Kuinka ladata nimettömänä VPN: n kanssa VPNOverview

Haluatko kuunnella suosikkibändisi uusinta albumia? Vai näetkö uuden näytöksen, josta kaikki puhuvat? Nykyään kaikki on saatavana verkossa, joten sinun ei tarvitse edes poistua talosta.


Lataamiseen liittyy tietysti joitain huolenaiheita, kuten jokaisen online-toiminnan yhteydessä. Yhden tapauksessa haluat todennäköisesti ladata mahdollisimman nimettömästi ja turvallisesti. Torrent-verkot ovat erittäin hyödyllisiä, mutta niitä voidaan tartuttaa myös esimerkiksi haitallisille osapuolille, jotka yrittävät saada tietojasi. Toiseksi, joitain kysymyksiä voi esiintyä lataamalla torrentteja, kuten: Onko se laillista? Saanko sakot? Nämä ovat kysymyksiä, joita käsittelemme myös tässä artikkelissa.

Tämän artikkelin pääpaino on turvallisesti ja nimettömästi lataaminen. VPN on erittäin hyödyllinen työkalu yksityisyyden ja suojauksen parantamiseksi tiedostoja ladattaessa. Sellaisena me kerromme sinulle kaikille tämän kätevän työkalun käyttämisestä torrentien lataamiseen paljon turvallisemmin ja nimettömästi tässä artikkelissa.

Anonyymi lataus VPN: llä

Kannettavan tietokoneen latausYksityisyys ja henkilötietojesi suojaaminen ovat erittäin tärkeitä. Tästä syystä olisi viisasta muodostaa aina yhteys VPN-verkkoon, kun siirryt verkkoon tietokoneella, tablet-laitteella tai älypuhelimella. VPN-yhteys salaa tietoliikenteen ja reitittää sen uudelleen ulkoisen palvelimen kautta. Tämä salaus tarjoaa sinulle ylimääräisen suojauksen hakkereilta ja vakoiluohjelmilta, joita voi usein löytää joistakin torrent-verkoista. Lisäksi VPN suojaa henkilötietojasi ja tarjoaa nimettömyysastetta. Kun käytät Internetiä VPN: n kanssa, teet sen ulkoisen palvelimen IP-osoitteen kautta. Tämän vuoksi muut, kuten hakkerit ja käymäsi sivustot, eivät näe todellista IP-osoitettasi. Tällä tavalla kukaan ei voi yhdistää online-toimiasi sinuun. VPN-sovelluksia on runsaasti, samoin kuin eri tarjoajia.

Jotkut ihmiset, jotka lataavat torrentteja laittomasti tai suoratoistavat elokuvia ja esityksiä esimerkiksi Popcorn Time- tai Kodi-palveluiden kautta, piilottavat IP-osoitteensa VPN: llä. Tekijänoikeusjärjestöt eivät pysty seuraamaan, mitä nämä ihmiset tekevät verkossa. Tietysti sinun ei pitäisi käyttää VPN: ää laittomiin musiikin, elokuvien ja sarjojen lataamiseen ja lataamiseen. Torrent-sivuston lataaminen ei kuitenkaan ole välttämättä laitonta. P2P-verkkojen kautta on saatavana paljon käyttökelpoista laillista sisältöä.

Internet-yhteytesi turvaamiseksi turvallisuuden ja yksityisyyden suojaamiseksi on viisasta käyttää VPN: ää, kun lataat (tai tee jotain verkossa, tässä asiassa). Valitettavasti kaikki VPN-palveluntarjoajat eivät ole yhteensopivia P2P-latauksen kanssa. Siksi alla olevassa luettelossa on 3 VPN-palveluntarjoajaa, jotka sallivat anonyymin (torrent) lataamisen ja tarjoavat turvallisia, vakaita ja nopeita yhteyksiä.

