Kuinka katsella Disney Plus -versiota (ilmainen kokeiluversio) VPNOverview

Disney + D ja + kannettavan tietokoneen näytöllä

Missä Netflixillä oli kerran monopoli, uudet suoratoistopalvelut, kuten Amazon Prime ja HBO GO, ovat nyt nousseet kaikkialle. Yksi suurimmista tulokkaista on Disney Plus (Disney +), kaiken Disney-palvelun virallinen suoratoistopalvelu. Löydät sieltä kaikki rakastetut klassikot, mutta myös Pixarin, Marvelin, Tähtien sotien, National Geographicin ja muiden sisältöä. Disney Plus julkistettiin virallisesti Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Alankomaissa 12. marraskuuta 2019. Jotkut muut maat, kuten Intia, ovat myös saaneet pääsyn siitä lähtien. Palvelu tulee saataville muualla maailmassa seuraavien kahden vuoden aikana. Tässä artikkelissa kerrotaan sinulle lisää Disney Plus -sovelluksesta ja siitä, kuinka voit turvallisesti nauttia tästä upouudesta suoratoistopalvelusta.

Disney Plus: ei vielä saatavana kaikkialle

Seuraavan kahden vuoden aikana Disney Plus lanseerataan eri puolilla maailmaa. Vaikka ihmisillä Yhdysvalloissa, Kanadassa, Alankomaissa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Puerto Ricossa ja Intiassa on jo käyttöoikeus, monet muut joutuvat odottamaan kuukausia julkaisuun saakka. Toisin sanoen kaikilla oikeassa maassa asuvilla on onnea. Jos sinulla on esimerkiksi amerikkalainen tai hollantilainen IP-osoite, voit luoda tilin ja nauttia Disney Plus -sisällöstä vain 6,99 dollarilla (tai 6,99 eurolla, mistä olet kotoisin) kuukaudessa. Muu maailma voi käyttää Disney Plus -tilaustaan ​​vasta myöhemmin.

Disneyn uusi palvelu on tuonut joitain merkittäviä muutoksia streaming-markkinoille. Yhtiö ilmoitti, että he ovat saaneet yli 28 miljoonaa käyttäjää kolmen ensimmäisen kuukauden aikana sen perustamisesta. Tämä oli paljon korkeampi kuin heidän ennusteensa. Asiantuntijat puhuivat jo joulukuussa siitä, kuinka moni perui Netflix-tilauksensa saadakseen sen sijaan Disney Plus -tilin. Tämän käyttäytymisen vuoksi Netflix on menettänyt jo yli miljoona tilaajaa. Kaikki ei ole Disneyn kannalta niin onnellinen kuin koskaan, kuin miltä se voi vaikuttaa. Disney Plus on asettanut rajoituksia verkkosivustoilleen, ja VPN-verkkoja käyttävien ihmisten on entistä vaikeampaa päästä sisältöön.

Kuinka VPN lisää online-turvallisuutta ja -vapautta

VPN (Virtual Private Network) auttaa sinua piilottamaan ja muuttamaan IP-osoitteitasi. Tämä ei ehkä tunnu kovin suurelta, mutta se on uskomattoman tärkeä online-tietosuojallesi ja turvallisuudellesi. IP-osoitteesi paljastaa kaikenlaisia ​​henkilökohtaisia ​​tietojasi, kuten sijaintisi. Verkkosivustot, kuten kaikki muut osapuolet, joilla on pääsy online-tietoihisi, voivat lukea nämä tiedot ja muuttaa niiden sisältöä vastaavasti. Asutko New Yorkissa? Verkkosivustot tietävät ja näyttävät sinulle lähialueesi palveluiden mainoksia. Oletko tällä hetkellä Pariisissa? Sitten he saattavat lähettää sinut automaattisesti heidän verkkosivustonsa ranskankieliseen versioon. VPN: n kanssa tämä ei kuitenkaan välttämättä ole tilanne.


VPN-verkot luovat turvallisen tunnelin laitteen ja Internetin välille. Tällä tavalla kaikki verkossa tekemäsi tapahtuu nimettömästi ja turvallisemmin. Kaikki tietoliikenne lähetetään tunnelin kautta, eli kolmannet osapuolet eivät pääse siihen niin helposti. Lyhyesti sanottuna VPN antaa sinulle mahdollisuuden saada osa yksityisyydestäsi takaisin. Erityisesti suurten yritysten, kuten Google ja Facebook, keräämällä kaiken käyttäjän käyttäjille löytämän tiedon, tämä ylimääräinen hallinta voi olla erittäin mukava ja hyödyllinen.

