ExpressVPN Review (april 2020): is dit echt de beste VPN?

ExpressVPN Review (2020) – De beste premium allround VPN

ExpressVPN staat al een tijdje aan de top van het VPN-spel – en terecht. Ze bestaan ​​al sinds 2009 en weten echt wat ze doen. ExpressVPN domineert momenteel de VPN-markt samen met een aantal andere services. Met een ExpressVPN-abonnement krijg je toegang tot een enorm servernetwerk van 3000+ servers op 160 verschillende locaties verdeeld over 94 landen, op maximaal vijf apparaten. De kwaliteit van de verbindingen is van topklasse en stelt u in staat om met indrukwekkende snelheden vrij te bladeren, te streamen en te downloaden. Bovendien voldoen de beveiliging en codering van de software aan de hoogste internationale normen en beschermen ze u tegen inmenging en spionage door derden.


Het bedrijf is officieel geregistreerd op de Britse Maagdeneilanden, wat betekent dat het niet wettelijk verplicht is om gebruikerslogboeken bij te houden. Bijgevolg houdt ExpressVPN geen logboeken bij die de privacy van haar gebruikers schenden. ExpressVPN is uiterst gebruiksvriendelijk: het maakt het gebruik van een VPN gemakkelijk voor het grote publiek. U hoeft niet technisch onderlegd te zijn om de ExpressVPN-apps te gebruiken. Bovendien zijn hun website en klantenservice erg behulpzaam en werken de applicaties intuïtief.

Specificaties ExpressVPN

 • Gelijktijdige verbindingen: 5
 • Torrents: +
 • Netflix: +
 • Besturingssystemen: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • Protocollen: OpenVPN, L2TP / IPsec en PPTP
 • Logboekbeleid: Geen logs
 • Servers: 3000+ servers in 94 landen
 • Prijs: Vanaf $ 6,67 per maand
 • Geldteruggarantie: 30 dagen

Snelheid – Hoe snel is ExpressVPN?

De snelheid van elke VPN-verbinding is belangrijk, vooral als u meer wilt doen dan alleen door webpagina’s bladeren. Als je internetverbinding niet snel genoeg is, kun je vertraging oplopen tijdens het downloaden, streamen of gamen. Om deze reden testen we alle VPN’s op hun snelheid om te zien of en in welke mate ze je verbinding vertragen. Eerst laten we u enkele snelheidstests zien die we hebben uitgevoerd om te zien of er significante verschillen waren tussen onze snelheden met of zonder ExpressVPN. Vervolgens delen we onze eigen ervaringen met de snelheid van ExpressVPN tijdens dagelijks gebruik. Ten slotte vertellen we je over de eigen snelheidstest van ExpressVPN, die is ingebouwd in hun app.

Snelheidstestresultaten ExpressVPN

Hieronder ziet u de resultaten van een aantal snelheidstests die we hebben uitgevoerd met speedtest.net. We hebben de snelheid getest vanaf onze eigen locatie (in Nederland), dus uw resultaten kunnen variëren, afhankelijk van waar ter wereld u zich bevindt. Bovendien beïnvloeden factoren zoals uw internetprovider en datalimiet ook uw verbindingssnelheid. Daarom geven de hier getoonde resultaten slechts een indicatie van mogelijke resultaten. Desalniettemin kunnen ze ons iets vertellen over het effect dat ExpressVPN-servers in het algemeen hebben op uw internetsnelheid.

Snelheid zonder VPN (Speedtest.net):

Express snelheid geen VPN

Dit zijn de snelheden van onze internetverbinding zonder VPN. We gebruiken deze resultaten als benchmark om de andere resultaten mee te vergelijken.

Snelheid met een lokale server (Speedtest.net):

Express snelheid NL server

De bovenstaande cijfers zijn de resultaten van de snelheidstest die we hebben gemeten bij verbinding met de ExpressVPN-server die het dichtst bij de plaats was waar we hebben getest. Een server in de buurt geeft u waarschijnlijk de beste resultaten, omdat een grote afstand tussen u en de server vertragingen kan veroorzaken. Zoals je kunt zien, is de ping iets toegenomen, maar is nog steeds geweldig. De download- en uploadsnelheden zijn gedaald, maar zijn ook nog steeds redelijk goed.

