Ole turvassa Grindrissä: Kuinka suojata yksityisyyttäsi VPNOverview

Grindr-logo


Miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa Grindr on yksi suosituimmista treffisovelluksista homoille ja biseksuaaleille. Sovellus lanseerattiin vuonna 2009, mikä teki siitä vanhemman kuin Tinder. Siitä lähtien Grindr on muuttanut homo-näkymää kokonaan. Grindrin tavoitteena on tarjota LGBT-yhteisön miehille turvallinen (treffailu) -alusta. Sovelluksen avulla käyttäjät voivat tarkistaa naapurustonsa profiilit, vaihtaa viestejä ja etsiä päivämäärän.

Online-treffit ovat enimmäkseen hauskoja. Silti on aina hyvä olla tietoinen mahdollisista tietosuojariskeistä, jotka johtuvat treffisovellusten, kuten Grindrin, käytöstä. Emme tarkoita aiheuttaa paniikkia tai estää ihmisiä käyttämästä treffisovelluksia. Haluamme kuitenkin varmistaa, että sinulla ja muilla käyttäjillä on mahdollisuus suojata itseäsi ja yksityisyyttäsi. Erityisesti joissakin maissa, joissa paikalliset lait eivät hyväksy LGBT-yhteisöä, varovaisuus on erittäin tärkeää. Valitettavasti monet syrjivät edelleen toisia seksuaalisuutensa perusteella, mikä tekee turvatoimenpiteistä tarpeellisia.

VPNOverview puhui asiantuntijan Philip Tijsman kanssa, joka kuuluu COC: hen, viralliselle LGBT-yhdistykselle Alankomaissa, sekä Azza Sultanin, Grinder for Equality -yrityksen apulaisjohtaja. Myöhemmin laatimme luettelon vinkistä niille, jotka suhtautuvat Grindr-tietosuojaan vakavasti: älä jaa tarpeettomia henkilökohtaisia ​​tietoja, sammuta sijaintisi ja käytä vääriä sijaintisovelluksia Android-emulaattorin kautta..

Mitä yksityisyyden riskejä Grindrillä on?

Monille käyttäjille Grindr on alusta, jolla he voivat olla itsensä ilman häpeää. Homona oleminen on annettu. Se on usein valtava helpotus maailmassa, jossa monet edelleen tuomitsevat kahta kättä tartuttavaa miestä. Valitettavasti pieni ryhmä ihmisiä, joilla on huonoja aikomuksia, käyttävät Grindria omiin tarkoituksiinsa. Tämä aiheuttaa potentiaalisia vaaroja yksityisyydellesi ja hyvinvoinnillesi.

Muut käyttäjät voivat paljastaa sijaintisi

Älypuhelimen sijaintimerkkiJos haluat saada kaiken irti Grindristä, sovelluksen on jatkuvasti tiedettävä missä olet. Ohjelma käyttää GPS: ää ja Wi-Fi: tä sovittaaksesi sinut muihin Grindr-käyttäjiin maantieteellisellä alueellasi. Grindrillä, kuten myös muilla suosituilla treffisovelluksilla, on kuitenkin useita haavoittuvuuksia, joiden avulla vieraat voivat selvittää sijaintisi. Esimerkiksi sovellus näyttää erittäin yksityiskohtaisesti, kuinka kaukana ‘ottelut’ ovat. Synackin verkkoturvallisuustutkijat havaitsivat vuonna 2014, että Grindrin käyttäjät pystyivät helposti hyödyntämään näitä tietoja paljastamaan muiden käyttäjien sijainnit. Grindr puuttui tähän ongelmaan sallimalla käyttäjien estää sijainnin jakamisen.

Trever Fadenin suorittama jatkotutkimus osoitti kuitenkin, että verkkoturvallisuustutkijat voivat silti löytää Grindrin käyttäjien sijainnin muiden henkilökohtaisten tietojen kanssa. Tämä oli mahdollista jopa silloin, kun käyttäjät olivat poistaneet sijainnin jakamisen käytöstä, koska käyttäjän sijaintitiedot lähetetään edelleen Grindrin palvelimelle, missä ne voidaan paljastaa. Faden loi verkkosivun, jossa käyttäjät voivat tunnistaa kuka esti heidät Grindrissä. Tietojen paljastamiseksi käyttäjien oli annettava vain Grindr-käyttäjänimi ja salasana.