Verkkorajoitukset ja Internetin vapaus

lukita älypuhelimeenSen lisäksi, että VPN voi tarjota tuntemattomuuden tunnetta, se voi olla massiivinen apu ihmisille, joiden Internet-yhteyttä on rajoitettu. Jotkut maat ovat asettaneet maantieteelliset rajoitukset, jotka estävät kansalaisia ​​pääsemästä tietyille verkkosivustoille, kuten uutiskirjeille tai muille verkkopalveluille. Nämä ihmisten online-vapauden rajoitukset voidaan kiertää VPN: llä. Jos valitset VPN-palvelimen, joka sijaitsee maassa, joka sisältää ilmaisen Internetin, voit selata verkkoa kyseisen maan IP-osoitteella ja saada takaisin käyttöoikeuden. Lyhyesti sanottuna VPN antaa sinulle enemmän online-nimettömyyttä, parempaa online-turvallisuutta ja lisää verkkovapautta.

Valitettavasti jotkut sivustot, kuten Disney Plus, päättävät estää IP-osoitteita, joiden tiedetään kuuluvan VPN-palveluihin. Tämä on ongelma käyttäjille, jotka haluavat nauttia Disney Plus -sivustosta säilyttäen samalla verkkoturvallisuutensa. Koska Disney ei anna ihmisille pääsyä sisältöönsä, kun he käyttävät VPN: ää, heidän on pakko sammuttaa kyseinen VPN tarkistaaksesi Disney Plus -sisällön. Toisin sanoen, jos käytät VPN-verkkoa pitääksesi verkkoliikenteesi turvassa, sinun on pakottava luopumaan suojatusta Internet-yhteydestäsi voidaksesi katsella Disney-elokuvia palvelun kautta. Tämä on selvä Disney Plus -haitta.

Lisätietoja VPN: ista ja niiden toiminnasta on artikkelissa ”VPN Explained”, jossa kerromme sinulle kaiken tästä aiheesta.

Kuinka saada VPN: vaihe vaiheelta

VPN antaa sinulle mahdollisuuden surffata verkossa turvallisesti, nimettömästi ja vapaasti. Siksi suosittelemme jokaista Internet-käyttäjää hankkimaan itsellesi luotettavan VPN: n. Jos haluat aloittaa VPN: n käytön, mutta et ole aivan varma, kuinka, noudata seuraavia vaiheita:

 1. Tutustu arvosteluihimme ja valitse luotettava VPN-palveluntarjoaja (esimerkiksi Surfshark)
 2. Hanki liittymä palveluun ja luo tili
 3. Lataa VPN-ohjelmisto laitteen käyttöjärjestelmälle (esimerkiksi Windows, Linux tai Mac)
 4. Kirjaudu sisään VPN-ohjelmistoon vaiheessa 2 luomallasi tilillä
 5. Yhdistä palvelimeen valitsemalla yhden ohjelmistosta ja painamalla Yhdistä-painiketta

Jos olet suorittanut nämä vaiheet onnistuneesti, sinut muodostetaan yhteys VPN-verkkoon. Voit nyt navigoida turvallisesti verkossa ilman, että Internet-aktiviteettisi näkyy melkein kenelle tahansa.

Kuinka päästä Disney Plus -sovellukseen

Jos haluat nauttia kaikesta Disney Plus -sisällön sisällöstä, sinun on luotava Disney Plus -tili. Onneksi tämä on melko helppoa. Tarvitset vain IP-osoitteen, joka sijaitsee maassa, jossa Disney Plus on jo julkaistu, minkä voit helposti hankkia yksinkertaisesti olemalla kyseisessä maassa. Lisäksi Disney Plus tarjoaa ilmaisen seitsemän päivän kokeiluversion kaikille palveluun liittyville. Noudata näitä vaiheita saadaksesi Disney Plus -tilauksen:

 1. Siirry kohtaan disneyplus.com
 2. Klikkaus ‘Aloita ilmainen kokeilu“Näytön vasemmalla puolella (tai”Osta nyt“Jos haluat saada kokonaisen paketin, mukaan lukien Hulu ja ESPN +, vaikka et voi saada ilmaista kokeiluversiota tällä vaihtoehdolla)
 3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja paina ‘Hyväksy ja jatka
 4. Luo vahva salasana ja paina ‘Jatkaa
 5. Valitse tilauksesi (kuukausittain tai vuosittain) ja maksutapa (luottokortti tai Paypal), täytä tietosi (jos peruutat tilisi ennen seitsemän päivän kokeilun päättymistä, sinua ei veloiteta) ja paina ‘Hyväksy ja tilaa

Sinulla on nyt pääsy kaikkiin tähän mennessä saataviin Disney Plus -sisältöihin. Selaa palvelua vanhoilta Disney-klassikoilta, söpöltä Pixar shorttilta, uusimmalta Marvel-iskunvaimentimelta tai uusimmilta Disney Plus -alkuperäisiltä. Napsauta pelata ja nauti!

