PureVPN Review (2020): Billig, snabb, enkel | VPNOverview

PureVPN Review (2020) – Billig, snabb, enkel att använda

I den här recensionen kommer vi att prata om VPN-leverantören PureVPN. PureVPN är en av de mest kända VPN-leverantörerna som har servrar över hela världen. Med denna VPN-tjänst är din internettrafik krypterad, dold och anonymiserad allt medan du kan kringgå begränsningar. PureVPN är känd som en anständig tjänst med snabba servrar och erbjuder dig möjligheten att titta på amerikanska Netflix. Du kan också kringgå begränsningar på Internet med PureVPN, som censur i länder som Kina, Turkiet eller Ryssland. Och det är möjligt att helt anonymt ladda ner filmer och serier via torrenter med PureVPN. Du kommer dock att notera att PureVPN har haft problem med loggning tidigare, varför vi inte kan lita på deras ingen loggningspolicy helt.


Specifikationer PureVPN

 • Samtidiga anslutningar: 5
 • torrents: +
 • Netflix: +
 • Operativsystem: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • protokoll: OpenVPN, L2TP / IPsec, SSTP, IKEv2, PPTP
 • Loggningspolicy: Nätverksloggar
 • servrar: 2000+ servrar i 140+ länder
 • Pris: Från $ 1,32 per månad
 • Pengar tillbaka garanti: 31 dagar

PureVPN-funktioner

Här är de viktigaste funktionerna i PureVPN sammanfattas

 • PPTP-, L2TP- och SSTP-anslutningar och 256-bitars kryptering
 • Obegränsad bredbands- och serverväxlare
 • 1 Gbps anslutningshastighet
 • Inga aktivitetsloggar, bara åtkomst till servern loggas i 5 dagar (inte de webbplatser du har besökt)
 • Upp till 5 samtidiga anslutningar på ett konto
 • Anges när vissa data inte får köras via en VPN-anslutning
 • Gratis programvara och appar för Windows, Mac, iOS och Android
 • Virtuell routerfunktion: detta gör att du kan förvandla din dator till en router med VPN med vilken du ansluter upp till 10 enheter.
 • Kompatibel med DD-WRT-routrar, Smart TV, Chromecast, Amazon Fire TV Stick och Roku.
 • 24/7 livechatsupport med effektiva och vänliga arbetsgivare.
 • Flexibla betalningsalternativ
 • 31-dagars återbetalningspolicy

PureVPN Windows

PureVPN och Netflix

Netflix har nyligen kämpat mot VPN- och proxyanvändare. Dessa är mestadels användare som vill använda det amerikanska Netflix från utanför USA. Detta gör det möjligt för användare att få tillgång till mycket fler filmer och serier.

Lyckligtvis har PureVPN en lösning på det här problemet. Ibland skapar de nya amerikanska IP-adresser som de försöker hålla utanför Netflix-blockaderna så länge som möjligt.

Om du vill använda dessa servrar rekommenderar vi att du kontaktar PureVPN-teamet; de kommer att ge dig råd om vilka servrar som ger dig bästa tillgång till Netflix vid varje ögonblick. Under vårt test fungerade den tilldelade servern mycket bra. Under den första minuten var kvaliteten på strömmen rimlig, men efter en minut kunde vi strömma den amerikanska Netflix i HD utan hicka eller laddningstider. Förutom att kunna strömma det amerikanska Netflix har du också tillgång till internationell fotboll och andra sportmatchningar om du är på semester utomlands.

PureVPN Netflix

Serverhastighet

PureVPN-programvaran ser bra ut och fungerar bra, men är anslutningshastigheten bra?

Anslutningshastigheterna du kan uppnå med en VPN-anslutning beror på några få faktorer. De viktigaste faktorerna är; din egen anslutningshastighet, vilken typ av kryptering du använder, platsen för VPN-servern och din egen plats och avstånd till servern.

Internetanslutningen vi har testat är en 150mbit-anslutning. Med servrar i Nederländerna, Storbritannien och Tyskland nådde anslutningshastigheterna upp till 100 mbit. Detsamma gäller för de flesta länder i Europa. Anslutningshastigheten till USA var cirka 70 mbit. Sammantaget var vi mycket nöjda med den anslutningshastighet vi hade, och vi tror att det kommer att räcka för de flesta användningsområden. I praktiken kunde vi bläddra utan märkbara avmattningar, titta på YouTube, titta på Netflix och ladda ner.

