10 Dark Webissä olevaa verkkosivustoa, jotka kannattaa käydä VPNOverview

Tumma verkko on se salaperäinen osa verkkoa, johon useimmat ihmiset pääsevät vain Tor-selaimen avulla. Verkkosivustot, joissa on jälkiliite ‘.onion’, ylläpitävät piilotettuja palveluita, joihin ei päästä tavallisten selainten kautta (ellet tee paljon muutoksia). Tor-selain mahdollistaa kuitenkin vierailun näissä palveluissa samalla kun se antaa sinulle nimettömyyden. Kun pimeä verkko on uutisissa, se liittyy usein laittomiin käytäntöihin. “Pimeistä markkinoista” on lukemattomia tarinoita, joista voit ostaa mitä tahansa laitonta, kuten huumeita, aseita tai vääriä passeja. Täällä on osa totuutta, mutta melko usein nämä tarinat ovat yliarvioituja, vääriä ja liioiteltuja. Yleensä positiivisempia ja joskus yllättävän terveellisiä asioita, joita pimeästä verkosta voi löytää, ei koskaan mainita. Tämä artikkeli on omistettu osoittamaan, että tummalla verkolla on toinen puoli. Tarjoamme jopa uusimmat linkit, jotta voit selvittää sen itse. Jos haluat lisätietoja, voit käydä pimeää verkkoa käsittelevällä sivullamme tai tutustua tumman web-sanakirjaan.


Etkö tiedä miten päästä pimeään verkkoon? Katso oppaamme, kuinka pääset pimeään verkkoon!

Meillä on luettelo verkkosivustoista, joissa voit käydä, jos olet kiinnostunut tummasta webistä, mutta haluat käydä sitä turvallisella tavalla. Jotkut luettelon verkkosivustot ovat melko vakavia, kun taas toiset ovat vain erittäin typeräjä. Hyvää tutkia!

Varoitus: Turvallisuus ensin käytettäessä tummaa verkkoa

Jos uskallat jatkaa pimeää verkkoa, on viisasta ryhtyä turvatoimiin. Koska pimeää verkkoa ei ole säännelty, haittaohjelmainfektioiden ja / tai tietoverkkorikollisten riski mennä tietosi jälkeen on lisääntynyt. Varmista, että virustorjuntaohjelmisto on asennettu ja että käytät VPN-verkkoa. VPN salaa ja suojaa kaiken Internet-liikenteesi, suojaa yksityisyyttäsi verkossa ja suojaa sinua tietyiltä tietoverkkorikollisuuden muodoilta. Aloita kokeilemalla NordVPN: ää. Alle 5 dollaria kuukaudessa NordVPN suojaa kaikkia Internet-tietojasi voimakkaalla salauksella. Lisäksi sinusta tulee nimettömänä, kun käytät NordVPN: ää, koska IP-osoitteesi piilotetaan. Tämä estää muita jäljittämästä online-vaiheitasi. NordVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun, joten voit kokeilla sitä ilman riskejä.

Jos haluat tietää enemmän tästä Internetin osasta ja siitä, miten sinne pääsee, voit käydä pimeän web-sivustomme sivulla.

1 jakso: Haku

Vaikka pimeässä verkossa ei ole Googlen kaltaisia ​​hakukoneita, on silti mahdollista selata tumman verkon maisemaa hakukoneiden ja hakemistojen kautta, jos tiedät mistä etsiä. Monet seuraavista sivustoista voivat auttaa sinua matkallasi.

1. Piilotettu Wiki

Piilotettu Wiki on pimeä verkko-Wikipedia, josta löydät linkkejä tumman verkon eri verkkosivustoille. Kuten tässä artikkelissa saatat huomata, tummien verkkosivujen URL-osoitteet ovat usein järjetömiä. Tämä vaikeuttaa etsimäsi verkkosivuston löytämistä. Piilotetussa Wikissä he etsivät paljon sinua. Lisäksi ne tarjoavat informatiivisia sivuja monista aiheista, jotka voivat olla mielenkiintoisia lukea.

