VPN: n asentaminen Fire TV Stick -muistikortille: Näin! | VPNOverview

VPN: n asentaminen Amazon Fire TV Stick -muistikortillesi voi olla melko vaivatonta, joten olemme yrittäneet luetella kaikki mahdolliset ratkaisut vaiheittaisen oppaan avulla. Helpoin tapa on ladata VPN-sovellus suoraan Fire TV Stick -sovellukseen. On kuitenkin vain kaksi palveluntarjoajaa, jotka tarjoavat tämänkaltaisen sovelluksen. Onneksi on olemassa muita tapoja tehdä se. Voit esimerkiksi asentaa VPN: n reitittimeen tai tietokoneen tai Macin virtuaalireitittimeen. Voit lopulta asentaa VPN: n myös Android APK: lla. Toivottavasti tämä artikkeli auttaa VPN: n asentamisessa onnistuneesti, jotta voit hyötyä sen ominaisuuksista, kun suoratoistat Fire TV Stick -sovelluksella.


Amazonin tulitikku asetettu kuva

Miksi asennat VPN-palvelimen Amazon Fire TV Stick -sovellukseen

Amazon Fire TV Stick on ihanteellinen tapa käyttää kaikkia streaming-palveluitasi televisiossa. VPN: n avulla voit varmistaa, että tämä tapahtuu turvallisesti ja nimettömästi. Lisäksi voit saada enemmän materiaalia ohittamalla maantieteelliset rajoitukset. Lue kaikki tästä täydellisestä yhdistelmästä artikkelissa, joka käsittelee VPN: n käyttöä yhdessä Amazon Fire TV Stick -sovelluksen kanssa.

Asenna VPN-sovellus Amazon Fire TV Stick -sovellukseen

Sekä ExpressVPN- että IPVanish-sovelluksissa on sovellus, jonka voit ladata Fire TV Stick -muistikortillesi. Käytimme ExpressVPN: tä esimerkinä seuraavissa vaiheissa.

 1. Etsi ”ExpressVPN” Fire TV Stick -sovelluskirjastostasi.
 2. Lataa ExpressVPN-sovellus.
 3. Avaa ExpressVPN-sovellus ja täytä henkilökohtaiset tietosi kirjautuaksesi ExpressVPN-tiliisi. Eikö sinulla ole vielä tiliä? Siirry heidän verkkosivuilleen luodaksesi sellaisen.
 4. Kun olet täyttänyt kirjautumistietosi, sovellus aktivoidaan. Nyt sinun on muutettava joitain asetuksia. ExpressVPN: n automaattinen viesti aukeaa. Klikkaus “kunnossa”.
 5. Ponnahdusikkunassa ExpressVPN kysyy, oletko kunnossa sen kanssa, että he haluavat muodostaa yhteyden VPN: n kautta. Klikkaus “kunnossa”.
 6. Nyt ExpressVPN kysyy sinulta, haluatko jakaa nimettömästi heidän kanssaan tietoja, jotta he voivat parantaa palveluitaan. Tämä on valinnainen, joten voit napsauttaa jokosalliaTaiälä salli”.
 7. Sovellus on nyt asennettu ja käyttövalmis. Kun avaat sovelluksen, näet onko se kytketty päälle vai pois. Kun olet painanut painiketta, VPN toimii ja voit suoratoistaa turvallisesti ja nimettömästi Amazon Fire TV Stick -sovelluksellasi.
 8. Irrota yhteys painamalla samaa painiketta uudelleen ExpressVPN-sovelluksessa.
 9. Valinnainen: Maantieteellisten rajoitusten ohittamiseksi voit valita palvelimen toisesta maasta. Napsautat ExpressVPN-sovelluksessa painiketta, joka sanoo “valitse sijaintiJa valitse palvelin, johon haluat muodostaa yhteyden.

Asenna VPN reitittimeesi

reititinSuojataksesi kaikki kodin laitteet yhdellä kertaa, voit myös asentaa VPN-reitittimeesi. Tätä varten sinun on kuitenkin vaihdettava reitittimen laiteohjelmisto, jota kutsutaan vilkkumiseksi. Kaikki reitittimet eivät sovellu vilkkumiseen, joten varmista, että sinulla on oikea reititin. Lisäksi tämä vilkkuminen voi vahingoittaa reititintä, jos sitä ei tehdä oikein, joten tutustu oppaaseen VPN: n asentamisesta reitittimellesi ennen aloittamista. Tässä oppaassa selitämme, minkä tyyppisiä reitittimiä ja VPN: ää sinulla pitäisi olla, jos haluat saada sen toimimaan. Voit myös lukea toimenpiteet, jotka sinun on suoritettava, jotta reititin vilkkuu turvallisesti.

