CyberGhost Review (2020): een betrouwbare, gebruiksvriendelijke VPN | VPNOverzicht

CyberGhost Review (2020) – Een betrouwbare en gebruiksvriendelijke VPN

Cyberghost7-VPN-app-verbinding


CyberGhost is een bekende VPN-provider die zich vooral richt op gebruiksvriendelijkheid. Deze provider werd oorspronkelijk in 2011 in Roemenië opgericht en maakte al snel naam als een van de beste gratis VPN-providers ter wereld. Sindsdien is CyberGhost veranderd in een betaalde service en ze doen het nog steeds erg goed – misschien zelfs beter dan voorheen. Voorbeeld: ze hebben een gebruikersbasis van ongeveer 30 miljoen mensen wereldwijd.

CyberGhost bestaat uit twee teams: één in Roemenië en één in Duitsland. De dienst is bedoeld om consumenten in staat te stellen vrij en anoniem het internet te gebruiken. CyberGhost is een fervent voorstander van mensenrechten, waaronder privacy, een vrije samenleving en ongecensureerd internet. Ze promoten deze waarden sterk in alles wat ze doen.

Als een VPN met sterke encryptie is CyberGhost erg gebruiksvriendelijk en redelijk snel. Ze bieden relatief goedkope abonnementen en een opmerkelijk lange geld-terug-garantie van 45 dagen. Het installeren van CyberGhost is eenvoudig en u kunt hun service op maximaal zeven apparaten tegelijkertijd gebruiken. Dit is ideaal wanneer u een VPN op al uw apparaten wilt installeren, inclusief uw laptop, Smart TV, smartphone, Chromecast en tablet.

Specificaties CyberGhost

 • Gelijktijdige verbindingen: 7
 • Torrents: +
 • Netflix: +
 • Besturingssystemen: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • Protocollen: OpenVPN, L2TP / IPsec en PPTP
 • Logboekbeleid: Geen logs
 • Servers: 5700+ servers in 90 landen
 • Prijs: Vanaf $ 2,75 per maand
 • Geldteruggarantie: 45 dagen

Snelheid – Hoe snel is CyberGhost?

Snelheid is erg belangrijk wanneer je op zoek bent naar een goede VPN. Je wilt niet lang moeten wachten op het laden van de nieuwste aflevering van je favoriete serie, en je wilt ook niet dat je internet langzamer wordt zodra je je VPN inschakelt. We hebben CyberGhost getest door snelheidstests uit te voeren en de service te gebruiken voor onze dagelijkse internetactiviteiten. Hieronder vindt u de resultaten.

Snelheidstestresultaten CyberGhost

Hieronder vindt u de resultaten van de snelheidstests die we hebben uitgevoerd met verschillende CyberGhost-servers. Ter referentie: we hebben eerst de snelheid van onze ‘kale’ wifi-verbinding getest zonder een VPN. De snelheden van uw eigen verbinding kunnen verschillen, afhankelijk van uw locatie, internetprovider en vele andere factoren. Om u een nauwkeurig beeld te geven van de mogelijke snelheidsveranderingen die CyberGhost kan veroorzaken, zullen we alle resultaten vergelijken met die van onze ‘kale’ verbinding.

Snelheid zonder VPN (Speedtest.net):

CyberGhost Speedtest Geen VPN

Dit zijn de resultaten van onze reguliere internetverbinding getest op speedtest.net zonder een VPN te gebruiken. We gebruiken deze cijfers om alle andere resultaten te begrijpen.

Snelheid met een lokale server (Speedtest.net):

CyberGhost Speedtest NL

Dit zijn de resultaten van een speedtest.net-test die werd uitgevoerd terwijl we waren verbonden met de snelste CyberGhost VPN-server in ons thuisland. Zoals je kunt zien, is de ping nog steeds hetzelfde, maar de down- en uploadsnelheden zijn bijna gehalveerd.