Varo, ettet napsauta linkkiä jotain, jota et halua nähdä, koska piilotettu Wiki ei vain indeksoi laillisia verkkosivustoja. Itse asiassa siellä on monia erilaisia ​​”piilotettuja Wiki” -sivustoja. Piilotettu Wiki oli ennen tunnettu joukon pedofiilisivustojen ylläpidosta tai ainakin indeksoinnista, ja FBI ja nimettömät ovat siksi toimineet kyberhyökkäyksissä. Myös monia piilotetun Wikin kopioita ja spin-off-tuotteita on luotu. Älä ole yllättynyt, jos törmäät ”Viralliseen piilotettuun Wikiin” tai “Unsensoimattomaan piilotettuun Wikiin”. On kuitenkin parasta olla poissa näistä spin-off-sivustoista. Useimmat tämän päivän piilotetut Wiki-sivustot tarjoavat linkkejä pimeän verkon osiin, joihin et halua käydä. Paras tapa käsitellä tätä on vain pysyä kategorioissa, jotka ovat suhteellisen riskittömiä.

Linkki piilotettuun Wikiin: http://zqktlwiuavvvqqt4ybvgvi7tyo4hjl5xgfuvpdf6otjiycgwqbym2qad.onion/wiki/index.php/Main_Page

2. DuckDuckGo

duckduckgoDuckDuckGo on hakukone, jota on saatavana myös pintaverkosta. Toisin kuin muut hakukoneet, DuckDuckGo ei kerää tai jaa henkilökohtaisia ​​tietojasi. Hakukone on ihanteellinen, jos haluat olla täysin nimettömänä verkossa. Pimeässä verkossa sitä käytetään, koska se näyttää myös .onion-verkkosivustot. Useimmat säännölliset pintahakukoneet eivät indeksoi .onion-verkkosivustoja. Siksi tavallinen hakukone ei vie sinua mihinkään pimeään verkkoon, mutta DuckDuckGo tuo.

Linkki DuckDuckGoon: https://3g2upl4pq6kufc4m.onion/

3. Kynttilä

Tämä osuvasti nimetty sivusto auttaa sinua näkemään tiensä pimeän verkon läpi kuvitteellisesti. Kynttilä on hakukone vain tummalle verkolle ja toimii periaatteessa aivan kuten Google, paitsi että se ei ole läheskään yhtä hyödyllinen. Tummaa verkkoa ei yksinkertaisesti ole suunniteltu siististi järjestettyyn ja indeksoituun. Suurimmalla osalla pimeässä verkossa olevista palveluista on tarkoitus pysyä piilossa paitsi valitulle ihmisryhmälle, joka on “tietämässä”. Siksi kynttilää on pidettävä pienenä työkaluna, pienenä kynttilänä pitkässä pimeässä käytävässä. Hakukone antaa sinulle mahdollisuuden nähdä pienikin selkeä pimeässä, mutta ei paljon. Ole myös varovainen napsauttamalla kynttilän hakukoneen tarjoamia linkkejä, koska niitä ei suodateta haitallisen tai laittoman sisällön varalta. Kuten aina tummassa webissä selatessasi, käytä järkeä ja pysy valppaana.

Linkki kynttilään: http://gjobqjj7wyczbqie.onion/

4. Ei paha

Tämä on toinen hakukone pimeässä verkossa. Tämä sivusto on mielenkiintoinen, koska se näyttää olevan suoraan ristiriidassa sen oman tehtävänkuvauksen kanssa, joka on ”panos siihen, mitä toivotaan olevan kasvava kilpi suvaitsemattoman enemmistön tyranniaa vastaan”. He eivät hyväksy lahjoituksia ja kieltävät tiukasti laittoman sisällön, kuten lapsipornografian, aseet, huumeet tai muun laittoman sisällön..

Tämä ei kuitenkaan estä sivustoa pitämästä linkkejä laittomiin piilotettuihin palveluihin. Jos etsit esimerkiksi kokaiinia, Not Evil -hakukone löytää linkkejä laittomaan aineeseen liittyvistä verkkomarkkinoista, oppaista tai viittaussivustoista. Not Evil isännöi myös chat-palvelua, jossa kuka tahansa jäsen voi luoda uuden aiheen. Nämä aiheet vaihtelevat häiriintyneistä huonoihin. Suurin osa sisällöstä on kuitenkin roskapostia.

