ExpressVPN Review (april 2020): Är det verkligen den bästa VPN?

ExpressVPN Review (2020) – Den bästa premium allround VPN

ExpressVPN har varit på toppen av VPN-spelet ett tag nu – och med rätta. De har funnits sedan 2009 och vet verkligen vad de gör. ExpressVPN dominerar för närvarande VPN-marknaden tillsammans med ett par andra tjänster. Med en ExpressVPN-prenumeration får du tillgång till ett stort servernätverk med mer än 3000 servrar på 160 olika platser fördelade över 94 länder, på högst fem enheter. Kvaliteten på anslutningarna är heltäckande och låter dig surfa, strömma och ladda ner fritt med imponerande hastigheter. Dessutom är programvarans säkerhet och kryptering i överensstämmelse med de högsta internationella standarderna och kommer att skydda dig från eventuella störningar från tredje part och spionering.


Företaget är officiellt registrerat på Brittiska Jungfruöarna, vilket innebär att det inte är lagligt skyldigt att hålla användarloggar. Följaktligen behåller ExpressVPN inga loggar som bryter med användarnas integritet. ExpressVPN är extremt användarvänligt: ​​det gör att använda en VPN lätt för allmänheten. Du behöver inte vara tekniskt kunnig för att använda ExpressVPN-apparna. Dessutom är deras webbplats och kundtjänst mycket hjälpsamma och applikationerna fungerar intuitivt.

Specifikationer ExpressVPN

 • Samtidiga anslutningar: 5
 • torrents: +
 • Netflix: +
 • Operativsystem: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • protokoll: OpenVPN, L2TP / IPsec och PPTP
 • Loggningspolicy: Inga loggar
 • servrar: 3000+ servrar i 94 länder
 • Pris: Från $ 6,67 per månad
 • Pengar tillbaka garanti: 30 dagar

Hastighet – Hur snabb är ExpressVPN?

Varje VPN-anslutningshastighet är viktig, särskilt om du vill göra mer än bara surfa på webbsidor. Om din internetanslutning inte är tillräckligt snabb kan du uppleva fördröjning när du laddar ner, strömmar eller spelar. Av denna anledning testar vi alla VPN på deras hastighet för att se om och i vilken grad de bromsar din anslutning. Först ska vi visa dig några hastighetstester som vi gjorde för att se om det fanns några betydande skillnader mellan våra hastigheter med eller utan ExpressVPN. Därefter delar vi våra egna erfarenheter med ExpressVPN: s hastighet under daglig användning. Slutligen berättar vi om ExpressVPN: s eget hastighetstest, som är inbyggt i deras app.

Hastighetstestresultat ExpressVPN

Nedan ser du resultaten från ett par hastighetstester som vi utförde med speedtest.net. Vi testade hastigheten från vår egen plats (i Nederländerna), så dina resultat kan variera beroende på var i världen du är. Dessutom påverkar faktorer som din internetleverantör och datagräns också din anslutningshastighet. Därför ger resultaten som visas här endast en indikation på möjliga resultat. Ändå kan de berätta något om effekten ExpressVPN-servrar generellt har på din internethastighet.

Hastighet utan VPN (Speedtest.net):

Express hastighet ingen VPN

Det här är hastigheterna för vår internetanslutning utan VPN. Vi kommer att använda dessa resultat som ett riktmärke för att jämföra de andra resultaten till.

Hastighet med en lokal server (Speedtest.net):

Express-hastighet NL-server

Ovanstående siffror är de hastighetstestresultat vi mätte när vi anslöt till ExpressVPN-servern som var närmast den plats vi testade från. En närliggande server kommer sannolikt att ge dig de bästa resultaten, eftersom ett stort avstånd mellan dig och servern kan orsaka fördröjningar. Som ni ser har pingen ökat något men är fortfarande bra. Nedladdningshastigheterna har minskat, men är fortfarande ganska bra.