Snelheid met een server die ver weg is (Speedtest.net):

Snelle Amerikaanse server
Toen we verbinding maakten met de snelste ExpressVPN-server die beschikbaar is in de VS (een server ver weg van ons thuisland Nederland), kregen we de bovenstaande resultaten. Het is duidelijk dat de ping behoorlijk is toegenomen. Dit is in theorie een probleem als je online multiplayer-spellen wilt spelen. De downloadsnelheid verschilt niet veel van de downloadsnelheid die we hadden met onze lokale server (wat erg goed nieuws is). De uploadsnelheid is afgenomen, maar is nog steeds erg goed werkbaar.

Dat gezegd hebbende, betekent dit resultaat niet dat de Amerikaanse servers van ExpressVPN van mindere kwaliteit zijn dan onze lokale. Integendeel, ze zijn eigenlijk geweldig. Wanneer u verbinding maakt met een server die ver weg is, verliest u altijd wat snelheid en neemt de ping aanzienlijk toe. Deze resultaten laten zien dat de servers van ExpressVPN, zelfs die ver van waar u zich bevindt, nog steeds erg goed zijn. Als u in de VS woont en een Amerikaanse server uitprobeert, zijn uw resultaten waarschijnlijk beter dan die van ons.

Snelheid tijdens dagelijks gebruik

Toen we ExpressVPN in de praktijk testten, waren de snelheden uitstekend. We ondervonden geen vertraging tijdens regelmatig browsen, het bezoeken van websites en het werken aan onze eigen website. Ook streamen en downloaden was geen probleem. We konden video’s op YouTube bekijken en Netflix zonder problemen gebruiken. Bovendien konden we gemakkelijk bestanden van elke soort en grootte downloaden.

Bij het gebruik van de aanbevolen servers ondervonden we ook geen vertraging tijdens het gamen. In dit geval is het echter belangrijk om verbinding te maken met een server die niet te ver verwijderd is van uw fysieke locatie, omdat anders uw ping kan toenemen. Over het algemeen is ExpressVPN een geweldige VPN voor gamen. Over het algemeen hebben we geweldige internetsnelheden kunnen behouden bij het gebruik van ExpressVPN, zonder een significante snelheidsdaling.

ExpressVPN-snelheidstest

ExpressVPN Review snelheidstestExpressVPN heeft een snelheidstest ingebouwd in hun applicatie. Wanneer je het programma opent, kun je het vinden in het menu in de linkerbovenhoek. Als u op de optie “Speed ​​Test” klikt, kunt u een snelheidstest vanaf uw computer starten op alle ExpressVPN-servers. Dit duurt een paar seconden en werkt alleen als de VPN niet is geactiveerd, maar dan heb je een duidelijke lijst met servers en hun prestaties met je internetverbinding. Dit is perfect als u op zoek bent naar de optimale server voor uw locatie.

De test toont de latentie, die ook wel bekend staat als ping in gaming. Het toont je ook de downloadsnelheden en een algemene snelheidsindex. Op de ExpressVPN-website vindt u een eenvoudige gids die de tool verder uitlegt en u helpt bij het maken van de beste keuze in servers.

ExpressVPN Review Speed ​​Test Results

Conclusiesnelheid ExpressVPN

 • U behoudt een groot deel van uw internetsnelheid wanneer u ExpressVPN gebruikt
 • Er was geen merkbare verandering in snelheid tijdens dagelijks gebruik
 • ExpressVPN biedt hun eigen, ingebouwde snelheidstest

Veiligheid – Hoe veilig is ExpressVPN?

Misschien wel het belangrijkste kenmerk van een VPN is dat het je veilig en anoniem online houdt. Het versleutelt al uw dataverkeer en anonimiseert uw online acties tot op zekere hoogte. ExpressVPN voldoet aan de hoogste internationale normen en heeft geweldige opties voor de beveiligingsinstellingen. Hieronder leest u alles over de protocollen die zij ondersteunen, hun logboekregistratie- en privacybeleid, hun kill-schakelaar en de persoonlijke gegevens die ExpressVPN van u nodig heeft om uw account in te stellen.