Fadenin tutkimuksen jälkeen Grindr rajoitti pääsyä käyttäjien tietoihin, jotka olivat estäneet muita käyttäjiä. Lisäksi Grindr käski käyttäjiä olemaan käyttämättä Grindr-kirjautumistunnuksiaan muille verkkosivustoille.

Grindr-käyttäjät maissa, joissa on anti-homo-säännöksiä, voivat olla vaarassa

Kun Grindr antaa ihmisille mahdollisuuden määrittää käyttäjien tarkat sijainnit, yksityisyyden suojaan liittyviä riskejä on runsaasti, etenkin paikoissa, joissa homoseksi katsotaan rikos. Homoseksuaalisuutta pidetään edelleen laittomana 69 maassa, ja jotkut näistä maista jopa käyttävät kuolemanrangaistusta. Grindrin käyttäjänä jollain näistä paikoista voi olla äärimmäisiä seurauksia. Esimerkiksi Egyptin hallitus käytti Grindr-sovellusta ja sen epäonnistumisia homoseksuaalien jäljittämiseen ja jopa pidättämiseen, vaikka homoseksuaalisuus ei teknisesti ole siellä laitonta. Myös Iran käytti Grindrin turvallisuuden puutetta sovelluksen käyttäjien tunnistamiseen. Lopulta 200 Grindr-käyttäjää pidätettiin. Grindr on yrittänyt torjua tätä vaaraa piilottamalla sovelluksessa käytetyn etäisyyslipun, mutta nämä muutokset ohitettiin helposti.

Grindrin tavoitteena on yhdistää samalla alueella asuvat ihmiset. Siksi jokaisen käyttäjän sijainnin poistaminen kokonaan tekisi sovelluksesta turhaa. Ilman näitä tietoja satoja tai tuhansia mailia toisistaan ​​olevia ihmisiä voitaisiin yhdistää toisiinsa ilman mahdollisuutta tavata tosielämässä. On todennäköistä, että näillä käytännön kysymyksillä on suuri merkitys Grindrin päätöksissä torjua heidän sovelluksensa väärinkäyttöä.

Terveystietosi saatetaan paljastaa

Älypuhelimen terveydenhuollon kuvakeToinen Grindrin mukana oleva yksityisyyden riski liittyy henkilötietoihisi. Yrityksen on tiedetty jakavan käyttäjiensä luottamuksellisia tietoja, mukaan lukien arkaluontoiset terveystiedot. Grindr asetettiin huhtikuussa 2018 huonoon valoon, kun paljastettiin, että yritys jakaa käyttäjien HIV-tilan muiden yritysten kanssa sijainti- ja sähköpostiosoitteiden lisäksi..

Grindrin edustajat puolustivat alun perin käytäntöä. He väittivät, että tietojen jakaminen oli laajalle levinnyttä ja että käyttäjät suostuvat tiedon jakamiseen kirjautuessaan sovellukseen. Käytännössä monet Grindr-käyttäjät eivät kuitenkaan tienneet terveystietojensa jakamisesta. Jos Grindr-käyttäjät päättävät paljastaa HIV-tilansa, nämä tiedot ovat näkyvissä jokaiselle Grindr-käyttäjälle, joka tarkastelee profiiliaan. Silti monet käyttäjät eivät odottaneet sovelluksen jakavan arkaluonteisia terveystietoja Grindrin ulkopuolella.

Tämä vakava yksityisyyden loukkaaminen aiheutti julkisen surun, ja Grindr antoi lopulta lausunnon, jonka mukaan käyttäjätietoja ei koskaan myydä kolmansille osapuolille. Silti Grindr-käyttäjien tulisi miettiä vakavasti, haluavatko heidän sisällyttää terveystiedot profiiliinsa.

