Asennetaanko VPN Androidille? Helppo herne oppaidemme kanssa! | VPNOverview

Jos olet saanut VPN-tilauksen, on hyvä mahdollisuus käyttää tätä myös Android-laitteissasi. Loppujen lopuksi monet meistä viettävät jopa enemmän online-aikansa matkapuhelimellaan tai tablet-laitteillaan kuin tietokoneellaan. VPN: n asentamiseen Android-laitteelle on useita tapoja. Tässä artikkelissa keskustelemme ja selitämme neljää näistä. Niille teistä, jotka haluavat päästä siihen heti, aloitamme todennäköisesti nopeimmalla ja helpoimmalla tavalla: käyttämällä erillistä VPN-sovellusta Androidille. Jos tarvitset lisätietoja, älä huolestu. Loppujen lopuksi tämä artikkeli käsittelee myös parhaita Android-VPN-palveluita ja kolme muuta tapaa asentaa VPN Android-laitteisiin.


VPN: n asentaminen Androidille VPN-sovelluksen avulla

Omistetun Android-sovelluksen käyttäminen on mielestämme helpoin ja nopein tapa asentaa ja määrittää VPN-verkko Androidille. Siksi tätä suosittelemme Android-käyttäjille. Varmista kuitenkin, että VPN tarjoaa erityisen Android-sovelluksen, jos olet menossa tällä reitillä. Loppujen lopuksi kaikki VPN-palveluntarjoajat eivät tee niin. Lähes kaikilla suosituilla VPN-palveluntarjoajilla on kuitenkin nykyään kunnollinen tai jopa hyvä Android-sovellus.

Etkö ole varma, mikä on paras VPN-sovellus Android-laitteellesi? Katso artikkeli tätä tarkemmin käsittelevää osaa tai, jos haluat aloittaa VPN: n käytön heti, valitse yksi viidestä parhaasta VPN-palveluntarjoajastamme. Kaikki tässä luettelossa olevat VPN-verkot tarjoavat loistavan sovelluksen Androidille.

Lue nyt alla oleva lyhyt opas ilman lisämääräyksiä, kuinka VPN-asetukset määritetään Android-laitteelle Google Play -kaupasta omistetulla sovelluksella.

1. Hanki tilauksesi ja tili haluamallasi VPN-palveluntarjoajalta.

2. Lataa VPN-palveluntarjoajasi Android-sovellus Google Play Kaupasta.

Google Play -kaupan haku: VPN

3. Asenna sovellus.

4. Avaa sovellus. Näyttöön tulee todennäköisesti viesti, jossa sovellus pyytää sinulta lupaa luoda VPN-yhteys laitteeseesi. Napsauta “salli” tai “kyllä” (tai mitä tahansa painiketta, jota sinun on napsautettava luvan osoittamiseksi).

5. Kirjaudu sisään VPN-palvelun avulla. Olet todennäköisesti saanut tähän mennessä VPN-palvelulta sähköpostin, joka sisältää kirjautumisohjeet ja / tai olet todennäköisesti luonut salasanan itse. Kirjaudu näiden VPN-palveluun näiden tietojen avulla.

6. Sisäänkirjautumisen jälkeen pääset VPN-sovelluksen kojelautaan, jossa näet erilaisia ​​vaihtoehtoja VPN-palveluntarjoajasi mukaan.

7. Valitse palvelimen sijainti ja palvelin, johon haluat muodostaa yhteyden.

Surfshark-palvelimen valinta Android

8. VPN on nyt päällä. Suurin osa Android-laitteista näyttää, että VPN on käynnissä. He tekevät sen yleensä näyttämällä pienen kuvakkeen näytön yläosassa.

Mikä on paras VPN Android-laitteelleni?

