VPN: n asentaminen älytelevisiollesi. Näin voit tehdä sen!

Nykyään monet ihmiset käyttävät VPN: ää saadakseen pääsyn paljon laajempaan valikoimaan ohjelmia ja elokuvia. Loppujen lopuksi monet streaming-palvelut, kuten Netflix, asettavat maantieteellisiä rajoituksia ja näyttävät vain tietyn sisällön tietyillä alueilla. Lisäksi VPN-verkot tarjoavat joukon yksityisyyden ja turvallisuuden etuja. Yksi laite, joka soveltuu tietysti erityisen hyvin suoratoistoon, on älykäs televisio. VPN: n määrittäminen älytelevisiollesi ei kuitenkaan ole yleensä niin helppoa kuin esimerkiksi Windows-tietokoneessa. Mutta älä huolestu, tässä artikkelissa luetellaan kolme tapaa, joilla voit nauttia helposti kaikista VPN: n tarjoamista eduista älytelevisiossasi..


Onko sinulla jo älytelevisio ja haluat selvittää, miksi VPN voi olla hyödyllinen sinulle? Lue artikkeli VPN: n käytöstä yhdessä älytelevision kanssa.

Smart TV VPN -asetuskuva

merkintä: Älykäs televisio ei ole sama asia kuin Android TV. Android-televisioon, kuten Sony Bravia, VPN: n asentaminen on erittäin helppoa, koska voit asentaa Android-VPN-sovelluksen vain televisioon. Jos haluat tehdä tämän, viitaamme artikkeliimme VPN: n määrittämisestä Android TV: lle.

1. Älytelevision liittäminen Windows-tietokoneeseen VPN-yhteydellä

Vaikka tämä menetelmä ei teknisesti edellytä VPN: n asettamista älytelevisiollesi, olet silti yhteydessä Internetiin, kaikkiin tämän tuomiin etuihin. Tämä saadaan aikaan asentamalla VPN Windows-tietokoneellesi (jos et ole jo tehnyt niin) ja yhdistämällä sitten älytelevisiosi tietokoneeseen muuttamalla tietokoneesi mobiililaitteeksi. Sinänsä älytelevisiosi on kytketty samaan WiFi- tai laajakaistaverkkoon kuin tietokoneesi, joten käytetään samaa VPN-yhteyttä. Huomaa, että sinun täytyy olla asennettuna Windows 10 tietokoneellesi, jotta tämä menetelmä toimisi. Lue alla oleva lyhyt ja yksinkertainen vaiheittainen opas tämän menetelmän käyttämiseksi.

  1. Asenna VPN Windows-tietokoneellesi. Useimmat VPN-palveluntarjoajat tekevät tämän erittäin helpoksi. Loppujen lopuksi käytännössä jokainen suosittu VPN-palveluntarjoaja tarjoaa nykyään helppokäyttöisen Windows-sovelluksen. Jos tarvitset kuitenkin apua tässä suhteessa, katso sitten artikkelimme VPN: n määrittämisestä Windowsissa.
  2. Asenna mobiili kuuma paikka tietokoneellesi. Kirjoita tämä kirjoittamalla tietokoneesi hakupalkkiin ”mobiili hot spot -asetukset” ja napsauttamalla sitä.
  3. Napsauta näkemääsi pientä kytkintä, niin se on päällä (sininen). Tarkista nyt, että oikea verkko näkyy (langaton tai laajakaistaverkko) ja varmista, että WiFi on valittu kohtaan, jossa lukee ”jaa Internet-yhteys yli”.
  4. Yhdistä nyt älytelevisiosi Windows-tietokoneesi WiFi- tai laajakaistaverkkoon. Käytä tätä edellisen näytön “Verkon nimi” ja “Salasana” takana olevilla tiedoilla.
  5. Nyt älytelevisiosi on kytketty VPN: ään. Jos haluat muuttaa asetuksia, sinun on tehtävä tämä tietokoneeltasi. Oletetaan esimerkiksi, että haluat katsoa Netflixin yhdysvaltalaista versiota älytelevisiossasi, valitset tietokoneellasi Yhdysvaltain VPN-palvelimen..