Grindr auttaa käyttäjiä tarjoamalla vinkkejä ja oppaita

Ilmeisesti Grindr pyrkii jatkuvasti muuttamaan palveluitaan. Yhtiö yrittää olla läpinäkyvä tiedottamalla asiakkailleen mahdollisimman hyvin. Lisäksi he kehittävät uusia vaihtoehtoja ja korjauksia, kun ihmiset sitä pyytävät. Kysyimme Grindriltä käyttäjien turvallisuuteen ja yksityisyyteen liittyvästä viimeaikaisesta kehityksestä ja saimme seuraavan vastauksen Grindrin tasa-arvon apulaisjohtaja Azza Sultanilta:

”Ymmärrämme Grindrissä, että turvallisuus ei ole pelkästään treffisovelluksen käyttäjien vastuulla. Siksi Grindr pyrkii jatkuvasti kehittämään ja parantamaan tietoturvaominaisuuksiaan käyttäjien suojelemisen lisäksi myös tarjoamaan heille kriittisiä turvallisuustietoja, joita tarvitaan turvallisen treffitilan takaamiseksi. Käyttäjillemme annettujen turvallisuusohjeiden lisäksi kehitämme parhaillaan kokonaisvaltaista tietoturvaopasta, joka on pian saatavana eri kielillä. ”

Tämä opas on nyt suorana Grindrin verkkosivustolla, ja se löytyy napsauttamalla seuraavaa linkkiä: grindr.com/safety.

Arkit jokapäiväisessä elämässä

Treffisovellukset, kuten Tinder, Happn ja Grindr, sisältävät arkaluontoisia tietoja käyttäjistään. Jos nämä tiedot joutuvat väärään käsiin, sillä voi olla vakavia seurauksia. Tämä pätee etenkin maihin, joissa paikalliset lait uhkaavat LGBT-ihmisten olemassaoloa. Se ei ehkä näytä niin asialliselta, jos asut maassa, jossa homoseksuaalisuus on täysin laillista, mutta valitettavasti se ei aina ole totta. Ennakkoluulo ja sosiaalisen hyväksynnän puute aiheuttavat suuria riskejä kaikille Grindr-käyttäjille.

Grindrin vieminen ulkomaille

Lentokone maapallon yläpuolellaTreffit lomakohteessasi voivat olla hieno tapa tavata uusia ihmisiä. Tämä on kaikki hauskaa, mutta sinun on oltava varovainen. Jos kotimaasi hyväksyy täysin LGBT-yhteisön, saatat odottaa, että mikä tahansa muu maa on niin. Näin ei aina ole. Grindr säätää sijaintisi automaattisesti aina, kun aktivoit sovelluksen. Kuten aiemmin mainittiin, se voi olla vaarallinen monissa paikoissa, kuten Algeriassa, Nigeriassa, Barbadosissa, Intiassa ja Pakistanissa. Kaikissa näissä maissa on politiikkaa, joka tekee saman sukupuolen tekoista laitonta.

Samoin on maita, joissa homoseksuaalisuus on lain mukaan laillista, mutta rangaistaan ​​silti. Esimerkkejä ovat Venäjä ja Egypti. Egyptissä, joka on edelleen melko suosittu lomakohde monille, hallitus on määrännyt useiden henkilöiden pelaajien lyömisen ja lukitsemisen sen jälkeen, kun he ovat sopineet päivämäärän Grindrin kautta. Nuori Firas oli yksi uhreista: hän oli suunnitellut päivämäärän poikansa kanssa, jonka hän oli tavannut sovelluksessa, mutta hänet perustettiin, pidätettiin ja tuomittiin “huijauksesta”, joka on Egyptin lain mukaan laiton..

Käytätkö Grindriä tai vastaavaa treffisovellusta ja aiotko matkustaa? Tarkista sitten aina määränpääsi paikalliset lait ja yleinen asenne homoseksuaalisuuteen. ILGA: n (Kansainvälinen lesbo-, homo-, biseksuaali-, trans- ja Intersex-yhdistys) vuosittain julkaisemat tutkimusraportit valtion tukemasta homofobiasta voivat olla hyvä paikka aloittaa. Tämän artikkelin lopussa olemme tiivistäneet maat, joissa saman sukupuolen tekoja pidetään laittomina. Suosittelemme harkitsemaan tätä luetteloa huolellisesti, mutta myös tekemään lisätutkimuksia, joten et pääty vahingossa Egyptin kaltaiseen paikkaan aktivoidulla Grindr-sovelluksellasi.

