Suoratoisto, television katseleminen ja lataaminen ovat nousussa koronaviruksen ansiosta. Mitä elokuvia ja sarjoja ihmiset katsovat? | VPNoverview.com

Sen jälkeen kun suojatoimenpiteet koronaviruksen leviämisen estämiseksi on otettu käyttöön, streaming-palveluiden, televisiokanavien ja torrent-sivustojen tilaajien, katsojien ja vierailijoiden määrä on lisääntynyt voimakkaasti. Eri tiedotusvälineet ja tutkimustiedot vahvistavat tämän suuntauksen, mukaan lukien Forbes, Torrentfreak ja Comscore. Vaikka tämä ei välttämättä tule yllätyksenä, on silmiinpistävää, että viruspuhanmuutosta koskevat elokuvat ja sarjat ovat erittäin suosittuja. Suorassa televisiossa on myös lisääntynyt katsojien lukumäärä.


Disney + -viikkotilajien määrä kolminkertaistui

Lauantaista 14. maaliskuuta – maanantaina 16. maaliskuuta Disney + -tilaajien määrä kolminkertaistui edelliseen viikkoon verrattuna. Tämä on Disney +: n toistaiseksi suurin kasvu vuonna 2020. Erittäin tervetullut lisäys, koska Disney joutui sulkemaan teemapuistonsa Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Aasiassa COVID-19-puhkeamisen takia..

Mitä ihmiset katsovat Disney +: lla koronaviruksen puhkeamisen aikana?

COVID-19-puhkeamisen takia käyttöön otettujen tiukempien suojatoimenpiteiden jälkeen Disney + päätti siirtää joidenkin elokuvien ja sarjojen julkaisupäivää eteenpäin. Sen seurauksena S.H.I.E.L.D.: n Frozen 2 ja Marvel Agents. ovat jo saatavilla Disney +: lla. Siksi ei ole yllättävää, että nämä kaksi elokuvaa ovat kymmenen suosituimman Disney + -elokuvan ja -sarjan joukossa yhdessä joidenkin äskettäin julkaistujen klassikoiden, Disney + Originalsin ja lasten sarjojen kanssa.

Suosittuja elokuvia ja sarjoja Disneyllä+
1. Jäädytetty 2
2. Leijonakuningas (2019)
3. Jäädytetty
4. Mikkihiiren klubitalo
5. Marvel Agents of S.H.I.E.L.D.
6. Tähtien sota: Kloonisotat
7. Moana / Vaiana
8. Mandolorilainen
9. Sofia ensimmäinen
10. Aladdin (2019)

Netflix on nähnyt tilaajakantaansa kasvavan 47%

Netflix on menestynyt hyvin vuosia, mutta näyttää siltä, ​​että COVID-19 -epidemia kasvattaa heidän lukujaan entisestään. Netflixin tilaajakanta on kasvanut 47% 14. – 16. Maaliskuuta. Tätä tukee Forbesin ilmoittama tieto, joka perustuu Yhdysvaltain Netflix-käyttäjäryhmään. Netflixin osakkeenomistajat näyttävät olevan yhtä mieltä siitä, että Netflix hyötyy kokonaisvaikutuksesta. Vaikka monet muut yritykset kamppailevat osakekurssien voimakkaiden laskujen kanssa, Netflixin osakkeet nousivat 7% pelkästään helmikuussa. Yahoo-viestin mukaan kasvun odotetaan kuitenkin hidastuvan pitkällä tähtäimellä tai tilaajien määrä vähenee jälleen. Tämä johtuu siitä, että Netflix on ylellinen tuote ja koronaviruksen puhkeamisen ansiosta odotettavissa olevassa talouden laskusuhdanteessa näiden tuotteiden tilaukset todennäköisesti peruutetaan.

Mitä ihmiset katsovat Netflixissä Coronaviruspuhan aikana?

Viruksiin ja viruksen puhkeamiseen liittyvät elokuvat ovat tällä hetkellä erittäin suosittuja. Siksi ei ole odottamatonta, että dokumentti “Pandemic” trendi Netflixissä. Lisäksi seuraavat elokuvat ja sarjat houkuttelevat paljon katsojia:

Suosittuja elokuvia ja sarjoja Netflixissä (Yhdysvallat)
1. Tiikerikuningas
2. Kaikki amerikkalaiset
3. Itse tehty
4. Alusta
5. Rakkaus on sokea
6. Tom Segura: Ball Hog
7. Kirje kuninkaalle
8. Asukas
9. Boss Baby: Takaisin liiketoiminnassa
10. 100 ihmistä

Monissa maissa ihmiset katsovat amerikkalaista Netflixiä. Tämä johtuu siitä, että Yhdysvaltain Netflix-tietokannassa on paljon laajempi elokuvien ja sarjojen valikoima. Tämän seurauksena monet ihmiset Yhdysvaltojen ulkopuolella etsivät tapoja päästä Netflixin amerikkalaiseen versioon.

Jotkut streaming-palvelut näkevät kaksinkertaisen uusien asiakkaiden määrän

Joissakin maissa suoratoistopalveluiden tilaajien lukumäärä kasvaa merkittävästi. Alankomaiden suoratoistopalvelun Videolandin tiedottaja raportoi: “Kun koronaviruksen puhkeamista vastaan ​​toteutettiin suojatoimenpiteitä, näimme Videolandin uusien asiakkaiden määrän kaksinkertaistuvan.”

