VyprVPN Review (2020): veilig en gemakkelijk! | VPNOverzicht

VyprVPN Review (2020) – Veilig en gemakkelijk te gebruiken

VyprVPN is een sterke deelnemer onder VPN’s en is eigendom van het bedrijf Golden Frog. VyprVPN is gevestigd in Zwitserland, waar privacywetten erg handig zijn voor een VPN-provider. Om de beste veiligheid te kunnen garanderen, ontwikkelt en controleert Golden Frog veel van zijn eigen diensten en technologieën. Ze hebben bijvoorbeeld hun eigen VPN-protocol gebouwd en hebben volledig de controle over hun eigen servernetwerk in plaats van servers te huren van externe partijen. Dit maakt VyprVPN een van de veiligste VPN-providers op de markt. Helaas is de snelheid van hun servers niet zo goed als ze beweren te zijn, althans in onze ervaring. Wilt u meer weten over VyprVPN en onze gedachten over hun service? We zullen deze provider in detail beoordelen, dus lees verder!


Specificaties VyprVPN

 • Gelijktijdige verbindingen: 3-5
 • Torrents: +
 • Netflix: +
 • Besturingssystemen: Windows, Mac, iOS, Android
 • Protocollen: OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP, Chameleon
 • Logboekbeleid: Geen logs
 • Servers: 700+ servers in meer dan 70 landen
 • Prijs: Vanaf $ 2,50 per maand
 • Geldteruggarantie: 30 dagen

Snelheid – Hoe snel is VyprVPN?

Om een ​​VPN goed te laten werken, heeft het behoorlijke werksnelheden nodig. Je wilt tenslotte niet een half uur wachten voordat je een simpele YouTube-video kunt bekijken. Veel VPN’s vertragen je internetverbinding. Dit komt door de aard van een VPN: de dienst stuurt je dataverkeer via een andere server, wat tijd kost. Een VPN kan echter ook uw internetsnelheid verhogen: als uw ISP uw bandbreedte handmatig verkleint, helpt een VPN u om die beperkingen te omzeilen. Dus, hoe presteert VyprVPN in termen van snelheid? We hebben het onderzocht.

Snelheidstestresultaten VyprVPN

Ten eerste hebben we het effect bestudeerd dat VyprVPN had op onze internetverbinding. We hebben dit gedaan met behulp van snelheidstests van speedtest.net. We hebben de ping-, download- en uploadsnelheden van tal van VyprVPN-servers bestudeerd. Deze tests zijn allemaal uitgevoerd vanuit Nederland.

Snelheid zonder VPN (Speedtest.net):

VyprVPN speedtest blanco test

De afbeelding hierboven toont de snelheidstestresultaten van onze normale internetverbinding, zonder een VPN te gebruiken. We gebruiken deze test als een blanco test om andere resultaten mee te vergelijken.

Snelheid met een lokale VyprVPN-server (Speedtest.net):

VyprVPN speedtest lokale server

Dit zijn de snelheidstestresultaten bij het gebruik van de snelste lokale VyprVPN-server die beschikbaar is. Zoals u kunt zien, verschillen de resultaten niet veel van onze blanco test. In feite is onze ping gedaald, wat betekent dat de reactietijd van onze verbinding iets beter is met deze VyprVPN-server dan zonder. Zowel onze download- als uploadsnelheden zijn iets afgenomen, maar niet dramatisch. Dit zijn zeer goede resultaten voor elke VPN-server.

Snelheid met een Amerikaanse server (Speedtest.net):

VyprVPN speedtest Amerikaanse server

Dit zijn de snelheidstestresultaten van de snelste Amerikaanse VyprVPN-server die beschikbaar is op het moment van testen. Dit werd uiteindelijk een server in New York. Uit deze resultaten kan worden geconcludeerd dat onze internetsnelheid behoorlijk dramatisch is gedaald. Onze ping ging drastisch omhoog. De downloadsnelheid is gedaald tot minder dan 5 Mbps, een daling van meer dan 80%. Ook onze uploadsnelheid daalde tot slechts 10 Mbps. Met andere woorden, de Amerikaanse servers van VyprVPN hebben onze internetsnelheid (in Nederland) aanzienlijk vertraagd.