Protocollen

ExpressVPN gebruikt 256-bits codering en beveelt het OpenVPN UDP-protocol aan, dat ook is ingesteld als hun standaardprotocol. Dit zijn de hoogste internationale standaarden voor codering, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over uw privacy. ExpressVPN ondersteunt de volgende protocollen:

 • OpenVPN UDP: Beste combinatie van snelheid en beveiliging, maar werkt mogelijk niet op alle netwerken.
 • OpenVPN TCP: Werkt waarschijnlijk op alle soorten netwerken en misschien wel het veiligste VPN-protocol dat er is, maar is mogelijk langzamer dan UDP.
 • L2TP / IPSec: Zwakkere beveiliging – handig voor anonimisering en het wijzigen van locaties wanneer andere protocollen niet werken.
 • PPTP: Over het algemeen erg snel en compatibel met vrijwel elk type netwerk en apparaat, maar de zwakste codering van al deze protocollen.

We raden u aan de standaardinstellingen van ExpressVPN te behouden, omdat deze de beste bescherming bieden die u van elke VPN kunt krijgen. Als je meer wilt weten over dit onderwerp, bekijk dan ons artikel waarin alle verschillende VPN-protocollen worden vergeleken.

Logging en privacy

ExpressVPN is officieel gevestigd op de Britse Maagdeneilanden. Die naam doet je misschien denken dat ze deel uitmaken van Groot-Brittannië, maar deze eilanden zijn een onafhankelijke natie met strikte privacyregels (waarvan de consument profiteert). Om deze reden hoeft ExpressVPN geen gegevens te bewaren. Dit betekent dat ze niet verplicht zijn om gebruikerslogboeken bij te houden.

Vanwege het bovenstaande houdt ExpressVPN geen verkeer of IP-logboeken bij. Ze hebben dus geen informatie over wat u online doet. Het enige type logboeken dat ze bewaren, zijn verbindingslogboeken. Dit type logboeken vertelt hen alleen op welke datums de service is gebruikt en op welke server u bent aangesloten. Deze informatie is niet gekoppeld aan uw IP maar aan uw gebruikersaccount. Dit betekent dat u volledig anoniem kunt blijven, met behulp van een speciaal e-mailadres en door in bitcoin te betalen. In hun eigen termen: “We weten misschien dat een klant ExpressVPN heeft gebruikt, maar we weten nooit HOE ze onze service hebben gebruikt … ExpressVPN verzamelt geen IP-adressen, browsegeschiedenis, verkeersgegevens of DNS-zoekopdrachten die kunnen worden gebruikt om een ​​specifieke gebruiker te identificeren.”

In feite is ExpressVPN niet eens in staat om logs op te slaan. Dit komt door de nieuwe TrustedServer-technologie die het bedrijf in 2019 heeft geïntroduceerd. Alle gegevens op de ExpressVPN-servers worden nu door RAM-geheugen gestuurd, een vorm van vluchtig geheugen. Dit betekent dat alle gegevens regelmatig worden verwijderd, omdat het RAM-geheugen elektrische stroom nodig heeft om te kunnen functioneren. Telkens wanneer de stroom uitvalt, verdwijnen alle verzamelde gegevens automatisch. Dit is een geweldige oplossing voor iedereen die zijn privacy serieus neemt.

Dodemansknop

Als je eenmaal via de beveiligde tunnels van ExpressVPN bent verbonden, kan het gebeuren dat de verbinding hapert, om welke reden dan ook. Dit zou betekenen dat uw gegevens niet worden beschermd totdat u weer verbinding kunt maken met de ExpressVPN-server. U wilt waarschijnlijk voorkomen dat dit gebeurt.

ExpressVPN biedt een extra beveiligingselement voor Windows en Mac; de kill-schakelaar. Zodra u de kill-schakelaar inschakelt, bent u nooit meer onbeschermd. Als je je VPN-verbinding verliest, blokkeert de kill-schakelaar alle internettoegang. Op deze manier zijn er geen zwakke plekken in uw online activiteit.

Iets om op te letten is dat de kill-schakelaar soms wordt geactiveerd wanneer u tussen netwerken schakelt. Bijvoorbeeld wanneer je automatisch verbinding maakt met een nieuw netwerk of wanneer je schakelt tussen data en wifi. Je krijgt hier geen duidelijk bericht over, dus je moet het internet soms handmatig deblokkeren door op de knop ‘het internet deblokkeren’ in de ExpressVPN-software te drukken. Heel veilig, maar ook onpraktisch.

Welke informatie heeft ExpressVPN nodig?

