Installere en VPN for Android TV: Slik gjør du det! | VPNOverview

Det er flere måter å beskytte Android TV med VPN. Den enkleste måten er ved å laste ned en app fra Play Store. Dessverre tilbyr ikke alle VPN-leverandører en slik app. Du kan fortsatt bruke disse VPN-leverandørene for å beskytte Android TV. Du kan installere en VPN på ruteren din eller på en virtuell ruter på din PC eller Mac.


Les mer om hvorfor du ønsker å bruke en VPN i kombinasjon med Android TV i artikkelen vår om emnet. Hvis du ikke har et VPN ennå, kan det være lurt å bruke en av følgende tre leverandører. Imidlertid, hvis du allerede har et abonnement hos en annen VPN-leverandør, vil du finne ut hvordan du installerer dem på ruteren eller den virtuelle ruteren nedenfor.

ExpressVPN for Android TV

ExpressVPN er veldig enkel å bruke i kombinasjon med en Android TV på grunn av den nydelige Play Store-appen. Med ExpressVPN-serverne vil du alltid kunne nå høye hastigheter på en tryggest mulig måte. ExpressVPN har over 1700 servere i mer enn 90 land. Programmene deres er tilgjengelige på flere forskjellige språk. Hvis du er usikker på om en VPN er noe for deg, kan du teste ut ExpressVPN risikofri med deres 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

GOOSE VPN for Android TV

GOOSE VPN er et ungt nederlandsk selskap med raske forbindelser. Med servere over hele verden er de ideelle for å omgå geografiske begrensninger og se det amerikanske Netflix-innholdet over hele verden. I likhet med ExpressVPN har GOOSE VPN en enkel app for Android TV. Du kan prøve ut tjenestene deres i en måned for bare € 0,45, på denne måten kan du se om du liker tjenestene deres uten å måtte betale for et fullstendig abonnement.

IPVanish for Android TV

IPVanish har også en brukervennlig Android TV-app som du kan installere direkte på smart-tv-en din. De har over 1000 skillelinjer i mer enn 50 forskjellige land og fungerer bra i kombinasjon med Kodi. Dette gjør denne leverandøren perfekt for bruk på Android TV. IPVanish har stor kundestøtte som gjør det mulig for alle å bruke tjenestene sine. Med høye hastigheter kan du streame filmer og serier uten lag.

Installere en VPN med en app i Play Store

Hvis leverandøren din har en app tilgjengelig i Google Play Store, kan du installere den på Android TV på følgende måte:

 1. Se etter VPN-appen din i appbiblioteket.
 2. Last ned appen til leverandøren din.
 3. Åpne appen og logg inn på kontoen din. Hvis du ikke har en konto ennå, kan du gå til nettstedet til VPN-leverandøren din for å opprette en.
 4. Etter innlogging er appen aktivert og klar til bruk.
 5. Sett opp VPN slik du foretrekker, og velg en serverplassering.
 6. Slå på VPN.
 7. Nyt sikkerheten, anonymiteten og tilgangen til blokkerte innholdet!

Installere et VPN på ruteren

RouterNår en VPN er installert på ruteren din, vil alle enhetene som kobles til internett gjennom den tilkoblingen, være beskyttet. Hvis du vil gjøre dette, må ruteren din være egnet for denne typen bruk. Dessuten må du endre firmware på ruteren din for å forberede den til bruk med en VPN, dette kalles blinkende. Du kan installere en VPN på ruteren din med følgende trinn.

 1. Sjekk om ruteren din er egnet for å “blinke”. Les alt om dette i vår artikkel med de beste VPN-ruterne.
 2. Endre firmware på ruteren din og installer en VPN på den. Du kan finne en utvidet guide for hvordan du gjør dette i vår artikkel om installasjon av en VPN på ruteren din.
 3. Koble Android TV-en til Wi-Fi-nettverket til den blinkede ruteren. Android TV-en din er nå beskyttet med en VPN.

Installere en VPN på en virtuell ruter på din PC eller Mac

Virtuell ruterHvis ruteren din ikke er egnet til å blinke, kan du også koble Android TV-en til en Wi-Fi-hotpot på din PC eller Mac. Hvis du også installerer en VPN på denne PCen eller Macen din, vil Android TV også være beskyttet. Du kan oppnå dette ved å følge disse trinnene:

 1. Installer en VPN på din PC eller Mac. Dette er veldig enkelt, siden de fleste VPN-leverandører har enkle installasjonsveivisere og enkle guider.
 2. Lag et Wi-Fi-hotspot på din PC eller Mac slik at Android TV-en din kan koble seg til den.
 3. Koble Android TV-en til dette VPN-beskyttede nettverket på din PC eller Mac.

Siste tanker

ExpressVPN, GOOSE VPN og IPVanish har enkle apper i Play Store som du kan laste ned til Android TV. Viktigst av alt er at du får tilgang til strømmet innhold fra hele verden og omgår kunstige geo-blokker og begrensninger. Du kan også oppnå dette ved å installere en VPN på ruteren eller den virtuelle ruteren. Imidlertid er ikke alle rutere egnet for VPN-programvare.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map