Snelheid met een Amerikaanse server (Speedtest.net):

CyberGhost Speedtest VS Newark

Onze verbinding bereikte de volgende snelheden toen we de snelste CyberGhost-server in de VS testten. De ping schoot omhoog, maar de downloadsnelheid is vergelijkbaar met de snelheden die we hebben gemeten voor de lokale server. Dit is behoorlijk indrukwekkend, omdat een (steile) daling van de downloadsnelheid bij het verbinden met een verre VPN-server (ons kantoor bevindt zich in Nederland, vandaar de afstand) heel gewoon is. De Amerikaanse servers van CyberGhost lijken daarom erg goed te presteren voor Europese gebruikers. Als u dichter bij de VS woont, zult u zeer waarschijnlijk nog betere snelheidsresultaten behalen, aangezien de afstand tussen u en de server veel kleiner zal zijn dan voor ons.

Let op: deze resultaten betekenen niet dat de kwaliteit van de Amerikaanse servers slechter is dan die van onze lokale servers. Het laat alleen zien dat servers die ver van u verwijderd zijn uw snelheid meer beïnvloeden dan servers die dichtbij zijn. De Amerikaanse servers zijn nog steeds van zeer goede kwaliteit en zijn perfect om Amerikaanse Netflix te kijken.

Snelheid tijdens dagelijks gebruik

De servers van CyberGhost presteerden relatief goed in onze snelheidstests. Om er zeker van te zijn dat deze provider in de praktijk net zo goed werkt, hebben we hem ook getest tijdens ons dagelijks gebruik. Het slaagt erin om perfect passende snelheden te behouden voor regelmatig gebruik van internet, browsen, streamen, downloaden en zelfs het spelen van online games. Met andere woorden, CyberGhost is meer dan geschikt voor de meeste internetgebruikers die er zijn.

Cyberghost7-VPN-App-Connected-USA

Tijdens ons normale browsen merkten we geen verschillen in snelheid toen CyberGhost werd geactiveerd, en dat is precies wat u wilt van een VPN. We konden onze e-mail checken, websites bezoeken en aan onze eigen website werken zonder verhoogde laadtijden of vertragingen op te merken. Bij het streamen van video’s op bijvoorbeeld YouTube of Netflix hebben we ook geen veranderingen in snelheid opgemerkt.

We konden ook bestanden downloaden zonder merkbaar snelheidsverlies. Bovendien ging het downloaden van torrents goed. Alleen tijdens online gamen ontdekten we een klein snelheidsverschil. De online game die we hebben getest, presteerde perfect zonder een VPN, maar vertoonde enige vertraging toen CyberGhost werd ingeschakeld. Een casual gamer zal het verschil nauwelijks merken, maar die-hard gamers zullen de vertraging misschien hinderlijk vinden.

Conclusiesnelheid CyberGhost

 • Uit de snelheidstests blijkt dat CyberGhost de download- en uploadsnelheden tot op zekere hoogte beïnvloedt.
 • We hebben geen verschillen in snelheid opgemerkt tijdens het browsen, downloaden of streamen. Online gamen met CyberGhost ging echter merkbaar langzamer dan zonder.

Veiligheid – Hoe veilig is CyberGhost?

Veiligheid is een van de belangrijkste kenmerken van een VPN. Voor velen is de hele reden om een ​​VPN te krijgen, dat ze niet willen dat hun persoonlijke informatie op straat terechtkomt. Daarom willen ze niet dat een VPN-service logboeken bijhoudt van hun online activiteiten. Dit is gebeurd met sommige providers die werden onthuld toen ze wetshandhavers hielpen bij het vinden van hackers die hun diensten gebruikten. CyberGhost is een provider die waarde hecht aan online anonimiteit, privacy en gratis gebruik van internet. Daarom hebben ze maatregelen genomen om uw online persoonsgegevens te beschermen.

Af en toe brengt CyberGhost een ‘transparantierapport’ uit waarin wordt opgemerkt hoe vaak organisaties zoals de DMCA (Digital Millennium Copyright Act) en de politie gebruikersgegevens opvragen en hoe CyberGhost op deze verzoeken reageert. Ze benadrukken dat ze geen informatie geven aan derden. In onderstaande grafiek is te zien hoe vaak zij in 2015 verzoeken om persoonlijke gebruikersgegevens hebben ontvangen en wie deze verzoeken heeft gedaan.

Transparantierapport CyberGhost

Hieronder vindt u informatie over de versleutelingsprotocollen die CyberGhost biedt, wat hun registratiebeleid is en andere privacygerelateerde maatregelen die CyberGhost heeft genomen.