Lisäksi edes maat, jotka hyväksyvät täysin homoseksuaalisuuden lain ja käytännössä, eivät ole aina hyvä paikka olla. Tuomiot voivat yrittää käyttää Grindria LGBT-yhteisön jäsenille haitallisilla tavoilla. Siksi on aina tärkeää suojella itseäsi ja yksityisyyttäsi niin hyvin kuin mahdollista – myös treffailun aikana.

Anonyymi treffit Grindrillä?

Nimetön älypuhelinPidämällä yksityisyytesi koskemattomana treffailun aikana, liittyy tietty ongelma. Jos jokainen Grindr-käyttäjä asettaa yksityisyytensä etusijalle, treffista tulee paljon vaikeampaa – ellei jopa mahdotonta. Kuinka tiedät varmasti, että ottelusi on kuka hän sanoo olevansa? Milloin on turvallista tavata jonkun kanssa? Ja miten voit kertoa toisille, ettet tarkoita heille mitään haittaa ja etsit vain päivämäärää?

Huolimatta kielteisestä huomiosta, jonka Grindr on saanut viime aikoina, se on edelleen positiivinen tila. 99% kaikista päivämääristä, keskusteluista ja tapaamisista sujuu hyvin ja ilman ongelmia. Varmistaaksesi, että tämä koskee myös sinua, voit suorittaa useita varotoimenpiteitä. Grindr laati listan turvallisuustoimenpiteistä, joita kaikki sen käyttäjät voivat ja pitäisi käyttää. Esimerkkejä ovat: ilmoita ystävällesi tai perheenjäsenellesi sijainnistasi aina, kun tapaat jonkun Grindristä, ja luotat vaistoihisi. Jos jokin tuntuu epäonnistuneelta, niin todennäköisesti on.

Kuinka suojata yksityisyyttäsi Grindrissä

Sen lisäksi, että noudatat Grindrin tarjoamia yleisiä turvallisuusohjeita, voit aina käyttää useita muita turvallisuustoimenpiteitä suojautuaksesi mahdollisimman hyvin. Tässä on kolme hyvää vinkkiä, jotka auttavat sinua tässä:

Älä jaa liikaa

Kuten muissa treffisovelluksissa, on aina viisasta rajoittaa profiilisi sisältämien henkilökohtaisten tietojen määrää. Vältä koko nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, HIV-tilan ja muiden arkaluontoisten tietojen käyttöä. Lisäksi on viisasta ladata profiilikuva, jota ei näy missään muualla verkossa. Muuten käyttäjät voivat yrittää tehdä käänteisen kuvanhaun valokuvistasi ja löytää toisen sosiaalisen median. Jos käytät samaa valokuvaa Facebookissa tai Twitterissä, he ovat löytäneet tilisi hetkessä ja voivat käyttää siellä olevia tietoja paljastaaksesi henkilöllisyytesi entistä paremmin.

Lisäksi, jos päätät poistaa keskustelun sovelluksesta, on turvallisempaa käyttää Google Voicea tai vastaavaa palvelua. Tällaisten sovellusten avulla voit pitää oman puhelinnumerosi yksityisenä ja työskennellä sen sijaan toissijaisen numeron kanssa.

Poista etäisyystoiminto käytöstä

Grindr ja muut treffisovellukset käyttävät puhelimesi GPS-sijaintia sovittaaksesi sinut alueesi ihmisten kanssa. Voit nähdä tarkalleen kuinka kaukana sinä ja tuo henkilö olette toisistaan ​​reaaliajassa. Kätevä, jos haluat heti tavata: kulman takana oleva palkki on helposti tavoitettavissa molemmille! Valitettavasti tämä tarkoittaa myös sitä, että muut käyttäjät pystyvät paljastamaan tarkan sijaintisi. Jos toinen Grindr-käyttäjä tietää etäisyyden teidän kahden välillä, hän voi laskea, jos käytät prosessia, jota kutsutaan trilateraatioksi. Tästä syystä on tärkeää piilottaa etäisyystietosi.

