Kuinka YouTube-videoiden esto poistetaan VPN: llä VPNOverview

Me kaikki tiedämme YouTubeen videonjakoverkkosivustona, jolla on loputon tarjonta uusia videoita. Löydät valtavan määrän videoita jokaisesta ajateltavasta aiheesta. Joskus voit kuitenkin kohdata rajoituksia, jotka estävät sinua katselemasta tiettyä videota. Lue tästä miksi jotkut videot on estetty ja kuinka voit ohittaa nämä maantieteelliset rajoitukset VPN: llä.


video ei ole käytettävissä youtube

Miksi jotkut YouTube-videot estetään?

Kun saat virheilmoituksen YouTubessa, se on todennäköisesti jostakin seuraavista syistä. Alustan lainaamiseksi videota ei ehkä ole saatavana, koska ”videon omistajat ovat päättäneet asettaa sisältönsä saataville vain tietyissä maissa (yleensä lisenssioikeuksien vuoksi)” tai “YouTube voi estää tietyn sisällön noudattaakseen paikallisia lakeja. .” Nämä ovat kaksi pääasiallista syytä. On kuitenkin myös maita, jotka rajoittavat pääsyä koko alustalle. Tässä viimeisessä tapauksessa he eivät estä tiettyjä videoita, mutta ne estävät koko verkkosivuston.

Lähettäjä on estänyt

YouTube on verkkosivusto, jolla kaikki voivat luoda sisältöä. Kun lähetät videon YouTube-kanavallesi, voit päättää, missä maissa ihmiset voivat katsella videoitasi. Lisäksi voit estää pääsyä videoosi tietyssä maassa.

Vaikka suurin osa YouTubers-ohjelmista antaa kaikille pääsyn videoon, jotkut yritykset asettavat rajoituksia. Suuremmat musiikki- tai elokuva-alan yritykset estävät toisinaan sisältöä julkaisupäivien tai jakeluoikeuksien perusteella. Jos heillä ei ole oikeutta näyttää videota tietyssä maassa, he estävät kyseisen maan katsojat.

YouTube on estänyt

YouTuben on noudatettava jokaisen yksittäisen maan lakeja, joissa se on saatavana. Koska lait ovat erilaisia ​​kaikissa maissa, YouTuben on mukauduttava. Tämä tarkoittaa, että YouTube estää sisältöä joissakin maissa. Suurin osa rajoituksista liittyy tekijänoikeuksia ja immateriaalioikeuksia koskeviin lakeihin. Tunnetuin esimerkki Youtuben tekijänoikeuksien ristiriidasta oli GEMA: n (Gesellschaft für musikalische Aufführungs- und mechanische Vervielfältigungsrechte) kanssa. Tämä saksalainen yritys, joka edustaa muusikoita ja säveltäjiä, lukitsi suuren määrän videoita vuonna 2009. He vaativat muusikoita maksamaan kappaleidensa käytöstä YouTubessa. Pitkän taistelun jälkeen YouTube ja GEMA pääsivät ratkaisuun vuonna 2016. Kuitenkin ei tiedetä, kuinka kauan rauha kestää.

Voit ohittaa tämäntyyppisen eston vain, jos videot ovat saatavilla ainakin yhdessä maassa. Lisäksi palveluntarjoajalla on oltava pääsy ainakin yhteen palvelimeen maassa, jossa videota ei ole estetty.

Hallitukset rajoittavat itse YouTuben käyttöä

Joskus hallitukset rajoittavat pääsyä YouTubeen. Näissä tapauksissa sillä on enemmän tekemistä alustan kanssa yleensä kuin tietyn sisällön kanssa. Kiinassa ja Pohjois-Koreassa, kuten YouTube, YouTube on estetty, koska sen uskotaan levittävän laitonta viestiä. YouTubea pidetään uhkana hallitukselle, koska jokainen voi levittää omia ajatuksiaan ja uskomuksiaan alustalla. Useimmat totalitaariset hallitukset eivät salli viestejä, jotka ovat ristiriidassa heidän totuuksiensa kanssa. Voit lukea lisää tällaisista rajoituksista online-sensuuria käsittelevässä artikkelissamme.

Maa
Syy YouTube: n estämiseen

KiinaTuntematon
EritreaMahdolliset kaistanleveyttä koskevat näkökohdat
Pohjois-KoreaLaki kieltää
Pakistan‘Islamien vastainen’ sisältö
eteläsudan‘Islamien vastainen’ sisältö
TadžikistanVideo presidentin laulusta huonosti
TurkmenistanTurvallisuussyistä
UzbekistanTuntematon

Pääsy estettyihin YouTube-videoihin VPN: n avulla

VPN-yhteys-internetVPN voi auttaa sinua poistamaan kaikkien videoiden eston riippumatta rajoituksen syystä. VPN salaa kaiken Internet-liikenteen. Lisäksi se piilottaa IP-osoitteesi. Kun käytät VPN-yhteyttä, tietokoneesi ottaa vastaan ​​VPN-palvelimen IP-osoitteen, johon olet muodostanut yhteyden. Verkkosivustot ja muut näkevät toisen IP-osoitteen. Vaikuttaa siltä, ​​että käytät Internetiä mistä tahansa palvelimesta, johon olet yhteydessä. Tällä tavalla voit teeskennellä olevansa jossain, jossa et ole!