Om een ​​account aan te maken bij ExpressVPN heb je alleen een e-mailadres en een betaalmethode nodig. Dit betekent dat u volledig anoniem kunt blijven als u een geanonimiseerd e-mailadres gebruikt en met Bitcoin betaalt. Als u ervoor zorgt dat het e-mailadres op geen enkele manier naar u linkt, weet niemand wie u bent.

Conclusie veiligheid ExpressVPN

 • ExpressVPN gebruikt 256-bits codering
 • U kunt kiezen tussen de protocollen OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP / IPSec en PPTP
 • ExpressVPN heeft een kill switch-optie
 • ExpressVPN gebruikt TrustedServer-technologie die RAM-geheugen gebruikt
 • Om een ​​account aan te maken, heb je alleen een e-mailadres en betaalmethode nodig

Bruikbaarheid – Hoe gebruiksvriendelijk is ExpressVPN?

Omdat internet een behoorlijk complexe plaats kan zijn, is het essentieel voor een VPN-service om geweldige klantenondersteuning te hebben. Uitzoeken welke instellingen moeten worden gebruikt of met welke server verbinding moet worden gemaakt, kan behoorlijk moeilijk zijn als uw VPN-provider geen duidelijke website of gebruiksvriendelijke software heeft. Hieronder leest u alles over de gebruiksvriendelijkheid van ExpressVPN. We zullen hun website, installatieproces, software, prijzen en klantenondersteuning bekijken.

De ExpressVPN-website

ExpressVPN heeft een zeer duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Ze geven je veel informatie over hoe een VPN werkt.

Website van ExpressVPN Review Homepage

Onder het tabblad “Wat is VPN” vindt u veel informatie over wat een VPN precies is en hoe verschillende elementen van een VPN werken.

Onder het tabblad “Producten” vindt u uitgebreide installatiehandleidingen voor verschillende apparaten en besturingssystemen. Bovendien ziet u daar verschillende browserextensies en privacytools.

Het tabblad “Ondersteuning” brengt u naar een menu waar u kunt doorklikken naar hun handleidingen voor probleemoplossing of instructies kunt instellen. Zoals je hieronder kunt zien, kun je hier ook met hun klantenservice praten.

steun uitdrukkelijke website

Zo vindt u gemakkelijk alle informatie die u nodig heeft. Als je iets niet kunt vinden, kun je 24/7 chatten met hun klantenondersteuning.

ExpressVPN installeren

Het installatieproces voor ExpressVPN is extreem eenvoudig en snel. Met hun eenvoudige installatiewizard kost het u geen tijd voordat u anoniem toegang heeft tot internet.

De ExpressVPN-software is beschikbaar voor Windows, Mac, Android, iOS en Linux. U kunt hun software ook op uw DD-WRT-router installeren.

ExpressVPN biedt de volgende driestapsgids op hun website:

Snelle download

Dit ziet er misschien te vereenvoudigd uit, maar het is echt zo eenvoudig. Zodra je een abonnement hebt gekocht, ga je naar de instellingenpagina op de website. U selecteert de software voor uw apparaat en besturingssysteem en installeert deze. De app wordt geopend en u kunt zien hoe deze intuïtief werkt. Je kunt hun app voor mobiele apparaten ook vinden in elke app store. Het downloadproces is voor alle apparaten hetzelfde.

Het uiterlijk en gebruiksgemak van ExpressVPN

Het uiterlijk van de software van ExpressVPN is zeer professioneel en aantrekkelijk. Het werkt ook intuïtief en het gebruik ervan is buitengewoon duidelijk en spreekt voor zich. De meeste gebruikers hebben alleen een duidelijke aan- en uitknop nodig en een gemakkelijke manier om de serverlocatie te wijzigen. De ExpressVPN-app laat je precies dat zien. Bovendien zit het niet vol met informatie die u niet begrijpt of nodig heeft. Om deze reden is ExpressVPN ideaal voor mensen die nog geen VPN hebben gebruikt.

In het menu in de linkerbovenhoek vind je opties waarmee je de instellingen van je VPN-verbinding kunt aanpassen als je dat wilt. Bovendien kunt u een snelheidstest uitvoeren en het helpmenu selecteren als u vragen heeft.

