Anonyymi lataus Usenetin avulla VPNoverview.com

Internet mahdollistaa suuren nimettömyyden verkossa. Mutta päivä päivästä tulee selvemmäksi, että monet puolueet seuraavat toimintaamme. Onko se käyttämäsi hakukone, sosiaalinen verkosto, verkkokauppasivusto tai hallitus, on vaikea olla tuntematta jonkun silmää sinua Internetissä surffailun yhteydessä. Palataksesi päiviin, jolloin Internetissä selaus oli yksityisempiä, monet ihmiset käyttävät vanhempaa tekniikkaa. Usenet tekee paluuta, ja jos haluat selata enemmän nimettömästi tai ladata tiedostoja diskreettisesti, Usenet saattaa olla etsimäsi vastaus.  


Mikä on Usenet? 

Usenet on verkko, jonka avulla käyttäjät voivat vaihtaa tietoja jakamalla tiedostoja. Usenet on erillinen verkko verkosta, jota ei voi käyttää Internetistä. Jos olet joskus käynyt jossain vanhemmista ilmoitustaulujärjestelmistä, Usenet tuntee sinut tutuksi. Tiedot ja tiedostot postitetaan uutisryhmiin. Monet Internet-foorumit on myös perustettu aivan kuten uutisryhmiä. On tuhansia uutisryhmiä, joilla on lukuisia erilaisia ​​tietolähteitä lukemista tai lataamista varten, mukaan lukien e-kirjat, musiikkitiedostot, valokuvat ja videot. 

Kuinka päästä Usenetiin? 

Päästäksesi Usenetiin sinun on yleensä tilattava Usenet-palveluntarjoaja. Jotkut Internet-palveluntarjoajat tarjoavat pääsyn Usenetiin erillisenä tilauksena. Mutta Usenet-pääsyn isännöinnin monimutkaisuuden ja tiedostojen isäntämistä varten tarvittavan kaistanleveyden vuoksi useimmat Internet-palveluntarjoajat mieluummin eivät yksinkertaisesti tarjoa tätä palveluna.  

Usenet-palveluntarjoajan tilauksen lisäksi tarvitset Usenet-selaimen, joka tunnetaan uutistenlukijana. Samoin kuin selain yhdistää sinut Internetiin, Usenet-selain yhdistää sinut Usenetiin. Jos tämä kuulostaa monimutkaiselta, älä huolestu. Käytännössä tämä on yleensä hyvin yksinkertaista. Useimmat Usenet-palveluntarjoajat tarjoavat uutislukijan, jonka voit ladata, joten aloittaminen on yleensä yksinkertainen tapa asentaa ohjelmisto ja kirjautua sisään.

Ryhmäkeskusteluja ja latauksia 

Joten miksi haluat tilata Usenet-palveluntarjoajan ja käyttää Usenetia? Usenetiin pääsyssä on enemmän nimettömyyttä kuin Internetissä. Tästä syystä siellä käydään monia keskusteluja ja ideoiden vaihtoa, joita ei yleensä tapahdu Internetissä. 

Tämä voi johtaa sinut uskomaan, että se on paikka, josta rikolliset voivat löytää toisiaan, mutta niin ei yleensä ole. Päivänä, jolloin mahdolliset työnantajat etsivät usein verkossa jotain mitä olet sanonut tai postittanut, joitain täysin vaarattomia mielipiteitä tai ideoita saatetaan pitää pelkänä pelkääessäsi, milloin se näyttäisi asiayhteydeltä. Usenetin nimettömyys antaa sinulle ilmaisun ilmaiseksi pelkäämättä, että pomo tai isoäiti voi kompastua keskusteluosi..

Lataa ainutlaatuisen Torrentingista 

Lataa pcLisäksi Usenet on muotoiltu hyvin tiedostojen lataamista varten. Toinen suosittu tapa tallentaa tai vaihtaa digitaalisia latauksia on Torrent. Mutta Torrent-tiedosto tarvitsee käyttäjien, joiden tiedosto on käytettävissä, jaettavaksi, kun haluat ladata sen. Tämä voi usein olla hidas ja turhauttava prosessi. Sitä vastoin Usenet lähettää tiedostoja ladattavaksi palvelimelle. Siellä se on aina saatavissa ja voidaan yleensä ladata samanlaisella nopeudella kuin lataaminen mistä tahansa verkkosivustosta. 

