VPN: n asentaminen Android TV: lle: Näin! | VPNOverview

Android TV: n suojaamiseksi VPN: llä on useita tapoja. Helpoin tapa on ladata sovellus Play Kaupasta. Valitettavasti kaikki VPN-palveluntarjoajat eivät tarjoa tällaista sovellusta. Voit silti käyttää näitä VPN-palveluntarjoajia Android TV: n suojaamiseen. Voit asentaa VPN-reitittimen tai virtuaalireitittimen tietokoneellesi tai Mac-tietokoneeseen.


Lue aiheesta aiheesta, miksi haluat käyttää VPN: ää yhdessä Android TV: n kanssa. Jos sinulla ei vielä ole VPN-verkkoa, kannattaa ehkä käyttää yhtä seuraavista kolmesta palveluntarjoajasta. Jos sinulla on jo tilauksesi toisen VPN-palveluntarjoajan kanssa, saat selville kuinka asentaa ne reitittimeen tai virtuaalireitittimeen alla.

ExpressVPN Android TV: lle

ExpressVPN-sovellusta on erittäin helppo käyttää yhdessä Android TV: n kanssa. ExpressVPN-palvelimilla voit aina saavuttaa suuria nopeuksia turvallisimmalla mahdollisella tavalla. ExpressVPN: llä on yli 1700 palvelinta yli 90 maassa. Heidän sovelluksensa ovat saatavana useilla eri kielillä. Jos et ole varma siitä, onko VPN sinulle, voit testata ExpressVPN: n riskittömästi heidän 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

GOOSE VPN Android TV: lle

GOOSE VPN on nuori hollantilainen yritys, jolla on nopeat yhteydet. Palvelimien kanssa ympäri maailmaa ne ovat ihanteellisia ohittamaan maantieteelliset rajoitukset ja seuraamaan Yhdysvaltain Netflix-sisältöä ympäri maailmaa. Kuten ExpressVPN, myös GOOSE VPN: llä on helppo sovellus Android TV: lle. Voit kokeilla heidän palveluitaan yhden kuukauden ajan vain 0,45 eurolla. Näin voit nähdä, pidätkö heidän palveluistaan ​​joutumatta maksamaan koko tilausta.

IPVanish Android TV: lle

IPVanishilla on myös helppokäyttöinen Android TV -sovellus, jonka voit asentaa suoraan älytelevisioon. Niillä on yli 1000 katkaisijaa yli 50 eri maassa ja ne toimivat hyvin yhdessä Kodin kanssa. Tämä tekee palveluntarjoajasta täydellisen käytettäväksi Android TV: ssä. IPVanishilla on suuri asiakastuki, jonka avulla jokainen voi käyttää palveluitaan. Niiden nopeudella voit suoratoistaa elokuvia ja sarjoja ilman viivettä.

VPN: n asentaminen sovelluksella Play Kauppaan

Jos palveluntarjoajallasi on saatavilla sovellus Google Play Kaupassa, voit asentaa sen Android TV: llesi seuraavasti:

 1. Etsi VPN-sovelluksesi sovelluskirjastosta.
 2. Lataa palveluntarjoajan sovellus.
 3. Avaa sovellus ja kirjaudu tilillesi. Jos sinulla ei vielä ole tiliä, voit siirtyä VPN-palveluntarjoajan verkkosivustoon luodaksesi sen.
 4. Sisäänkirjautumisen jälkeen sovellus on aktivoitu ja käyttövalmis.
 5. Asenna VPN haluamallasi tavalla ja valitse palvelimen sijainti.
 6. Kytke VPN päälle.
 7. Nauti turvallisuudesta, nimettömyydestä ja pääsystä estettyyn sisältöön!

VPN: n asentaminen reitittimeen

reititinKun VPN on asennettu reitittimellesi, kaikki laitteet, jotka muodostavat yhteyden Internetiin kyseisen yhteyden kautta, ovat suojattuja. Jos haluat tehdä tämän, reitittimen on oltava sopiva tällaiseen käyttöön. Lisäksi joudut vaihtamaan reitittimen laiteohjelmiston valmistellaksesi sitä käytettäväksi VPN: n kanssa, tätä kutsutaan vilkkumiseksi. Voit asentaa VPN reitittimellesi seuraavien vaiheiden avulla.

 1. Tarkista, soveltuuko reitittimeesi “vilkkumaan”. Lue kaikki tästä artikkelistamme, jossa on parhaat VPN-reitittimet.
 2. Vaihda reitittimen laiteohjelmisto ja asenna siihen VPN. Löydät laajennetun oppaan tämän tekemiseen artikkelissamme, joka koskee VPN: n asentamista reitittimeen.
 3. Kytke Android TV televisioidun reitittimen Wi-Fi-verkkoon. Android TV: si on nyt suojattu VPN: llä.

VPN: n asentaminen tietokoneen tai Macin virtuaalireitittimeen

Virtuaali reititinJos reititin ei sovellu vilkkumiseen, voit myös kytkeä Android TV: n tietokoneesi tai Macin Wi-Fi-hotpot-laitteeseen. Jos asennat VPN: n myös tähän tietokoneeseen tai Mac-tietokoneeseen, myös Android TV on suojattu. Voit saavuttaa tämän noudattamalla näitä vaiheita:

 1. Asenna VPN tietokoneellesi tai Maciin. Tämä on erittäin helppoa, koska useimmilla VPN-palveluntarjoajilla on helppo asennusvelho ja yksinkertaiset oppaat.
 2. Luo Wi-Fi-yhteyspiste tietokoneellesi tai Maciin, jotta Android TV voi muodostaa yhteyden siihen.
 3. Kytke Android TV tähän VPN-suojattuun verkkoon tietokoneellasi tai Macilla.

Lopulliset ajatukset

ExpressVPN-, GOOSE VPN- ja IPVanish-sovelluksissa on Play Kaupassa helppoja sovelluksia, jotka voit ladata Android TV: llesi. Mikä tärkeintä, voit käyttää suoratoistosisältöä kaikkialta maailmasta ja ohittaa keinotekoiset maantieteelliset lohkot ja rajoitukset. Voit saavuttaa tämän myös asentamalla VPN-reitittimeesi tai virtuaalireitittimeesi. Kaikki reitittimet eivät kuitenkaan sovellu VPN-ohjelmistoihin.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me