ExpressVPN-App-Screenshot-English

ExpressVPN en Linux

Net als alle andere top VPN-providers, kunt u met ExpressVPN zijn service gebruiken op Linux-distributies. ExpressVPN kan zelfs worden gebruikt op Ubuntu, Debian, CentOS, Fedora, Raspbian en Arch. Met andere woorden, er zijn maar heel weinig besturingssystemen waarop ExpressVPN niet werkt. Hieronder vindt u een korte samenvatting over het gebruik van ExpressVPN op een Linux-distributie.

Het volledige netwerk van servers van ExpressVPN is ook beschikbaar voor zijn Linux-gebruikers. Niet alleen dat, de servers zijn ook van topklasse op het gebied van snelheid en stabiliteit. Tijdens het testen zijn we geen enkele instantie van DNS- of WebRTC-lekken tegengekomen.

Omdat alles via de terminal wordt gedaan, is het belangrijk om de juiste pagina te vinden om de repository te downloaden en de basisopdrachten te leren. Dat is alles. Afgezien van de Firefox-extensie en de kill-schakelaar, zijn er geen extra functies voor de ExpressVPN-app voor Linux. U vraagt ​​eenvoudig de lijst met servers op en maakt verbinding met degene die u wilt. Het enige probleem dat we hadden tijdens het testen was het gebrek aan Linux-expertise onder de medewerkers van de klantenservice. Hierdoor kan het iets langer duren voordat een probleem is opgelost, mocht u er een tegenkomen. Hoe het ook zij, ExpressVPN staat bovenaan onze lijst voor de beste VPN’s voor Linux.

Prijzen en betalingswijzen

Mogelijk het enige nadeel van ExpressVPN is hun prijsstelling. Maar zelfs als deze VPN duurder is, is ExpressVPN het geld zeker waard.

ExpressVPN biedt drie verschillende abonnementen. Alle drie de abonnementen bieden dezelfde superieure service, het enige verschil is de duur van het abonnement en de kosten per maand. Ze bieden een abonnement van een maand voor $ 12,95, een 6 maanden plan voor $ 9,99 per maand en met onze speciale deal kun je ExpressVPN krijgen 15 maanden voor slechts 6,67 per maand.

Vooral de laatste optie is een goede deal voor de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt. Bovendien, ExpressVPN biedt een geld-terug-garantie van 30 dagen. Dit betekent dat u hun services 30 dagen kunt testen en uw geld terugkrijgt als het u niet bevalt.

Expressvpn prijzen

ExpressVPN accepteert de volgende betalingsmethoden:

 • Creditcard (VISA, MasterCard, American Express, Discover Card, JCB, Diners Club International)
 • PayPal
 • Bitcoin
 • Veel andere regionale betaalmethoden.

Met deze opties zult u ongetwijfeld een geschikte betaalmethode voor u kunnen vinden. Als u volledig anoniem wilt blijven, zelfs voor uw VPN-provider, kunt u Bitcoin gebruiken om uw abonnement te betalen.

Klantenservice

Express livechatIn tegenstelling tot sommige andere providers, heeft ExpressVPN een goede FAQ-pagina die bijna al uw vragen direct zal beantwoorden.

Ze bieden 24/7 klantenondersteuning aan zowel klanten als mensen die net hun site bezoeken. Zij zullen al uw vragen snel en aangenaam beantwoorden.

Als u problemen ondervindt met hun service, zullen ze u helpen erachter te komen wat er mis is en hoe u dit kunt oplossen.

Conclusie bruikbaarheid ExpressVPN

 • De ExpressVPN-website is duidelijk en nuttig
 • Het installatieproces voor ExpressVPN is uiterst eenvoudig voor alle apparaten en besturingssystemen
 • De ExpressVPN-software werkt intuïtief
 • ExpressVPN is iets duurder dan andere VPN-services
 • Ze bieden een behoorlijk aantal betalingsmethoden
 • ExpressVPN werkt goed in combinatie met Linux, maar hun ondersteuningsmedewerkers weten niet veel over Linux-specifieke problemen
 • ExpressVPN heeft een uitstekende 24/7 klantenondersteuning met een live chatbox

Servernetwerk ExpressVPN

Het servernetwerk van een VPN is belangrijk als je geografische beperkingen wilt omzeilen door verbinding te maken met servers in andere landen. U kunt bijvoorbeeld verbinding maken met een server in de Verenigde Staten om een ​​show te bekijken op de Amerikaanse versie van Netflix. Bovendien, als uw overheid censureert wat u online kunt doen en zien, kunt u uw verbinding omleiden via een server in een ander land om gratis toegang tot internet te hebben. Hier vindt u meer informatie over de ExpressVPN-servers en of ExpressVPN al dan niet speciale IP-adressen biedt.

