Kuinka poistaa Facebook-tili kokonaan VPNOverview

Nykyään ihmiskunta on yhteydessä enemmän kuin koskaan. Parempaa tai pahempaa näyttää siltä, ​​että mikään maailmanlaajuinen katastrofi ei muuta tätä pian. Vaikka Facebookin kasvu on hidastunut viime aikoina, todellista merkittävän osan poistumista ei todennäköisesti ole sosiaalisen median goljatin korteissa. Silti Zuckerbergin imperiumi sisältää Instagram ja WhatsApp. Tämän vuoksi suuren osan maailman väestöstä on erittäin vaikeaa paeta Facebookin ulottuvilla.

Se on kuitenkin mahdollista. Voit poistaa Facebook-profiilisi ja kaikki tietosi melko helposti. Facebookin laajuus sellaisena kuin se on, itsensä poistaminen alustalta voi vähentää merkittävästi online-jalanjälkeä.

Kuinka deaktivoida tili

Jos et ole varma, haluatko poistaa Facebook-tilisi vai ei, on toinen vaihtoehto. Voit poistaa tilisi käytöstä. Hieno asia tässä on, että voit aktivoida sen uudelleen milloin haluat. Kun olet deaktivoinut tilisi, muut eivät voi nähdä aikajanaasi tai etsiä sinua. Jotkut tiedot voivat kuitenkin olla edelleen näkyvissä, kuten yksityisen viestin kautta lähettämäsi viestit.

Deaktivointi on myös hyvä vaihtoehto, jos haluat päästä eroon Facebook-tilistäsi, mutta haluat jatkaa Facebook Messengerin käyttöä.

Voit poistaa Facebook-tilisi käytöstä noudattamalla näitä ohjeita:


  1. Siirry Facebook-tilisi Asetuksiin
  2. Se avataan Yleiset tiliasetukset -sivulla
  3. Napsauta Hallinnoi tiliä
  4. Napsauta lopuksi ”Poista tilisi”

Voit aktivoida tilisi uudelleen milloin vain haluat kirjautumalla tiliisi. Voi olla, että joudut suorittamaan myös varmennuksen, joka lähetetään sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi.

Kuinka pysyvästi poistaa Facebook-tilisi

On tavallista, että ihmiset tekevät tauon Facebookista ja rentoutuvat keskeyttämällä tilinsä tiettyyn aikaan. Jos kuitenkin päätät, että sinulla on ollut tarpeeksi loputtomia vauvavalokuvia, monitasoisia markkinointiohjelmia ja poliittisia keskusteluja, voit siirtyä askeleen pidemmälle ja vetää pistoke kokonaan. Facebook on tehnyt tästä prosessista hyvin yksinkertaisen.

Ensin sinun pitäisi ladata kopio tiedoista. Eli jos haluat säilyttää tietosi. Nämä tiedot voivat olla melko arkaluontoisia, joten pidä ne turvassa.

  1. Avaa Facebook-tilivalikko ja valitse Yleiset tiliasetukset.
  2. Valitse Lataa kopio Facebook-tiedoista.
  3. Napsauta Käynnistä arkisto
  4. Facebook lähettää sinulle sähköpostia, kun arkisto on valmis ladattavaksi.

Seuraavaksi sinun tarvitsee vain käydä osoitteessa https://www.facebook.com/help/delete_account ja napsauttaa Poista tili. Se on kaikki toiminta, joka on välttämätöntä lopusta. Tilisi jäädytetään välittömästi, eikä sitä ole saatavana Facebookin hakutuloksissa. Tilin todellinen poistaminen voi kuitenkin viedä hetken.

Älä halua menettää muita sovelluksia?

Poistettaessa Facebook-tiliä on hyvä muistaa, että monet meistä käyttävät Facebookia kirjautuakseen muihin sovelluksiin. Monet suositut sovellukset, kuten Pinterest ja Spotify, tarjoavat mahdollisuuden kirjautua sisään Facebook-tililläsi. Vaikka tämä on ihanteellista, koska tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse muistaa kymmentä erilaista salasanaa, se tarkoittaa myös, että ne kaikki ovat yhteydessä Facebookiin. Varmista, että olet selvittänyt missä olet käyttänyt Facebook-kirjautumistietoja. Jos haluat saada pääsyn kyseiseen sovellukseen tulevaisuudessa, on viisasta muuttaa sovelluksen sisäänkirjautuminen ennen Facebookin poistamista.

Facebookin Failsafe

On tärkeätä huomata, että Facebookilla on turvahäiriö mahdollisuus vain siltä varalta, että saat kylmät jalat seuraavana päivänä. Kirjaudu vain tiliisi. Tämä palauttaa tilisi heti. Tilisi poistetaan seuraavien viikkojen aikana, vaikka voi kestää muutama kuukausi, ennen kuin todelliset tietosi poistetaan pysyvästi Facebookin palvelimilta.

Jos haluat todella poistaa läsnäolosi Facebookissa, on tärkeää, että et yritä kirjautua sisään nähdäksesi, onko se todella poistettu. Yksinkertaisesti, koska tämä aktivoi tilisi välittömästi. Parempi vaihtoehto on antaa ystävällesi etsiä sinua Facebookista.

Viimeinkin ajatuksia

Facebook on ohjannut sen tietä syvälle elämäämme. Monet harkitsevat poistumista sosiaalisesta ympäristöstä yksityisyyden suojaamiseksi. Koska se yhdistää meidät niin moniin asioihin, joita me ehkä pelkäämme tehdä niin. Kuten olet voinut lukea, voit deaktivoida tai poistaa Facebookin kokonaan. Facebook on tehnyt siitä erittäin helpon. Mutta olisi suositeltavaa pitää mielessä, että saatat käyttää Facebook-kirjautumistunnustasi muihin sovelluksiin. Seuraamalla vaiheitamme voit poistua Zuckerbergin leikkipaikasta kokonaan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me