Snelheid tijdens dagelijks gebruik

Snelheidstests geven een indicatie van de snelheid van uw verbinding in cijfers. Om een ​​idee te krijgen van de daadwerkelijke prestaties, hebben we VyprVPN ook getest tijdens onze dagelijkse activiteiten. Onze bevindingen zijn over het algemeen vrij positief: de verbinding ondervond soms enige vertraging, maar hinderde ons in de meeste gevallen niet. Browsen, streamen, Netflix en het bekijken van video’s op YouTube verliep allemaal soepel. Soms duurde het iets langer om pagina’s te laden, maar deze vertraging was niet genoeg om echte problemen of ergernis te veroorzaken.

We kwamen meer serieuze problemen tegen tijdens het gamen en downloaden. Tijdens het gamen speelde het spel zelf relatief soepel, hoewel het laden soms meer tijd kostte. Dit kan een groot nadeel zijn tijdens online multiplayer-spellen. Het downloaden van torrents heeft ook verrassend lang geduurd. We moesten ongeveer twee keer zo lang wachten als normaal op onze download.

Een voordeel van VyprVPN is dat het automatisch de live snelheid van elke server in zijn netwerk laat zien als je ervoor zou kiezen. Daarom is het heel eenvoudig om de beste, snelste server te kiezen. Afgezien daarvan kunt u eenvoudig op ‘Snelste server’ klikken om automatisch verbinding te maken met de snelste server van dat moment.

Conclusiesnelheid VyprVPN

 • De lokale servers van VyprVPN zijn erg snel en hebben nauwelijks invloed op onze verbinding.
 • De Amerikaanse servers veroorzaakten een ernstige vertraging van onze internetverbinding.
 • Browsen, streamen en Netflix en YouTube bekijken verliep allemaal vrij vlot.
 • We hadden wat vertraging tijdens het gamen en downloaden.

Veiligheid – Hoe veilig is VyprVPN?

Een van de belangrijkste aspecten van elke VPN is de veiligheid. Veel mensen kiezen immers voor een VPN omdat ze hun gegevens willen beschermen. Daarom is het belangrijk om te controleren hoe goed een specifieke VPN, zoals VyprVPN, je online informatie en verkeer beschermt. Daarom zal deze sectie zich concentreren op de protocollen die VyprVPN gebruikt, hun logboekbeleid, hun kill-schakelaar en de persoonlijke informatie die ze nodig hebben om een ​​account aan te maken.

Protocollen

VyprVPN biedt vier verschillende protocollen. Dit zijn OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP en Chameleon. OpenVPN is een zeer sterk protocol dat we altijd zouden aanbevelen. Chameleon is een VPN-coderingsformaat ontwikkeld door Golden Frog. Het protocol is gebaseerd op OpenVPN, maar versleutelt ook metadata. Daarom kunnen DPI’s (Deep Packet Inspections) van VPN-verkeer door overheden en online streamingdiensten zoals Netflix worden omzeild. Derden kunnen het niet langer herkennen wanneer u een VPN gebruikt, dus zij kunnen uw VPN-gebruik ook niet blokkeren. Dit maakt Chameleon een veilig en handig protocol. Chameleon is echter alleen beschikbaar voor VyprVPN-leden met een premium-abonnement.

Logging en privacy

VyprVPN is een VPN-service zonder logboek. Dit betekent dat ze geen gegevens over uw gebruik opslaan. Het logboekbeleid van VyprVPN is onafhankelijk gecontroleerd door een bedrijf genaamd Leviathan. Deze audit toonde aan dat VyprVPN geen identificeerbare logs opslaat zonder toestemming van de gebruiker. Golden Frog vermeldt expliciet in hun privacybeleid dat ze niets registreren:

 • Echte (lokale) IP-adressen
 • IP-adressen toegewezen aan gebruikers
 • Verbindingstijden
 • Gegevensverkeer / inhoud van de online communicatie van gebruikers
 • DNS-verzoeken

Bovendien is het bedrijf netwerkneutraal, wat betekent dat ze geen onderscheid maken tussen apparaten, protocollen of apps. Ze beloven ook dat ze uw internetsnelheid niet zullen vertragen.

VyprVPN kan u vragen om persoonlijke gegevens te delen, waaronder uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, betalingsinformatie en adres. Dit is vooral om ondersteuning te bieden en u op de hoogte te houden van het laatste nieuws. Het verzamelen van persoonlijke informatie gebeurt altijd via formulieren, het is aan jou of je bepaalde informatie wilt delen of niet.

