Kuinka suojata yksityisyytesi Redditissä VPNOverview

Reddit on laaja avoin foorumi keskustellakseen kaikesta arkipäivästä makabreen. Redditissä katsotaan joka vuosi yli 168 miljardia sivua vuosittain, ja se on kahdeksanneksi eniten liikennettä käyvä verkkosivusto maailmassa. Vaikka Reddit on käyttäjille ilmainen, sivusto tarjoaa mainontaa sivustollaan, mukaan lukien sinulle kohdistettu mainonta, joka perustuu sivustossa tapahtuvaan toimintaan ja online-toimintaan. Redditin tietosuoja-asetusten käyttäminen on helppoa, ja niiden tarkistaminen vie vain hetken. Joten miksi et turvaa tietosi surffailtaessa foorumilla?


Miksi sinun pitäisi olla huolissaan Redditin yksityisyydestä

Reddit on yksi suurimmista ja eniten käydyistä verkkosivustoista maailmassa. Tämä tekee siitä rikkaan tietolähteen mainostajille, jotka haluavat kaventaa mainostensa kohteita. Redditistä käytävien keskustelujen laaja avoimuus lisää käyttäjien halua jakaa mielipiteitä rehellisemmin kuin muualla voisi. Lisäksi keskustelupalstojen luonne voi paljastaa etuja, joita ei yleensä ilmaista muilla foorumeilla. Toisin sanoen mainostajat katsovat Redditiä ja oppivat sinusta asioita, joita he eivät voi oppia muualla. Jos tämä koskee sinua, yksityisyyden parantaminen voi olla jonkin aikaa, jotta se voi olla kunnossa.

Redditin yksityisyysasetukset

Sinulla ei ehkä ole ollut paljon syitä käydä Redditin asetuksissa ja asetuksissa. Vaikka mukauttamisvaihtoehdot ovat rajoitetusti alustalla, on joitain vaiheita, joita voit tehdä parantaaksesi yksityisyyttäsi verkossa. Etsi Reddit-kotisivulta Preferences-linkki aivan hakupalkin yläpuolelle verkossa. Voit myös napsauttaa profiilikuvaketta ja valita ”Käyttäjäasetukset”. Napsauta välilehteä, joka on merkitty ”Tietosuoja ja suojaus”, päästäksesi tietosuojavaihtoehtoihin. Alla näet, mitä asetuksia voi olla mielenkiintoista muuttaa.

Tietojen mukauttaminen Redditissä

Reddit-logoReddit auttaa mainostajia kohdistamaan käyttäjiä henkilökohtaiseen profiiliin rakennettujen tietojen perusteella. Tämä profiili käyttää aktiviteettiasi Redditissä, tilauksia, vierailuja eri alamääräyksissä ja sitä, mitä napsautat alustalla. Kolmannen osapuolen sivusto, joka integroituu Redditiin, saattaa myös antaa Redditille tietoja profiilisi luomiseksi.

Napsauttamalla ”Data Personalization” -kohtaa, saat näytön, jossa on joitain vaihtoehtoja tämän käytön muuttamiseksi. Muista, että nämä asetukset koskevat vain Redditin käyttöä, kun olet kirjautuneena sisään. Redditin käyttäminen ilman kirjautumista palauttaa nämä asetukset oletusasetuksiin joka kerta..

Ensimmäinen vaihtoehto on peruuttaa Redditin lupa käyttää toimintasi sivustolla osuvampien mainosten näyttämiseen. Tämä peruuttaa Redditin luvan käyttää aktiviteettiasi, aliarvioida käyntejä ja linkkejä, joita napsautat napsauttamalla kohdistaaksesi mainoksia. Saat edelleen mainoksia, mutta mainostajat eivät saa tietojasi.

On myös mahdollista peruuttaa Redditille lupa käyttää tietoja kolmansien osapuolien verkkosivustoilta paremman mainosten kohdistamisen aikaansaamiseksi. Voit estää tämän kokonaan, estää mainosten mukauttamisen näiden tietojen avulla tai estää sisällön räätälöinnin tietojen avulla.