Jos olet ohittanut lyhyen ja kätevän oppaan, koska tarvitset lisätietoja, esimerkiksi sinulle parhaiten sopivasta VPN: stä, älä huolestu. Ymmärrämme, että kaikilla ei ole jo selvää, mikä VPN on heille paras. Valinta voi tuntua hiukan ylivoimaiselta niin monien VPN-palveluntarjoajien kohdalla, jotka ovat siellä nykyään.

Onneksi hyvän VPN-palveluntarjoajan valitseminen ei ole niin vaikeaa kuin luuletkaan. Loppujen lopuksi, aivan kuten minkä tahansa muun ostoksen kanssa, sinun on vain oltava tietoinen omista toiveistasi ja tarpeistasi valitessasi VPN-palveluntarjoajaa. Haluatko esimerkiksi käyttää VPN: ää estämään ja nauttimaan suoratoistosisällöstä, kuten Netflixin Yhdysvaltain versiosta? Tai haluatko vain lisää yksityisyyttä erittäin kohtuulliseen hintaan?

Koska ymmärrämme, että myös Android-käyttäjillä on hyvin erilaisia ​​vaatimuksia heidän VPN-palvelunsa suhteen, sisällytimme alla kolme hienoa Android VPN: ää, jotka kaikki tarjoavat siellä omia etuja. Tietysti kaikki nämä kolme tarjoajaa ovat täysin yhteensopivia Androidin kanssa ja tarjoavat loistavan Android-sovelluksen.

ExpressVPN: paras monipuolinen ja suoratoisto-VPN Androidille

Mielestämme ExpressVPN on paras monipuolinen VPN Androidille. ExpressVPN on erittäin nopea, siinä on paljon palvelimia (yli 3000 palvelinta 94 maassa) ja se on helppo asentaa Androidiin. Lisäksi ExpressVPN: n erittäin nopeat palvelimet tekevät tästä VPN: stä upean suoratoiston (ja jopa lataamisen) Androidilla. Yhdessä ExpressVPN: n kyvyn kanssa poistaa maantieteellisesti rajoitetun sisällön, kuten Netflixin Yhdysvaltain version (jos olet poissa Yhdysvalloista), sen vaikuttava suoratoistonopeus tekee ExpressVPN: stä täydellisen kaikille viihdetarpeillesi Androidilla!

Lisäksi ExpressVPN on erittäin turvallinen VPN, joka tarjoaa erinomaisen tietojen salauksen. Tätä tietenkin on hienoa tietää. Loppujen lopuksi monet meistä käyttävät (kannettavia) Android-laitteitamme yhteyden muodostamiseen julkisiin wifi-pisteisiin ja vastaaviin. Ne voivat olla erittäin turvallisia ilman suojaa, jota luotettava VPN, kuten ExpressVPN, tarjoaa.

NordVPN: lopullinen VPN-esto Androidille

Alhaisesta hinnasta huolimatta NordVPN tarjoaa kaiken, mitä odottaa tosi premium-VPN: ltä. Ensinnäkin Android-käyttäjät, joilla on NordVPN-tilaus, voivat valita kahdesta parhaimmasta VPN-salausprotokollasta: OpenVPN (UDP) ja OpenVPN (TCP). Lisäksi NordVPN tarjoaa hyvät nopeudet ja vaikuttavan valikoiman palvelimia (5200+ palvelinta 59 maassa).

NordVPN: n suuri palvelinverkko on erittäin hyödyllinen yhdessä NordVPN: n hyödyllisimpien sovellusten aikana: maantieteellisten rajoitusten kiertäminen ja sensuuri. Loppujen lopuksi NordVPN on loistava poistamaan maantieteellisesti estettyjä sisältöjä, kuten Netflixin yhdysvaltalainen versio, kun et ole Yhdysvalloissa, tai Google tai muut sovellukset ja verkkosivustot, kun olet Kiinassa. NordVPN: n monien eri palvelimien sijainti varmistaa, että voit estää sisällön lukumäärän useista eri maista. Yksi syy siihen, että NordVPN on niin hyvä vapauttamaan lukituksen, johtuu kahdesta erittäin hyödyllisestä ominaisuudesta, jotka se tarjoaa: omistettuja IP-osoitteita ja hävitettyjä palvelimia. Jos haluat lisätietoja näistä ominaisuuksista, napsauta vain linkkejä.