In het verleden hield VyprVPN logboeken bij van hun gebruikers, wat duidelijk werd vermeld in hun algemene voorwaarden. Dit laat zien dat ze transparant waren. Nu hebben ze echter een strikt geen logboekbeleid. Sinds het invoeren van dat nieuwe beleid lijkt het erop dat ze zich eraan hebben gehouden. Met andere woorden: er is weinig tot geen reden om te vrezen dat VyprVPN uw gegevens mogelijk achter uw rug logt.

VyprVPN bezit ook een eigen servernetwerk, inclusief zijn DNS-servers. Daarom kunnen ze zorgen voor optimale veiligheid en privacy. Bij hun dienstverlening zijn geen derde partijen betrokken, waardoor de kans op een DNS-lek erg klein is. Op deze manier kan VyprVPN meer online anonimiteit garanderen.

Dodemansknop

Kill Schakel uitVyprVPN heeft ook een eigen kill-schakelaar. Je kunt het activeren door naar de instellingen van je VyprVPN-software te gaan. Klik op de knop en de kill-schakelaar gaat aan. Klik er nogmaals op om het uit te schakelen. Er zijn ook meer configuraties mogelijk voor uw kill-switch: u kunt beslissen of u de kill-switch alleen wilt activeren wanneer de toepassing actief is, of dat u wilt dat deze altijd werkt. Als u de eerste kiest, kunt u zonder VPN browsen zodra u de software sluit. Dit laatste zorgt ervoor dat u nooit zonder bescherming online gaat.

Welke informatie heeft VyprVPN nodig?

Wanneer u een VyprVPN-account aanmaakt, moet u de dienst voorzien van wat persoonlijke informatie. U wordt gevraagd uw voor- en achternaam, e-mailadres en een wachtwoord voor uw account op te geven. Bovendien moet u uw betalingsgegevens delen. U kunt een anoniem e-mailadres gebruiken en ze een andere naam geven, maar u moet altijd voor de service betalen op een manier die u identificeerbaar maakt. Daarom kunt u VyprVPN niet volledig anoniem gebruiken.

Conclusie veiligheid VyprVPN

 • VyprVPN werkt met OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP en Chameleon (een Golden Frog-protocol).
 • Golden Frog is eigenaar van alle servers in hun netwerk.
 • Deze VPN-service heeft een nullogboekbeleid dat onafhankelijk is gecontroleerd.
 • VyprVPN heeft een kill-schakelaar.
 • Je moet een voor- en achternaam, e-mailadres, wachtwoord en bankgegevens delen om een ​​VyprVPN-account te maken.

Bruikbaarheid – Hoe gebruiksvriendelijk is VyprVPN?

Afgezien van de veiligheid en snelheid van een VPN, is de gebruiksvriendelijkheid ook ongelooflijk belangrijk. Zonder werkbare software is zelfs de meest veilige VPN ter wereld nog steeds onmogelijk voor klanten om te gebruiken. Daarom zal deze sectie specifiek de bruikbaarheid van VyprVPN bestuderen.

De VyprVPN-website

De website van VyprVPN is kleurrijk en gemakkelijk te navigeren. De startpagina heeft een duidelijke banner die je rechtstreeks naar de bestelpagina stuurt. In het hoofdmenu vindt u ook aanvullende informatie over VPN’s onder ‘Waarom een ​​VPN gebruiken?“Evenals beschrijvingen van de vele VyprVPN-functies onder”Kenmerken‘. Bovendien kunt u de software voor verschillende besturingssystemen downloaden onder ‘VPN-apps‘.

De hele website is duidelijk gestructureerd. Op de meeste pagina’s krijg je echter relatief weinig informatie, omdat veel ruimte wordt ingenomen door afbeeldingen. Vaak word je doorgestuurd naar de FAQ als je echt meer wilt weten over VPN’s of de mogelijkheden van VyprVPN.

VyprVPN homepage website

Over het algemeen is de VyprVPN-website goed gestructureerd, hoewel er mogelijk niet zoveel informatie is als sommige gebruikers zouden willen zien.

VyprVPN installeren

Het installatieproces van VyprVPN is heel eenvoudig. Door te klikken “VPN-apps“Bovenaan de website bevindt u zich meteen op de juiste pagina.

VyprVPN installeren

We hebben de software gedownload op een Windows-computer. Als je het zelf wilt installeren, volg dan deze stappen:

 1. Klik op het logo van uw besturingssysteem op de “VPN-apps” bladzijde.
 2. Klik op de blauwe “Downloaden“Knop. Je download start automatisch.
 3. Open het gedownloade bestand en volg de stappen in het installatiescherm.
  VyprVPN instellingenscherm
 4. Klik op “wanneer de installatie is voltooid”De volgende” en dan “Af hebben“.
 5. De VyprVPN-software wordt automatisch geopend. Log in en je kunt meteen aan de slag.