Hastighet med en server som är långt borta (Speedtest.net):

Express-hastighet amerikansk server
När vi anslöt till den snabbaste ExpressVPN-servern som finns i USA (en server långt borta från vårt hemland Nederländerna), fick vi resultaten ovan. Det är tydligt att pingen har ökat ganska mycket. Det är i teorin ett problem om du vill spela multiplayer-spel online. Nedladdningshastigheten skiljer sig inte så mycket från den nedladdningshastighet vi hade med vår lokala server (vilket är mycket goda nyheter). Uppladdningshastigheten har minskat, men är fortfarande mycket användbar.

Med detta sagt betyder inte detta resultat att ExpressVPN: s amerikanska servrar är av sämre kvalitet än våra lokala. Tvärtom, de är faktiskt bra. När du ansluter till en server som är långt borta tappar du alltid viss hastighet och har en betydande ökning av ping. Resultaten visar att ExpressVPN: s servrar, även de som är långt ifrån var du kan vara, fortfarande är mycket bra. Om du bor i USA och testar en amerikansk server kommer dina resultat sannolikt att bli bättre än vår.

Hastighet under daglig användning

När vi testade ExpressVPN i praktiken var dess hastigheter utmärkta. Vi upplevde inte någon fördröjning under regelbunden surfning, besök av webbplatser och på vår egen webbplats. Streaming och nedladdning var inga problem heller. Vi kunde titta på videor på YouTube och använda Netflix utan problem. Dessutom kan vi enkelt ladda ner filer av alla slag och storlekar.

När vi använde de rekommenderade servrarna, upplevde vi inte lag under spelet heller. I det här fallet är det dock viktigt att ansluta till en server som inte är så långt borta från din fysiska plats, eftersom annars kan din ping öka. Totalt sett är ExpressVPN en bra VPN för spel. I allmänhet har vi kunnat upprätthålla stora internethastigheter när vi använder ExpressVPN, utan någon betydande hastighetsdropp.

ExpressVPN hastighetstest

ExpressVPN granskningshastighetstestExpressVPN har ett hastighetstest inbyggt i deras applikation. När du öppnar programmet kan du hitta det i menyn i det övre vänstra hörnet. Om du klickar på alternativet “Hastighetstest” kan du starta ett hastighetstest från din dator över alla ExpressVPN-servrar. Det tar några sekunder och fungerar bara när VPN inte är aktiverat, men då har du en tydlig lista över servrar och deras prestanda med din internetanslutning. Det här är perfekt om du letar efter den optimala servern för din plats.

Testet visar latensen, som också kallas ping i spel. Det visar också nedladdningshastigheter och ett generellt hastighetsindex. På ExpressVPN-webbplatsen hittar du en enkel guide som förklarar verktyget ytterligare och hjälper dig att göra det bästa valet på servrar.

ExpressVPN granskningshastighetstestresultat

Slutsatshastighet ExpressVPN

 • Du behåller en hög del av internetets hastighet när du använder ExpressVPN
 • Det var ingen märkbar förändring i hastighet under daglig användning
 • ExpressVPN erbjuder sitt eget, inbyggda hastighetstest

Säkerhet – Hur säker är ExpressVPN?

Det kanske viktigaste med VPN är att det håller dig säker och anonym online. Det krypterar all din datatrafik och anonymiserar dina onlineaktioner i en utsträckning. ExpressVPN följer de högsta internationella standarderna och har fantastiska alternativ för säkerhetsinställningarna. Nedan kan du läsa allt om de protokoll som de stöder, deras loggning och sekretesspolicy, deras dödsbrytare och de personuppgifter ExpressVPN behöver från dig för att ställa in ditt konto.

protokoll

ExpressVPN använder 256-bitars kryptering och rekommenderar OpenVPN UDP-protokollet, som också är inställt som standardprotokoll. Det här är de högsta internationella standarderna för kryptering, så du behöver inte oroa dig för din integritet. ExpressVPN stöder följande protokoll:

 • OpenVPN UDP: Bästa kombinationen av hastighet och säkerhet, men fungerar kanske inte i alla nätverk.
 • OpenVPN TCP: Troligt att fungera i alla typer av nätverk och utan tvekan det säkraste VPN-protokollet runt, men kan vara långsammare än UDP.
 • L2TP / IPSec: Svagare säkerhet – användbart för anonymisering och ändring av platser när andra protokoll inte fungerar.
 • PPTP: Generellt mycket snabbt och kompatibelt med praktiskt taget alla typer av nätverk och enheter, men den svagaste krypteringen av alla dessa protokoll.

