Kuinka soittaa ja lähettää tekstiä nimettömästi | VPNoverview.com

Älypuhelimiemme loputtoman määrän sovelluksia tarjoamalla on joskus helppo unohtaa, että voimme silti käyttää puhelimia myös tekstien lähettämiseen ja puheluiden soittamiseen. Koska yksityisyyttä ja verkkoturvallisuutta koskevat huolenaiheet ovat muuttuneet yhä kiireellisemmiksi viime vuosina, saatat uskoa, ettei ole mitään tapaa lähettää tekstiä tai soittaa nimettömästi. Onneksi on.


Useimmat ihmiset käyttävät oikeaa nimeään älypuhelinta määrittäessään ja linkittävät laitteen henkilökohtaiseen sähköpostiosoitteeseen. Sellaisenaan suurin osa puhelinnumeroista on linkitetty aktiiviseen sähköpostiosoitteeseen, ja ne voidaan yleensä jäljittää sen omistajaan. Kuitenkin on olemassa useita tapoja soittaa ja lähettää tekstiä nimettömästi muutamalla yksinkertaisella tempulla tai kolmannen osapuolen sovelluksella.

Haluatko soittaa jollekin, mutta etkö halua, että tällä henkilöllä on henkilökohtainen puhelinnumerosi? Vai haluatko lähettää tekstejä yksityisenä lähettäjänä? Ehkä haluat mieluummin kommunikoida jonkun kanssa turvallisella ja salatulla tavalla, joten kukaan teistä kahdesta ei pääse tiedonsiirtoon. Kaikki nämä vaihtoehdot ovat kaikkien älypuhelinten käyttäjien käytettävissä. Näin teet sen.

Soittaminen nimettömästi

Älypuhelin, jossa kuva korvasta

On monia syitä, miksi et halua, että tietyillä ihmisillä tai organisaatioilla on henkilökohtainen puhelinnumerosi. Haluat ehkä välttää esimerkiksi telemarkkinoijoita, huijauksia, ryöstöpuhelimia tai jopa seuraajia. Minkä tahansa älypuhelimen oletusasetus on kuitenkin puhelinnumerosi näyttäminen, kun soitat jollekin.

Jotta voit soittaa nimettömästi, sinun on piilotettava soittajan tunnus puhelinsovelluksen asetuksissa. Kun teet tämän, soittamasi henkilö ei näe todellista puhelinnumeroasi, vaan vain, että heille soitetaan ”yksityisellä numerolla”. Eri mobiili käyttöjärjestelmissä on erilaiset kokoonpanot soittajan tunnuksen piilottamiseen, mutta opastamme sinut Android- tai iOS-käyttöjärjestelmissä toimivien laitteiden perusasetuksiin..

Soittajan tunnuksen piilottaminen Androidissa

Markkinoilla on monia Android-versioita. Kun uusia versioita ilmestyy, asetusvalikkoa säädetään usein ajan myötä. Jos puhelintasi ei ole päivitetty kokonaan tai se käyttää erilaista kehittäjäkuorta (kuten Samsungin tai Motorolan räätälöityjä malleja), on mahdollista, että asetusvalikko näyttää hieman erilaiselta kuin tässä esitetyt kuvakaappaukset. Tässä tapauksessa voit vain etsiä oikeita avainsanoja ja löydät lopulta etsimäsi. Tämän oppaan kuvakaappaukset on otettu OnePlus-mallissa, joka toimii Android 9: ssä.

Haluatko piilottaa soittajan tunnuksesi Android-laitteella? Noudata seuraavia vaiheita:

 1. Avaa puhelinsovellus laitteellasi. Tämä on sovellus, jota käytät soittamaan muille. Sovellus sijoitetaan yleensä aloitusnäyttöön vasempaan alakulmaan ja näyttää (vihreältä) neliöltä, jossa on puhelin.
 2. Napauta kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa ja valitse ”Asetukset”.
 3. Avaa ”Puheluasetukset”.
 4. Valitse SIM-kortti käytät tällä hetkellä. Jos älypuhelimellasi on vain yksi SIM-kortti, voit ohittaa tämän vaiheen.
 5. Siirry “lisäasetuksiin”.
 6. Napauta ”Soittajan tunnus”.
 7. Valitse ”Piilota numero”.

Android-soittajan tunnuksen asetusnäyttökuvat
Tästä eteenpäin puhelinnumerosi ei enää näy kenellekään, jolle soitat. Tämä on loistava yksityisyytellesi, mutta sillä voi olla myös negatiivinen puoli. Älä ole yllättynyt, jos vähemmän ihmisiä yhtäkkiä vastaa puhelimeen, kun soitat heille.