Het uiterlijk en gebruiksgemak van VyprVPN

VyprVPN-software

De VyprVPN-software heeft een zeer typische uitstraling. Het doet ons denken aan software van bijvoorbeeld ExpressVPN. U kunt direct de gekozen server zien, met een grote ‘Aansluiten‘Knop eronder. Door te klikken op de serverlocatie (of de ‘Servers‘Tabblad onderaan), krijgt u de volledige lijst met servers te zien. U kunt er ook voor kiezen om automatisch verbinding te maken met de snelst beschikbare server door op “Snelste server‘. Als je eenmaal verbonden bent, verandert de achtergrond van de klant van grijs in paars, waardoor het een uniekere uitstraling krijgt.

Het tabblad ‘Aanpassen‘Onthult meer aanpasbare opties. Beslis of u Wi-Fi-bescherming of de kill-schakelaar wilt activeren, welk protocol u gebruikt en of de VyprVPN-software samen met uw computer zal opstarten. U kunt ook uw DNS-voorkeuren en TAP-adapteropties aanpassen.

Bovendien kunt u door op de drie regels in de linkerbovenhoek te klikken uw account- en software-informatie bekijken, om hulp vragen of naar de blog gaan.

Al met al is de software van VyprVPN heel gemakkelijk te gebruiken. Klanten krijgen niet een hoop opties te zien, maar kunnen nog steeds veel functies voor zichzelf configureren. Dit zorgt voor een leuke en effectieve app.

Prijzen en betalingswijzen

Zoals bij veel andere VPN-providers, hangt de prijs van VyprVPN af van de duur van je abonnement. Overweeg je om voor een jaarabonnement te kiezen? Vervolgens betaalt u gemiddeld een lagere prijs per maand dan wanneer u voor een maandelijks abonnement zou kiezen. Hieronder vind je de abonnementen die VyprVPN momenteel aanbiedt.

VyprVPN huidige abonnementen

Zoals u kunt zien, is het goedkoopste abonnement van VyprVPN het 2-jarige abonnement, dat u slechts $ 2,50 per maand kost (gefactureerd als $ 60 elke 2 jaar). Alle bovenstaande plannen omvatten het gebruik van uw abonnement op maximaal vijf apparaten en het gebruik van het eigen Chameleon-protocol van VyprVPN.

VyprVPN biedt ook een zakelijk abonnement. Deze versie van de software is specifiek gericht op bedrijven en hun medewerkers. Je kunt deze versie gratis uitproberen door hun proefperiode te gebruiken. Daarna kost het reguliere zakelijke abonnement $ 229 per jaar, terwijl hun VyprVPN for Business Cloud-pakket (inclusief VyprVPN Cloud, een dedicated IP-adres en een dedicated server) $ 349 per jaar is.

VyprVPN biedt een aantal verschillende betalingsmethoden:

 • Kredietkaart
 • PayPal
 • UnionPay

Helaas kunt u met geen van deze methoden volledig anoniem blijven, wat betekent dat u altijd wat persoonlijke informatie en betalingsgegevens met VyprVPN moet delen.

Klantenservice

De klantenondersteuning van VyprVPN kan op verschillende manieren worden bereikt. Ten eerste kun je contact opnemen met de ‘Golden Frog Bot’ op hun website. Klik gewoon op de live chat-knop in de rechter benedenhoek. Als de bot je vraag niet kan beantwoorden, krijg je contact met ‘echte’ ondersteuning.

Met de live chat van VyprVPN kunt u contact opnemen met werknemers die proberen uw vraag of vraag te beantwoorden. Indien mogelijk sturen ze je een link naar een artikel op hun website met meer informatie. Deze livechat is snel en gemakkelijk. Na het aanvragen van een live chatsessie (inclusief het geven van uw naam en e-mailadres), zult u in een mum van tijd met een lid van het ondersteuningsteam praten.

Naast de chat kun je een ticket openen bij de klantenondersteuning. Hiermee kun je de problemen die je ondervindt beschrijven in een bericht, dat je vervolgens via de VyprVPN website naar de juiste afdeling kunt mailen. Klik op ‘om een ​​vraag te verzendenOndersteuning‘Bovenaan de startpagina en vervolgens’Dien een verzoek in‘. Kies de categorie die het beste bij uw vraag past. Vul uw e-mail en een onderwerpregel in en stel uw vraag. Als je wilt, kun je je besturingssysteem invullen en bijlagen toevoegen om je probleem ook beter te illustreren. U ontvangt binnen enkele werkdagen een antwoord per e-mail.

