Cei mai buni furnizori VPN pentru Mac. Top 3 VPN-uri Mac | VPNoverview

Cu un VPN bun pentru Mac, vă puteți asigura că puteți naviga pe internet în siguranță și anonim. În plus, o VPN vă ajută să câștigați mult mai multă libertate pe internet, pe care o puteți utiliza, de exemplu, pentru a urmări conținutul Netflix într-o altă țară. Mai mult, puteți utiliza rețele Wi-Fi publice fără a vă face griji pentru ca hackerii să vă fure informațiile personale. În acest articol veți afla care sunt cei mai buni furnizori VPN pentru Mac.


Un VPN pentru Mac: ce să fii atent

Router virtualExistă o mulțime de furnizori din care să alegeți când căutați un VPN pentru Mac. Cea mai importantă condiție este ca furnizorul să ofere software pentru MacOS, sistemul de operare Mac. Din fericire, aproape toți furnizorii VPN premium fac acest lucru.

Un alt lucru de care trebuie să aveți grijă sunt viteza de conectare. Poate fi foarte enervant dacă internetul tău este încetinit considerabil de VPN-ul tău. Acesta este exact motivul pentru care supunem tuturor furnizorilor VPN teste de viteză pentru a vedea dacă funcționează bine. Deoarece rezultatele pot fi foarte diferite, este bine să țineți cont de acest lucru atunci când selectați un VPN pentru Mac.

În cele din urmă, există o mulțime de preferințe personale în ceea ce privește VPN-urile. O persoană poate considera foarte important ca furnizorul VPN să permită descărcarea de torrent, în timp ce cealaltă dorește să poată utiliza contul său pe 5 dispozitive în același timp. Cei mai buni furnizori de VPN răspund nevoilor tuturor și oferă o valoare excelentă pentru bani.

Cele mai bune furnizori VPN pentru Mac

Reținând toate caracteristicile esențiale, următoarea selecție de furnizori VPN este cea mai potrivită pentru MacOS. Toți furnizorii de mai jos au software și aplicații excelente pentru alte sisteme de operare, precum Android, iOS și Windows.

ExpressVPN pentru Mac

Nu puteți face o listă de furnizori VPN buni pentru Mac fără a menționa ExpressVPN. Acestea oferă un număr mare de servere (3000+) într-un număr la fel de impresionant de țări (94). Aceste servere permit o conexiune rapidă și stabilă. Puteți descărca prin rețelele P2P și ExpressVPN chiar funcționează cu Netflix, ceea ce înseamnă că puteți, de exemplu, să vizionați selecția mare de filme și serii din versiunea americană Netflix.

ExpressVPN are aplicații excelente pentru toate sistemele de operare. Aplicația pentru MacOS este foarte simplă și clară. Măsurile lor de securitate respectă cele mai înalte standarde internaționale, astfel încât vei fi foarte sigur și anonim. ExpressVPN se află în top 5 în ultimii doi ani dintr-un motiv.

Surfshark pentru Mac

Surfshark nu este doar un furnizor VPN foarte accesibil, ci oferă și o rețea mare de servere, care cuprinde peste 1000 de servere din 61 de țări. Mai mult, Surfshark este surprinzător de rapid pentru un VPN în gama sa de prețuri și chiar oferă multor concurenți mai scumpi o alergare pentru banii lor. De asemenea, Surfshark oferă și o aplicație excelentă pentru MacOS, care este foarte ușor de utilizat și funcționează foarte intuitiv.

În ceea ce privește siguranța și confidențialitatea, Surfhark este chiar acolo, cu cele mai bune. Surfshark susține că nu colectează și nu stochează jurnalele utilizatorilor, ceea ce considerăm că este o creanță credibilă, având în vedere jurisdicția de care este obligat (Insulele Virgine Britanice).

Surfshark permite, de asemenea, descărcarea de torrent, pentru care oferă chiar și severs speciale P2P. Nu toți furnizorii de VPN permit descărcarea de torrent, dar Surfshark este un furnizor VPN care poate fi descărcat. Ceea ce este foarte bun de știut este că Surfshark funcționează bine cu versiunea americană Netflix.

Puteți încerca Surfshark pe Mac timp de 30 de zile cu garanția lor de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Acces privat la internet pentru Mac

Accesul la internet privat are, de asemenea, o aplicație drăguță pentru MacOS. Acest furnizor plasează confidențialitatea clienților lor la numărul unu. Acestea oferă standarde excelente de securitate, protocoale de criptare sigure și nu păstrează niciun registru. PIA permite, de asemenea, descărcarea de torrent.

Un alt mare avantaj este că PIA este foarte accesibil. Din moment ce Mac-urile sunt destul de scumpe așa cum este, ar putea fi frumos să economisești niște bani pe VPN. Puteți obține un abonament cu PIA pentru doar câteva dolari pe lună.

Instalarea unui VPN pe Mac

Cu un abonament la unul dintre furnizorii menționați mai sus, este foarte ușor să configurați o conexiune VPN pe Mac. Majoritatea furnizorilor VPN premium oferă o aplicație ușoară care face VPN-ul lor foarte ușor de utilizat. Cu toate acestea, poate doriți să configurați singură conexiunea VPN. Urmați pașii următori pentru a configura un VPN pentru Mac:

  • În meniul Apple, accesați „Preferințe de sistem”.
  • Selecteaza reteaua”.
  • Faceți clic pe semnul plus din colțul din stânga jos.
  • Selectați „VPN” sub Interfață.
  • Selectați protocolul pe care îl preferați. OpenVPN este cea mai sigură și în general cea mai bună opțiune.
  • Completați informațiile de conectare. Puteți obține aceste informații de pe site-ul furnizorului dvs. VPN.

Vă recomandăm să utilizați asistentul ușor de instalare și aplicația pe care o oferă majoritatea furnizorilor VPN, pur și simplu pentru că este mai ușor. Mai mult, dacă configurați manual o conexiune VPN și doriți să schimbați setările, va trebui să vă întoarceți la preferințele sistemului, în timp ce aplicația VPN poate schimba totul pentru dvs. automat.

Gânduri finale

ExpressVPN, Surfshark și Accesul la internet privat sunt opțiuni bune dacă doriți să utilizați un VPN pentru Mac. Pentru câțiva dolari în fiecare lună puteți fi mult mai protejat și anonim online. Folosiți aplicațiile lor ușoare pentru a crea o conexiune sigură prin unul dintre serverele lor VPN. Dacă doriți, puteți configura și dumneavoastră conexiunea VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me