On kohtuullista olettaa, että hakkereita, huijareita ja jopa lainvalvontaviranomaisia ​​löytyy tällaisista chat-palveluista. Lainvalvontaviranomaiset uskaltavat joskus pimeään verkkoon yrittääkseen kiinni väärintekijöitä ja saattavat jopa yrittää huijata sinut laittomiin toimiin osana “hunaja-potin operaatiota”.

Linkki Not Evil -sivulle: http://hss3uro2hsxfogfq.onion/

5. SearX

Searx on jälleen yksi hakukone, jota voit käyttää sekä tavallisessa että pimeässä verkossa. SearX: n etuna on, että voit tehdä hakulausekkeesi uskomattoman yksityiskohtaisia. Voit etsiä tiedostoja, kuvia, karttoja, musiikkia, uutisia, tiedettä, sosiaalisen median viestejä, videoita ja paljon muuta. Joten, jos etsit jotain uskomattoman yksityiskohtaista, SearX on käytettävä hakukone.

Linkki SearX: iin: http://ulrn6sryqaifefld.onion/

2 jakso: Asuminen

Tumma verkko on täynnä yllättäviä sivustoja. Yksi niistä on Facebook. Vaikka emme suosittele kirjautumista Facebookiin minkäänlaista online-suojausta varten, on silmiinpistävää, että tällä sosiaalisen median sivustolla on niin valtava läsnäolo pimeässä verkossa.

6. Facebook

Tämä on todellisen Facebookin peilisivusto. Luomalla Facebook-tilin pimeän verkon kautta voit yrittää tehdä sen täysin nimettömänä. Tämä vie kuitenkin paljon työtä, koska kuten tiedämme, Facebook rakastaa kerätä kaikkia tietoja, joita he voivat.

Vielä tärkeämpää on, että tämä sosiaalisen verkoston peiliversio on tapa kiertää valtion sensuuria. Jotkut hallintojärjestelmät sensuroivat sosiaalista mediaa tai tekevät niistä täysin esteettömiä kansalaisilleen. He tekevät tämän kaikenlaisen opposition poistamiseksi. Käyttämällä Facebookin tummaa verkkoversiota ihmiset voivat yrittää pysyä nimettömänä.

Linkki Facebook-peiliin: https://www.facebookcorewwwi.onion/

7. BlockChain

Vaikka Bitcoineista on vasta vasta tulossa suosiota suurelle yleisölle, se on ollut pimeän verkon valuutta vuosien ajan. Ei ole mikään yllätys, että pimeässä verkossa on monia kryptovaluutta-sivustoja. BlockChain-verkkosivustolla voit hallita salausvaluuttasi sekä ostaa ja myydä niitä.

Lisäksi voit tarkistaa, kuinka varastosi tekevät, nähdäksesi, onko oikea aika ostaa tai myydä. Koska bitcoineja käytetään tuotteiden ostamiseen darkweb-verkosta, ei ole ihme, että siellä on myös virtuaalinen lompakko.

Linkki BlockChainiin: https://blockchainbdgpzk.onion/

8. Bibliomaniac

Tumma verkko on paikka, jossa jaetaan ideoita monista aiheista. Lisäksi henkisiä keskusteluja kannustetaan. Pimeässä verkossa on monia verkkosivustoja, jotka tarjoavat kirjoja tai online-kirjakerhoja, ja Bibliomaniac on yksi niistä. Katso paljon tietoa, jos joudut pimeässä verkossa jonain päivänä.

Voit todella löytää minkä tahansa kirjan tällä sivustolla. Varo, ettet lataa tekijänoikeuksien alaista materiaalia, koska se on laitonta.

Linkki Bibliomaniaciin: http://mx7rwxcountermqh.onion/ Päivittää: Tämä sivusto on siirretty offline-tilaan. Jos se elvyttää tai syntyy yhtä hyvä sivusto, se julkaistaan ​​tälle sivulle.