Videoland julkaisi myös ”Mocro Mafia” -kauden toisen kauden suunniteltua aikaisemmin, koska käyttäjillä oli paljon kysyntää käynnistettyjen COVID-19-toimenpiteiden takia. “Nyt kun monet ihmiset ovat kotona, Videoland ja Mocro Mafian näyttelijät saivat lukuisia viestejä ihmisiltä, ​​jotka pyysivät meitä vapauttamaan uuden kauden aikaisemmin.”

Myös muut paikalliset suoratoistopalvelut, kuten Cinetree, arthouse-elokuvien suoratoistopalvelu, näkevät tilaajien määrän kasvavan. “Vierailujen lukumäärä on lisääntynyt huomattavasti viime viikkoina”, sanoi Cinetreen perustaja, näyttelijä Hanna Verboom haastattelussa hollantilaiselle AD: lle..

Suoratoistopalvelut heikentävät videon laatua

Netflix ja YouTube ovat Euroopan komission pyynnöstä tilapäisesti heikentäneet videoidensa laatua. Tämä johtuu siitä, että suoratoistettavien videoiden määrän kasvu voi muuten ylikuormittaa Internetiä. Tämän seurauksena komission jäsen Thierry Breton saattoi tämän mahdollisen kysymyksen useiden teknologiayritysten tietoon. Amazon, Disney +, Apple TV +, Facebook ja Instagram ovat myös heikentäneet videoidensa laatua. Tämän seurauksena suoratoistettujen videoiden äänen ja kuvan laatu on hiukan huonompi, mutta ainakin Internet on edelleen käytettävissä, jopa tiedotusvälineille, jotka raportoivat koronaviruksen puhkeamisesta.

Televisioarvostelut nousevat nopeasti, uutiset ja ajankohtaiset uutiset ovat erityisen suosittuja

Televisio on yksi tärkeimmistä joukkotiedotusvälineiden muodoista monissa maissa. Kriisin aikana, kuten nykyisessä koronaviruskriisissä, kun suurin osa ihmisistä on kotonaan välttämättä, television katselusta tulee suositumpaa. Tämän seurauksena monet televisiokanavat näkevät huomattavasti lisääntyneen katselumääränsä.

Alankomaissa riippumaton organisaatio Stichting KijkOnderzoek tutki ihmisten katselukäyttäytymistä, joiden on pysyttävä kotona osana koronaviruksen toimenpiteitä. Kahden viime viikon aikana ihmiset ovat katsoneet suoraa televisiota viisitoista minuuttia pidempään päivässä kuin tavallisesti. Toistaiseksi näyttöaika on vuonna 2020 kasvanut 33 minuuttia päivässä verrattuna viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon. Tietokirjallisuuden genren ohjelmat ovat erityisen suosittuja. Uutis- ja ajankohtaisohjelmien, kuten VOCID-19-kriisiä käsittelevien uutisten ja tiedotustilaisuuksien, osuus 38%: sta katselukertojen kokonaismäärästä. Ei ole yllättävää, että seurattavien urheilutapahtumien määrä on vähentynyt huomattavasti, koska ne on suurelta osin peruutettu COVID-19: n takia..

Torrentit ovat myös nähneet kasvavan lataustaajuuden koronaviruskriisin aikana

Torrentfreakin mukaan torrentikohteiden kävijöiden lukumäärä on lisääntynyt sen jälkeen, kun koronaviruksen suojatoimenpiteet otettiin käyttöön Italiassa.

Myös piikittäminen on kiinnostusta elokuvasta ”Tartunta”. Tämä elokuva on viruksista johtuva pandemia. Nyt se kuuluu kymmenen eniten ladatun torrentin joukkoon, vaikka elokuva julkaistiin vuonna 2011. Torrentin julkaisuryhmän YTS julkaisi viime viikolla kaksi uutta rippua ”Contagion” -elokuvasta, elokuva ladattiin satoja tuhansia kertoja, tarpeeksi ansaitaksesi paikalla Torrentfreakin eniten latautuneiden elokuvien viikottain kymmenessä. Torrentfreakin mukaan se on ensimmäinen kerta, kun vanhempi elokuva pääsi kymmenen parhaan listan joukkoon vuosia sen julkaisun jälkeen.

Mitkä elokuvat ja sarjat on ladattu eniten Coronavirus-puhkeamisen aikana?

Kuten tavallista, Torrentfreakin kymmenen parhaan listan koostuu pääosin äskettäin julkaistut elokuvat. On kuitenkin huomattavaa, että melkein 10-vuotias elokuva Contagion on taannut paikan kymmenen parhaan listan joukossa.

10 suosituinta torrent-latausta
1. Tähtien sota: Jakso IX
2. Näkymätön mies
3. 1917
4. Sonic: Siili
5. Jumanji: Seuraava taso
6. Metsästys
7. Jäädytetty 2
8. Eteenpäin
9. Tartunta
10.Pankki

Tähän luetteloon sisältyy myös Frozen 2, vaikka tämä elokuva on laillisesti saatavana Disney +: n kautta. Mielenkiintoista, että ilmeisesti jotkut ihmiset mieluummin lataavat tämän elokuvan torrent-verkkojen kautta tilaamisen sijaan suoratoistopalvelun kautta, vaikka heillä on riski saada vakavia lataustapahtumia.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me