GDPR (Algemene verordening gegevensbescherming)

CyberGhost is een van de weinige VPN-providers die de nieuwe Europese privacystandaarden, zoals uiteengezet in de AVG, met succes heeft geïmplementeerd. Hoewel veel VPN-providers hun privacybeleid niet adequaat hebben bijgewerkt om te voldoen aan de Europese wetgeving van 2018, geeft CyberGhost een voorbeeld door bijna perfecte naleving te bereiken. Het bedrijf werd gecontroleerd en de resultaten gaven aan dat:

 • De GDPR wordt vermeld in het privacybeleid
 • Het privacybeleid is gemakkelijk te vinden voor CyberGhost-gebruikers
 • Het privacybeleid is gemakkelijk te begrijpen voor gewone gebruikers
 • Het privacybeleid vermeldt duidelijk de volgende punten:
  • Welke gegevens worden verzameld
  • Wie verzamelt die gegevens
  • Dat er een wettelijk mandaat is voor het verzamelen van dergelijke gegevens
  • Hoe de verzamelde gegevens worden gebruikt
  • Hoe lang de verzamelde gegevens worden bewaard
  • Welke rechten de gebruiker heeft
  • Waar de gebruiker een mogelijke klacht zou kunnen indienen

Al met al heeft CyberGhost zichzelf gepresenteerd als een verantwoordelijke VPN-provider die rekening houdt met de juridische bijzonderheden van verschillende gebruikers over de hele wereld.

Protocollen

CyberGhost heeft uitstekende bescherming met zijn 256-bit AES-encryptie (de huidige standaard voor premium VPN’s). Dit wordt algemeen beschouwd als de hoogste coderingsstandaard. CyberGhost werkt met OpenVPN-, L2TP / IPsec- en IKEv2-protocollen. OpenVPN is de veiligste van al deze. Daarom raden we aan om het OpenVPN-protocol als standaard te gebruiken.

CyberGhost-codering

Logging en privacy

CyberGhost heeft een niet-logboekbeleid. Dit betekent niet dat ze helemaal geen gegevens verzamelen. Ze slaan wat informatie op over uw gebruikersgedrag. CyberGhost legt uit dat dit is om hun diensten en niveau van anonimiteit te verbeteren. Wanneer u zich bijvoorbeeld aanmeldt, onthoudt CyberGhost dat u die dag hun service hebt gebruikt. Deze informatie is anoniem en wordt slechts één dag bewaard. Ze houden ook bij hoe vaak u hun service per maand gebruikt. Ze tellen het aantal dagen dat hun abonnee zijn applicatie maandelijks gebruikt. Ze kunnen bijvoorbeeld de informatie krijgen dat iemand hun applicatie 25 van de 30 dagen heeft gebruikt. Ze weten niet wie deze persoon is. Bovendien wordt deze informatie elke maand gewist.

Over het bijhouden van deze minimale logboeken zegt CyberGhost het volgende:

“Omdat we een bedrijf runnen en moeten weten of onze klanten onze service daadwerkelijk gebruiken. MAAR HET IS GEEN VAN ONZE BEDRIJF OM TE WETEN HOE ZIJ HET GEBRUIKEN. Nogmaals: we loggen geen inhoud en bezoeken geen websites, IP-adressen of communicatie! ”

CyberGhost bewaart geen verkeerslogboeken, IP-logboeken of tijdstempels. Over het algemeen zou je kunnen zeggen dat ze een goed kapbeleid hebben. Hoewel ze een minimale hoeveelheid geanonimiseerde informatie bewaren, vormt hun registratiebeleid geen groot risico voor uw privacy.

Welke informatie heeft CyberGhost nodig?

Om een ​​account aan te maken bij CyberGhost, heb je een accountnaam en wachtwoord nodig. Als je zeker wilt weten dat deze informatie niet naar jou te herleiden is, kun je deze volledig willekeurig maken. Uw wachtwoord is gecodeerd en niet zichtbaar voor CyberGhost. CyberGhost kent een serienummer toe aan uw account zodat ze uw gebruikersprivileges kunnen bijhouden. Ze benadrukken dat geen van deze informatie naar u te herleiden is, behalve wanneer u ervoor kiest om uw volledige naam als accountnaam te gebruiken.