Jos olet maassa, jossa Disney Plus -sovellusta ei ole vielä julkaistu, et pääse pääsyyn kaikkiin Disney Plus -sisältöihin. Voit tehdä tilin, mutta kohtaa virhe, jota palvelu ei ehkä ole vielä käynnistänyt maassasi. Tietysti sinulla on täysi käyttöoikeus tiliin heti, kun se on käytettävissä kyseisessä sijainnissa. Vaikka jokaiselle maailman maalle ei toistaiseksi ole julkaisupäivää, tiedämme seuraavat päivämäärät:

Maat
Julkaisupäivä
Yhdysvallat, Kanada, Alankomaat12. marraskuuta 2019 (julkaistu)
Australia, Uusi-Seelanti, Puerto Rico19. marraskuuta 2019 (julkaistu)
Intia15. maaliskuuta 2020 (käynnistettiin aikaisin Coronan puhkeamisen takia)
Itävalta, Ranska, Saksa, Irlanti, Italia, Espanja, Sveitsi, Yhdistynyt kuningaskunta24. maaliskuuta 2020
Belgia, Tanska, Suomi, Islanti, Norja, Portugali, RuotsiKesä 2020

Parhaat VPN: t Disney Plus: lle

VPN-suojausIhanteellisessa maailmassa ei tarvitse luovuttaa yksityisyyttään tai turvallisuuttaan voidakseen katsoa elokuvaa. Tämä on silti totta, kun kyse on monista suoratoistopalveluista, mukaan lukien Disney Plus. Disney estää aktiivisesti kuuluisten VPN-palveluntarjoajien IP-osoitteita, jolloin on mahdotonta katsella sisältöä samalla, kun VPN on suojattu.

Onneksi on olemassa muutamia VPN-palveluntarjoajia, joiden palvelimet sallivat sinun katsella Disney Plus -sovellusta. Tällä tavalla voit katsella tätä suoratoistopalvelua tinkimättä turvallisuudesta. Tässä on kolme VPN-palveluntarjoajaa, jotka voivat antaa sinulle pääsyn Disney Plus -sovellukseen.

1. Surfshark

Surfshark on yksi suosituimmista VPN-palveluistamme. Tämä tarjoaja on suhteellisen uusi tulokas, mutta on nopeasti luonut itselleen erinomaisen maineen. Se ei kirjaa käyttöäsi, siinä on runsaasti palvelimia ja palvelimien sijainteja, eikä se rajoita tilaamalla laitteiden määrää. Ehkä houkuttelevinta, se maksaa vain muutaman dollarin kuukaudessa. Surfsharkin erityinen asia on, että kaikki heidän palvelimet, sijainnistaan ​​riippumatta, antavat sinulle pääsyn Disney Plus -verkkosivustolle ja sisältöön. Pidämme Surfsharkia erittäin hyvänä VPN-palveluntarjoajana, joka suojaa Internet-yhteytesi onnistuneesti samalla, kun pystyt myös suoratoistamaan normaalisti. Lue lisää palveluntarjoajasta yksityiskohtaisessa katsauksessa tai siirry suoraan Surfsharkin verkkosivustoon napsauttamalla alla olevaa banneria.

2. ExpressVPN

Aivan kuten Surfshark, ExpressVPN pyrkii erityisesti tarjoamaan käyttäjille pääsyn Disney Plus -sivustoon. Jos valitset oikean ExpressVPN VPN -palvelimen, voit helposti ja turvallisesti nauttia Disney Plus -sivustolla olevista monista elokuvista ja sarjaista (niin kauan kuin olet tilannut streaming-alustan). Tämä koskee kaikkia ExpressVPN-palvelimia Yhdysvalloissa, Kanadassa, Alankomaissa ja Australiassa. Koska ExpressVPN on tämän hetken nopein VPN, et todennäköisesti edes huomaa Internetin nopeuden eroa. Lisäpuskurointia ei tarvita! Jos haluat tietää enemmän ExpressVPN: stä, voit lukea täydellisen katsauksen heidän VPN-palvelustaan ​​täällä tai käydä heidän verkkosivuillaan.

3. NordVPN

NordVPN on yksi tämän hetken suurimmista ja parhaista VPN-verkoista. Sillä on yli 5000 palvelinta yli 60 maassa. Useimpien NordVPN-palvelimien nopeus on suuri. Lisäksi se on yksi turvallisimmista VPN-verkoista siellä. NordVPN on luotettava ja sillä on erittäin käyttäjäystävällinen sovellus. Jos haluat katsella Disney Plus -sovellusta, voit käyttää tätä Yhdysvaltojen, Hollannin tai Australian VPN-palvelimilla. Jatkossa useampi palvelin voi antaa sinun katsella Disney Plus -sovellusta pitämällä yhteytesi suojattuna. Voit tarkistaa tarkemman tarkistuksen palveluntarjoajasta täällä tai siirtyä suoraan heidän verkkosivustoilleen napsauttamalla alla olevassa ruudussa olevaa painiketta.

