Kuinka katsella BBC iPlayeria Iso-Britannian ulkopuolella VPNOverview

BBC iPlayerin katseleminen, kun et ole Iso-Britanniassa, voi olla varsin haaste. Jos on BBC-sarja tai ohjelma, jota haluat katsoa verkossa, saatat huomata, että et pääse BBC iPlayer -sovellukseen. Onneksi on tapa päästä BBC iPlayeriin helposti missä tahansa oletkin maailmassa. Katso kaikkia suosikkisarjojasi, dokumenttiohjelmasi ja uutislähetyksiäsi suojaamalla yhteys ja ohjaamalla online-liikennettä VPN: llä. Tämä artikkeli selittää tarkalleen kuinka se tehdään.


Katso BBC iPlayer Iso-Britannian ulkopuolella VPN: llä

BBC iPlayer -logoVPN on Virtual Private Network. VPN luo suojatun tunnelin laitteen ja Internetin välille. Seurauksena on, että kukaan ei voi nähdä missä olet ja millä verkkosivustoilla vierailet. Jos määrität VPN: n oikealla tavalla, mikä on erittäin helppoa, BBC iPlayer ei näe, ettet ole Yhdistyneessä kuningaskunnassa, joten voit vain hankkia käyttöoikeuden.

VPN tarjoaa enemmän online-tietosuojaa, turvallisuutta ja vapautta. BBC iPlayerin tapauksessa jälkimmäinen on erityisen tärkeä. VPN antaa sinulle vapauden katsella suosikkiohjelmasi kaikkialla maailmassa. Tämä on mahdollista, koska VPN piilottaa IP-osoitteesi. Sen sijaan sinulle on määritetty käyttämäsi VPN-palvelimen IP-osoite.

Tämän vuoksi BBC iPlayerin katseleminen mistä päin maailmaa tahansa on helppoa VPN-yhteyden avulla. Tarvitset vain tilauksen hyvältä ja luotettavalta VPN-palveluntarjoajalta, jolla on palvelimet Isossa-Britanniassa. VPN-palveluntarjoajat toimivat yleensä yksinkertaisten sovellusten ja ohjelmistojen kanssa, joiden avulla voit tehdä Internet-yhteydestäsi nimettömän. Useimmissa VPN-verkoissa on ohjelmistoja, joita voit käyttää kaikissa laitteissa, Macista Windowsiin ja iPhoneen Androidiin. Kun sinulla on hyvä VPN, voit katsella BBC iPlayeria nopeasti.

Katso BBC iPlayer VPN: n avulla: nopea askel askeleelta -suunnitelma

Haluatko katsoa BBC iPlayeria heti, olematta itse Yhdistyneessä kuningaskunnassa? Tarvitset siihen VPN: n. Tässä on lyhyt vaiheittainen opas, joka antaa sinulle ilmaisen pääsyn muutamassa minuutissa.

 1. Hanki liittymä hyvällä VPN-palveluntarjoajalla ja luo tili. Yksi suosittelemme tarjoajaa on NordVPN. Voit myös vierittää alaspäin BBC iPlayerin parhaimpien VPN-luetteloomme tai siirtyä suoraan tämän hetken viiden parhaan VPN: n joukkoon.
 2. Lataa VPN-ohjelmisto laitteella, jota haluat käyttää BBC iPlayerin katseluun. Tämä voi olla Mac- tai Windows-tietokoneessa, mutta myös iPhonessa tai Android-älypuhelimessa.
 3. Kirjaudu VPN-ohjelmistoon vaiheessa 1 luomallasi tilillä. Useimmissa tapauksissa sinun tarvitsee vain täyttää käyttäjänimesi ja salasanasi.
 4. Valitse VPN-palvelin Isossa-Britanniassa ja muodosta yhteys VPN: ään. Palvelimen sijaintiin usein napsauttaminen riittää. Muissa tapauksissa joudut ehkä napsauttamaan VPN-ohjelmiston päällä -painiketta.
 5. Siirry BBC iPlayerin verkkosivuille ja siirrä sydämesi sisältöön!

Parhaat VPN: t BBC iPlayerille

Kaikki VPN-palveluntarjoajat eivät sovellu katsomaan BBC iPlayer -sovellusta. Tarvitset ensisijaisesti VPN-palvelimia, joiden palvelimet sijaitsevat Isossa-Britanniassa. Lisäksi sinun kannattaa valita VPN-palveluntarjoaja, joka tarjoaa kohtuullisen nopeuden, joten sinun ei tarvitse odottaa ohjelman puskurointia streamin aikana. Lopuksi on tärkeää, että valitsemassasi VPN: ssä on ohjelmisto, joka vastaa käyttöjärjestelmääsi, esimerkiksi Windows tai iOS.

Tässä on luettelo VPN-palveluntarjoajista, joita suosittelemme BBC iPlayerin katseluun.

ExpressVPN: nopea suoratoisto ilman puskurointia

ExpressVPN on kiistatta paras VPN-palveluntarjoaja BBC iPlayerille. Ne tarjoavat palvelimia eri puolilla Iso-Britanniaa, joten voit helposti vaihtaa toiseen, jos palvelin ei toimi. Sen lisäksi, että tämä antaa sinulle paljon valinnanvaraa, kaikki palvelimet ovat myös erittäin nopeita: ExpressVPN oli kiistaton voittaja nopeustesteissämme. Tämä huippunopeus tekee ExpressVPN: stä sopivan suoratoiston tarjoajan yleensä, ei vain BBC iPlayerille. Myös suoratoisto esimerkiksi Kodilla on helppoa ExpressVPN: n avulla.

