Kuinka katsella MLB World Series -sarjaa verkossa VPNOverview

Major League Baseball (MLB) World Series on yksi vuoden merkittävimmistä urheilutapahtumista, jota suosii urheilun ystävät NFL Super Bowlissa tai UEFA: n Mestarien liigassa.


Joka vuosi noin 18 miljoonaa amerikkalaista virittyy katsomaan American League (AL): n ja National League (NL) mestarijoukkueita kulkemaan päin seitsemän parhaan pudotuspeleissä, joka päättää kuka voittaa himoitun komission jäsenen palkinnon . Valitettavasti Yhdysvaltojen ulkopuolella ihmiset saattavat kohdata joitain ongelmia yrittäessään katsella pelejä verkossa. Alla voit lukea miksi näin tapahtuu ja kuinka voit kiertää sen.

Maailmasarjan suosio

World Series -logoEi ole yllättävää, että baseball-kalenterin merkittävin tapahtuma tuottaa paljon tuloja. MLB World -sarjan brändiarvo ylitti 124 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria vuonna 2017. Yhdysvalloissa suuri osa tuloista tulee mainonnasta ja sponsoroinnista. Tämän ansiosta Fox Network voi lähettää ilmaisen maailmansarjan amerikkalaisille katsojille.

Koska Foxilla on vain oikeus lähettää World Series -sarjaa manner-Amerikassa, se käyttää maantieteellistä estoa estääkseen ulkomaalaisia ​​katsomasta pelejä. Foxin maantieteellinen esto-ohjelmisto vaatii, että annat kelvollisen Yhdysvaltain postinumeron ennen kuin pääset käyttämään höyryä. Sitten se tarkistaa Internet Protocol (IP) -osoitteesi varmistaaksesi sijaintisi ja estää muiden kuin Yhdysvaltojen IP-osoitteita näkemästä suoratoistoa

Yhdysvaltojen ulkopuolella MBL tuottaa suurimman osan tuloistaan ​​World Series -tuotteista, jotka myyvät suoratoistopaketteja, joiden avulla ulkomaiset kansalaiset voivat katsella pelejä. Valitettavasti nämä suoratoistopaketit voivat olla kalliita, eikä niitä ole saatavana kaikissa maissa.

Onneksi, jos olet yksi arviolta 500 miljoonasta baseball-faneista maailmanlaajuisesti, on olemassa tapa ohittaa Foxin geoblocking. Voit katsella maailman sarjoja ilmaiseksi käyttämällä Virtual Private Network (VPN) -sovellusta. Tässä artikkelissa saat selville kuinka käyttää VPN: ää katsellaksesi World Series Online -sivustoa. Lisäksi ehdotamme joitain parhaimmista VPN-palveluntarjoajista.

VPN: n käyttäminen World Series Online -kampanjan katseluun

Maantieteellistä estämistä käytetään rajoittamaan sitä, kuka voi tarkastella tiettyä sisältöä sen maantieteellisen alueen perusteella, jolla he asuvat. Tämä johtuu yleensä siitä, että lähetystoiminnan harjoittajilla tai verkoilla on vain oikeus näyttää ohjelmia tietyissä maissa.

World Seriesin tapauksessa Fox-verkolla ei ole oikeuksia lähettää tai suoratoistaa pelejä Yhdysvaltojen ulkopuolella. Katsojia, jotka yrittävät käyttää suoratoistettuja pelejä Fox Sports -verkkosivuston kautta, pyydetään antamaan voimassa oleva amerikkalainen postinumero. Tämä tarkistetaan sitten heidän IP-osoitteensa suhteen. Jos IP-osoite osoittaa, että yhteys tulee Yhdysvaltojen ulkopuolelta, katsoja estetään seuraamasta suoratoistoa.

VPN: ää voidaan käyttää ohittamaan maantieteellinen estäminen, koska se reitittää Internet-liikenteesi Yhdysvalloissa sijaitsevan palvelimen kautta. Tämä tarkoittaa, että kun Fox Sports -verkkosivusto tarkistaa IP-osoitteesi, se rekisteröidään mantereella sijaitsevaksi Yhdysvaltoihin, jolloin voit katsella pelejä ilmaiseksi.

Miksi kirjautua VPN-palveluun?

VPN: n käytön edut ovat paljon enemmän kuin vain World Seriesin katseleminen. VPN tarjoaa sinulle joukon etuja ja vaihtoehtoja, joita et ehkä ole harkinnut.

 • Anonyymi selaus – Evästeiden seurannan, kohdennetun mainonnan ja henkilökohtaisten selaustietojen myynnin aikakaudella todellinen nimettömyys Internetissä voi olla haasteellista. VPN-palvelut ohjaavat Internet-liikennettäsi salatun VPN-tunnelin kautta. Tämä on yksi harvoista tavoista, joilla voit selata Internetiä murehtimatta siitä, että selaustiedot ja tottumukset lopetetaan tai myydään.
 • Ohita verkkorajoitukset – Jos asut maassa, joka estää rutiininomaisesti pääsyn tiettyihin verkkosivustoihin, palveluihin tai sosiaaliseen mediaan, VPN on erinomainen tapa saada käyttöoikeus kyseiseen rajoitettuun sisältöön. VPN-verkkoihin sisältyy lisäbonus, joka peittää sijaintisi ja salaa liikenteesi. Tämän ansiosta hallitusten tai turvallisuuspalveluiden on paljon vaikeampaa seurata online-toimintaa.
 • Suojaaminen tietoverkkorikollisuudelta – Useimmat ihmiset olisivat yllättyneitä henkilökohtaisten tietojen määrästä, jonka verkkorikolliset voivat saada vain päivittäisestä selailustaan ​​ja sosiaalisen median tottumuksistaan. Salaamalla sijaintisi ja salaa tietosi, VPN auttaa pitämään sinut turvassa Internetissä ja suojaamaan sinua monilta verkkorikollisuuksilta..

