliată a celor mai bune VPN-uri din acest moment, puteți să aruncați o privire și asupra unui alt articol al nostru: cele mai bune cinci VPN-uri complete.

VPN gratuit sau plătit?

Scut VPNÎn afară de VPN-urile plătite, oricât de ieftine ar fi, s-ar putea să fi apelat la unele VPN-uri gratuite. Există câteva VPN-uri decente, acolo unde veți putea citi în articolul nostru „Top 5 furnizori VPN gratuite”. Chiar și așa, majoritatea VPN-urilor gratuite au anumite limitări: chiar și cel mai bun VPN gratuit este departe de a fi perfect. Adesea au limitări de viteză, o limită de date sau o rețea de server limitată. Prin urmare, VPN-urile gratuite sunt în general utile dacă doriți să încercați un VPN. Cu toate acestea, utilizarea unui serviciu gratuit intensiv sau pentru o perioadă mai lungă de timp va deveni rapid incomodă.

Cercetările au dovedit că o mare parte din VPN-urile gratuite disponibile online sunt de încredere și nesigure. Dacă vă pasă de siguranța dvs. online, probabil că nu veți dori să aveți nimic de-a face cu acești (uneori falsi) furnizori VPN. Întotdeauna ai grijă când alegi un VPN gratuit. Asigurați-vă că consultați recenzii de încredere și, dacă este posibil, vă recomandăm să alegeți un furnizor premium (ieftin).

Gânduri finale: cel mai bun VPN ieftin

VPN-urile ieftine sunt o alegere excelentă pentru oricine intenționează să utilizeze în mod regulat o VPN, dar nu dorește să cheltuiască prea mulți bani pentru asta. În general, este mai bine să alegeți un VPN ieftin decât unul gratuit. Deoarece există atât de multe VPN-uri pe piață, unii furnizori încearcă să concureze prin reducerea prețurilor. Acest lucru este convenabil pentru dvs. în calitate de client, deoarece înseamnă că veți putea obține o VPN excelentă la un preț mai mic. Deoarece toată lumea are dorințe diferite în ceea ce privește VPN-ul lor, este greu să alegeți un serviciu VPN și să pretindă că este cel mai bun VPN ieftin din lume. Am alege personal Surfshark, dar este posibil să nu fiți de acord. Acesta este motivul pentru care am dori să vă lăsăm cu primele trei mari VPN-uri ieftine:

RANK ȘI VPN
PUNCTUL NOSTRU
PRET PE LUNA
SITE-ul WEB VPN-FORMATOR
1. Supraveghere8.8$ 1,99Pe site-ul Surfshark
2. CyberGhost9.5$ 2,75Pe site-ul CyberGhost
3. PureVPN6.8$ 1,65Pe site-ul PureVPN
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me