De hoeveelheid ontplofte persoonsgegevens is ook mede afhankelijk van de wijze van betaling die je kiest. Bij CyberGhost gebeurt de betaling via een derde partij: CleverBridge. Als gevolg hiervan heeft CyberGhost geen toegang tot uw betalingsgegevens. CleverBridge is een bedrijf met een goede reputatie op het gebied van privacy.

Conclusie veiligheid CyberGhost

 • Al met al biedt CyberGhost bovengemiddelde veiligheid en privacy voor zijn gebruikers.
 • CyberGhost deelt of verkoopt geen gebruikersinformatie aan derden zoals de DMCA of de politie.
 • CyberGhost maakt gebruik van sterke AES 256-bit encryptie.
 • U kunt bij CyberGhost kiezen uit verschillende betrouwbare protocollen.
 • CyberGhost houdt enige informatie bij over uw gebruik van hun service. Deze info betreft volgens hen alleen de frequentie waarmee je hun dienst gebruikt.
 • CyberGhost verzamelt geen verkeerslogboeken, IP-logboeken of tijdstempels.

Bruikbaarheid – Hoe gebruiksvriendelijk is CyberGhost?

CyberGhost blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid. Ze waren een van de eerste premium VPN-providers die een interface gebruikten met een compleet nieuwe look voor desktop (die ze introduceerden met CyberGhost 7). De software is heel gemakkelijk te navigeren en je wordt binnen no-time beschermd door deze VPN.

Hieronder vindt u alles wat u moet weten over de CyberGhost-website en het installatieproces. Daarna kunt u lezen over de gebruiksvriendelijkheid van hun app, de prijs en de verschillende aangeboden betalingsmethoden. Ten slotte rapporteren we over hun klantenservice.

De CyberGhost-website

CyberGhost Website zijbalkDe CyberGhost-website is een vrij standaard VPN-website. Op hun startpagina vindt u informatie over de functies van CyberGhost, recensies van gebruikers, de verschillende plannen en een lijst met redenen waarom u mogelijk een VPN wilt gebruiken. De website is gestructureerd, aantrekkelijk voor het oog en beschikbaar in verschillende talen. Op andere delen van de site vind je meer gedetailleerde informatie over CyberGhost.

Bovenaan uw scherm vindt u een klein gedeelte met uw IP-adres, locatie, ISP en status. Dit is bedoeld om te laten zien hoeveel websites over u weten wanneer u ze bezoekt. CyberGhost laat u deze informatie zien om te illustreren hoe belangrijk het is om een ​​VPN te gebruiken om uw gegevens te beschermen. Dit is een gangbare praktijk op veel VPN-websites.

De accountoverzichtspagina spreekt voor zich. Het bevat de volgende vijf tabbladen: “mijn apparaten”, “mijn extensies”, “mijn abonnementen”, “mijn instellingen” en “ondersteuning”. Op deze tabbladen vindt u informatie over uw abonnement en uw apparaten. Bovendien vindt u informatie over hoe u hun app op verschillende soorten apparaten kunt installeren.

CyberGhost installeren

CyberGhost WindowsHet installeren van CyberGhost is een fluitje van een cent. Ze bieden een app voor de meeste besturingssystemen en apparaten die je in een mum van tijd kunt downloaden en installeren. Neem gewoon een abonnement op de CyberGhost-website en klik op uw apparaat om de juiste software te installeren. U kunt CyberGhost installeren door deze stappen te volgen:

 1. Kies een CyberGhost-abonnement dat past bij uw behoeften op de CyberGhost-website.
 2. Doorloop de betalingsprocedure door de nodige informatie in te vullen.
 3. Download CyberGhost.
 4. Log in met uw accountgegevens.
 5. Selecteer de service die u wilt gebruiken op het CyberGhost-dashboard.
 6. Wijzig de instellingen naar uw persoonlijke voorkeur en kies een locatie.
 7. Schakel CyberGhost in. U bent nu online beschermd!

Dit is de standaardmanier om CyberGhost op een apparaat te installeren. Je moet software downloaden op je laptop of pc in plaats van een app voor je smartphone of tablet. De interface ziet er ook op verschillende apparaten iets anders uit. Zo verschijnen de opties ‘Torrent anoniem’ en ‘Deblokkeer basiswebsites’ niet in de mobiele app. Dit maakt de software echter niet minder bruikbaar.