Vi rekommenderar att du behåller ExpressVPNs standardinställningar, eftersom de erbjuder det bästa skyddet du kan få från alla VPN. Om du vill veta mer om detta ämne kan du kolla in vår artikel som jämför alla VPN-protokoll.

Loggning och integritet

ExpressVPN är officiellt beläget på Brittiska Jungfruöarna. Det namnet kan få dig att tro att de är en del av Storbritannien, men dessa öar är en oberoende nation med strikta sekretessbestämmelser (som gynnar konsumenterna). Av denna anledning behöver ExpressVPN inte behålla några data. Det betyder att de inte är skyldiga att hålla användarloggar.

På grund av ovanstående behåller ExpressVPN ingen trafik eller IP-loggar. Så de har ingen information om vad du gör online. Den enda typen av loggar som de har är anslutningsloggar. Den här typen av loggar berättar bara för vilka datum tjänsten användes och vilken server du anslöt till. Denna information är inte länkad till din IP utan till ditt användarkonto. Detta innebär att du kan hålla dig helt anonym genom att använda en speciell e-postadress och genom att betala in bitcoin. På deras egna villkor: “Vi kanske vet att en kund har använt ExpressVPN, men vi vet aldrig hur de har använt vår tjänst … ExpressVPN samlar inte in några IP-adresser, surfhistorik, trafikdata eller DNS-frågor som kan användas för att identifiera någon specifik användare.”

I själva verket kan ExpressVPN inte ens spara några loggar. Detta beror på den nya TrustedServer-tekniken som företaget introducerade under 2019. All data på ExpressVPN-servrarna skickas nu via RAM-minne, vilket är en form av flyktigt minne. Det betyder att alla data raderas regelbundet, eftersom RAM-minnet behöver elkraft för att kunna fungera. När strömmen minskar försvinner all insamlad data automatiskt. Detta är en utmärkt lösning för alla som tar sin integritet på allvar.

Dödsbrytaren

När du väl har anslutit dig via de säkra tunnlarna av ExpressVPN kan det hända att anslutningen brister, oavsett anledning. Detta skulle innebära att dina data är oskyddade tills du kan ansluta till ExpressVPN-servern igen. Du vill förmodligen förhindra att detta händer.

ExpressVPN erbjuder ett extra säkerhetselement för Windows och Mac; dödsbrytaren. När du aktiverar kill-omkopplaren kommer du aldrig att skydda igen. Om du råkar tappa din VPN-anslutning blockerar dödsbrytaren all internetåtkomst. På det här sättet finns det inga svaga platser i din online-aktivitet.

Något att se upp för är att dödsbrytaren ibland utlöser när du växlar mellan nätverk. Till exempel när du automatiskt ansluter till ett nytt nätverk eller när du växlar mellan data och wifi. Du får inte ett klart meddelande om detta, så du måste ibland manuellt avblockera internet genom att trycka på en “avblockera internet” -knappen i ExpressVPN-programvaran. Mycket säkert, men också opraktiskt.

Vilken information behöver ExpressVPN?

För att skapa ett konto med ExpressVPN behöver du bara en e-postadress och en betalningsmetod. Det betyder att du kan hålla dig helt anonym om du använder en anonym e-postadress och betalar med Bitcoin. Om du ser till att e-postadressen inte länkar tillbaka till dig på något sätt kommer ingen att veta vem du är.

