Askelmittarisi yksityisyysriskit VPNoverview.com

Ehkä et halunnut kunto-seurannan kaikkia ominaisuuksia. Tai et halunnut kuluttaa rahaa kunto-seurannan ostamiseen. Ehkä kaikki mitä todella halusit, oli laite laskemaan suoritettujen vaiheiden määrä, jotta voisit seurata fyysistä aktiivisuuttasi koko päivän. Mikä tahansa sai sinut päättämään osta askelmittarin, se luultavasti ei ollut, jotta voit paljastaa yksityisiä terveystietojasi tuntemattomille kolmansille osapuolille. Valitettavasti jopa monet yksinkertaiset askelmittarit voivat vaarantaa yksityisyytesi.


Kävely kasvaa valinnanvarana

Sinun ei tarvitse ostaa kalliita kuntosali jäsenyyksiä, ei tarvikkeita ostaa, ei tarvitse mennä erityiseen sijaintiin. Kävely on kätevää, halpaa ja niin helppoa melkein kuka tahansa voi tehdä sen. Voimakkaalla kävelyllä on monia terveyshyötyjä. Tähän voi kuulua painonpudotus, sellaisten terveystilanteiden hallintaan kuin sydänsairaus, diabetes ja korkea verenpaine, luiden voimakkuus, parantunut mieliala ja paljon muuta.

Päivän kävelemien askelten lukumäärän mittaaminen voi motivoida ja rohkaista sinua pitämään liikuntaohjelman ajan tasalla. Tästä syystä monet ihmiset harkitsevat askelmittarin tai askelmittarisovelluksen ostamista puhelimeen. Tämän yksinkertaisen laitteen avulla voit havaita suuntauksia kävelyssäsi. Lisäksi motivoi sinua parantamaan ja auttamaan sinua pitämään tarkkaa kirjaa toiminnastasi. Jos olet valinnut askelmittarin, älä unohda miettiä yksityisyyttäsi ennen ostamista.

Askelmittarilla vähemmän on enemmän

Askelmittari tai askelmittari-sovellus tekee vain yhden asian – se mittaa suoritettujen vaiheiden määrän. Kunto seurantalaitteet laskevat vaiheet, mittaavat sykettä, toimivat hälytyksenä, seuraavat nukkumista ja muuta. Yksi hyvä syy valita yksinkertaisempi askelmittari on, että on vähemmän riskiä, ​​että yksityiset tiedot joutuvat jonkun toisen käsiin.

Kuntoilmaisimet seuraavat paljon terveystietoja. Jos yksityisyytesi vaarantuu, joku saattaa lopulta tietää paljon enemmän terveydestäsi kuin koskaan haluaisi tulla julkiseksi. Askelmittari puolestaan, koska se laskee vain suorittamasi vaiheet, aiheuttaa vähemmän vaaraa yksityisyydellesi.

Vaikka askelmittari kerää sinusta vähemmän terveystietoja, se voi silti vaarantaa yksityisyytesi. Askelmittarin kautta kerätyt arkaluontoiset tiedot saattavat paljastaa tärkeät tiedot sinusta, jos ne paljastuvat.

Tietojen kehityksen havaitseminen

Älypuhelimen sijaintimerkkiAiempien vuosien ajan tapahtuneiden tietojen kehityssuuntausten vuoksi erityisen koulutuksen saaneet ihmiset vaativat paperimäkkien läpi poimimaan tärkeimmät tietotiedot. Nykyään melkein kuka tahansa tietokoneella voi heti analysoida tietojoukkoja tietämään trendit. Jos joku hakkeroi askelmittarisi tietoja, hän voi paljastaa kävelyäsi koskevat trendit.

Näiden tietojen avulla on helppo selvittää, minkä ajan kulutat kävelyyn ja kuinka pitkälle kävelet. Enemmän, suuntauksen havaitseminen siitä, mihin vuorokaudenaikaan haluat mennä kävelylle, voi helposti saada varkaat tietämään parhaan ajan kotiisi. Tarkkailemalla kävelyäsi suuntauksia, voi olla helppo havaita, mihin aikaan menet töihin, mihin aikaan jätät pöydän lounaalle ja paljon muuta. Jopa askelmittarisi vaatimattomat tiedot voivat antaa arvokasta tietoa datavarkaille, jotka haluavat luoda profiilin elämästäsi.

Sijaintitiedot ovat arvokkaita

Koska askelmittari on todennäköisesti sinua aina, jos se tarjoaa myös sijaintitietoja siitä, missä kävelit, mikä vaarantaa yksityisyytesi. Kohdistettujen mainosten mainontaprofiilin rakentaminen paranee huomattavasti, jos sijaintitiedot voidaan korreloida profiilisi muiden tietojen kanssa. Missä verkkohaut ja sivustotoiminnot tarjoavat vain kuvan toiminnastasi verkossa, sijaintitiedot tarjoavat paljon täydellisemmän kuvan offline-tilassa olevista henkilöistä.

Askelmittarit seuraavat usein sijaintia osoittaaksesi kulkuneesi reitin ja kuinka pitkälle olet mennyt. Mutta sama tieto voi paljastaa koti- ja työosoitteesi. Kätevä askelmittari antaa askeleesi suosikki ruokakauppaan, ravintolaan ja paikallisiin pubeihin ja niiden ympärille. Askelmittariin liitetyt sijaintitiedot voivat seurata jopa tietoja käymästäsi lääkäristä, käydäänkö uudella asiantuntijalla tai käyntiä apteekissa..

Kuinka aktiivinen olet?

Tiedot terveydestäsi ovat joitain arvokkaimmista ja henkilökohtaisimmista tiedoista, jotka voidaan kerätä. Tästä syystä monet sairausvakuutusyhtiöt tarjoavat alennusta, jos jaat tietoja askelmittarista tai kunto-seurannasta. Jos et kävele tarpeeksi askeleita, palkkiot voivat nousta tulevina vuosina. Monet ihmiset jakavat tämän tiedon mukavasti toiveissaan saada alennus vakuutusmaksuista. Tämä saattaa kuitenkin toimia myös sinua vastaan. Jos jotakin määritettyä toimintakiintiötä ei saavuteta, et voi vain menettää alennustasi, mutta maksaa palkkioita myös tulevina vuosina..

Suojaa yksityisyyttäsi

Elämme aikakaudella, jolloin tieto on arvokkain hyödyke. Monet yritykset toimivat pelkästään tiedon keräämisen, keräämisen ja analysoinnin voitosta. Sinulla on oikeus suojata yksityisyyttäsi, etenkin kun kyse on terveydestäsi koskevista tiedoista. Yksinkertaisesti yksityisyyden loukkaamisen tunnistaminen voi auttaa sinua tekemään tietoisempia päätöksiä askelmittarin käytöstä ja yksityisyyden suojaamiseksi käytetyistä toimenpiteistä..

Yksi yksinkertainen työkalu, jolla voi olla suuri vaikutus yksityisyyden suojaamiseen, on VPN-palvelu. Yhdistämällä internetiin VPN: n kautta, teet tiedoistasi nimettömiä. Koska verkkosivusto tai palvelu ei koskaan muodosta yhteyttä suoraan laitteeseesi, VPN-palvelu toimii välittäjänä pitäen tietosi yksityisinä. Lisätietoja siitä, kuinka VPN voi auttaa pitämään tietosi yksityisenä, tutustu viestiimme parhaan VPN-palvelun valitsemisesta tarpeitasi varten.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map