2. VPN: n asentaminen reitittimeen

reititinVPN: n asentaminen reitittimelle on erittäin hyödyllistä suojata kaikkia laitteita kotona yhdellä kertaa. Tämän saavuttamiseksi on tarpeen vaihtaa reitittimen laiteohjelmisto. Tätä prosessia kutsutaan vilkkumiseksi. Varmista, että reititin soveltuu tähän, koska kaikki reitittimet eivät ole. Jos haluat apua tässä, lue artikkeli parhaista VPN-reitittimistä.

Tämän prosessin aikana voit vahingoittaa reititintä korjaamatta. Siksi on tärkeää noudattaa ohjeita tarkasti. Voit lukea täydellisen oppaan VPN: n asentamisesta reitittimeen saadaksesi selville, kuinka se vilkkuu.

Kun olet asentanut VPN-reitittimeesi, voit antaa älytelevisiosi yhteyden siihen, aivan kuten normaalisti. Kun yhteys on muodostettu, älytelevisiosi on suojattu VPN: llä.

Asenna VPN reitittimellesi:

1. Tarkista, soveltuuko reitittimeesi vilkkumaan.

2. Vaihda reitittimen laiteohjelmisto ja asenna VPN.

3. Kytke älytelevisiosi vilkkuvaan reitittimeen. Tämä toimii samalla tavalla kuin yhteyden muodostaminen mihin tahansa muuhun Wi-Fi-verkkoon.

3. VPN: n asentaminen tietokoneen tai Macin virtuaalireitittimeen

Virtuaali reititin

Jos reitittimesi ei sovellu vilkkumiseen tai et halua, voit luoda Wi-Fi-hotspot-tietokoneen tai Mac-tietokoneen ja määrittää sen virtuaalireitittimeksi, jolla on VPN-yhteys. Voit sitten yhdistää älytelevisiosi Internetiin tietokoneen tai Macin hotspot-yhteyden kautta. VPN: n asentaminen tietokoneeseen tai Mac-tietokoneeseen vaihtelee laitteesta ja käyttöjärjestelmästä riippuen. Etsi tarjoaja, joka sopii hyvin laitteisiisi, ja sen ei pitäisi olla liian vaikeaa. Alta löydät oppaan, jonka avulla voit asentaa VPN: n virtuaalireitittimeesi.

VPN: n asentaminen virtuaalireitittimeen:

1. Asenna VPN tietokoneellesi tai Maciin. Useimmilla VPN-palveluntarjoajilla on helppo asennustoiminto, jonka avulla voit asentaa heidän ohjelmistonsa laitteellesi.

2. Luo Wi-Fi-hotspot PC- tai Mac-tietokoneelle. Kuinka voit tehdä tämän, riippuu laitteestasi. Jos et pysty selvittämään, miten tämä tehdään, siirry laitteen valmistajan verkkosivustoon.

3. Liitä älytelevisiosi tietokoneesi tai Macin VPN-verkkoon.

Casting toisesta laitteesta

Älytelevisiolla on myös mahdollista lähettää sisältöä toisesta laitteesta älytelevisioon. Kun teet tämän, sinun on otettava huomioon muutama asia. Tarvitset aina toisen laitteesi lähellä ja jos vaihdat laitteiden, kuten älypuhelimen ja tablet-laitteen välillä, sinun on asennettava VPN molempiin. Lisäksi laite, jonka kanssa lähetit, on suojattu VPN: llä, mutta älytelevisiotasi ei suojata. Käytät älytelevisiota vain toisen laitteen ulkoisena näytönä.

Paras VPN älytelevisiolleni

Jos sinulla ei ole tilausta VPN-palveluntarjoajan kanssa, voi olla hyödyllistä hankkia VPN, joka toimii hyvin yhdessä älytelevisiosi kanssa. Vakaa ja nopea yhteys on välttämätöntä, kun haluat suoratoistaa elokuvia, sarjoja tai musiikkia. Etsi VPN-palveluntarjoaja, joka sopii tarpeisiisi täydellisesti. Jos haluat katsoa estettyä sisältöä, varmista, että palveluntarjoajallasi on aina palvelimia, joita voit käyttää tähän tarkoitukseen. Olemme testanneet useita palveluntarjoajia, ja alla on kolme vankkaa toimittajaa, jotka toimivat hyvin yhdessä älytelevisiosi kanssa.

