Aflați cum puteți utiliza un VPN cu Fire TV Stick aici!

Amazon Fire TV Stick combină toate serviciile de streaming preferate într-un singur loc. Cu stickul puteți transforma televizorul obișnuit într-un Smart TV. Pentru a spori această comoditate și mai mult, puteți utiliza Fire TV Stick în combinație cu un VPN. Un VPN vă asigură că puteți transmite un flux anonim și sigur și vă permite să vizionați conținut blocat geo.


De ce să folosiți un VPN cu Amazon Fire TV Stick

Un serviciu precum Amazon Fire TV Stick este ideal pentru a colecta toate serviciile de streaming pe televizor. Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți că aceste utilizări sunt la fel ca și celelalte dispozitive. Cu internetul trebuie să luăm întotdeauna în considerare confidențialitatea și anonimatul. Cu un VPN vă puteți asigura activitatea online și puteți câștiga libertate și anonimat.

Evitarea restricțiilor geografice

Probabil cea mai importantă caracteristică a unui VPN pentru iubitorii de filme și muzică este capacitatea de a ocoli materialul geo-blocat. Serviciile de streaming precum Netflix, HBO și Hulu au pus restricții geografice asupra unor materiale. Acestea trebuie să facă acest lucru din cauza contractelor pe care le au cu distribuitori din diferite țări. Așadar, s-ar putea să nu puteți viziona un anumit film din țara dvs., în timp ce, dacă ați călători în SUA, veți putea să-l urmăriți. Cu un VPN vă puteți schimba locația virtuală și vă puteți preface că accesați internetul dintr-o altă țară. Din acest motiv, oamenilor le place să utilizeze un VPN pentru a avea acces la acest material geo-blocat.

Anonimat și securitate

Cea mai importantă caracteristică a unui VPN este protecția oferită. Software-ul VPN criptează tot traficul online și vă asigură că nimeni nu vă poate accesa datele personale. Mai mult, adresa dvs. IP care este amprenta activității dvs. online este ascunsă. Când utilizați o VPN, luați adresa IP a serverului VPN la care sunteți conectat. Nimeni nu vă va vedea adresa IP reală. Astfel, nimeni nu va putea conecta activitatea dvs. online la conexiunea dvs. de internet, locație și, eventual, persoană. Puteți fi complet anonim. Aflați tot ce ați dorit să știți în articolul nostru extins despre utilizarea unui VPN.

Ce trebuie să căutați într-un furnizor VPN pentru Amazon Fire TV Stick

Fiecare furnizor VPN oferă un pachet ușor diferit de funcții. Unii furnizori sunt concentrați asupra utilizatorului de internet general, iar alții sunt concentrați mai mult asupra jucătorilor care nu au voie. Pentru a afla ce furnizori de VPN merg bine cu utilizarea unui Amazon Fire TV Stick, trebuie să ții cont de câteva lucruri.

În primul rând, viteza și stabilitatea conexiunii sunt importante. Când transmiteți media, nu doriți să așteptați o oră pentru încărcarea filmului. Viteza este ceva de căutat, deoarece unii furnizori încetinesc conexiunea dvs. din cauza măsurilor de securitate ridicate care vă reîncadrează internetul. Din fericire, există o mulțime de furnizori care îți încetinesc cu greu conexiunea. Dacă doriți să utilizați un VPN pentru o mulțime de streaminguri, aceștia sunt furnizorii de care aveți grijă.

În al doilea rând, dacă veți utiliza VPN-ul dvs. pentru a ocoli restricțiile geografice, veți avea nevoie de o cantitate corectă de servere în diferite țări, astfel încât să puteți comuta între locații. Astfel, numărul de severi și locațiile lor sunt ceva de căutat atunci când căutați un VPN. De cele mai multe ori, câteva țări diferite cu care să vă conectați vor fi suficiente pentru a urmări tot ceea ce vă place. Cu toate acestea, s-ar putea să cauți să te uiți la televizor dintr-o anumită țară. Dacă este cazul, este înțelept să verificați dinainte dacă un furnizor are un server în țara respectivă.

În cele din urmă, calitatea generală a furnizorului este de o importanță deosebită pentru experiența dvs. de streaming. Calitatea protecției lor, serviciul pentru clienți și aplicațiile lor sunt importante pentru ușurința generală pe care un furnizor trebuie să o ofere. Am testat toate aceste funcții pe scară largă, astfel încât nu va trebui să faceți asta singur.

Important: în timp ce un VPN vă poate oferi acces la materialele geo-blocate pe unele servicii de streaming, va trebui să aveți un abonament la aceste servicii pentru a începe cu.

Cei mai buni furnizori VPN pentru Amazon Fire TV Stick

Ținând cont de viteza, serverele și calitatea generală a furnizorilor, vă putem recomanda următoarele două servicii pentru utilizare în combinație cu Amazon Fire TV Stick.

1. ExpressVPN

ExpressVPN este unul dintre furnizorii noștri preferați de utilizat în combinație cu Amazon Fire TV Stick. Are criptare puternică de 256 biți și asistență excelentă pentru clienți. Aplicația lor este foarte ușor de utilizat și disponibilă pentru Amazon Fire TV Stick, care este ideal pentru instalare și configurare.

Viteza conexiunilor lor este atât de mare încât cu greu vei observa nicio diferență cu viteza ta obișnuită. Acest lucru face ușor să transmiteți și vizionați filme, serii și muzică fără întârziere.

Cu peste 1700 de servere în peste 90 de țări diferite, veți putea găsi întotdeauna un server care vă poate debloca videoclipurile preferate.

Din cauza calității lor excesive, ExpressVPN este puțin mai scump decât serviciul dvs. VPN obișnuit.

2. Acces la internet privat

Accesul la internet privat (PIA) este o alternativă perfectă dacă căutați un serviciu mai accesibil. PIA este cunoscut pentru protecția mare a vieții private și nu păstrează jurnalele de niciun fel.

Au peste 3000 de servere în 25 de țări diferite, ceea ce ar trebui să fie suficient pentru a satisface toate nevoile de streaming. Viteza și stabilitatea conexiunii lor sunt suficient de bune pentru a curge fără întârziere.

Instalarea unui VPN pentru Fire TV Stick

Există mai multe moduri diferite de a instala un VPN pe Amazon Fire TV Stick. Aruncați o privire la ghidul nostru detaliat care vă explică cum vă puteți descurca. Veți vedea că există unele aplicații pe care le puteți instala direct pe Fire TV Stick. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, acest lucru nu este posibil. Va trebui să instalați VPN pe router sau pe un router virtual pe computer sau Mac. Avantajul acestor ultime metode este că toate dispozitivele de acasă vor fi protejate. După ce ați instalat un VPN, veți putea transmite în mod liber, anonim și sigur cu Fire TV Stick.

Ilustrația de configurare a dispozitivului Amazon Fire

Gânduri finale

Combinarea funcționalităților Amazon Fire TV Stick cu caracteristicile unui serviciu VPN este o modalitate excelentă de a transmite filme și muzică în mod anonim. VPN vă va permite să ocoliți orice restricții geografice și faceți acest lucru printr-o conexiune criptată. Analizând cantitatea de servere și viteza și stabilitatea conexiunii te vor ajuta să găsești furnizorul potrivit pentru difuzare. ExpressVPN și PIA sunt o opțiune bună pentru a transmite fără griji pe Fire TV Stick.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me