Aantal servers en locaties

ExpressVPN heeft meer dan 3000 servers in 94 landen over de hele wereld. Dankzij dit immense servernetwerk vindt u altijd een server die aan uw wensen voldoet. Bovendien kunt u bij het gebruik van ExpressVPN op elk gewenst moment van server wisselen.

ExpressVPN-servernetwerk

In de ExpressVPN-applicaties is het heel eenvoudig om een ​​server te selecteren en je kunt ook je favoriete servers opslaan om het nog gemakkelijker te maken.

Bovendien zal ExpressVPN u een aanbevolen server voor uw locatie laten zien. Deze server is waarschijnlijk de snelste verbinding voor jou.

Speciaal IP-adres

ExpressVPN biedt geen speciale IP-adresservice. Een reden waarom mensen speciale IP-adressen nodig hebben, is om toegang te krijgen tot Netflix. Met ExpressVPN heb je geen dedicated IP nodig om toegang te krijgen tot Netflix omdat je dat al kunt doen met hun reguliere diensten.

Een andere reden voor het gebruik van een speciaal IP-adres is dat sommige websites om extra identificatie vragen als u hun website altijd vanaf een ander IP-adres bezoekt. Als u deze extra maatregelen van uw bank of overheid wilt voorkomen, kunt u een kijkje nemen bij een VPN-provider die speciale IP-adressen biedt, zoals NordVPN.

Conclusie servernetwerk ExpressVPN

 • ExpressVPN heeft meer dan 3000 servers in 94 verschillende landen
 • ExpressVPN biedt geen speciale IP-adressen

De opties van ExpressVPN

Er zijn enkele functies die niet alle VPN-providers bieden, maar die erg belangrijk kunnen zijn voor gebruikers. U kunt bijvoorbeeld niet zomaar een VPN gebruiken om Netflix-inhoud uit andere landen te deblokkeren. Sommige VPN’s werken zelfs helemaal niet met Netflix. Bovendien is voor sommigen de mogelijkheid om torrents te downloaden via P2P-netwerken belangrijk. Een andere optie die niet alle VPN’s aanbieden. We hebben deze functies getest voor ExpressVPN. Je kunt hier ook informatie vinden over twee extra functies die ExpressVPN biedt. Eerst kijken we naar het aanbod van routers van de provider. Ten slotte kunt u lezen over hun gebruiksvriendelijke browserextensie, wat het gebruik van ExpressVPN uiterst eenvoudig maakt.

ExpressVPN en Netflix

chat netflix ExpressHet is moeilijk gebleken voor VPN-providers om Netflix voor te blijven om VPN-gebruikers te blokkeren. De streamingdienst is begonnen met het blokkeren van IP-adressen die door veel mensen tegelijkertijd worden gebruikt (zoals die door veel VPN-servers worden gebruikt). Netflix wil niet dat mensen een VPN gebruiken met hun service.

De meeste VPN-providers hebben de strijd opgegeven, wat betekent dat je Netflix alleen kunt bekijken met een speciaal IP-adres. ExpressVPN vecht echter goed en heeft altijd servers waarmee je Netflix zonder problemen kunt gebruiken. Omdat het een constante strijd is, werken niet al hun servers met Netflix. Maar als je de hulp inroept van de klantenservice van ExpressVPN, zullen ze je naar de juiste server leiden, zodat je zonder problemen je favoriete programma op Netflix kunt streamen. Om deze reden staat ExpressVPN bovenaan onze lijst van de beste VPN-providers voor Netflix.

ExpressVPN en torrents

Met ExpressVPN kun je anoniem torrents downloaden. De snelheden van de verbinding met ExpressVPN zijn hoog genoeg om zonder veel vertraging bestanden te downloaden. Bovendien blijft u met hun volledige online bescherming volledig anoniem.

TrustedServer-technologie

ExpressVPN heeft onlangs een nieuwe functie geïntroduceerd: TrustedServer. Deze technologie zorgt ervoor dat uw gegevens – samen met de online informatie van alle ExpressVPN-klanten – 100% veilig zijn. Er worden geen gegevens opgeslagen op de harde schijf van een bedrijf, dus deze kunnen ook niet worden gestolen. Bovendien helpt TrustedServer het hele ExpressVPN-systeem bij te blijven met de nieuwste updates. Dit verkleint de kans op zwakheden binnen het systeem enorm.