Het uiterlijk en gebruiksgemak van CyberGhost

Cyberghost7-VPN-App-Connected-USACyberGhost heeft zeer gebruiksvriendelijke software. Als je nog nooit een VPN hebt gebruikt, zal CyberGhost je gemakkelijk door al zijn opties en functies leiden. De interface sluit nauw aan bij de verschillende redenen waarom mensen een VPN gebruiken. De software ziet er erg schoon en professioneel uit. Ten slotte is de app op je smartphone eenvoudig aan en uit te zetten.

CyberGhost steekt veel tijd en energie in de gebruiksvriendelijkheid van hun applicaties. Hierdoor is CyberGhost een genot voor dagelijkse VPN-gebruikers.

Prijzen en betalingswijzen

CyberGhost biedt verschillende abonnementen aan en is zeer scherp geprijsd. Het maandelijkse tarief is aanzienlijk lager wanneer u zich voor een langere periode op hun diensten abonneert. EEN maandabonnement is $ 12,99 per maand, een abonnement voor een jaar kost $ 5,99 per maand, een tweejarig abonnement kost slechts $ 3,69 per maand. Tenslotte, een driejarig abonnement kost u slechts $ 2,75 per maand.

Speciale aanbieding: CyberGhost heeft momenteel een speciale aanbieding, waarmee u twee maanden gratis extra krijgt als u een driejarig abonnement krijgt. Met deze deal kun je CyberGhost VPN 38 maanden gebruiken in plaats van 36 maanden voor exact dezelfde prijs van $ 99.

Prijzen CyberGhost

Elk CyberGhost-abonnement wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 45 dagen. De garantie en gerelateerde restituties worden afgehandeld door hetzelfde bedrijf waaraan ze betalingen uitbesteden: Cleverbridge. U kunt echter ook rechtstreeks contact opnemen met CyberGhost om dit te regelen. De 45 dagen niet-goed-geld-terug-garantie maakt CyberGhost een VPN die u eenvoudig kunt testen voordat u zich volledig vastlegt aan een (langdurig) abonnement.

Je kunt kiezen uit de volgende betalingsmogelijkheden:

 • Creditcard (VISA, MasterCard, American Express en andere opties, afhankelijk van het land waarin u woont)
 • PayPal
 • Bitcoin
 • Andere opties die uniek zijn voor specifieke landen

Klantenservice

CyberGhost biedt een grote database met handleidingen en veelgestelde vragen. Meestal kunt u daar een antwoord op uw vraag vinden. Ze bieden ook een chatservice. Wanneer je het chatvenster opent, wordt je gevraagd je naam en e-mailadres in te vullen, zodat ze de resultaten van het gesprek naar je e-mail kunnen sturen. We hebben hun chatservice getest door enkele vragen te stellen. Ze reageerden snel en beleefd en konden onze vragen meer dan adequaat beantwoorden.

Ze bieden klantenondersteuning in het Engels, Duits en Frans. Als u een van deze talen niet beheerst, kan het iets moeilijker zijn om een ​​antwoord op uw vraag te vinden.

Conclusie bruikbaarheid CyberGhost

 • CyberGhost is een gebruiksvriendelijke VPN met een prettig en duidelijk uiterlijk.
 • De mobiele apps en desktopsoftware zijn overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.
 • Een account aanmaken en de applicaties installeren is eenvoudig en werkt intuïtief voor alle apparaten en besturingssystemen.
 • CyberGhost biedt veel verschillende betaalmethoden.
 • CyberGhost heeft een geld-terug-garantie van 45 dagen.
 • Het klantenserviceteam van CyberGhost is gemakkelijk te bereiken en zeer behulpzaam.

Servernetwerk CyberGhost

CyberGhost heeft een zeer groot netwerk met meer dan 5800 servers in 89 verschillende landen. De meeste servers bevinden zich in landen met veel CyberGhost-gebruikers. In deze sectie vertellen we je alles wat je moet weten over de servers van CyberGhost.

Aantal servers en locaties

Op dit moment heeft CyberGhost meer dan 5800 servers in 89 verschillende landen. Ze hebben in elk land minstens vier servers (maar vaak nog veel meer). In Frankrijk en het VK hebben ze meer dan 400 servers, ongeveer 600 in Duitsland, en in de Verenigde Staten meer dan 1100 servers. Vooral in landen met veel servers zal het niet moeilijk zijn om een ​​snelle server te vinden om geografische beperkingen te omzeilen.