Slutsats säkerhet ExpressVPN

 • ExpressVPN använder 256-bitars kryptering
 • Du kan välja mellan OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP / IPSec och PPTP-protokoll
 • ExpressVPN har ett alternativ för kill switch
 • ExpressVPN använder TrustedServer-teknik som använder RAM-minne
 • För att skapa ett konto behöver du bara en e-postadress och betalningsmetod

Användbarhet – Hur användarvänligt är ExpressVPN?

Eftersom internet kan vara en ganska komplex plats är det viktigt att en VPN-tjänst har bra kundsupport. Det kan vara ganska svårt att räkna ut vilka inställningar du ska använda eller vilken server att ansluta till om din VPN-leverantör inte har en tydlig webbplats eller lättanvänd programvara. Nedan kan du läsa allt om ExpressVPN: s användarvänlighet. Vi tittar på deras webbplats, installationsprocess, programvara, priser och kundsupport.

ExpressVPN-webbplatsen

ExpressVPN har en mycket tydlig och användarvänlig webbplats. De ger dig mycket information om hur ett VPN fungerar.

ExpressVPN granskar hemsidan webbplats

Under fliken “Vad är VPN” kan du hitta mycket information om vad en VPN är exakt och hur olika element i en VPN fungerar.

Under fliken “Produkter” kan du hitta detaljerade installationsguider för olika enheter och operativsystem. Dessutom ser du olika webbläsarutvidgningar och sekretessverktyg där.

Fliken “Support” tar dig till en meny där du kan klicka igenom felsökningsguiderna eller ställa in instruktioner. Som ni kan se nedan kan du också prata med deras kundservice här.

support express webbplats

Således är det lätt att hitta all information du behöver. Om du inte kan hitta något kan du chatta med deras kundsupport dygnet runt.

Installera ExpressVPN

Installationsprocessen för ExpressVPN är extremt enkel och snabb. Med deras enkla installationsguide tar det ingen tid alls innan du kan komma åt internet anonymt.

ExpressVPN-programvaran är tillgänglig för Windows, Mac, Android, iOS och Linux. Du kan också installera deras programvara på din DD-WRT-router.

ExpressVPN erbjuder följande trestegsguide på deras webbplats:

Express nedladdning

Detta kan se förenklad ut, men det är verkligen så enkelt. När du köper en prenumeration besöker du installationssidan på webbplatsen. Du väljer programvaran för din enhet och operativsystem och installerar den. Appen öppnas och du kan se hur den fungerar intuitivt. Du kan också hitta deras app för mobila enheter i alla appbutiker. Nedladdningsprocessen är densamma för alla enheter.

ExpressVPN: s utseende och användarvänlighet

Utseendet och känslan för ExpressVPN: s programvara är mycket professionell och tilltalande. Det fungerar också intuitivt och att använda det är extremt tydligt och självförklarande. De flesta användare behöver bara en av- och på-knapp och ett enkelt sätt att ändra serverplats. ExpressVPN-appen visar just det. Dessutom är det inte rörigt med information du inte förstår eller behöver. Av denna anledning är ExpressVPN perfekt för personer som inte har använt ett VPN tidigare.

I menyn i det övre vänstra hörnet kan du hitta alternativ som låter dig justera inställningarna för din VPN-anslutning om du vill göra det. Dessutom kan du köra ett hastighetstest och välja hjälpmenyn om du har några frågor.

ExpressVPN-App-screenshot-engelska

ExpressVPN och Linux

Precis som alla andra topp-VPN-leverantörer kan ExpressVPN använda sin tjänst på Linux-distributioner. I själva verket kan ExpressVPN användas på Ubuntu, Debian, CentOS, Fedora, Raspbian och Arch. Med andra ord finns det mycket få operativsystem som ExpressVPN inte kör på. Nedan hittar du en snabb sammanfattning om hur du använder ExpressVPN i en Linux-distribution.