Alle gegevens op ExpressVPN-servers worden verzonden via RAM-geheugen. Het grote voordeel van het werken met deze techniek is dat alle gegevens automatisch worden verwijderd telkens wanneer de verbinding of de stroom uitvalt. Dit is iets anders dan werken met harde schijven, waar gegevens blijven staan, zelfs nadat uw sessie is beëindigd. Met TrustedServer kan ExpressVPN eenvoudig geen logboeken over uw internetgebruik opslaan. Evenzo kunnen hackers, overheden en andere instellingen uw gegevens niet bereiken, omdat er geen gegevens zijn om te bereiken.

ExpressVPN op uw router

Het installeren van een VPN op je router is de ideale manier om al je apparaten in één keer thuis te beschermen. Het kan echter behoorlijk wat gedoe zijn, omdat je het juiste type router nodig hebt. Bovendien moet u de firmware op de router wijzigen (knipperen) om deze voor te bereiden op een VPN.

ExpressVPN helpt u dit proces een stuk eenvoudiger te maken. Op hun website linken ze naar de beste voorgeflitste routers. Met deze routers weet je zeker dat de VPN-software erop kan worden geïnstalleerd. Om het proces nog eenvoudiger te maken, heeft ExpressVPN installatie-instructies voor alle populaire routers op hun website.

Express routers

Browser-extensies

Express browserextensieZodra u zich heeft aangemeld voor een ExpressVPN-abonnement, kunt u hun browserextensie installeren. Ze bieden deze extensie voor Chrome, Firefox en Safari. Het voordeel van de browserextensie is dat u uw ExpressVPN-applicatie niet hoeft te openen, maar dat u direct naar uw browser kunt gaan. U zult een klein ExpressVPN-logo in uw browser zien dat aangeeft of de service is ingeschakeld. Door op het icoontje te klikken krijg je een interface te zien die erg lijkt op de applicatie. Hier kunt u de VPN in- en uitschakelen en uw serverlocatie wijzigen.

Met de extensie heeft ExpressVPN geprobeerd het gebruik van een VPN nog eenvoudiger te maken. Luiheid is niet langer een excuus om onbeschermd te zijn op internet!

Conclusie-opties ExpressVPN

 • Netflix werkt met ExpressVPN
 • Met ExpressVPN kun je torrents downloaden
 • U kunt de juiste routers vinden op de ExpressVPN-website
 • ExpressVPN heeft een browserextensie

Conclusie – Onze ervaring met ExpressVPN

Voordelen
Nadelen
Allround geweldige VPN in termen van snelheid en veiligheidGeen speciale IP-adressen
Gebruiksvriendelijke interface en gebruiksvriendelijke softwareAan de duurdere kant
Makkelijk te installeren
Veel keuze in servers
Mogelijk om Amerikaanse Netflix te bekijken
Torrents downloaden is mogelijk
30 dagen geld-terug-garantie

Het is geen wonder dat ExpressVPN al een tijdje bovenaan onze lijst staat. ExpressVPN presteert goed op alle belangrijke aspecten van een VPN-service. Ze bieden geweldige snelheden en stabiele verbindingen. Of je nu alleen maar op het internet surft of intens aan het gamen bent, ExpressVPN versleutelt je gegevens zonder problemen met vertraging of laden.

ExpressVPN heeft de hoogste internationale coderingsstandaarden. Hun privacy- en loggingbeleid zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw anonimiteit. Bovendien, met hun kill-schakelaar ingeschakeld, is er geen ruimte voor datalekken.

Wat ExpressVPN tot een wenselijke VPN-provider maakt, is hun gebruiksvriendelijkheid. Hun website en software werken intuïtief en zien er schoon uit. Dit maakt hun diensten voor iedereen toegankelijk, of je nu een technisch onderlegde gamer bent of een informele browser.

Hoewel ExpressVPN aan de dure kant is, staan ​​ze bovenaan de meeste lijsten voor de beste VPN, en terecht. Voor de service die ze bieden, moeten ze iets meer mogen vragen. Als we geen andere VPN-providers testen, gebruiken we vaak ExpressVPN, simpelweg vanwege de goede kwaliteit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me