Tämä tekee Usenetistä erinomaisen lähteen suurten mediatiedostojen vaihtoon. Audio- ja videotiedostot ovat helposti ladattavissa ilman Internet-palveluntarjoajan rajoituksia. Tiedotusvälineiden levitysvapaus antaa monille itsenäisille taiteilijoille mahdollisuuden näyttää teoksensa tavalla, jota muuten ei välttämättä ole saatavana verkossa.  

Usenet-palveluntarjoajien vertailu 

Jos olet valmis kokeilemaan Usenetia, sinun on ensin löydettävä Usenet-palveluntarjoaja. Valittavien joukosta on monia, ja jotkut tekevät joissain asioissa paremmin kuin toiset. 

Joitakin keskeisiä ominaisuuksia, joita on etsittävä Usenet-palveluntarjoajalta, ovat: 

  • Tiedoston säilyttäminen. Kuinka kauan Usenet-palveluntarjoaja pitää palvelimilleen lähetetyt tiedostot ladattavissa? Mitä pidempi, sitä parempi, koska se tekee haluamiesi tiedostojen löytämisen helpommaksi. 
  • Nopeus. Kuinka nopeita palvelimet ovat? Latauksen odottaminen on tylsää. Haluat sen menevän niin nopeasti kuin mahdollista. 
  • Uutisryhmien lukumäärä. Mitä enemmän palvelun kautta on tarjolla uutisryhmiä, sitä todennäköisemmin löydät haluamasi tiedostot tai löydät mielenkiintoisen keskustelun olemaan osa. 
  • turvallisuus. SSL-palvelua tarjoava Usenet-palveluntarjoaja auttaa suojaamaan nimettömyyssi paremmin kuin sellainen, jolla ei ole.

Parhaat Usenet-palveluntarjoajat

Tässä on joitain tärkeimmistä Usenet-palveluntarjoajista, jotka kannattaa harkita: 

  • Newshosting. Newshosting on syystä monissa Usenet-palveluntarjoajien luetteloissa. Vuonna 1997 perustettu palveluntarjoaja on ollut tarpeeksi kauan tietääkseen mitä he tekevät. Mikä vielä parempaa, se on yksi halvemmista tarjoajista. Yli 100 000 uutisryhmää ja yli 3 000 päivän säilytystapa antaa sinulle melkein takuun löytää etsimäsi. Newshosting tarjoaa ilmaisen uutislukijan ja ilmaisen kokeilun aloittamiseksi. 
  • Easynews. Easynews tarjoaa ainutlaatuisen yhdistämistavan, joka toimii millä tahansa selaimella sen sijaan, että tarvitsisi uutislukijaa. Easynews toimii myös mobiililaitteissa, mikä on hienoa ollessasi liikkeellä. Ne toimittavat myös yli 3000 päivän tiedostojen säilyttämistä ja tarjoavat pääsyn yli 100 000 uutisryhmään. Tämä palvelu maksaa hiukan enemmän rajoittamattomasta suunnitelmasta, mutta voit kokeilla sitä 14 päivän ajan ilmaiseksi nähdäksesi onko Easynews sinulle sopiva. 
  • Usenetserver. Toinen pitkäaikainen Usenet-palveluntarjoaja, UsenetServer on 20-vuotias ja jatkaa edelleen vahvaa toimintaansa. Jos valitset heidän vuoden tilauksen, se on myös yksi edullisimmista hinnoista. UsenetServerillä on saatavana nopein latausnopeus. Yksi harvoista heidän palvelunsa haitoista on, että he eivät tarjoa omaa uutislukijaa sinun käytettäväksi. UsenetServer tarjoaa luettelon useista uutislukijoista, joista voit kuitenkin valita, jotta voit aloittaa nopeasti.

Usenet ja VPN 

VPN: t ja Usenetit menevät yhdessä maapähkinävoin ja hyytelön kanssa. Erityisesti etsi VPN: ää, joka salaa kaikki saapuvat ja lähtevät tiedot. Tämä estää Internet-palveluntarjoajaasi hakemasta aktiviteettiasi verkossa. Jos Internet-palveluntarjoajasi huomaa, että lataat paljon tiedostoja, ne voivat kuristaa kaistanleveyttä. VPN pitää myös aktiviteetin nimettömänä yhdistämällä sinut palvelimeen, jota ei ole liitetty sinuun, tai sijaintiisi. Pitämällä online-aktiviteettiasi nimettömänä, olipa sitten Usenet tai surffailla Internetissä, suojataan yksityisyyttäsi ja se on hyvä askel otettavaksi nykymaailmassa. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me