9. Tor-metrinen

Tor sipulireitittimen logoTor-metristä löydät lisätietoja Tor-projektista. Jos olet kiinnostunut yksityisyydestä ja siitä, kuinka Tor-projekti toimii, tämä verkkosivusto voi antaa sinulle jonkinlaisen käsityksen. Lisäksi, jos tutkit Toria ja tummaa verkkoa kouluprojektille, tämä verkkosivusto voi auttaa sinua tilastojen laatimisessa. Voit muun muassa nähdä kuinka moni ihminen käyttää Tor-selainta ja kuinka monta .onion-verkkosivustoa on. Tor-käyttäjien tilastot voivat myös antaa sinulle hyvän kuvan siitä, kuinka paljon toimintaa on pimeässä verkossa, kuinka monta piilotettua palvelua on olemassa ja mistä suurin osa pimeän verkon käyttäjistä on.

Hauskoja faktoja:

  • Vain noin 6% Tor-käyttäjistä käyttää selainta pääsemään pimeään verkkoon.
  • Jotkut hedelmällisimmistä Tor-käyttäjistä ovat maista, joissa väestö on suhteellisen pieni, kuten Saksasta tai Alankomaista.
  • Tor-selain on ladattu noin puoli miljoonaa kertaa pelkästään vuonna 2019.

Linkki Tor-metriin: http://rougmnvswfsmd4dq.onion/

10. Piilotetut vastaukset

Piilotetut vastaukset voidaan kuvata Redditin tai Quoran tummaksi verkkoversioksi. Voit kysyä mitä tahansa kysyttävää, ilman sensuuria. Muut yhteisön jäsenet yrittävät vastata kysymyksiisi. Se voi olla myös hauskaa vain katsella ympärilleen. Muista, että tämä on suodattamaton osa Internetiä ja saatat kohdata keskusteluja, joita et halua nähdä.

Tämä on myös loistava paikka kysyä tummasta webistä, jos olet uusi Internet-osa. Turvallisempi vaihtoehto on käydä pimeän verkon alalaitteissa tietyissä pimeän verkon kysymyksissä.

Linkki piilotettuihin vastauksiin: http://answerstedhctbek.onion/

11. Suojaa pudotus

Suojattu pudotusSecure Drop on paikka, jossa ilmoittajat ja toimittajat voivat tavata. Tumma verkko on ainoa tapa, jolla ilmoittajilla on mahdollisuus jakaa tietojaan olematta varmoja siitä, että niitä seurataan. Ilmoittajilla on vahingollista tietoa yrityksestä tai hallituksesta ja yritetään jakaa niitä toimittajien kanssa. Jos he tekevät niin pintarainalla, he todennäköisesti jäljitetään ja joissakin tapauksissa rangaistaan. Secure Drop on .onion-verkkosivusto, joka suojaa ilmiantajien ja toimittajien yksityisyyttä ympäri maailmaa. Monet tärkeät julkaisut ovat havainneet nimettömien ilmoittajien vallan pimeässä verkossa ja perustaneet oman SecureDrop-URL-osoitteen. Joitakin merkittäviä esimerkkejä ovat: Forbes: http://t5pv5o4t6jyjilp6.onion/, The Financial Times: http://xdm7flvwt3uvsrrd.onion/ ja Reuters: http://smb7p276iht3i2fj.onion/.

Linkki suojattuun pudotukseen: http://secrdrop5wyphb5x.onion/

Kohta 3: Sähköposti

Siellä on paljon sähköpostipalveluntarjoajia Outlookin ja Gmailin lisäksi. Katsele ympärillesi joitain uskomattomia palveluita, joita tarjotaan ilmaiseksi.

12. ProtonMail

ProtonMail on sveitsiläinen salattu sähköpostipalvelu, joka on yksi parhaimmista siellä olevista sähköpostiohjelmista. He käyttävät päästä päähän -salausta eivätkä pidä kirjaa. Lisäksi sinun ei tarvitse antaa heille henkilökohtaisia ​​tietoja, jos haluat luoda tilin.

Linkki ProtonMailiin: https://protonirockerxow.onion/

13. SecMail

SecMailista on tullut yksi viime vuosien käytetyimmistä tummien web-sähköpostien tarjoajista. Vaikka ne tarjoavat vain 25 megatavua käyttäjää kohti, tämä on yleensä enemmän kuin tarpeeksi PGP-salattuihin viesteihin. Tämä ei todennäköisesti kuitenkaan riitä, jos haluat käyttää sitä tavallisena postipalveluna.