1. ExpressVPN älytelevisioon

ExpressVPN toimii erittäin hyvin yhdessä älytelevisioiden kanssa. Sillä on käyttäjäystävällinen sovellus Android TV: lle, ja se on helppo asentaa mihin tahansa laitteeseesi. Laaja palvelintarjonta ja 256-bittinen salaus tarjoavat täydellisen tavan suoratoistaa turvallisesti, vapaasti ja täysin nimettömänä. Hyvän laadunsa vuoksi he ovat yksi kalliimmista tarjoajista, mutta erinomaisella laadullaan ja nopeudellaan ExpressVPN antaa positiivisen merkityksen sanalle “saat mitä maksat”. Lue lisää tästä palveluntarjoajasta täydellisessä ExpressVPN-arvosteluissamme.

2. Surfshark älytelevisioon

Surfshark on erinomainen ja myös erittäin edullinen VPN käytettäväksi älytelevisiosi kanssa. Surfshark on halvin ensiluokkainen VPN-palveluntarjoaja, jonka olemme testanneet, mutta tarjoaa silti upeita suoratoistonopeuksia. Lisäksi Surfshark tarjoaa sinulle pääsyn Netflixin yhdysvaltalaiseen versioon ja sen 1040 palvelimen kanssa 61 maahan, samoin tonneihin muuta maantieteellisesti rajoitettua sisältöä. Lisäksi Surfshark on erittäin turvallinen VPN-palveluntarjoaja, joka kunnioittaa ja suojaa käyttäjien yksityisyyttä. Loppujen lopuksi sillä on tiukka kirjautumattomuuskäytäntö, ensiluokkaiset salausprotokollat ​​ja tappokytkin. Surfshark toimii älytelevisiosi kanssa millä tahansa tässä artikkelissa kuvatulla menetelmällä. Sellaisena se on täydellinen tapa – helposti ja edullisesti – nauttia turvallisuudesta, vapaudesta ja yksityisyydestä älytelevisiosi käytön aikana.

3. NordVPN älytelevisioon

Aivan kuten ExpressVPN ja Surfshark, NordVPN tarjoaa (älytelevisio) -käyttäjille paljon turvallisuutta, yksityisyyttä, geo-vapauttamista ja hyviä suoratoistonopeuksia. NordVPN tarjoaa kuitenkin myös joitain lisäominaisuuksia, jotka tekevät tästä VPN: stä loistavan valinnan älytelevisioiden omistajille. NordVPN tarjoaa hävitetyt palvelimet ja omistetut IP-osoitteet. Yhä useammat streaming-palvelut estävät VPN-käyttäjiä nykyään. Mutta syy siihen, että monet haluavat käyttää VPN: ää älytelevisiossaan, on estää suoratoistosisällön, kuten Yhdysvaltojen Netflix-version, estäminen. Siellä NordVPN: n lisäominaisuudet tulevat sisään. NordVPN: n hävitetyt palvelimet (Yhdysvalloissa, Kanadassa, Ranskassa, Italiassa ja 10 muussa maassa) ja omistetut IP-osoitteet vaikeuttavat streaming-palveluiden havaitsemista ja siten estää VPN-käyttäjiä. Siksi NordVPN on loistava valinta älytelevisioiden käyttäjille, jotka haluavat suoratoistaa ja käyttää Internetiä mahdollisimman vapaasti.

Lopulliset ajatukset

Kun sinulla on Android TV, VPN: n asentaminen on erittäin helppoa, koska VPN-sovelluksia on tarjolla Play Kaupassa. Muissa tapauksissa joudut asentamaan VPN: n reitittimeen tai virtuaaliseen reitittimeen. Tämä voi olla hieman vaikeampaa, mutta voit selvittää, kuinka se tehdään oppaastamme. Se on ehdottomasti tekemisen arvoinen, koska kaikki suoratoistosi ovat turvallisia ja nimettömiä. Lisäksi saat käyttöösi enemmän sisältöä. Kaiken kaikkiaan VPN on täydellinen ottelu älytelevision kanssa.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me