Surfshark: perimmäinen premium-budjetti-VPN Androidille

Maksullinen budjetti VPN? Onko se edes mahdollista? Kiitos Surfsharkille, tiedämme sen olevan! Surfshark osoittaa tämän epätodennäköisen laadukkaan kaavan ja kohtuuhintaisuuden, jota voidaan soveltaa myös Androidiin. Loppujen lopuksi Surfshark tarjoaa luotettavia salausprotokollia ympärillä, muun muassa OpenVPN (UDP) ja OpenVPN (TCP). Monet asiantuntijat näkevät nämä protokollat ​​kahtena turvallisimpana (jos ei turvallisimpana ajanjaksona), nopeimpana ja tehokkaimpana salausprotokollana. Sellaisenaan Surfshark tarjoaa upeita nopeuksia selaamalla, suoratoistamalla, lataamalla tai jopa pelaamalla. Lisäksi Surfshark tarjoaa hienoja lisäominaisuuksia, joista osa on normaalisti vain hinnoiteltujen kilpailijoiden tarjoama. Esimerkiksi Surfshark tarjoaa tapukytkimen, staattiset IP-osoitteet, kaksinkertaiset VPN-yhteydet ja valkoisen listan ominaisuuden. Kaikki tämä tulee hintaan vain 1,99 dollaria Surfsharkilla.

Viimeiseksi, Surfshark on yksi harvoista VPN-palveluntarjoajista (etenkin hintaluokassaan), joiden avulla voit käyttää yhtä tilausta niin monessa laitteessa kuin haluat. Sellaisenaan Surfshark antaa sinun nauttia kaikista VPN: n eduista kaikissa (Android) laitteissasi!

Android VPN: n asentaminen käyttämättä sovellusta

Useimmat VPN-palveluntarjoajat tarjoavat nykyään sovelluksia monille eri käyttöjärjestelmille, mukaan lukien Android. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa kaikkia VPN-palveluntarjoajia. Lisäksi saatat mieluummin asentaa VPN-reitittimeen, koska haluat kytkeä kaikki (Android) -laitteesi VPN-verkkoon. Valitettavasti monet VPN-palvelut eivät tarjoa tätä tukevaa sovellusta (vielä). Viimeinkin on myös ihmisiä, jotka haluavat yksinkertaisesti perustaa VPN: n manuaalisesti mistä tahansa syystä.

Joka tapauksessa riippumatta syystä, miksi et käytä VPN-sovellusta, alla on kolme muuta tapaa luoda VPN-yhteys Androidille.

VPN: n asentaminen Androidiin muuttamalla verkkoasetuksia

Jos et voi tai et halua asentaa VPN-sovellusta Android-laitteellesi, VPN: n asentamiseen on toinen suhteellisen helppo tapa: muuttaa verkkoasetuksia. Tämä menetelmä on hyödyllinen, jos VPN ei tarjoa esimerkiksi omaa Android-sovellusta. Lue alla oleva nopea ja helppo opas, miten tämä menetelmä toimii.

 1. Hanki tilauksesi ja tili valitsemassasi VPN-palveluntarjoajassa.
 2. Siirry Android-laitteiden asetuksiin.
 3. Siirry verkkojen osioon ja valitse ”VPN”.
 4. Pääset näytölle, jossa kaikki VPN-yhteytesi näkyvät (joten todennäköisesti ole vielä yksi). Kun olet lisännyt VPN-yhteyden, voit myös määrittää sen tällä näytöllä. Joka tapauksessa valitse nyt vain “Lisää VPN”.
 5. Nyt näet ruudun, jossa voit täyttää VPN-palveluntarjoajasi tiedot ja kirjautumistiedot. Yleensä löydät VPN: n tiedot palveluntarjoajan verkkosivustolta. Jos ei, voit ottaa yhteyttä VPN: n asiakaspalveluun.
 6. Kun olet täyttänyt kaikki tiedot, tallennat ne vain. Yleensä tämä tapahtuu valitsemalla pieni ”tarkistuskuvake” oikeassa yläkulmassa.
 7. Yhdistä nyt VPN: ään. Tämä tapahtuu painamalla vähän kytkinpainiketta, jolloin se muuttuu siniseksi.