Soittajan tunnuksen piilottaminen iOS: ssä (iPhone)

Aivan kuten Androidilla, soittajan tunnuksen piilottaminen on myös hyvin helppoa iOS: ssä. Voit tehdä sen seuraavasti:

 1. Avaa asetukset iPhonessa.
 2. Valitse ”Puhelin”.
 3. Valitse ”Näytä soittajan tunnukseni”.
 4. Vaihda “Näytä soittajan tunnus”, joten vaihtoehto on sammutettu.

iPhonen iOS-soittajan tunnuksen asetusnäyttökuvat

Yhden nimettömän puhelun soittaminen

Voit myös soittaa jollekin yksityisesti lisäämällä pienen koodin soittamasi numeron eteen. Tämän menetelmän etuna on, että sinun ei tarvitse käydä läpi kaikkia asetuksiasi ja muuttaa sitten sitä takaisin, kun haluat numerosi näkyvän uudelleen. Jos kyse on vain yhdestä yksityisestä puhelusta, jonka olet käynyt, sinun on vain selvitettävä, mikä koodi lisätään tietylle maallesi.

Koodi
Työskentelee
* 67Yhdysvallat (paitsi AT&T), Kanada (lankaverkko), Uusi-Seelanti (Vodafone-puhelimet)
# 31 #Yhdysvallat (AT&T-puhelimet), Australia (matkapuhelin), Albania, Argentiina (matkapuhelin), Bulgaria (matkapuhelin), Tanska, Kanada (matkapuhelin), Ranska, Saksa (jotkut matkapuhelinoperaattorit), Kreikka (matkapuhelin), Intia (vasta verkon lukituksen avaamisen jälkeen), Israel (matkapuhelin), Italia (matkapuhelin), Alankomaat (KPN-puhelimet), Etelä-Afrikka (matkapuhelin), Espanja (matkapuhelin), Ruotsi, Sveitsi (matkapuhelin)
* 31 #Argentiina (kiinteä), Saksa, Sveitsi (lanka)
1831Australia (kiinteä)
3651Ranska (lankaverkko)
* 31 *Kreikka (lankaverkko), Islanti, Alankomaat (useimmat operaattorit), Romania, Etelä-Afrikka (Telkom-puhelimet)
133Hongkong
* 43Israel (lankapuhelin)
* 67 #Italia (kiinteä)
184Japani
0197Uusi-Seelanti (Telecom- tai Spark-puhelimet)
1167Rotarypuhelimet Pohjois-Amerikassa
* 9 #Nepal (vain NTC prepaid / postpaid puhelimet)
* 32 #Pakistan (PTCL-puhelimet)
* 23 tai * 23 #Etelä-Korea
067Espanja (kiinteä)
141Yhdistynyt kuningaskunta, Irlannin tasavalta

Jos puhelimesi toimii GSM-verkon kautta (kuten useimmat androidit), voit aina soita # 31 # estääksesi soittajan tunnuksen. Sama pätee, jos et vieläkään ole varma, mitä koodia käytetään. # 31 # toimii useimmissa tapauksissa.

Tekstiviestit nimettömästi

On myös mahdollista lähettää nimettömiä tekstejä erityisten verkkosivustojen kautta. Jos aiot tehdä tämän, ota huomioon, että vääriä kutomapalveluita tarjoaa monia vääriä verkkosivustoja. He lupaavat lähettää tekstiviestisi, mutta yrittävät sen sijaan asentaa haittaohjelmia laitteeseesi. Samaan aikaan tekstiäsi ei koskaan edes lähetetä. Jos et koskaan saa outoa tekstiä tuntemattomasta lähteestä, älä koskaan napsauta viestin sisällä olevia linkkejä. Tämä voi vaarantaa laitteen.