Linkki SecMail: iin: http://secmailw453j7piv.onion/

14. Postilaatikko

Mailpile on toinen sähköpostiohjelma, jonka tarkoituksena on pitää sähköpostisi poissa muiden käsistä. Se salaa sähköpostisi ja voit tallentaa omat sähköpostisi tarvitsematta jakaa niitä pilvessä. Toinen iso plussa on, että se on ilmainen avoimen lähdekoodin ohjelmisto.

Linkki: http://clgs64523yi2bkhz.onion/

Kohta 4: Sekalaiset

15. Shakki

Tällä sivustolla voit pelata vaarattomia shakkeja muukalaisen kanssa, ei mitään muuta, ei vähemmän, vain shakki. He esittelevät sinulle laajat pelisäännöt ja tekemällä yksinkertaisen tilin voit aloittaa pelaamisen. Verkkosivun tarkoituksena on luoda rauhallinen paikka, jossa shakkimies voi tavata.

Linkki shakkiin: http://theches3nacocgsc.onion/

16. Tor Kittenz

Pimeällä verkolla on mielenkiintoinen suhde kissoihin. Kuuluisa tumma kissaverkkosivusto on Anonymous Cat Fact, mutta näyttää siltä, ​​ettei sitä enää ole. Onneksi tumma verkko on täynnä satunnaisia ​​verkkosivustoja kissojen kanssa. Tor Kittenzillä voit nähdä satunnaisia ​​kuvia kissoista. Löydät paljon tällaisia ​​typeräjä verkkosivustoja pimeästä verkosta.

Linkki Tor Kittenziin: https://mqqrfjmfu2i73bjq.onion.link/

Varoitus

Uteliaisuus on kaunis asia, mutta muista, että se tappoi myös kissan! Voi olla mielenkiintoista katsoa pimeään verkkoon, mutta se on myös varsin vaarallinen. Ennen kuin tiedät sen, olet saattanut napsauttaa vioittunutta linkkiä ja tietokoneesi saattaa olla saanut haittaohjelmia. Tästä syystä suosittelemme, että et mene sinne, jos sinulla ei ole syytä siihen.

Jos haluat katsoa ympärillesi, varmista, että sinulla on joitain turvatoimia suojautuaksesi kaikilta online-hyökkäyksiltä.

Turvatoimet

VPN-suojaus

Pimeässä verkossa käyminen ei ole vaaratonta, minkä vuoksi suosittelemme, että teet seuraavat toimenpiteet suojataksesi sinua ja laitettasi.

Ensinnäkin tarvitset hyviä haittaohjelmien torjuntaohjelmia. Asenna hyvä haittaohjelmien estäminen, jotta laitteesi tarttuu viruksiin tai vakoiluohjelmiin. Tämäntyyppiset ohjelmistot ovat välttämättömiä, jopa kun selaat vain verkkoa.

Toiseksi sinun on löydettävä hyvä VPN. VPN (Virtual Private Network) on ohjelmisto, joka salaa kaiken Internet-liikenteen ja piilottaa todellisen IP-osoitteesi. Vain turvallisuuden vuoksi on parasta käyttää VPN: ää, jotta kukaan ei näe vierailevasi pimeässä verkossa. Pimeän verkon hakkerit eivät myöskään pysty jäljittämään toimiasi takaisin henkilökohtaiseen IP-osoitteeseesi. Hyviä VPN-palveluntarjoajia ovat ExpressVPN, NordVPN ja IPVanish.

Lopuksi, sinun tulisi käyttää järkeäsi. Älä napsauta linkkejä, joihin et luota ja älä täytä henkilökohtaisia ​​tietoja pimeässä verkossa.

Lopulliset ajatukset

Tumma verkko kuulostaa salaperäiseltä ja ehkä jopa pelottavalta, mutta jotkut .onion-verkkosivustoista ovat hyvin arkipäivää. Tavallisille Internet-käyttäjille ei ole todella syytä mennä sinne. Mutta jos teet niin, kannattaa ehkä käydä yhdellä näistä 10 verkkosivustosta. Muista, että pimeässä verkossa on paljon hedelmällistä liiketoimintaa, joten älä napsauta mitä et luota.

Käytä järkeäsi ja pidä hauskaa tutkia!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me