Valtuutetut sovellukset

Sekä Redditin sovellus että muut kolmannen osapuolen sovellukset voivat integroitua Redditin kanssa muokataksesi käyttäjän käyttökokemusta sivustolla. Ehkä olet antanut aiemmin luvan sovellukselle seurata ja lähettää Redditissä puolestasi. Saatat peruuttaa pääsyn. Napsauta asetuksissa ”Valtuutetut sovellukset”, etsi sovellus, jonka haluat valtuuttaa, ja napsauta ”peruuttaa käyttöoikeudet” kyseisen osan vasemmassa alakulmassa..

Hakukoneiden indeksointi

Oletuksena Reddit sallii hakukoneiden indeksoida profiilisi. Tämä tarkoittaa, että Google-haku voi tuoda esiin aiemmin kommentoimaasi reddittejä, aktiivisia alamäksiä ja paljon muuta. Mainostajat, entiset kumppanit, työnantajasi ja kuka tahansa muu voisi löytää aktiviteetin Redditissä yksinkertaisella online-haulla, jos tämä on käytössä. Poista tämä vaihtoehto napsauttamalla ”Hakukoneiden indeksointi” vieressä olevaa liukusäädintä. Tällä tavalla aktiviteettiasi Redditissä ei indeksoida hakukoneissa.

Kirjaudu lähtevät napsautukset

Oletusarvon mukaan Reddit tallentaa Redditissä napsauttamasi linkit, jotka vievät sinut toiselle sivustolle. Nämä tiedot ovat erittäin arvokkaita mainostajille, jotta he voivat rakentaa paremman profiilin kiinnostuksestasi. Mainostajat, hakkerit tai muut online-aktiviteetteja hakevat henkilöt voivat käyttää näitä tietoja seuraamaan sinua verkkosivustoilla IP-osoitteesi perusteella. Poista tämä käytöstä napsauttamalla Liitä lähtevät napsautukset -kohdan vieressä olevaa liukusäädintä.

Saapuvat viestit

Voi olla hienoa, että ihmiset haluavat ottaa sinuun yhteyttä, paitsi jos se osoittautuu hulluksi stalkeriksi tai mainosobotiksi, joka spämmittää sinua myyntitarjouksilla. Vieritä alas kohtaan ”Viestit-yksityisyys” ja napsauta nuolet ”Kuka voi viestiä sinulle” -kohdan vieressä. Sinulla on mahdollisuus joko antaa kaikille viesti sinulle tai lisätä käyttäjiä, jotka voivat viestiä sinulle. Jos sinulla on hienoa, että kaikki viestivät sinua, paitsi pieni luettelo ihmisistä, voit myös lisätä nämä käyttäjät mustalle listalle. Tällä tavalla he eivät voi enää viestiä sinulle Redditissä.

Yksityisyyden suojaaminen edelleen Redditissä ja sen jälkeen

Saatat ajatella yksinkertaisesti Redditin käyttämistä kirjautuneena ulos, se voi suojata yksityisyyttäsi ja estää mainostajia oppimasta paljon kiinnostuksestasi ja toiminnastasi. Jopa kirjautuneena ulos, jätät kuitenkin jäljen taakse. Mainostajat ja kuka tahansa muu, jolla on vain kohtalainen kyky tai pääsy kykyyn seurata verkossa, voivat helposti rakentaa portfolion aktiivisuudestasi sekä Redditissä että Internetissä..

VPN-yhteysKäyttämällä VPN-palvelua laitat turvallisen välittäjän sinun ja muun verkkomaailman välille. Tiedot VPN: ään ja VPN: stä ovat salattuja, mikä varmistaa, että yhteysasi ei voi torkkua. Käyttämällä VPN-palvelimia anonyymit tietosi. Nämä palvelimet voivat olla missä päin maailmaa tahansa. Jos olet huolissasi yksityisyydestäsi, VPN on yksi parhaista asioista, jotka voit tehdä suojellaksesi itseäsi verkossa. Voit löytää täydellisen VPN-palveluntarjoajan online-tarpeitasi varten lukemalla artikkelin, jossa on viiden parhaan palvelun joukko.

Tänä päivänä ja iässä on tärkeää pitää henkilökohtaiset tietosi turvassa uteliailta silmiltä. Kaikkien tilien tietosuoja-asetusten muuttaminen voi olla hyvä aloitus.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me