Yksi luotettava verkkosivusto, joka todella lähettää tuntemattomia tekstejäsi, on anonymoustext.com. Menettely heidän verkkosivuilla on erittäin yksinkertainen ja sivusto on erittäin helppo käyttää. Jos haluat käyttää tätä palvelua, voit tehdä sen seuraavasti:

 1. Siirry anonymoustext.com-verkkosivusto.
 2. Valitse, kuinka haluat lähettäjän näkyvän vastaanottajan laitteessa. Ilmeisin valinta on pitää tämä “anonyymi”. Voit kuitenkin valita myös, näytetäänkö Yhdistyneen kuningaskunnan tai Yhdysvaltain puhelinnumero.
 3. Kirjoita puhelinnumero vastaanottajan. Muista lisätä oikea maakoodi!
 4. Kirjoita viesti haluat lähettää.
 5. Valitse haluamasi lähetä se nyt tai myöhemmin.
 6. Napsauta Jatka
 7. Maksa tekstistäsi. Voit tehdä sen joko PayPalilla, Apple Pay, Google Pay tai luottokortilla.

kuvakaappaus verkkosivuston nimettömät tekstiviestit

Anonymoustext.com tarjoaa luotettavan palvelun, mutta se ei ole aivan halpaa. Yksi teksti maksaa sinulle jopa 1,25 dollaria. On kuitenkin olemassa erityisiä vaihtoehtoja, jos haluat lähettää useamman kuin yhden nimettömän tekstin:

”Tekstin lähettäminen maksaa 1,25 dollaria per viesti. Yli 160 merkkiä pitkä teksti maksaa 0,25 dollaria enemmän ylimääräistä viestiä kohti. Voit maksaa PayPalilla, Apple Pay, Google Pay tai luottokortilla. Se on yksi maksu, eikä tilausta ole liitetty. Tekstiviestin vastaanottajalta ei veloiteta. “

Salattu VoIP ja tekstiviestit

Ehkä huolenaiheesi ei välttämättä ole sitä, että haluat pysyä nimettömänä henkilölle, jonka kanssa olet yhteydessä. Jos pidät mieluummin piilossa ulkopuolisilta, jotka saattavat vakoilla keskusteluasi, on olemassa joukko kolmansien osapuolten sovelluksia, jotka voivat kommunikoida yksityisesti. Onneksi nämä vaihtoehtoiset sovellukset ovat enimmäkseen ilmaisia ​​ja kaikkien online-käyttäjien saatavilla.

Älypuhelimen mukana tulevat oletussovellukset eivät yleensä ole riittävän suojattuja mahdollisia valvontoja vastaan. Siksi ehdotamme kahta vaihtoehtoa, jotka voivat vähentää huomattavasti todennäköisyyttä, että kukaan kuuntelee keskusteluasi. Sellaisenaan nämä ovat hienoja työkaluja ilmoittajille, toimittajille, autokraattisissa maissa asuville tai kaikille, jotka haluavat vain kommunikoida yksityisesti. Yksityisiä viestisovelluksia on saatavana enemmän, mutta kahdella täällä ehdotetulla, Signal ja Linphone, on jatkuvasti ennätys tarjota turvallinen viestintä kaikille online-käyttäjille. Hyvä lähde yksityisen viestinnän ohjelmistojen tarkistamiseen on privacytools.io.

Signaali: salattu soittaminen ja tekstiviestit

Signaali on suunniteltu erityisesti turvallista, salattua viestintää varten. Kaikki sen tekstit ja puhelut suojataan päästä päähän -salauksella. Tämän lisäksi Signalissa on useita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten ajastin viestien tuhoamiseen. Signaali on täysin ilmainen ja saatavana Androidille, iPhonelle ja Windowsille.

Linphone: salattu VoIP

Jos haluat soittaa jollekin henkilölle turvallisella tavalla, Linphone on erittäin kunnollinen vaihtoehto. Ohjelmisto on täysin avoimen lähdekoodin ja saatavilla ilmaiseksi. Se on saatavana Windowsille, MacOS: lle, iOS: lle, Linuxille ja Androidille. Kaikki Linphone-yhteyden kautta lähetetyt viestit suojataan päästä päähän -salauksella.

Lopulliset ajatukset

Tekstiviestien lähettämiseen ja soittamiseen turvallisesti ja nimettömästi on useita tapoja. Voit piilottaa soittajan tunnuksen, käyttää ulkoista verkkosivustoa viestien lähettämiseen tai käyttää kolmannen osapuolen sovellusta, joka tarjoaa koodauksen kaikille lähettämillesi viesteille. Viimeinen huomautus, jonka haluamme tehdä selväksi, on se, että nämä vinkit ja työkalut tarjoavat käyttäjille turvallisuuden ja nimettömyyden. Niitä ei ole, joten voit käyttää niitä väärinkäyttääksesi tai häiritäksesi muita. Useat ihmiset ovat joutuneet vaikeuksiin häiritsemällä muita puhelimitse nimettömien puhelinnumeroiden avulla. Yksityisyytesi on tärkeä, mutta sen ei pitäisi tulla muiden kustannuksella.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me