Cel mai bun VPN pentru televizor inteligent | Scoateți mai multe din televizor! | VPNOverview.com

Dacă dețineți un televizor inteligent, este foarte ușor să transmiteți filme și seriale preferate, fără a fi necesar să utilizați hardware suplimentar. Nu trebuie să conectați un laptop la televizor pentru a accesa Netflix sau Hulu, de exemplu. La urma urmei, întregul USP al televizoarelor inteligente este capacitatea lor de a se conecta direct la internet.


Cu toate acestea, chiar și cu un televizor inteligent, este posibil să apelați la anumite probleme atunci când încercați să vizionați emisiunea preferată. O problemă comună este așa numită geo-blocare. Acest lucru înseamnă că o mulțime de servicii de streaming, cum ar fi Netflix, Hulu, BBC iPlayer și chiar Youtube, își blochează (o parte) din conținutul pentru spectatorii din anumite regiuni sau țări. De exemplu, versiunea Netflix din SUA, care are cel mai mare număr de filme și seriale, este accesibilă numai pentru streamerele din Statele Unite. De asemenea, accesarea iPlayer-ului BBC este posibilă în mod normal numai din Marea Britanie.

Există însă o soluție foarte simplă, pentru a evita aceste restricții geografice și cele mai multe. Acest lucru poate fi realizat fără prea multă dificultate folosind o VPN (Rețea virtuală virtuală).

Doriți să aflați mai multe despre posibilitățile și avantajele pe care le aduce un VPN și care VPN este cel potrivit pentru televizorul dvs. inteligent? În acest caz, continuați să citiți mai jos.

De ce aș instala un VPN pe televizorul meu inteligent?

După cum am indicat mai sus, utilizarea unui VPN este modalitatea perfectă de a evita restricțiile geografice pe televizorul dvs. inteligent. Acest lucru înseamnă că VPN-urile sunt o modalitate excelentă de a avea acces la mai multe filme, seriale și emisiuni pentru a transmite fluxul pe televizorul inteligent.

Celălalt avantaj principal al utilizării VPN este efectul pozitiv pe care îl are asupra confidențialității și securității dvs. online, din cauza criptării și a adresei IP modificate pe care o oferă o VPN bună. Dacă doriți să aflați mai multe despre acest aspect, consultați acest articol.

Obținerea restricțiilor geografice pe televizorul dvs. inteligent

Cu un VPN pentru televizorul dvs. inteligent, veți putea în sfârșit să vizionați filme și emisiuni la care în mod normal veți fi blocat accesarea, în funcție de locația dvs. geografică. Inutil să spun, acest lucru are câteva avantaje distincte, cum ar fi posibilitatea de a accesa marea versiune Netflix din SUA din orice parte a lumii. Sau posibilitatea de a viziona Hulu în afara SUA, sau de conținut de la BBC iPlayer în afara Regatului Unit, sau de a accesa videoclipuri YouTube blocate.

Urmăriți oriunde versiunea Netflix din SUA

După cum puteți ști, versiunea americană Netflix, care conține de departe cel mai mare număr de serii și filme, printre care multe titluri exclusive din SUA, este în mod normal inaccesibilă dacă nu sunteți în SUA. Acest lucru poate însemna foarte bine că, dacă nu locuiești în SUA sau dacă ești în vacanță, nu vei putea viziona emisiunea sau filmul tău preferat. Din fericire, adesea, o VPN simplifică evitarea acestor restricții Netflix.

O mulțime de servicii de streaming în aceste zile, inclusiv Netflix, detectează și blochează utilizatorii VPN. Acestea fac acest lucru prin blocarea adreselor IP specifice, dacă observă mult trafic (deci probabil utilizatori VPN sau proxy) care provin de la aceste adrese. Acesta este motivul pentru care plătește să investești într-o VPN bună cu o mulțime de servere (adrese IP) și funcții utile pentru a combate restricțiile geografice, cum ar fi

Obțineți acces la BBC iPlayer în afara Regatului Unit

La fel ca Netflix, BBC iPlayer este un serviciu de streaming foarte popular. Reproductorul online online al BBC (British Broadcasting Corporation) al BBC, vă permite să urmăriți în direct spectacolele britanice preferate sau să le urmăriți mai târziu.

Din păcate, din cauza problemelor legate de drepturi, BBC iPlayer poate fi accesat în mod normal numai din Regatul Unit. Din fericire, există totuși modalități de a vă ocoli și, ați ghicit, utilizarea unui VPN este una dintre cele mai bune metode de a face acest lucru. Un VPN bun vă va permite să urmăriți multe dintre emisiunile dvs. TV britanice preferate și să fiți în siguranță și anonimi în timp ce faceți acest lucru.

Urmăriți Hulu în afara S.U.A..

Hulu este un serviciu de streaming asemănător Netflix. Una dintre principalele diferențe este însă că Hulu nu este disponibil deloc în afara SUA (spre deosebire de Netlflix, care oferă diferite spectacole în funcție de țara în care vă aflați). Mulți premiază Hulu pentru oferta sa mare de filme și seriale. Folosind un VPN puteți fi unul dintre mulți oameni care se bucură de selecția largă de filme și serii de la Hulu, indiferent dacă sunteți sau nu în SUA!

Accesați videoclipuri YouTube blocate

Uneori, când încercați să redați un videoclip pe YouTube, veți vedea un mesaj care spune „Acest videoclip nu este disponibil în țara dvs.” sau ceva de natură similară. Acesta este desigur un prim exemplu de restricție geografică. Poate că cel mai bun mod de a evita acest lucru este conectându-vă la un server VPN într-una dintre țările în care videoclipul este disponibil.