Voit piilottaa etäisyyksesi Grindrissä tekemällä seuraavat toimenpiteet:

 1. Avaa Grindr-sovellus laitteellasi
 2. Mene omaan profiili
 3. Näpäytä “asetukset” oikeassa yläkulmassa
 4. Mene “Näyttöasetukset
 5. Sammuttaa “Näytä Oma etäisyys

Huomaa kuitenkin, että tämän toiminnon poistaminen käytöstä estää muita käyttäjiä näkemästä tarkalleen kuinka kaukana olet. Profiilisi luokitellaan edelleen ja näytetään muille alueellasi oleville Grindr-käyttäjille. Tämä tarkoittaa, että sijaintisi on silti haavoittuvainen, jos muut paikalliset Grindr-käyttäjät paljastavat etäisyystietonsa.

Käytä vääriä sijaintisovelluksia

Kartta sijainnillaMatkan piilottaminen Grindrissä saattaa jo helpottaa mieltäsi. Koska sinut seurataan edelleen ihmisten kanssa välittömässä ympäristössä, se ei kuitenkaan tarjoa täydellistä yksityisyyttä. Ehkä et usko sinun tarvitsevan tätä: Grindr on loppujen lopuksi kyse ihmisten tapaamisesta.

Jos haluat viedä askeleen askeleen pidemmälle, paras vaihtoehto on asentaa väärennetty sijainti -sovellus ja huijata sijaintiasi. Nämä sovellukset voivat huijata muita sovelluksia ajattelemaan, että olet muualla. Lähes kaikissa tapauksissa tämä toimii myös treffisovelluksissa. Valitettavasti äskettäisen Grindr-päivityksen takia sijaintinimittäjät eivät näytä toimivan enää mobiililaitteissa. Tämä voi johtaa vaarallisiin tilanteisiin joillekin käyttäjille. Jos haluat huijata sijaintiasi joka tapauksessa, voit ladata tietokoneellesi Android-emulaattorin ja käyttää siellä olevaa Grindria. Tämä auttaa sinua piilottamaan todellisen sijaintisi.

Bluestacks tietokoneellesi

Luotettava Android-emulaattori, joka voi auttaa sinua kiertämään Grindrin viimeaikaisia ​​rajoituksia sijainnin väärinkäyttämisessä, on Bluestacks. Jos lataat Bluestacks -sovelluksen tietokoneellesi ja jatkat sitten Grindrin käyttöä siellä, voit silti vaihtaa Grindrin virtuaalisen sijaintisi. Noudata näitä vaiheita saadaksesi Bluestacks suorittamaan tietokoneesi.

 1. ladata uusin versio Bluestacksista heidän virallisilta verkkosivuilta.
 2. Kirjaudu sisään Google Playssa tilillä.
 3. ladata virallinen Grindr-sovellus Play Kaupasta.

Ennen kuin jatkat eteenpäin, sinun on löydettävä sovellus, jonka avulla voit huijata sijaintiasi. Suosittu vaihtoehto on fake GPS GO Location Spoofer. Olemme testanneet tätä sovellusta ja voimme kertoa sinulle, että se toimii sekä Grindrille että Happnille.

Väärennetty GPS GO -sijainti

Fake GPS GO on melko helppo asentaa ja saatavana Android 6.0: lle tai uudemmalle. Voit käyttää sitä noudattamalla seuraavia vaiheita:

 1. ladata sovellus Bluestacksissa.
 2. Avaa sovellus ja napauta “Ota mallisijainnit käyttöön”Ensimmäisessä näytössä.
 3. Siirry karttaan, valitse sijainti jota haluat käyttää, ja napsauta näytön vasemmassa alakulmassa olevaa toistopainiketta.
 4. Jos näyttöön tulee viesti ”Mock sijainti on poistettu käytöstä tai sovellus ei ole oletus Mock Location sovellus, ota käyttöön jatkaa”, napsauta Ota käyttöön.
 5. Kehittäjävaihtoehdot”Näyttö tulee esiin. Klikkaus “Valitse Mock Location AppJa valitse ”FakeGPS ilmainen”.
 6. Palaa takaisin ja paina toistopainike uudelleen, jotta fake GPS -asetus otetaan käyttöön.