Tärkeä etu VPN: n asentamisessa reitittimeen on, että VPN suojaa kaikkia verkkoon kytkettyjä laitteita. Sinun ei tarvitse asentaa VPN-ohjelmistoa kaikkiin yksittäisiin laitteisiin.

Asenna VPN virtuaalireitittimeen

Virtuaali reititinJos et voi tai et halua muuttaa reitittimen laiteohjelmistoa, voit myös tehdä tietokoneesta tai Macista virtuaalireitittimen. Voit asentaa VPN-tietokoneen tai Mac-tietokoneen ja kytkeä Fire TV Stick -virtuaalireitittimeen. VPN: n asentaminen PC: lle tai Macille on erittäin helppoa, koska palveluntarjoajat luovat loistavat asennustoiminnot auttaakseen sinua tässä. Suojattuun laitteeseen luoma Wi-Fi-hotspot suojaa nyt kaikkia kyseiseen hotspot-verkkoon yhteydessä olevia laitteita, mukaan lukien Fire TV Stick.

Asenna Android APK Amazon Fire TV Stick -sovellukseen

Viimeinen menetelmä, jolla voit suojata Fire TV -muistitikkuasi VPN: llä, on asentaa android APK. APK (Android-paketti) on tiedostotyyppi, joka jakaa sovelluksen erilaisiin pieniin paketteihin. Voit verrata sitä zip-tiedostoihin. Jos sovellusta ei ole Play Kaupassa, voit asentaa sovelluksen Android-laitteeseen tämän tyyppisillä tiedostoilla.

Tähän on kaksi tapaa: joko suoran latauksen tai toisen Android-laitteen latauksen avulla. Molemmat menetelmät alkavat samoilla vaiheilla, mutta sen jälkeen prosessi on aivan erilainen. Tästä syystä keskustelemme niistä alla erikseen.

Sen jälkeen voit myös lukea, kuinka voit avata ja päivittää näitä tiedostoja Fire TV Stickillä.

VPN: n asentaminen Amazon Fire TV Stick -sovellukseen suoraan lataamalla APK: ta

 1. Varmista, että Amazon Fire TV -tapasi sallii ulkopuolisten sovellusten. Voit tehdä tämän seuraavasti:
  1. Mene “asetukset”Amazon Fire TV -kehyksessäsi ja sitten”järjestelmä”.
  2. Vieritä alas ja siirry kohtaankehittäjävaihtoehdot”.
  3. Ota käyttöön vaihtoehto, joka sanoo “sovelluksia tuntemattomista lähteistä”.
 2. Siirry VPN-palveluntarjoajasi verkkosivustoon ja etsi heidän APK-tiedoston URL-osoite.
 3. Siirry Amazon Fire -televisioon ja kirjoita “downloader”Hakupalkissa.
 4. Asenna ”Downloader-sovellusJa avaa se.
 5. Lisää APK-tiedoston URL-osoite ja lataa se.
 6. APK-tiedosto asennetaan suoraan. Jos näin ei ole, siirry kohtaan “latauksetJa asenna se napsauttamalla APK-tiedostoa.
 7. VPN-palveluntarjoajasi sovelluksen pitäisi olla käyttövalmis nyt. Jos näin ei ole, suosittelemme ottamaan yhteyttä VPN-palveluntarjoajaasi asiakastukeen.

VPN: n asentaminen Amazon Fire TV Stick -sovellukseen ja APK toiseen Android-laitteeseen

Tätä menetelmää varten sinulla on oltava toinen Android-laite, tämä voi olla puhelin, kannettava tietokone tai tabletti, jolla ei ole väliä.