Conclusie bruikbaarheid VyprVPN

 • Zowel de website van VyprVPN als hun software zijn duidelijk en gebruiksvriendelijk.
 • VyprVPN installeren is snel en gemakkelijk.
 • VyprVPN biedt een maand-, jaar- en tweejarenplan.
 • Het is niet mogelijk om anoniem voor uw VyprVPN-abonnement te betalen.
 • U kunt contact opnemen met VyprVPN-ondersteuning via een bot, een livechat en een ticketsysteem dat via e-mail werkt.

Servernetwerk VyprVPN

Het servernetwerk van een VPN is ongelooflijk belangrijk. Met een groot en breed netwerk kun je meer delen van internet deblokkeren. Je kunt immers kiezen uit talloze locaties in de wereld, wat je meer online vrijheid geeft. Aan de andere kant kan een speciaal IP-adres u meer zekerheid en consistentie geven dan een dynamisch IP-adres. De kans dat het IP-adres dat u gebruikt op een zwarte lijst staat, is veel kleiner.

Deze sectie zal zich richten op het servernetwerk van VyprVPN en de mogelijkheid om een ​​speciaal IP-adres aan te vragen.

Aantal servers en locaties

VyprVPN heeft meer dan 700 servers op meer dan 70 locaties. Bovendien hebben ze meerdere IP’s per server, waardoor het aantal IP-adressen onder controle van VyprVPN meer dan 200.000 bedraagt. Er zijn servers in Noord-Amerika, Midden-Amerika, Zuid-Amerika, Oceanië, Afrika, Europa, Azië en het Midden-Oosten. Bovendien worden er constant nieuwe servers en locaties aan het netwerk toegevoegd. In de onderstaande lijst vindt u alle serverlocaties die momenteel beschikbaar zijn:

VyprVPN-servernetwerk

Bovendien beheert VyprVPN zijn eigen servernetwerk. Er is geen betrokkenheid van derden die servers verhuren. Dit verhoogt de veiligheid van de servers en kan theoretisch zelfs zorgen voor een stabielere en hogere snelheid.

Speciaal IP-adres

Met VyprVPN kunt u werken met een speciaal IP-adres. Dit betekent dat u één vast IP-adres heeft dat verschilt van uw lokale IP. Op deze manier hoef je niet elke keer dat je een VPN gebruikt je identiteit te verifiëren en in te loggen op bijvoorbeeld je e-mail. Het grootste nadeel van een speciaal IP-adres is dat het het voor derden gemakkelijker maakt om uw online gedrag te volgen, zelfs als ze niet helemaal kunnen achterhalen wie of waar u bent.

De speciale IP-optie van VyprVPN is alleen beschikbaar als onderdeel van het Premium-abonnement. Het is opgenomen in VyprVPN Cloud, een extra service die meer veiligheid biedt wanneer u openbare of persoonlijke cloudservers gebruikt.

Conclusie servernetwerk VyprVPN

 • VyprVPN heeft 700+ servers op 70+ serverlocaties.
 • Het is alleen mogelijk om een ​​speciaal IP-adres te gebruiken als je een Premium VyprVPN-abonnement hebt.

VyprVPN’s opties

Veel VPN’s doen meer dan het vergroten van uw internetveiligheid en privacy. Een VPN kan snel aan populariteit winnen als het bijvoorbeeld succesvol werkt met Netflix. Veilig kunnen downloaden is ook belangrijk voor veel gebruikers. Deze sectie vertelt u alles over de verschillende opties die VyprVPN te bieden heeft.

VyprVPN en Netflix

VyprVPN probeert actief Netflix toegankelijk te houden met zijn servers. Dit werkt helaas niet voor alle servers. Als gevolg hiervan kunt u niet zomaar elke serverlocatie kiezen om toegang te krijgen tot de Netflix-inhoud van dat land. VyprVPN werkt echter wel met de Amerikaanse Netflix, evenals met de Britse, Canadese en Duitse versies van de website. Kies gewoon een server in een van die vier landen en surf naar de Netflix-startpagina. Log in en je hebt direct toegang tot alle series en films die worden aangeboden in het land dat je hebt geselecteerd.