Kun olet määrittänyt väärennetyn sijaintisi, voit kirjautua sisään Grindr-tiliisi emulaattorissa ja käyttää sitä normaalisti.

iToolsin väärennetty GPS-sijainti *

Noudata näitä vaiheita huijataksesi sijaintisi iOS: ssä iToolsin avulla:

 1. Asentaa iTools tietokoneellasi.
 2. Avaa ohjelma ja valitse “Ilmainen kokeilu”.
 3. Siirry kohtaan “Toolbox-Välilehti.
 4. Mene “LaitetyökalutJa valitse ”Virtuaalinen sijainti”.
 5. Syötä väärennös sijainti kartan tekstikenttään ja paina Enter.
 6. Kun väärennetyn sijainnin merkki näkyy kartalla, napsauta “Muuta tänne”Asettaaksesi iPhonesi tähän sijaintiin.

* Viimeaikaisten Grindr-päivitysten jälkeen Android-emulaattorin käyttö on välttämätöntä, jos haluat huijata sijaintiasi. Tämä tarkoittaa, että joudut käyttämään Fake GPS GO Location Spoofer -sovellusta.

Pysy turvassa, mutta löydä oikeat profiilit

Puhelimesi GPS: n asettaminen väärään sijaintiin on tällä hetkellä tehokkain tapa suojata sijaintiasi Grindrissä ja muissa treffisovelluksissa. Muista kuitenkin, että sinut yhdistetään profiileihin, jotka ovat väärennetyn sijainnin lähellä, etkä todellisen sijaintisi. Silti huijauksesta voi olla erittäin hyötyä: voit aina valita sijainnin, joka on vain muutaman mailin päässä siitä, missä olet. Tällä tavalla otat yhteyttä naapurusi ihmisiin, mutta et anna todellista sijaintiasi.

Ehkä se ei ehkä tunnu reilulta päivämääriisi, kun käytät vääriä sijainteja. Jos on, on täysin hienoa tuoda esiin aihe ensimmäisellä tai toisella päivämäärällä, joten sinua ei pidetä sonnina. Puhu mahdollisuuksista säätää Grindr-sijaintisi ja puhu eduista. Aina on mahdollista, että sinua vastaan ​​istuvalla henkilöllä on samat huolet yksityisyydestä ja turvallisuudesta kuin sinä. Ehkä hän jopa haluaisi tietää enemmän siitä.

törkimys

Grindr jahtaa jatkuvasti ratkaisuja käyttäjien kohtaamiin ongelmiin. Turvallisuudella on tässä valtava rooli. Grindr ei kuitenkaan ole ainoa sovellus, joka työskentelee tämän parissa. Toinen treffialusta homoille ja biseksuaaleille miehille on SCRUFF. Heidän tavoitteenaan on luoda (homo) verkosto, joka voi vaihtaa tietoja pitääkseen toisensa turvassa. Sovelluksella on mahdollisuus ottaa yhteyttä paikallisiin suurlähettiläisiin: sovelluksen erityisjäseniin, joilta voit kysyä neuvoja matkalla heidän maahansa tai kaupunkiin.

Päätimme testata sovelluksen itse ja otimme yhteyttä SCRUFF-lähettiläisiin eri maissa. Kysymyksiimme vastattiin nopeasti ja perusteellisesti, ja saimme jopa kourallisen hyödyllisiä matkavinkkejä. Selvästi onnistunut järjestelmä. Näiden lähettiläiden lisäksi SCRUFF käyttää ILGA-tietoja varoittaakseen käyttäjiään paikallisesta tilanteesta yli 80 maassa, jota Tinder on myös äskettäin alkanut tehdä. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos et ole täysin ajan tasalla määränpääsi tilanteesta, kun olet jo matkalla.

Lopulliset ajatukset

Treffien, olipa kyse tosielämässä tai verkossa, pitäisi olla turvallista kaikille. Treffisovellukset eivät sinänsä ole vaarallisia; ne ovat vain välineitä, jotka helpottavat ihmisten tapaamista toistensa kanssa. Tämä on enimmäkseen vain hauskaa. Valitettavasti edelleen on paljon ihmisiä, joilla on pahoja aikomuksia, jotka vihaavat Grindrin kaltaisia ​​sovelluksia, koska ne on suunnattu homoille ja biseksuaaleille miehille. Nämä ihmiset voivat aiheuttaa paljon ongelmia, etenkin maissa, joissa homoseksuaalisuus pidetään edelleen laittomana.