Hela nätverket av servrar av ExpressVPN är också tillgängligt för sina Linux-användare. Inte bara det, servrarna är också toppklassiga vad gäller hastighet och stabilitet. När vi testade mötte vi inte en enda instans av DNS- eller WebRTC-läckor.

Eftersom allt görs via terminalen är det viktigt att hitta rätt sida för att ladda ner förvaret och lära sig de grundläggande kommandona. Det är allt som finns åt det. Förutom Firefox-förlängningen och kill-omkopplaren finns det inga extra funktioner för ExpressVPN-appen för Linux. Du begär helt enkelt listan över servrar och ansluter till den du vill ha. Det enda problemet vi hade under testningen var bristen på Linux-expertis bland kundtjänstanställda. Det kan leda till att ett problem tar lite längre tid att lösa om du stöter på ett. Var så som det är, ExpressVPN är högst upp på vår lista för de bästa VPN: s för Linux.

Prissättning och betalningsmetoder

Kanske den enda nackdelen med ExpressVPN är deras prissättning. Men även om denna VPN är på den dyrare sidan, är ExpressVPN definitivt värt pengarna.

ExpressVPN erbjuder tre olika prenumerationsplaner. Alla tre planerna erbjuder samma högsta service, den enda skillnaden är planens varaktighet och kostnaden per månad. De erbjuder en en månadsplan för $ 12,95, en 6 månaders plan för $ 9,99 per månad och med vår specialaffär kan du få ExpressVPN för 15 månader för endast 6,67 per månad.

Det sista alternativet är särskilt bra för den kvalitet du får i gengäld. Dessutom, ExpressVPN erbjuder en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Detta innebär att du kan testa deras tjänster i 30 dagar och få tillbaka dina pengar om det inte är som du vill.

Expressvpn-priser

ExpressVPN accepterar följande betalningsmetoder:

 • Kreditkort (VISA, MasterCard, American Express, Discover Card, JCB, Diners Club International)
 • PayPal
 • Bitcoin
 • Många andra regionala betalningsmetoder.

Med dessa alternativ kan du utan tvekan hitta en lämplig betalningsmetod åt dig. Om du vill förbli helt anonym, även till din VPN-leverantör, kan du använda Bitcoin för att betala för ditt prenumeration.

Kundservice

Express livechatI motsats till vissa andra leverantörer har ExpressVPN en bra FAQ-sida som kommer att besvara nästan alla dina frågor direkt.

De erbjuder kundsupport dygnet runt till både kunder och människor som bara besöker sin webbplats. De kommer att svara snabbt och behagligt på alla dina förfrågningar.

Om du stöter på problem med deras tjänst hjälper de dig att ta reda på vad som är fel och hur du löser det.

Slutsats användbarhet ExpressVPN

 • ExpressVPN-webbplatsen är tydlig och hjälpsam
 • Installationsprocessen för ExpressVPN är extremt enkel för alla enheter och operativsystem
 • ExpressVPN-programvaran fungerar intuitivt
 • ExpressVPN är något dyrare än andra VPN-tjänster
 • De erbjuder en hel del betalningsmetoder
 • ExpressVPN fungerar bra i kombination med Linux, men deras supportagenter vet inte mycket om Linux-specifika problem
 • ExpressVPN har en utmärkt kundsupport dygnet runt med en live chatbox

Servernätverket ExpressVPN

Ett VPN-servernätverk är viktigt om du vill gå förbi geografiska begränsningar genom att ansluta till servrar i andra länder. Till exempel kan du ansluta till en server i USA för att se en show i den amerikanska versionen av Netflix. Om din regering censurerar vad du kan göra och se online kan du dessutom omdirigera din anslutning via en server i ett annat land för att ha fri tillgång till internet. Här kan du ta reda på mer om ExpressVPN-servrarna och om ExpressVPN erbjuder dedikerade IP-adresser eller inte.

Antal servrar och platser

ExpressVPN har över 3000 servrar i 94 länder över hela världen. Tack vare detta enorma servernätverk kan du alltid hitta en server som uppfyller dina behov. Dessutom kan du byta servrar när och så mycket du vill när du använder ExpressVPN.