Paras 3 VPN-tunnusta nimettömään lataamiseen

1. ExpressVPN anonyymissä latauksissa

ExpressVPN on ihanteellinen torrentien lataamiseen. Tällä palveluntarjoajalla ei ole laillisia velvoitteita jakaa käyttäjiään koskevia tietoja kolmansien osapuolten kanssa. Yrityksen omistajat tekivät strategisen päätöksen rekisteröidä yritys Britannian Neitsytsaaret, mikä on yksityisyyden paratiisi. Loppujen lopuksi Yhdistyneen kuningaskunnan Neitsytsaarten yrityksiä ei vaadita tallentamaan lokit, jotka sisältävät käyttäjiensä Internet-toiminnot. Sellaisenaan ExpressVPN toteaa, että he eivät tallenna mitään käyttäjälokeja. Lisäksi he ovat parhaiden VPN-palveluntarjoajien yleisen luettelomme kärjessä. Meidän on huomattava, että ne ovat spektrin korkeimmassa päässä sekä laadun että hinnan suhteen. Heidän palvelut eivät ole halpoja, mutta tarjoavat taas korkealaatuisia, turvallisia, korkealaatuisia, erittäin nopeita yhteyksiä, jotka ovat käytännössä täydellisiä anonyymissä latauksissa. Tämä on välttämätön ominaisuus suurten tiedostojen lataamiseen. Heidän asiakastuki (24/7) on erittäin hyvä ja heidän sovelluksensa ovat käyttäjäystävällisiä. On myös erittäin mukavaa, että heillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tämän avulla voit kokeilla heidän palveluitaan ilman riskejä.

2. NordVPN anonyymissä latauksissa

NordVPN: n pääkonttori on Panamassa, mikä tarkoittaa, että niitä ei laillisesti vaadita tallentamaan käyttäjälokeja. Tämä tarkoittaa, että he eivät rekisteröi mitään toimiasi verkossa. Ne tarjoavat suojatun yhteyden, joka tarjoaa sinulle suuren nimettömyysasteen verkossa. NordVPN antaa sinun liittyä verkkoon kuuden ihmisen kanssa samanaikaisesti vain yhdellä tilauksella. Heillä on yli 5400 palvelinta maailmanlaajuisesti lähes 60 maassa. Tärkeintä on, että NordVPN on yhteensopiva P2P-latauksen kanssa.

3. Surfshark nimettömään lataamiseen

Surfshark on loistava vaihtoehto lataajille, jotka haluavat parantaa yksityisyyttään ja turvallisuuttaan rikkomatta pankkia. Itse asiassa Surfshark on halvin, tosi premium-VPN, jonka olemme löytäneet. Se on edullisin tilaus, jonka avulla saat takaisin vain 1,99 dollaria kuukaudessa.

Toisin kuin hinta saattaa joillekin ehdottaa, Surfshark ei kuitenkaan vaaranna yhtäkään turvallisuutta ja yksityisyyttä. Itse asiassa, kuten ExpressVPN, Surfshark on virallisesti rekisteröity Britannian Neitsytsaaret, mikä tarkoittaa, etteivät ne tarvitse eikä tarvitse tallentaa käyttäjälokeja. Tämän lisäksi ne tarjoavat vankan salauksen, loistavat protokollat ​​ja tarjoavat suuren tasapainon nopeuden ja turvallisuuden välillä palvelimilleen. Sellaisena Surfshark antaa sinun ladata turvallisesti ja yksityisesti suuria torrent-tiedostoja mukavasti.

Viimeiseksi, Surfsharkilla on 30 päivän rahat takaisin -takuu, jonka avulla voit kokeilla sitä itse ennen kuin sitoudut täysin siihen.

Milloin anonyymi lataus torrentien ja P2P-verkkojen kautta on laitonta?

Online-lataaminen torrent-sivustojen ja P2P-verkkojen kautta ei sinänsä ole laitonta. Jotakin asiaa on syytä kiinnittää siihen, että toimit voimassa olevien tekijänoikeuslakien mukaisesti tiedostoja ladattaessa. Jos sisältö on tekijänoikeuksien alaista ja lataat tai lataat sen, se on laitonta. Ladattu sisältö riippuu siis siitä, onko se laillista vai ei.