Cyberghost7-VPN-app-servers

Naast hun reguliere VPN-servers, biedt CyberGhost ook servers die specifiek geschikt zijn voor streamingdiensten en servers die goed zijn uitgerust voor torrenting.

In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van alle huidige CyberGhost-serverlocaties:

Land
Serverlocaties
Aantal servers
AlbaniëTirana22
AlgerijeAlgiers24
AndorraAndorra24
ArgentiniëBuenos Aires10
ArmeniëJerevan24
AustraliëBrisbane, Melbourne, Sydney104
OostenrijkWenen60
BahamasNassau48
BangladeshDhaka48
Wit-RuslandMinsk48
BelgiëBrussel100
Bosnië-HerzegovinaTravnik10
BraziliëSão Paulo41
BulgarijeSofia10
CambodjaPhnom Penh48
CanadaMontreal, Toronto, Vancouver259
ChiliSantiago10
ChinaShenzhen48
ColombiaBogota4
Costa RicaSan Jose12
CyprusNicosia24
Tsjechische RepubliekPraag44
DenemarkenKopenhagen66
EgypteCairo24
EstlandTallinn22
FinlandHelsinki49
FrankrijkParijs, Straatsburg440
GeorgiëTbilisi24
DuitslandBerlijn, Düsseldorf, Frankfurt710
GriekenlandAthene24
GroenlandNuuk24
Hong KongHong Kong70
HongarijeBoedapest20
IJslandReykjavik33
IndiaMumbai22
IndonesiëJakarta4
Ik rendeTeheran24
IerlandDublin24
Isle of ManDouglas24
IsraëlJeruzalem10
ItaliëMilaan, Rome127
JapanTokio44
KazachstanAstana24
KeniaNairobi10
LetlandRiga24
LiechtensteinVaduz24
LitouwenVilnius24
LuxemburgLuxemburg24
Macau SAR van ChinaMacau48
MacedoniëSkopje10
MaleisiëKuala Lumpur10
MaltaValletta24
MexicoMexico Stad24
MoldaviëChisinau4
MonacoMonaco24
MongoliëUlaanbaatar48
MontenegroPodgorica24
MarokkoRabat24
NederlandAmsterdam196
Nieuw-ZeelandAuckland10
NigeriaLagos24
NoorwegenOslo30
PakistanKarachi10
PanamaPanama Stad24
Filippijnenmanilla48
PolenWarschau60
PortugalLissabon25
QatarDoha24
RoemeniëBoekarest51
RuslandMoskou96
Saoedi-ArabiëRiyadh24
ServiëBelgrado24
SingaporeSingapore60
SlowakijeBratislava10
SloveniëLjubljana12
Zuid-AfrikaKaapstad10
Zuid-KoreaSeoul12
SpanjeBarcelona, ​​Madrid68
Sri LankaColombo24
ZwedenStockholm96
ZwitserlandHuenenberg, Zürich150
TaiwanTaichung, Taipei38
ThailandBangkok10
OekraïneKiev64
Verenigde Arabische EmiratenDubai24
Verenigd KoningkrijkBerkshire, Londen, Manchester468
Verenigde StatenAtlanta, Chicago, Dallas, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York, Phoenix, San Francisco, Seattle, Washington886
VenezuelaCaracas24
VietnamHo Chi Minh Stad19

Speciaal IP-adres

CyberGhost biedt nu ook speciale IP-adressen aan. Er zijn verschillende redenen waarom mensen graag een dedicated IP gebruiken. Normaal gesproken wordt één enkel IP-adres dat overeenkomt met een VPN-server door veel mensen tegelijkertijd gebruikt (namelijk alle gebruikers van die server op dat specifieke moment). Streamingservices zoals Netflix kunnen een IP-adres blokkeren als ze merken dat veel mensen het tegelijkertijd gebruiken. Dit kan erop duiden dat deze mensen een VPN- of proxyserver gebruiken. Een dedicated IP wordt maar door één persoon gebruikt, waardoor het voor (streaming) services en websites moeilijker wordt om je VPN te detecteren. Dit betekent dat de kans dat uw IP-adres wordt geblokkeerd door een streamingdienst aanzienlijk kleiner is.