ExpressVPN-servernätverk

I ExpressVPN-applikationerna är det mycket enkelt att välja en server och du kan också spara dina favorit-servrar för att göra det ännu enklare.

ExpressVPN kommer dessutom att visa dig en rekommenderad server för din plats. Denna server kommer förmodligen att vara den snabbaste anslutningen för dig.

Dedikerad IP-adress

ExpressVPN erbjuder ingen dedicerad IP-adresstjänst. En anledning till att människor behöver dedikerade IP-adresser är att få tillgång till Netflix. Med ExpressVPN behöver du inte en särskild IP för att få tillgång till Netflix eftersom du redan kan göra det med deras vanliga tjänster.

Ett annat skäl för att använda en dedicerad IP-adress är att vissa webbplatser kommer att be om extra identifiering om du kommer åt deras webbplats från olika IP-adress hela tiden. Om du vill förhindra dessa extra åtgärder från din bank eller regering kan du titta på en VPN-leverantör som erbjuder dedikerade IP-adresser, till exempel NordVPN.

Slutsatsnätverk ExpressVPN

 • ExpressVPN har över 3000 servrar i 94 olika länder
 • ExpressVPN erbjuder inte dedikerade IP-adresser

ExpressVPN: s alternativ

Det finns vissa funktioner som inte alla VPN-leverantörer erbjuder men som kan vara mycket viktiga för användare. Till exempel kan du inte bara använda någon VPN för att avblockera Netflix-innehåll från andra länder. Faktum är att vissa VPN inte fungerar med Netflix alls. För vissa är alternativet att ladda ner torrenter via P2P-nätverk viktigt. Ett annat alternativ som inte alla VPN erbjuder. Vi testade dessa funktioner för ExpressVPN. Här kan du också hitta information om två extrafunktioner som ExpressVPN erbjuder. Först ska vi undersöka leverantörens erbjudande av routrar. Slutligen kan du läsa om deras lättanvända webbläsarförlängning, vilket gör att ExpressVPN är extremt enkelt.

ExpressVPN och Netflix

chatta netflix ExpressDet har visat sig svårt för VPN-leverantörer att ligga före Netflix ansträngningar att blockera VPN-användare. Strömningstjänsten har börjat blockera IP-adresser som används av många människor samtidigt (till exempel de som används av många VPN-servrar). Netflix vill inte att människor ska använda ett VPN med sin tjänst.

De flesta VPN-leverantörer har gett upp kampen, vilket innebär att du bara kan titta på Netflix med en dedicerad IP. Men ExpressVPN strider bra och har alltid servrar som gör att du kan använda Netflix utan problem. Eftersom det är en ständig kamp arbetar inte alla deras servrar med Netflix. Men om du ringer in med hjälp av ExpressVPN-kundtjänsterna kommer de att leda dig till rätt server som gör att du kan strömma ditt favoritprogram på Netflix utan problem. Av denna anledning är ExpressVPN högst upp i vår lista över de bästa VPN-leverantörerna för Netflix.

ExpressVPN och torrenter

ExpressVPN låter dig ladda ner torrenter anonymt. Hastigheterna för anslutningen med ExpressVPN är tillräckligt höga för att ladda ner filer utan mycket försening. Dessutom, med deras fullständiga online-skydd kommer du att förbli helt anonym.

TrustedServer-teknik

ExpressVPN introducerade nyligen en ny funktion: TrustedServer. Denna teknik säkerställer att dina data – tillsammans med onlineinformation för alla ExpressVPN-kunder – är 100% säkra. Inga data sparas på företagets hårddisk, så det kan heller inte stulas. Dessutom hjälper TrustedServer hela ExpressVPN-systemet att hålla jämna steg med de senaste uppdateringarna. Detta minskar enormt risken för svagheter i systemet.

