Uusi Australian verkkoturvallisuuslaki valmisteilla VPNoverview.com

Australian viestintä-, tietoverkkoturvallisuus- ja taideministeri Paul Fletcher ilmoitti suunnitelman uusista verkkoturvallisuusuudistuksista, joiden tarkoituksena on pitää australialaiset turvassa verkossa. Ehdotetut muutokset vastaavat vuonna 2018 toteutettua laajaa voimassa olevan lainsäädännön tarkistusta. Asianomaisia ​​osapuolia pyydetään antamaan palautetta ehdotuksesta ja keskusteluasiakirjasta 19. helmikuuta 2020 mennessä..


Yksi ainoa verkkoturvallisuuslaki

Nykyään verkkoturvallisuuslainsäädäntö perustuu kahteen päälakiin. Ensimmäinen, vuoden 2015 online-turvallisuuslaki, sisältää säännöksiä verkkoturvallisuuden edistämiseksi, valitusten ja lasten tietojärjestelmien kiusaamisen ja kuvapohjaisen väärinkäytön torjuntajärjestelmän. Toinen, vuoden 1992 Broadcasting Services Act -laki, sisältää kielletyn ja mahdollisesti kielletyn verkkosisällön valitus- ja poistojärjestelmän.

Uuden ehdotuksen tavoitteena on yhdistää nykyiset verkkoturvallisuutta koskevat sääntelypuitteet yhdeksi verkkoturvallisuuslakiin.

Tavoitteena on

 • Ylläpidä hyvin toimivia elementtejä, kuten verkkokiusaaminen ja kuvapohjaiset väärinkäytösjärjestelmät
 • Korjaa aukkoja, etenkin jos nykyiset järjestelmät ovat vanhentuneita
 • Luo joustavampi kehys, joka voi sisältää uusia online-haittoja niiden ilmaantuessa
 • Pyydä tekijöitä pidättämään vastuu heidän toimistaan ​​verkossa
 • Paranna verkkopalveluntarjoajien avoimuutta ja vastuuvelvollisuutta
 • Ota eSafety-komissaari käyttöön suojelemaan australialaisia ​​riittävästi verkossa
 • Tarjoa kaikille australialaisille tarvittavat tiedot, työkalut ja resurssit turvallisen online-toiminnan harjoittamiseksi ja kestävyyden lisäämiseksi mahdollisille haitoille

Uusi laki käsittelee erityisesti altistumista laittomalle tai sopimattomalle sisällölle ja haitalliselle käytökselle. Tietojen ja verkkojen yksityisyyttä, saatavuutta ja eheyttä koskevat tietoverkkoturvallisuusuhat sekä verkkopelaamiseen liittyvät riskit käsitellään muissa lainsäädäntöjärjestelmissä..

Suojaa moottoriteitä verkossa

“Australialaisten odotusten ja Internet-teollisuuden tänään saavuttamien odotusten välillä on edelleen huomattava yhteys”, ministeri Fletcher sanoi eilen puheessaan National Press Clubille. “Tärkeä esimerkki tästä katkaisemisesta on se, että monia nykypäivän suosituimpia digitaalisia tuotteita ja palveluita ei ole suunniteltu käyttäjän turvallisuutta ajatellen.”

Hän vertasi turvallisuutta “online-moottoriteillämme” turvallisuuslähestymistapaan maailmanlaajuisilla automarkkinoilla, joissa kansainväliset valmistajat täyttävät kansainväliset standardit, jotka valtioiden itsenäisten valtioiden lainsäädännöllä pannaan täytäntöön, kun he toimittavat ajoneuvonsa maailmanmarkkinoille..

Alustojen on otettava enemmän vastuuta

Ministeri Fletcher kehotti myös tekniikan jättiläisiä, kuten Facebookia ja Googlea, “lisäämään toimintaansa” ja poistamaan haitallista sisältöä nopeammin viitaten terrori-iskuihin, kuten Christchurchin ampumiseen maaliskuussa 2019. Terroristi pystyi lähettämään kauhistuttavien tekojensa suoran lähetyksen Facebook, jota jaettiin yli miljoona kertaa sosiaalisessa mediassa, kopioi ja levisi muille alustoille hyökkäyksen jälkeisinä tunteina.

Ehdotetun lain mukaan eSafety-komissaarilla olisi myös lisävaltuuksia reagoida nopeasti online-kriisitapahtumiin pyytämällä Internet-palveluntarjoajia estämään rajoitetun ajan pääsy vakavasti haitallista sisältöä tai äärimmäisen väkivaltaista materiaalia ylläpitäville sivustoille..

Internet-ympäristöillä olisi enintään 24 tuntia haitallisen sisällön poistamiseen nykyisten sääntöjen mukaisten 48 tunnin sijasta. Tähän sisältyy verkkokiusaaminen, online-väärinkäyttö ja häirintä, kosto porno ja muu haitallinen aineisto.

Vahvempia tietosuoja-asetuksia markkinoidessaan lapsille

Lasten käyttämät pelit ja sovellukset voivat olla loukkaavaa ja haitallista sisältöä ja käyttäytymistä varten. Estämään lasten pääsy haitalliselle sisällölle tarvitaan erilaisia ​​lähestymistapoja, mukaan lukien koulutus, tiedot siitä, kuinka pitää lapset turvallisina verkossa, rakentaa kestävyyttä ja sääntelyä.

Morrisonin hallitus tekee yhteistyötä verkkopalveluntarjoajien kanssa varmistaakseen, että lapsille tarkoitetut online-pelit, -sovellukset ja -palvelut asettavat yksityisyyden ja turvallisuuden asetukset oletusarvoisesti rajoittavimmille..

eSafety-komissaari Palautteen hakeminen

Laitos hakee palautetta ehdotuksista uudeksi verkkoturvallisuuslakiin Australian verkkoturvallisuuslainsäädännön parantamiseksi. Ministeri Fletcher kannustaa voimakkaasti verkkoturvallisuudesta kiinnostuneita osallistumaan kuulemisprosessiin.

Asianomaiset osapuolet voivat jättää huomautuksensa ehdotetuista uudistuksista 19. helmikuuta 2020 mennessä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map