Useimmat VPN-palveluntarjoajat tarjoavat palvelimia monissa eri maissa. Jos omistaja tai YouTube estää sisältöä, sinun on muodostettava yhteys maahan, jossa kyseinen video on saatavilla. Jos et pääse YouTubeen, koska hallituksesi on estänyt sivuston kokonaan, sinun on muodostettava yhteys palvelimeen maassa, jossa näin ei ole. VPN-palveluntarjoajia on paljon. Olemme luetellut alla kaksi palveluntarjoajaa, jotka toimivat parhaiten, jos haluat katsoa YouTube-videoita VPN: llä. Jos aiot käyttää VPN: tä erilaisiin tarkoituksiin, voit tutustua luetteloomme parhaimmista monitasoisista ensisijaisista palveluntarjoajista.

1. ExpressVPN

ExpressVPN: llä on yli 3000 palvelinta yli 90 eri maassa. Tämän palvelinvalikoiman avulla löydät aina kiertotietä YouTubessa olevista rajoituksista. ExpressVPN-palvelimilla on nopea ja vakaa yhteys, jotta voit suoratoistaa videoita. Lisäksi heidän sovelluksensa ovat käyttäjäystävällisiä ja heillä on erinomainen asiakastuki.

ExpressVPN on hintaspektrin korkeimmassa päässä, mutta saat rahasi arvoisen. ExpressVPN -sovelluksella voit selata Internetiä turvallisesti ja nimettömästi ilman rajoituksia.

2. Surfshark

Surfsharkilla on yli 500 palvelinta yli 50 maassa ympäri maailmaa. Se riittää, että löydät aina palvelimen, jonka avulla voit ohittaa rajoitukset YouTubessa. Surfshark tarjoaa erittäin nopeat yhteydet, joiden avulla voit suoratoistaa YouTube-videoita helposti. Voit käyttää heidän palveluaan rajoittamattomassa määrässä laitteita samanaikaisesti. Lopuksi heidän suojausprotokollansa avulla voit katsella YouTube-videoita nimettömästi ja huoletta. Lisätietoja tästä erittäin nopeasta palvelusta laajassa Surfshark-testissä.

Kuinka selvittää, missä YouTube-video estetään

Nyt miten selvität, mihin palvelimeen sinun pitäisi muodostaa yhteys katsellaksesi videota? On olemassa useita verkkosivustoja, jotka voivat auttaa sinua selvittämään tämän. Esimerkki on Unblockvideos, jossa voit kirjoittaa katseltavan videon URL-osoitteen ja he kertovat sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää. Sivusto esittelee sinulle kattavan maailmankartan, joka näyttää, missä videosi on estetty. Tämä kartta esimerkiksi näyttää maat, joissa Adelen Skyfall-video on estetty:

YouTube-rajoitus

Kun olet selvittänyt, missä videosi ei ole estetty, muodostat yhteyden kyseisen maan palvelimeen ja päivität YouTube-sivun. Ole hyvä! Nyt sinulle ei ole muita rajoituksia.

Katso nimettömästi YouTube-videoita

Edellä mainitulla VPN-vaihtoehdolla voit katsella YouTube-videoita nimettömästi. Muista kuitenkin kirjautua ulos ja käyttää inkognito-tilaa selaimessasi. Muutoin YouTube muistaa haut ja näyttää sinulle aiemmin katsottuihin videoihin linkitetyt videot, kun seuraavan kerran vierailet sivustolla. YouTube tarjoaa tämän palvelun auttaa sinua löytämään haluamiasi videoita. Jos haluat olla todella nimettömiä, he tekevät siitä hieman vaikeaa.

Lopulliset ajatukset

On kolme mahdollista syytä, miksi et voi katsella videota YouTubessa. Ensinnäkin videon ladannut käyttäjä on saattanut rajoittaa maita, joista voit katsella heidän videota. Toiseksi YouTube voi estää videoita tietyissä maissa, jos sisältö ei noudata maan lakeja. Lopuksi voi olla, että hallituksesi estää verkkosivuston käytön kokonaisuutena.

Voit ohittaa kaikki nämä tyypit rajoitukset VPN: llä. Yhdistämällä toisen maan VPN-palvelimiin voit katsella valitsemasi YouTube-videota. Jos tarkoituksesi on katsella YouTube-videoita nimettömästi, VPN ei riitä. Sinun on muistettava kirjautua ulos YouTube-tilistäsi ja ottaa inkognito-tila käyttöön selaimessa.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me