 1. Varmista, että Amazon Fire TV -tapasi sallii ulkopuolisten sovellusten. Voit tehdä tämän seuraavasti:
  1. Mene “asetukset”Amazon Fire TV -kehyksessäsi ja sitten”järjestelmä”.
  2. Vieritä alas ja siirry kohtaankehittäjävaihtoehdot”.
  3. Ota käyttöön vaihtoehto, joka sanoo “sovelluksia tuntemattomista lähteistä”.
  4. Mene “järjestelmä”-Valikko ja napsauta“ noin ”ja valitse“verkko”.
  5. Kirjoita muistiin Amazon Fire TV: n IP-osoite.
 2. Lataa ja asenna VPN-palveluntarjoajasi sovellus Google Play -kaupasta toiseen Android-laitteeseesi.
 3. Lataa ja asenna sovellus “Apps2Fire”Toisella Android-laitteellasi.
 4. Avaa “Apps2Fire”Ja napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea pistettä ja paina“perustaa”.
 5. Laita avautuvaan ikkunaan aiemmin kirjoittamasi Amazon Fire TV: n IP-osoite. Seuraava napsauta “Tallentaa”.
 6. Siirry kolmeen pieneen pisteeseen oikean yläkulman “Apps2Fire”Uudelleen ja valitse”lataa sovelluksia”.
 7. Valitse VPN-palveluntarjoajasi sovellus. Sovellus asennetaan automaattisesti Fire TV: hen. Jos tämä ei auta, suosittelemme ottamaan yhteyttä VPN-palveluntarjoajaasi asiakastukeen.

APK: lla asennetun VPN-sovelluksen avaaminen

Asennettu APK-sovellus ei näy heti normaalissa sovellusvalikossa. Voit avata sovelluksen ja käyttää VPN-palvelua noudattamalla seuraavia ohjeita:

 1. Siirry Fire TV: n Käynnistä-valikkoon.
 2. Mene “asetukset” ja sitten “sovellukset”.
 3. Valitse ”hallita asennettuja sovelluksia”.
 4. Näet luettelon sovelluksista, jotka olet ladannut Fire TV: hen. Valitse haluamasi VPN-sovellus ja napsauta “Käynnistä sovellus”.
 5. Sovelluksessa sinun tulee kirjautua VPN-tiliisi. VPN-palveluntarjoaja riippuu siitä, miten teet tämän. Todennäköisesti joudut antamaan sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.
 6. Valitse palvelimen sijainti, johon haluat muodostaa yhteyden, ja ota VPN käyttöön. VPN on käytössä, kunnes poistat Amazon Fire TV Stick -sovelluksen käytöstä tai katkaiset yhteyden VPN-sovelluksessa.

APK-sovelluksen päivittäminen My Fire TV Stick -sovelluksessa

Kun olet asentanut sovelluksen manuaalisesti Fire TV Stick -sovellukseen, se ei päivity automaattisesti. Teoriassa sinun ei tarvitse päivittää sovellusta niin kauan kuin se toimii ja yhteys on vakaa ja turvallinen. On kuitenkin hyvä päivittää turvallisuus aina joskus. Sinun on tehtävä se manuaalisesti seuraavalla tavalla:

 1. Mene “asetukset”Fire TV -soittimellasi.
 2. Valitse ”sovelluksetJa napsauta “hallita asennettuja sovelluksia”.
 3. Valitse VPN-sovelluksesi ja paina “pakkopysähdys”.
 4. Nyt sinun on asennettava VPN-sovellus uudelleen. Voit tehdä tämän samalla tavalla kuin teit sen ensimmäisen kerran.
 5. Kun olet asentanut sen Fire TV Stick -laitteellesi uudelleen, näet ikkunan, jossa kysytään, haluatko asentaa ja päivittää sovelluksesi. Valitse ”Joo”.
 6. Sovellus päivitetään nyt. Heti kun tämä on tehty, sinun on kirjauduttava sisään uudestaan ​​sovellukseen yhteyden muodostamiseksi VPN: ään.

Lopulliset ajatukset

Vaikka VPN: n asentaminen Amazon Fire TV Stick -muistikortillesi voi olla hieman vaivaa, se on mahdollista, kun noudatat näitä vaiheita. APK-tiedostojen avulla voit ladata VPN-sovelluksen, jota ei ole Google Play Kaupassa, ja asentaa sen Fire TV Stick -sovellukseen. Tämä voidaan tehdä joko suoraan Fire TV Stick -muistikortilla tai toisen Android-laitteen kautta. Kun olet asentanut sen, voit avata sen ja käyttää VPN: ää Fire TV Stick -sovelluksessa. Muista, että käsin asennettu sovellus ei päivity automaattisesti. Tämä tarkoittaa, että joudut päivittämään sovelluksen manuaalisesti aina uudelleen. Nauti suoratoistosta Fire-TV-sauvallesi turvallisesti, nimettömästi ja vapaasti! Fire-TV-tikullesi turvallisesti, nimettömästi ja vapaasti!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me