Muita tapoja määrittää VPN Androidille

reititinSen lisäksi, että asennat ja määrität VPN: n suoraan Android-laitteellesi, voit myös yhdistää laitteen VPN-verkkoon toisen laitteen kautta, jolla on VPN-yhteys. Tämä voidaan suorittaa asettamalla VPN (virtuaaliselle) reitittimellesi. Tällä tavoin kaikilla reitittimeen kytketyillä (Android) laitteilla on VPN-yhteys ilman, että sinun on ladattava ja asennettava mitään VPN-sovelluksia tai määritettävä verkkoasetuksia Android-laitteillesi. Lue alla alla oppiaksesi kuinka tämä menetelmä toimii.

VPN: n asentaminen reitittimeen

VPN: n asentaminen reitittimellesi ei ole täysin riskitöntä. Loppujen lopuksi tähän sisältyy hieman viiran muuttaminen reitittimen laiteohjelmistolla, jota kutsutaan myös ”vilkkuvaksi”. Jos tätä ei tehdä oikein, se voi vahingoittaa reititintä. Siksi muista aina noudattaa ohjeitamme tärkeiden ongelmien välttämiseksi.

 1. Tarkista ensin, onko mahdollista asentaa VPN tiettyyn reitittimeesi. Parhaita VPN-reitittimiä käsittelevä artikkeli tarjoaa apua tässä.
 2. Flash-reitittimen laiteohjelmisto ja asenna VPN. Noudata tätä hyödyllistä ja kattavaa opasta.
 3. Kun olet väläyttänyt reitittimen laiteohjelmiston ja olet asentanut VPN: n, kytke vain Android-laite reitittimeen. Nyt se yhdistetään automaattisesti VPN-verkkoon, kuten kaikki muut reitittimeesi kytketyt laitteet.

VPN: n asentaminen virtuaalireitittimeen (PC tai Mac)

Jos et voi tai et halua salata reitittimen laiteohjelmistoa, on toinen vaihtoehto. Tällöin voit käyttää PC- tai Mac-tietokonettasi virtuaalireitittimenä ja määrittää VPN tähän virtuaalireitittimeen. Tämä tarkoittaa, että tietokoneesi toimii pääasiassa todellisena reitittimenä kaikille kytketyille (Android) laitteille. Tämä puolestaan ​​tarkoittaa, että kaikki nämä laitteet yhdistetään myös VPN-verkkoon. Seuraa tätä pikaopasta käyttääksesi tätä menetelmää.

 1. Asenna VPN tietokoneellesi. Tämä on yleensä vain sovelluksen lataamista tietokoneellesi tai Mac-tietokoneellesi. Jos sinulla on ongelmia, katso vain VPN-tarkistusosaa. Täältä löydät monia VPN-arvosteluita, mukaan lukien asennusohjeet.
 2. Ota hot spot -toiminto käyttöön tietokoneellasi. Tapa, jolla tämä tehdään, vaihtelee tietokoneen ja käyttöjärjestelmän mukaan. Monissa tietokoneissa siirryt vain Internet-yhteyksiin ja sitten ”asetuksiin”, josta löydät osion, jota kutsutaan “mobiili hot spot” tai jotain vastaavaa.
 3. Kytke Android-laite tähän kuumaan pisteeseen. Nyt olet laitteesi yhteydessä myös VPN-verkkoon.
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me