Joillakin torrent-sivustoilla on huono maine tekijänoikeusjärjestöissä, koska ihmiset käyttävät näitä sivustoja vaihtaakseen laitonta materiaalia. Tunnetuin esimerkki tällaisesta sivustosta on The Pirate Bay. Pirate Bayn alueella ihmiset jakavat ja lataavat usein elokuvia, sarjoja ja musiikkia, jotka ovat tekijänoikeuksien suojaamia. Yhä useammissa maissa tekijänoikeusjärjestöt saavat kerätä tietoja torrentisivustoilla ja streaming-palveluissa aktiivisista ihmisistä. He seuraavat IP-osoitteita niille, jotka lataavat ja lataavat elokuvia, sarjoja, kirjoja ja musiikkia tai käyttävät laitonta suoratoistopalvelua. Näillä jäljitetyillä IP-osoitteilla he ovat jopa alkaneet hienoa ihmisiä joissakin maissa. Tämän vuoksi jotkut lataajat ovat alkaneet käyttää VPN: ää piilottaakseen IP-osoitteensa. Muista kuitenkin, että sinun tulee aina tutustua sovellettaviin tekijänoikeuslakeihin ennen jonkin lataamista ja toimia niiden mukaisesti.

Jotkut asiat, joita pidetään yleensä laittomina:

  • Ohjelmistojen, kuten pelien, jakaminen tai lataaminen torrentisivustoilla
  • Tekijänoikeuksien alaisten elokuvien tai sarjojen lataaminen tai jakaminen
  • Musiikin jakaminen tai lataaminen, josta ei ole maksettu

Torrents- ja P2P-ohjelmien laillisuus

Kyllä, BitTorrent- ja Utorrent-kaltaisten ympäristöjen lataaminen on laillista. Voit käyttää niitä ohjelmistoparannuksen, esittelypelin tai elokuvan trailerin lataamiseen. Näissä tapauksissa se ei ole laitonta, koska et loukkaa kenenkään tekijänoikeuksia. Jälleen siitä tulee laitonta vain, kun lataamasi sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Voi olla vaikea määrittää, onko tiedostolla tekijänoikeuksia vai ei. Nyrkkisääntönä, jos voit ostaa sen jonnekin, se on suojattu tekijänoikeuksilla.

Lopulliset ajatukset

Voit ladata nimettömästi torrent-verkoista VPN: n avulla. VPN-salauksen ansiosta kolmansien osapuolten on paljon vaikeampaa vakoilla sinua lataamisen aikana. Lisäksi ne, jotka seuraavat latautuvien ihmisten IP-osoitteita, eivät näe henkilökohtaista IP-osoitettasi, vaan näkevät sen sijaan VPN: n sinulle tarjoaman IP-osoitteen. Sellaisenaan tietosi ja yksityisyytesi ovat paljon paremmin suojattu hakkereilta, vakoiluohjelmilta ja muilta vahingollisilta osapuolilta.

Kaikki VPN-palveluntarjoajat eivät salli lataamista torrent-sivustoilla tai P2P-verkkojen kautta. Syynä tähän on se, että he haluavat estää käyttäjiä lataamasta laitonta materiaalia. Riippumatta maasta, johon VPN-palveluntarjoaja on rekisteröity, laiton lataus voi aiheuttaa heille ongelmia viranomaisten kanssa. Voi tapahtua, että VPN-palveluntarjoaja sallii lataamisen valituilla palvelimilla. Tämä riippuu palvelimien sijainnista ja maan lainsäädännöstä. Jos VPN-palveluntarjoaja sallii lataamisen, voit yleensä olettaa, että tämä tapahtuu turvallisesti ja nimettömästi, mikäli se on hyvä VPN. Jos valitset yhden mainituista kolmesta VPN: stä, voit olla varma, että voit ladata torrentit turvallisesti ja mukavasti!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me