Edelleenkään ole pääsyä Disney Plus -palveluun?

Voi olla, että Disney Plus ei vieläkään toimi sinulle, vaikka olet tilannut jonkin näistä palveluista. VPN suojaa sinua edelleen, mutta et yksinkertaisesti pääse käyttämään suosikkisisältöäsi Disney Plus -sivustolla. Tarkoittaako tämä, että joudut sammuttamaan VPN: n? Ei välttämättä. On olemassa muutamia helppoja temppuja, joita voit yrittää korjata tämän ongelman:

 • Poista evästeet ja seurantalaitteet tai avaa ikkuna inkognito-tilassa ennen kuin vierailet Disney Plus -sivustolla. Selaimesi jäljittäjät voivat estää sinua pääsemästä oikealle sivulle ja pääsylle. Poistamalla evästeet tai selaamalla yksityisessä selainikkunassa näyttää siltä, ​​että olet uusi vierailija, joka antaa sinulle käyttöoikeuden.
 • Kokeile toista VPN-palvelinta. Voi olla, että Disney on estänyt käyttämäsi VPN-palvelimen IP-osoitteen, joten se ei pääse heidän palveluunsa. Onneksi monissa VPN: issä on useita palvelimia palvelinpaikkaa kohden, joten voit vaihtaa helposti toiseen. Jos haluat käyttää suoratoistoalustaa ollessasi suojattu, valitse vain toinen palvelin. Joidenkin VPN-verkkojen kanssa voit valita toisen palvelimen manuaalisesti. Muiden kanssa sinun on muodostettava yhteys uudelleen, kunnes sinulle on määritetty toinen IP. Jos haluat tarkistaa käyttämäsi IP-osoitteen, voit selvittää sen siirtymällä kohtaan “Mikä on minun IP?” työkalu.

Tärkeä ilmoitus Disney Plus -käyttäjäsopimuksesta

Lady JusticeTeoriassa voit käyttää yllä mainittuja VPN-verkkoja katsomaan Disney Plus -tapaa maassa, johon sinulla ei pitäisi olla pääsyä (vielä). Tarvitset vain oikean VPN-palvelimen sijainnin valitsemisen. Tämä saattaa kuitenkin rikkoa suoraan Disney Plus -sopimuksen ehtoja. Kirjoittamishetkellä käyttäjäsopimuksessa mainitaan, että Disney Plus: lla on maantieteellisiä rajoituksia niiden sisällölle ja että se käyttää erilaisia ​​tekniikoita ja menetelmiä fyysisen sijaintisi määrittämiseen. Tämä sopimus ei estä VPN: n käyttöä suoraan, mutta ehdot voivat muuttua. On mahdollista, että Disney Plus alkaa “rangaista” käyttäjiä, jotka yrittävät käyttää palveluitaan VPN: llä, esimerkiksi estämällä heidän tilinsä kokonaan.

Ennen kuin yrität käyttää VPN: tä saadaksesi pääsyn toisen maan Disney Plus -sisältöön, tutustu käyttösopimukseen. Löydät tämän verkkosivun alareunasta. Jos sopimus on muuttunut tai se on erilainen maassasi, saatat rikkoa sitä käyttämällä VPN: ää sisällön estämiseen. Mahdolliset tästä johtuvat seuraukset ovat käyttäjän vastuulla.

Lopulliset ajatukset

Disney Plus on suuri menestys online-suoratoiston maailmassa. Sillä on monipuolista sisältöä Tuhkapäästä Hannah Montanaan ja National Geographic -dokumentteista Avengers: äärettömyyden sotaan. Lisäksi se on yksi halvimmista palveluista siellä. Silti, jos et voi nauttia tästä sisällöstä luopumatta VPN: n turvallisuudesta, saatat kysyä, kannattaako hankkia tilaus.

Onneksi joillakin VPN-palveluntarjoajilla on joka tapauksessa palvelimia, jotka toimivat Disney Plus -sovelluksen kanssa. Esimerkiksi Surfsharkin, ExpressVPN: n ja NordVPN: n avulla voit nauttia kaikesta Disney-sisällöstä samalla kun olet suojattu turvallisella Internet-yhteydellä. Muista, että tarvitset aina (maksetun) Disney Plus -tilauksen, ennen kuin pääset suoratoistopalveluun.

Kun saat Disney Plus -tilauksen, sinun on hyväksyttävä yrityksen ehdot. Vaikka nämä eivät näytä mainitsevan VPN-verkkoja tällä hetkellä, sopimukset voivat muuttua. Muista, että VPN: n käyttäminen Disney Plus -sisällön poistamiseen toisesta maasta saattaa rikkoa Disneyn sääntöjä.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me