Cel mai bun VPN pentru televizorul tău inteligent

Dacă căutați o VPN bună pentru televizorul dvs. inteligent, este foarte important să vă asigurați că alegeți o VPN care să ofere viteze bune. Deoarece veți utiliza în principal televizorul dvs. inteligent pentru a transmite conținut de lungime medie sau lungă, un VPN care reduce considerabil viteza de internet poate deveni o problemă destul de ușor. Acesta este motivul pentru care, în general, nu recomandăm utilizarea unui serviciu VPN gratuit. La urma urmei, multe servicii VPN gratuite impun limitări de viteză sau de date. Două lucruri pe care doriți să le evitați atunci când vizionați seriale și filme complete.

De asemenea, VPN-urile plătite oferă de obicei mult mai multe servere și locații de server decât omologii lor gratuite, oferindu-vă mai multe opțiuni atunci când vine vorba de deblocarea serialelor și filmelor preferate. Toate aceste lucruri luate în considerare, am selectat câțiva furnizori de VPN care credem că sunt cele mai potrivite opțiuni VPN pentru televizorul inteligent.

Cel mai bun VPN complet pentru televiziunea inteligentă: ExpressVPN

ExpressVPN este un furnizor VPN excelent care, sincer, funcționează bine pe toate fronturile. Securitate mare, un număr mare de servere și conexiuni rapide fulger sunt câteva dintre lucrurile oferite de ExpressVPN. În special pentru Android TV, care este un tip popular de televizor inteligent, ExpressVPN este o opțiune excelentă, datorită aplicației sale Android foarte prietenoase.

ExpressVPN oferă peste 3000 de servere în 94 de țări, ceea ce îl face un VPN excelent în scopuri de deblocare. De asemenea, ExpressVPN oferă criptare de 256 biți, asistență client foarte bună și o politică strictă fără jurnaluri.

Cel mai bun VPN cu buget premium pentru televiziunea inteligentă: Surfshark

Surfshark este un serviciu VPN foarte bun, dar și foarte accesibil. Mai ales când considerați că abonamentul său cel mai accesibil începe de la doar 1,99 dolari pe lună, Surfshark oferă viteze de streaming surprinzător de bune. În recenzia noastră despre Surfshark, care a fost realizată de la biroul nostru din Olanda, am observat că în special serverele sale din SUA păreau foarte rapide. Acest lucru face ca Surfshark să fie o VPN excelentă pentru vizionarea vastei versiuni americane a Netflix, oriunde te-ai afla.

Mai mult, Surfshark este un VPN foarte ușor de utilizat, care oferă asistență excelentă pentru clienți și o interfață la fel de impresionantă, clară, ușor de utilizat. Acest lucru, combinat cu accesibilitatea sa, face din Surfshark o VPN excelentă pentru utilizatorii de televiziune inteligentă care nu au mai folosit niciodată VPN. În plus, utilizatorii de televiziune inteligentă Android vor fi bucuroși să audă că Surfshark are o aplicație Android excelentă.

VPN excelent pentru deblocarea televiziunii inteligente: VyprVPN

La fel ca Surfshark și ExpressVPN, VyprVPN oferă o aplicație Android excelentă, care este ușor de instalat pe un televizor Android, ceea ce este un bonus frumos pentru proprietarii acestui tip de televizor inteligent. În plus, VyprVPN este un VPN sigur și rapid, cu un număr mare de servere. De asemenea, cu criptarea VPN „Chameleon”, VyprVPN este excelent pentru deblocarea conținutului Netflix și a altor restricții geografice. Pe scurt, VyprVPN este un VPN excelent pentru televizorul dvs. inteligent.

Compatibilitate VPN cu un televizor inteligent

Din fericire, practic toate televizoarele inteligente vă permit să vă conectați la un VPN, prin configurarea unui VPN pe routerul dvs. sau pe un router virtual pe computerul Windows sau Mac. Poate preferi să folosești o aplicație VPN ușor de configurat direct din magazinul de jocuri sau din magazinul de aplicații. În acest caz, veți avea nevoie de un tip specific de televizor inteligent, și anume un Android TV sau un Apple TV.

Configurarea unui VPN pe televizorul dvs. inteligent

Configurarea unui VPN pe televizorul dvs. inteligent se poate face în câteva moduri diferite. Una dintre cele mai frecvente căi este prin configurarea unui VPN pe routerul dvs., ceea ce înseamnă că toate dispozitivele care sunt conectate la acest router, inclusiv televizorul dvs. inteligent, vor fi conectate automat și la VPN. Alte modalități de configurare a unui VPN pe televizorul dvs. inteligent sunt: ​​configurarea unui VPN pe un router virtual de pe computer sau pur și simplu descărcarea unei aplicații VPN direct pe televizorul dvs. inteligent. Rețineți că această ultimă metodă funcționează numai atunci când aveți un Android TV sau un Apple TV. Ai nevoie de ceva mai mult ajutor pentru configurarea unui VPN pe Smart TV? Atunci nu ezitați să consultați acest manual.

Gânduri finale

Utilizarea unui VPN pe televizorul dvs. inteligent este o modalitate excelentă de a evita geo-blocurile. Acest lucru face ca VPN să fie un mod minunat de a viziona filme și filme care nu sunt accesibile acolo unde trăiți sau unde vă petreceți vacanța. În plus, utilizarea unui VPN pe televizorul dvs. inteligent, la fel ca în orice alt dispozitiv, înseamnă că identitatea dvs. va fi mult mai bine protejată de guverne, companii, marketeers și hackeri. Acest lucru vă ajută să vă revendicați confidențialitatea online și să vă protejați mai bine informațiile personale. În total, vă recomandăm cu siguranță să vă conectați televizorul inteligent la un VPN. În acest scop, recomandăm în general utilizarea ExpressVPN, Surfshark sau VyprVPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me