Met VyprVPN kun je niet alleen Netflix streamen, maar het werkt ook met allerlei andere streamingdiensten zoals Amazon Prime, HBO GO en Hulu. Net als bij Netflix werken alleen specifieke VyprVPN-servers met deze services. Deze servers zijn die in de VS, het VK, Canada en Duitsland.

Land
Beschikbare streamingdiensten met VyprVPN
Verenigde StatenNetflix, Amazon Prime Now, HBO Go / Now, MLB.tv, WatchESPN en ESPN +, YouTube, Spotify, Crunchyroll, DAZN, NFL Gamepass en Hulu
Verenigd KoningkrijkNetflix UK, Amazon Prime Now UK, TVPlayer, Channel 4/5, Eurosport, ITV, NFL Gamepass, Sky GO, Sky Sports UK en Hulu
CanadaNetflix Canada, DAZN, NHL.TV, MuchTV, CBC en Hulu
DuitslandNetflix Duitsland, DAZN, Eurosport, RTL, Sky Go Duitsland, ARD, ZDF, Pro 7 en Amazon Prime Duitsland.

VyprVPN en torrents

Afgezien van streaming, kun je ook veilig torrents downloaden met VyprVPN. VyprVPN ondersteunt P2P-netwerken, zodat u zelfs tijdens het downloaden anoniem kunt blijven. Helaas duurde het downloaden lang tijdens onze tests. De downloadsnelheden waren lager dan we gewend zijn. Het kostte ons twee keer zoveel tijd om een ​​bestand te downloaden.

NAT-firewall

Uw VyprVPN-software bevat de NAT-firewall. Dit is een extra beschermingslaag voor uw internetverbinding. Inkomend dataverkeer wordt automatisch geblokkeerd als het niet rechtstreeks door de gebruiker is aangevraagd. Als je VyprVPN hebt, kun je deze bescherming direct gebruiken.

VyprVPN kan u helpen ervoor te zorgen dat externe partijen geen schadelijke gegevens naar uw computer sturen. De NAT-firewall is een extra verdedigingslinie voor de firewall van uw computer. Dit is vooral handig wanneer u vaak openbare Wi-Fi-hotspots gebruikt.

Conclusie-opties VyprVPN

 • VyprVPN kan verschillende streamingdiensten (waaronder Netflix) deblokkeren met hun Amerikaanse, Canadese, Duitse en Britse servers.
 • Je kunt VyprVPN gebruiken om torrents veilig te downloaden, ook al zijn de downloadsnelheden niet optimaal.
 • VyprVPN heeft een NAT-firewall die uw dataverkeer beschermt.

Conclusie – Onze ervaring met VyprVPN

Al met al is VyprVPN een zeer degelijke VPN-provider die veel van het vertrouwen heeft teruggewonnen dat ze verloren met hun aanvankelijke loggingbeleid: ze logden vroeger persoonlijke gegevens, maar doen dat niet meer. Ze kunnen nu hun no logging-beleid garanderen door middel van een onafhankelijke audit. Daarom hebben we genoeg vertrouwen om te zeggen dat VyprVPN niet langer identificeerbare informatie over hun gebruikers opslaat. Ze hebben ook een servernetwerk van behoorlijke omvang, dat volledig onder hun controle staat. Bovendien zorgt hun Chameleon-technologie voor een unieke functie, wat aantoont dat VyprVPN er echt naar streeft hun klanten zo goed mogelijk te beschermen. Ten slotte werkt VyprVPN met Netflix en downloadt het ook torrents.

Helaas bleken de VyprVPN-servers niet zo snel te zijn als beloofd. We ondervonden enige vertraging tijdens het gamen en downloaden. We hebben zelfs af en toe vertraging opgelopen tijdens andere online activiteiten. Bovendien zijn sommige opties, zoals het speciale IP-adres, alleen beschikbaar als u extra betaalt voor een Premium-abonnement. Ze bieden ook geen betaalmethoden waarmee u volledig anoniem kunt blijven.

Ondanks deze nadelen is VyprVPN een solide VPN die redelijk goed scoort in onze algemene lijst. Deze provider beschermt uw gegevens goed en biedt handige extra opties die uw online-ervaring kunnen verbeteren.

Voordelen
Nadelen
Netflix USA mogelijkSoms blijven ervaringen achter
Torrent-downloads mogelijkSommige opties zijn alleen beschikbaar bij een Premium-abonnement
Geeft snelheid per server aanGeen anonieme betaalmethoden
Goede en gebruiksvriendelijke software
Geen logs
Origineel protocol (kameleon)
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me