Sommige online games en banken zullen ook controleren of uw account veel van IP-adres wisselt. Aangezien dit er verdacht uitziet, kunnen die bedrijven dan extra stappen ondernemen om te verifiëren of u werkelijk bent wie u zegt dat u bent. Als u een VPN wilt gebruiken en deze vragen wilt vermijden, kunt u een speciaal IP-adres gebruiken, zodat u altijd hetzelfde IP-adres heeft wanneer u online gaat zonder dat het te veel over u en uw locatie onthult.

Conclusie servernetwerk CyberGhost

 • CyberGhost heeft een uitstekend servernetwerk met meer dan 5800 servers in 89 landen.
 • CyberGhost biedt verschillende soorten servers aan, waarvan sommige speciaal zijn afgestemd op streaming en u toegang geven tot uw favoriete streamingdiensten.
 • CyberGhost biedt speciale IP-adressen.

De opties van CyberGhost

Afgezien van de standaard VPN-opties, heeft CyberGhost enkele extra functies. CyberGhost kan bijvoorbeeld worden gebruikt om advertenties, online tracking en kwaadaardige websites te blokkeren. Bovendien bieden ze een service die uw gegevens comprimeert, waardoor u snellere laadtijden krijgt. Dit betekent ook dat je minder data verbruikt tijdens het browsen. Met nog een extra service zullen ze je automatisch omleiden naar de https: // – versie van een website, als die er is. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat u geen onbeschermde websites bezoekt.

Ten slotte biedt CyberGhost ook een kill-schakelaar. Als u uw verbinding met de VPN-server verliest, zorgt de kill-schakelaar ervoor dat uw volledige verbinding met internet wordt verbroken. Normaal gesproken maakt u automatisch opnieuw verbinding met internet, waardoor uw gegevens zichtbaar blijven. De kill-schakelaar zorgt ervoor dat u geen gevoelige informatie vrijgeeft wanneer u uw verbinding met de servers van CyberGhost verliest. Afgezien van al deze opties, werkt CyberGhost ook met Netflix en torrents, zoals we in de rest van dit gedeelte zullen bespreken.

Cyberghost7-VPN-app-verbindingsfuncties

CyberGhost en Netflix

CyberGhost heeft servers die de Netflix-inhoud kunnen deblokkeren die beschikbaar is in elk land dat u maar wilt. Niet alle CyberGhost-servers werken met Netflix, maar ze zorgen ervoor dat er altijd een aantal werkende Netflix-servers zijn. Dit betekent dat je Netflix USA altijd kunt bekijken terwijl je CyberGhost gebruikt. Als je merkt dat Netflix niet goed werkt, kun je dit meestal oplossen door over te schakelen naar een andere server.

CyberGhost en torrents

CyberGhost heeft ook een extra optie voor torrents. Je verbinding wordt tot stand gebracht via de reguliere VPN-servers, maar het scherm toont je downloadsnelheid en hoeveel je hebt gedownload met hun service.

Conclusie – Onze ervaring met CyberGhost

Voordelen
Nadelen
Makkelijk te gebruikenTracks welke apparaten worden gebruikt om hun limiet van “7 apparaten” bij te houden
Makkelijk te installeren
Redelijk goedkoop
Mogelijkheid om Amerikaanse Netflix te bekijken
Downloaden via torrents mogelijk
Gebruiksvriendelijke interface
45 dagen geld-terug-garantie
Veel keuze in servers

CyberGhost is een uitstekende, gebruiksvriendelijke VPN-provider voor de gemiddelde gebruiker. Hun gebruikersinterface is duidelijk en toont alle opties die de gemiddelde gebruiker nodig zou kunnen hebben. Als u op zoek bent naar het allerhoogste niveau van absoluut privacygerichte bescherming, is CyberGhost misschien niet de beste optie voor u. Toch biedt CyberGhost voor de meeste mensen de juiste balans tussen veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Hun bescherming is meer dan voldoende en zeer betrouwbaar. CyberGhost heeft ook een groot aantal servers en is gemakkelijk te gebruiken met streamingdiensten. De provider is gemakkelijk te gebruiken en biedt veel functies voor een redelijke prijs.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me