Grindrillä on samat turvallisuusheikkoudet kuin muilla treffisovelluksilla, etenkin kun kyse on käyttäjien sijaintien pitämisestä yksityisillä. Huolimatta Grindrin yrityksistä korjata tämä haavoittuvuus, Grindrin käyttäjät ja joskus jopa hallitukset voivat paljastaa käyttäjien henkilöllisyyden. Tällä hetkellä profiilissasi jaettavien tietojen rajoittaminen ja väärennetyn sijainnin sovelluksen käyttäminen tietokoneellasi ovat joitakin parhaista varotoimenpiteistä, jotka voit toteuttaa käyttäessäsi Grindria.

Grindrin suhteen on tärkeää olla tietoinen mahdollisista riskeistä, joihin olet altistunut treffipalvelua käytettäessä. Älä kuitenkaan anna tämän estää sinua sovelluksesta. Niin kauan kuin käsittelet henkilökohtaisia ​​tietojasi viisaasti ja ajattelet toimintasi läpi, mahdollisuudet kaikkeen huonoon tapahtuu ovat hyvin pienet.

Missä saman sukupuolen tekoja pidetään laittomina?

Seuraava interaktiivinen maailmankartta antaa yleiskuvan homoseksuaalisuuden laillisuudesta ympäri maailmaa. Kiinnitä huomiota siihen, että jotkut maat ja alueet, joissa homoseksuaalisuutta pidetään lain mukaan laillisena, eivät aina tue LGBT-oikeuksia. Sellaisissa paikoissa, esimerkiksi Venäjällä, voi kohdata syrjintää, väkivaltaa ja leimautumista.

LGBT-oikeuksien interaktiivinen maailmankartta (osoittaa homoseksuaalisuuden laittomuuden)

Useat maat tarvitsevat ylimääräisiä selityksiä, koska tilannetta ei ole niin helppo määritellä. Löydät nämä maat ja tarvittavat huomautukset alla olevasta taulukosta.

Maa
Homoseksuaalisuuden laillisuus
Huomautuksia
EgyptiVirallisesti laillinen, mutta henkilö voidaan silti nostaa syytteeseenTeoreettisesti homoseksuaalisuus ei ole laitonta, mutta käytännössä sitä pidetään usein “moraalisten lakien” vastaisena. Naisia ​​koskevat säännöt ovat edelleen epäselviä.
IndonesiaRiippuen sijainnistaHomoseksuaatio on laillista suurimmassa osassa Indonesiaa, paitsi seuraavilla alueilla: Aceh, Etelä-Sumatra ja Palembang.
IrakoikeudellinenLain mukaan homoseksuaalisuus on laillista Irakissa, mutta itsensä ilmaiseminen osaksi LGBT-yhteisöä on erittäin vaarallista kansalaisille, jotka ottavat lain omaan käsiinsä.
LibanonLaiton miehille ja naisilleJotkut tuomarit ovat päättäneet olla syyttämättä henkilöitä, mutta siitä ei ole vielä päätetty lailla.
Pohjois-KoreaoikeudellinenPohjois-Koreassa ei ole homoseksuaalisuuden vastaisia ​​lakeja. Maa yksinkertaisesti kiistää olemassaolonsa kokonaan.
PalestiinaRiippuen sijainnistaHomoseksuaatio on laitonta Gazan miesten miehille. Homoseksuaalisuus on virallisesti laillista muualla maassa.
VenäjäRiippuen sijainnistaLaiton Tšetšeniassa. On todettu, että homoja on sijoitettu keskitysleireille.
SingaporeLaiton miehilleLaillinen naisille. Miesten kohdalla lakia ei ole noudatettu vuodesta 1996.
Sri LankaEpäselväJotkut lähteet ilmoittavat, että homoseksuaalisuus on dekriminalisoitu.

Yksi suurimmista LGBT-oikeuksia koskevista kansainvälisistä järjestöistä on International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans ja Intersex Association tai ILGA. He ovat tehneet vielä yksityiskohtaisemman maailmankartan, joka sisältää tietoja seksuaalisesta suuntautumisesta annettuja lakeja ja lakeja.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me