PureVPN-pris

Pris PureVPN

PureVPN erbjuder några paket. Kursen beror på längden på prenumerationen du registrerar dig för. Ju längre prenumerationsperiod, desto mindre måste du betala per månad. PureVPN erbjuder följande priser:

 • Obegränsad VPN (1 månad) $ 10,95 per månad
 • Obegränsad VPN (1 år) $ 5,81 per månad
 • Obegränsad VPN (5 år) $ 1,65 per månad

PureVPN erbjuder en 31-dagars återbetalningspolicy för alla paket.

PureVPN Säkerhet och integritet

PureVPN har några starka krypteringsfunktioner. En av de viktigaste är stödet för många VPN-krypteringsprotokoll som innehåller några starka: OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP och IKEv2. Vi skulle personligen rekommendera OpenVPN med 256-bitars AES-kryptering och SHA-1 för dataverifiering eftersom detta är mycket säkrare än de andra alternativen. PureVPN erbjuder också lösningar för DNS-läckor och IPv6-läckor. Detta bevisar att deras tjänst ger mycket bra kryptering.

När det gäller loggningsdata måste vi dra slutsatsen att PureVPN registrerar vissa loggar. Detta inkluderar information som namn, e-postadress, telefonnummer (endast från användare från vissa länder) och sessionloggar. Sessionsloggar registrerar det ögonblick en anslutning upprättades och datanvändningen, inga aktivitetsloggar. Speciellt när du använder delade IP-servrar kommer det att vara mycket svårt att spåra någon aktivitet som du har gjort, även om vi föredrar att de inte hade några loggar alls. Dessutom har det förekommit ett fall där PureVPN delade information med myndigheterna, vilket indikerar att de höll loggar och var villiga att dela dem med FBI. Även om företaget säger att de inte längre har några loggar kan vi inte radera detta helt från vårt minne.

Dessutom är PureVPN: s huvudkontor i Hong Kong. Här finns inga lagar om datalagring, så PureVPN är inte skyldigt att logga in någon användardata.

PureVPN-serverplatser

PureVPN erbjuder servrar i många länder. Totalt finns mer än 2000 servrar i 141 länder tillgängliga. En liten grupp länder där PureVPN har servrar:

USA, Storbritannien, Australien, Brasilien, Kanada, Chile, Kina, Costa Rica, Tyskland, Egypten, Frankrike, Hong Kong, Irland, Indonesien, Italien, Japan, Litauen, Luxemburg, Malaysia, Nederländerna, Nya Zeeland, Panama, Rumänien , Ryssland, Singapore, Sydafrika, Sydkorea, Sverige, Schweiz, Taiwan, Thailand, Turkiet, Ukraina, Polen, Argentina, Belgien, Danmark, Mexiko, Norge, Vietnam, Island.

Servrar PureVPN

PureVPN kundtjänst

Kundsupporten till PureVPN har nyligen förbättrats avsevärt. För tillfället erbjuder de också chattstöd dygnet runt förutom biljetter och e-poststöd. Vi testade detta chatt-stöd med några svåra tekniska frågor, och alla besvarades korrekt inom några minuter. Med tanke på kundsupport klarar PureVPN mycket bra.

PureVPN Slutsats

PureVPN är en anständig VPN-leverantör. Appen är väl utformad och den har lättanvänd mjukvara med skärmdumpsbaserade ”hur man” guider. PureVPN erbjuder ett brett utbud av snabba servrar med stabila anslutningar. Deras priser är rimliga och de har trevliga erbjudanden då och då. Att vi kunde se amerikanska Netflix utan problem kommer att vara ett bra argument för att övertyga många människor att registrera sig för ett PureVPN-prenumeration. Dessutom är det också trevligt att anonymt ladda ner utan problem med PureVPN.

Slutligen har vi några problem med deras loggpolicy. De kan ha ändrat sina sätt, men det är fortfarande i bakhuvudet att denna leverantör delade användarloggar med myndigheterna. På grund av dessa tidigare händelser kan vi inte definitivt säga att PureVPN inte har loggar.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me