All data på ExpressVPN-servrar skickas via RAM-minne. Den stora fördelen med att arbeta med denna teknik är att all data raderas automatiskt varje gång anslutningen eller strömmen tappar. Detta skiljer sig från att arbeta med hårddiskar, där data kvarstår även efter att din session har avslutats. Med TrustedServer kan ExpressVPN helt enkelt inte spara några loggar på din internetanvändning. På liknande sätt kommer hackare, regeringar och andra institutioner inte att kunna nå dina uppgifter, eftersom det inte finns någon information att nå.

ExpressVPN på din router

Att installera ett VPN på din router är det perfekta sättet att skydda alla dina enheter hemma på en gång. Det kan dock vara ett besvär eftersom du måste ha rätt typ av router. Dessutom måste du byta firmware på routern (blinkar) för att förbereda den för ett VPN.

ExpressVPN hjälper dig att göra denna process mycket enklare. På deras webbplats länkar de till de bästa förblinkade routrarna. Med dessa routrar kan du vara säker på att VPN-programvaran kan installeras på den. För att göra processen ännu enklare har ExpressVPN installationsinstruktioner för alla populära routrar på deras webbplats.

Express routrar

Webbläsarextensions

Express webbläsarförlängningNär du har registrerat dig för ett ExpressVPN-prenumeration kan du installera deras webbläsarförlängning. De erbjuder detta tillägg för Chrome, Firefox och Safari. Fördelen med webbläsarförlängningen är att du inte behöver öppna din ExpressVPN-applikation, men du kan gå direkt till din webbläsare. Du ser en liten ExpressVPN-logotyp i din webbläsare som visar dig om tjänsten är på. Genom att klicka på ikonen får du se ett gränssnitt som liknar applikationen. Här kan du slå på och stänga av VPN och ändra din serverplats.

Med tillägget har ExpressVPN försökt göra det ännu enklare att använda ett VPN. Laziness är inte längre en ursäkt för att vara oskyddad på internet!

Slutsatsalternativ ExpressVPN

 • Netflix fungerar med ExpressVPN
 • ExpressVPN låter dig ladda ner torrenter
 • Du hittar rätt routrar på ExpressVPN-webbplatsen
 • ExpressVPN har en webbläsarförlängning

Slutsats – Vår erfarenhet av ExpressVPN

Fördelar
Nackdelar
Heltäckande bra VPN när det gäller hastighet och säkerhetInga dedikerade IP-adresser
Användarvänligt gränssnitt och lättanvänd programvaraPå den dyrare sidan
Lätt att installera
Massor av val på servrar
Möjligt att titta på amerikanska Netflix
Det är möjligt att ladda ner torrenter
30-dagars tillbaka-garanti

Det är inte konstigt att ExpressVPN har varit högst upp på vår lista ett tag nu. ExpressVPN presterar bra på alla viktiga aspekter av en VPN-tjänst. De erbjuder stora hastigheter och stabila anslutningar. Oavsett om du bara surfar på webben eller spelar intensivt kommer ExpressVPN att kryptera dina data utan att du har några problem med fördröjning eller laddning.

ExpressVPN har de högsta internationella standarderna för kryptering. Deras integritets- och loggningspolicy ser till att du inte behöver oroa dig för din anonymitet. Dessutom, med deras kill-switch aktiverad, finns det inte utrymme för dataläckage.

Det som gör ExpressVPN till en önskvärd VPN-leverantör är deras användarvänlighet. Deras webbplats och programvara fungerar intuitivt och ser rena ut. Detta gör deras tjänster tillgängliga för alla, oavsett om du är en teknisk kunnig spelare eller en tillfällig webbläsare.

Trots att ExpressVPN är på den dyra sidan är de högst upp i de flesta listor för bästa VPN, och med rätta. För tjänsten de tillhandahåller bör de få lov att fråga lite mer. När vi inte testar andra VPN-leverantörer använder vi ofta ExpressVPN, helt enkelt på grund av god kvalitet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me