VPN: n asentaminen Chromecastille: Näin! | VPNOverview

Haluatko asentaa VPN: n Chromecastisi, mutta et tiedä miten? Lue tästä mahdollisuudet. Valitettavasti et voi asentaa VPN: ää suoraan Chromecastisi. Voit kuitenkin suojata Chromecastisi asentamalla VPN-verkon reitittimellesi tai luomalla virtuaalireitittimen tietokoneellesi tai Mac-tietokoneeseen, joka on suojattu VPN: llä. Jos haluat ensin lukea lisää VPN: n käytön eduista yhdessä Chromecastisi kanssa, lue artikkeli Chromecastin VPN: stä.


Google Chromecastin asennuskuva

Kuinka määrittää VPN reitittimellesi

reititinAsentamalla VPN reitittimellesi suojaat kaikkia laitteita samanaikaisesti. Laitteesi käyttävät Internetiä reitittimen kautta. Reitittimen VPN varmistaa, että kaikki on suojattu ja salattu.

Ensimmäinen tärkeä vaihe on selvittää, onko reitittimesi sopiva VPN: n käyttöön. Asentaaksesi VPN: n, sinun on vaihdettava reitittimen laiteohjelmisto (vilkkuva), eikä jokainen reititin anna sinun tehdä tätä.

Kun sinulla on sopiva reititin, voit alkaa vilkkua sitä, mutta sinun on tehtävä se varoen. Reitittimen vilkkuminen liittyy riskeihin. Jos et tiedä mitä teet, voit vahingoittaa reititintä. Olemme kirjoittaneet oppaan VPN: n asentamiseen reitittimellesi.

Kun olet löytänyt sopivan reitittimen, vilkuttanut laiteohjelmiston ja asentanut VPN: n, olet valmis yhdistämään Chromecastin reitittimeen. Tämä ei ole eroa siitä, miten normaalisti yhdistät sen reitittimeesi.

VPN: n asentaminen reitittimelle:

  1. Tarkista, onko reitittimesi sopiva “vilkkuu” (selvitä miten tämä tehdään VPN-reitittimiä käsittelevässä artikkelissamme).
  2. Vaihda laiteohjelmisto reitittimestäsi ja asenna VPN, seuraamalla laajennettua oppaamme.
  3. Yhdistä Chromecast Wi-Fi-verkkoon vilkkuneen reitittimen verkko.

Kuinka määrittää VPN virtuaalireitittimelle

Virtuaali reititinJos reitittimen laiteohjelmistoa ei ole mahdollista muuttaa tai kuulostaako siltä, ​​että se on liikaa vaivaa? Voit myös luoda Wi-Fi-hotspot-palvelun Windows PC: hen tai Maciin ja liittää Chromecastisi kyseiseen hotspot-pisteeseen. Tämä on helppo tapa varmistaa Chromecast ja alkaa ohittaa maantieteelliset rajoitukset. Sinun tulisi kuitenkin pitää mielessä, että tämä menetelmä voi hidastaa Internetisi käyttöä.

VPN: n asentaminen virtuaalireitittimeen:

  1. Asenna VPN tietokoneellasi tai Macilla. Useimmilla palveluntarjoajilla on helppo asennustoiminto, joka opastaa sinut läpi sen.
  2. Luo Wi-Fi-hotspot tietokoneellasi tai Macilla. Kuinka tehdä tämä, erilainen on jokaisella laitteella.
  3. Yhdistä Chromecast verkkoosi tietokoneellasi tai Macilla, joka on suojattu VPN: llä.

Parhaimmat VPN-palveluntarjoajat Google Chromecastille

Olemme testanneet monia VPN-palveluntarjoajia Google Chromecastille. Testasimme niitä nopeudella, palvelimen sijainneilla ja kokonaislaadulla. Seuraavat palveluntarjoajat ansaitsivat parhaat tulokset näissä luokissa ja ovat täydellisiä käytettäväksi yhdessä Chromecast-donglesi kanssa. Jos haluat tietää mitä suosikki palveluntarjoajamme ovat, voit tutustua parhaiden VPN-palveluntarjoajien luetteloomme. On joitain ilmaisia ​​VPN-palveluita, mutta nämä eivät toimi kovin hyvin, jos haluat suoratoistaa. Ilmaisissa VPN-palveluissa ei usein ole nopeutta, ja ne rajoittavat käytettävän tiedon määrää. Tämän vuoksi on käytännössä mahdotonta käyttää niitä suoratoistoon.

1. ExpressVPN Google Chromecastille

ExpressVPN on yksi parhaista VPN-palveluntarjoajista. Yli 1700 palvelimella yli 90 maassa pystyt ohittamaan kaikki maantieteelliset rajoitukset. Heidän sovelluksensa ovat helppokäyttöisiä ja heidän asiakastukipalvelunsa on hienoa. Heidän yhteyksensä ovat riittävän nopeita elokuvien tai musiikin suoratoistoon viivettä. Lue lisää tästä palveluntarjoajasta täydellisessä ExpressVPN-arvosteluissamme.

2. Surfshark Google Chromecastille

Surfshark on suhteellisen uusi VPN-palveluntarjoaja. Lyhyessä ajassa he ovat kuitenkin voittaneet monia onnellisia käyttäjiä. Shurfsharkilla ei ole rajoitusta ihmisten määrälle, jotka voivat käyttää yhtä tiliä samanaikaisesti, tämä on ihanteellinen, jos haluat asentaa sen kaikille laitteillesi. Lisäksi tämän VPN: n avulla on helppo suoratoistaa, koska niiden nopeat palvelimet ovat ympäri maailmaa. Lisäksi ne ovat myös yksi halvimmista VPN-palveluntarjoajista!

3. CyberGhost Google Chromecastille

CyberGhostilla on laaja valikoima palvelimia ympäri maailmaa, jotka tarjoavat sinulle pääsyn paikkatietoaineistoon. Heidän tarjoamansa nopeudet ovat riittävän suuret suoratoistoa varten ilman paljon viivettä parasta laatua. Cyberghost on erittäin edullinen vastineeksi saamasi laadun suhteen. Lisätietoja tästä palveluntarjoajasta on CyberGhost-arvosteluamme.

Lopulliset ajatukset

VPN: n asentaminen Chromecastin suojaamiseksi ei ole niin helppoa kuin Windows, Mac, Android tai iOS. Jos kuitenkin todella haluat tehdä sen, sinulla on joitain vaihtoehtoja. Voit asentaa VPN-reitittimen tai virtuaalireitittimen tietokoneellesi tai Mac-tietokoneeseen. Molemmissa tapauksissa VPN suojaa Chromecastia, jos se muodostaa yhteyden johonkin näistä verkoista. VPN: n ja Google Chromecastin yhdistelmällä sinulla on pääsy maantieteellisesti estettyyn sisältöön ja voit suoratoistaa turvallisesti ja nimettömästi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me