Mikä on paras VPN World Seriesin suoratoistoon?

Parhaimman VPN: n valitseminen pääsyäsi World Series -sarjaan tarkoittaa, että otetaan huomioon useita tärkeitä tekijöitä. Tarvitset käytetyn VPN-palvelun voidaksesi ylläpitää nopeaa ja vakaata yhteyttä. Mikään ei tuhoa arviointia baseballin suurimmasta tapahtumasta, kuten hidas ja herkkä videovirta.

Hinta on myös huomio. Yksi niistä monista syistä, miksi ihmiset käyttävät VPN-palveluita maailmansarjan katseluun, on MLB: n kansainvälisten suoratoistopakettien huomattavat kustannukset. Ei ole paljon hyötyä käyttää VPN-palvelua, joka maksaa yhtä paljon kuin suoratoistopalvelu, jonka haluat välttää maksamasta.

Nämä tekijät huomioon ottaen tässä on ehdotuksemme parhaimmista VPN-palveluista, joita voit käyttää katsomaan World Series -sarjaa.

NordVPN

NordVPN on markkinajohtaja nopeiden ja turvallisten VPN-palveluiden tarjoaja. Ne tarjoavat erinomaisen palvelun kohtuulliseen hintaan. Lisäksi NordVPN: llä on 30 päivän rahat takaisin -takuu, jotta voit testata palvelun sitoutumatta siihen.

NordVPN tarjoaa yhteydet lukuisiin palvelimiin Yhdysvalloissa. Tämä tarkoittaa, että World Series -suoratoiston kattavuus ei tule olemaan ongelma. He ovat myös tunnettuja turvallisuudestaan ​​ja yksityisyydestään. NordVPN käyttää obfsproxya syvän pakettivalvonnan välttämiseksi ja noudattaa kirjautumattomuutta -käytäntöä pitääksesi selauksesi mahdollisimman nimettömänä.

ExpressVPN

ExpressVPN tarjoaa uskomattoman käyttäjäystävällisen kokemuksen yhdistettynä nopeisiin yhteysnopeuksiin ja laajaan verkkoon, palvelimien kanssa 94 maassa. Heidän VPN-palvelunsa tarjoaa jatkuvasti suuren yhteysnopeuden Yhdysvaltain palvelimiin. Tämä tarkoittaa, että pystyt suoratoistamaan World Series -sarjaa huolehtimatta ohituksista tai pituuspuskurista.

Kuten NordVPN, myös ExpressVPN noudattaa kirjautumattomuuden käytäntöä selaustietojesi suhteen. Heidän verkkosivusto ja ohjelmistot ovat yksinkertaisia ​​ja helppokäyttöisiä. Lisäksi heidän asiakaspalvelutiiminsä on aina valmiina auttamaan sinua kaikissa mahdollisissa kysymyksissä

Surfshark

Surfshark on erinomainen valinta nopeuttaaksesi World Series -sarjaa nopeiden yhteyksien vuoksi. Foxin maantieteellisen eston ohittaminen ei ole ongelma, kun käytät yhtä heidän monista Yhdysvaltain palvelimista. Niiden erinomainen yhteysnopeus varmistaa, että voit katsella World Series -pelejä ilman ongelmia.

Surfsharksin tilauksien hinnat ovat erittäin kohtuulliset. Jos et jostain syystä ole täysin tyytyväinen heidän palveluunsa, he tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun.

MLB-kanavat ja verkkosivustot

 • Fox Sports (Hollanti)
 • Fox Sports & ESPN (Yhdysvallat)
 • MLB.TV (eri paikoissa)
 • Urheiluverkko (Kanada)
 • BT Sports (Iso-Britannia)
 • Viasat Sport en Sport1 USA (Useat maat Euroopassa)
 • ESPN (Australia)
 • Fox Sports Asia (Aasia)
 • Shenzhen TV (Kiina)

NPB-kanavat ja verkkosivustot

 • DAZN (Japani)

MLB-tapahtumat

Tapahtuma
Päivämäärä
MLB-kausi20. maaliskuuta – 30. lokakuuta 2019
Maailmasarja22. lokakuuta 2019
Peli 730. lokakuuta 2019

NPB-tapahtumat

Tapahtuma
Päivämäärä
Climax-sarja4 15. lokakuuta 2019 saakka

Lopulliset ajatukset

Jos olet baseball-fani, et halua missata titaanien yhteenottoa, joka on World Series. Se voi olla hyvin turhauttavaa, että et voi katsella pelejä pelin takia, missä asut.

Onneksi valitsemalla oikea VPN-palvelu voit ohittaa geosuojauksen, joka estää Yhdysvaltojen ulkopuolisia ihmisiä katsomasta baseball-kalenterin tärkeimpiä pelejä..

VPN: n avulla et vain pääse kaikkiin World Series -hyvyyksiin. Sen avulla voit myös selata Internetiä antamatta mitään henkilökohtaisia ​​tietojasi. Lisäksi olet suojattu verkkorikollisuuksilta. Lopuksi saat myös täydellisen vapauden, eikä mitään sisältöä rajoiteta sinulle. Se on todellinen win-win-tilanne.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map