ExpressVPN on saatavana Windowsille, Macille, Androidille, iOS: lle ja Linuxille, ja sillä on 30 päivän palautustakuu. Lisäksi voit käyttää palvelua jopa viidessä laitteessa samanaikaisesti.

NordVPN: erilliset palvelimet BBC iPlayerille

NordVPN: llä on tuhansia palvelimia, joista monet Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Kaikki nämä palvelimet eivät toimi BBC iPlayerin kanssa, mutta uusia lisätään usein. Siksi, ehkä hieman etsimällä, löydät aina palvelimen, joka toimii, vaikka iPlayer estäisi joitakin niistä. Lisäksi NordVPN tarjoaa erityisiä palvelimia, joiden avulla voit ottaa käyttöön BBC iPlayerin lataustoiminnon. Nämä ovat seuraavat brittiläiset palvelimet: 481, 483, 717-720, 745-752, 757-764, 974-977, 1022-1025, 1044-1045. Voit valita yhden näistä palvelimista siirtymällä luetteloon palvelimien sijaintipaikoista NordVPN-ohjelmistossa ja napsauttamalla kolmea pistettä ”Iso-Britannia” takana.

NordVPN on melko nopea VPN ja toimii Windowsille, Macille, iOS: lle ja Androidille sekä Linuxille. Lisäksi NordVPN tarjoaa 30 päivän palautustakuun. Voit käyttää tätä palvelun kokeiluun, ennen kuin hankit itsellesi pitkäaikaisen tilauksen.

Muut palveluntarjoajat: CyberGhost ja Surfshark

Useat muut VPN-palveluntarjoajat yrittävät asettaa BBC iPlayerin myös käyttäjiensä saataville. Testauksen aikaan nämä eivät kuitenkaan toimineet meille. VPN-palvelimien IP-osoitteet muuttuvat usein kerrallaan, koska palveluntarjoajat lisäävät uusia palvelimia ja korvaavat vanhat. Tämä tarkoittaa, että on mahdollista, että alla luetellut palveluntarjoajat toimivat pian uudelleen.

Ensinnäkin on CyberGhost. Aikaisemmin CyberGhost tunnettiin yhtenä parhaimmista ilmaisista VPN-palveluista, mutta siitä lähtien siitä on tullut täysin maksettu palvelu. Silti CyberGhost on erittäin kunnollinen vaihtoehto. Ne tarjoavat erikoistuneita palvelimia kaikenlaisille suoratoistopalveluille, mukaan lukien Netflix USA, Disney Plus ja tietysti BBC iPlayer. Vaikka tämä VPN ei voinut estä BBC iPlayer -sovelluksen estämistä meillä testauksen ajankohtana, he työskentelevät tämän asian parissa ja toimivan palvelimen pitäisi olla pian uudelleen.

Toinen vaihtoehto, joka valitettavasti ei toiminut meille tällä hetkellä, on Surfshark. Surfshark on halpa ja hyvä vaihtoehto kalliimpiin VPN-palveluihin, kuten ExpressVPN. Monissa tapauksissa Surfshark on täydellinen suoratoisto. Esimerkiksi Netflixissä tämä palveluntarjoaja antaa sinulle pääsyn erilaisiin kirjastoihin ympäri maailmaa. Odotamme, että Surfshark pystyy pian myös poistamaan myös BBC iPlayerin eston.

BBC iPlayer -rajoitukset selitetty

Ehkä ihmettelet, miksi jatkaat noita maantieteellisiä rajoituksia käydessäsi BBC iPlayerissa. Totuus on seuraava: BBC: llä on oikeus lähettää tiettyjä sarjoja ja elokuvia Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Jos ihmiset Ison-Britannian ulkopuolelta yrittävät katsoa näitä ohjelmia, he eivät pääse BBC iPlayer -sovellukseen. Muualla maailmassa muilla televisioasemilla on oikeus näihin sarjoihin ja ohjelmiin, joten BBC ei voi näyttää niitä sinulle.

BBC tarkistaa IP-osoitteesi selvittääksesi sijaintisi kun vierailet heidän iPlayerissa. Jos IP-osoitteesi sijaitsee Ison-Britannian ulkopuolella, pääsy sinulle evätään. Tähän VPN astuu: se muuttaa IP-osoitteesi niin, että BBC luulee olevansa Isossa-Britanniassa. Toisin sanoen voit kuitenkin kiertää lohkon ja käyttää haluamaasi sisältöä joka tapauksessa.

Eston-with-a-VPN

Tämä ei toimi vain BBC iPlayer -sovelluksessa. On olemassa paljon verkkoalustoja, palveluita ja verkkosivustoja, joihin pääsee vain tietyistä paikoista. Ehkä maa, jossa asut, käyttää sensuuria piilottaakseen suuren osan Internetistä. Tällaisissa tapauksissa VPN voi myös auttaa. Voit käyttää sitä päästäksesi esimerkiksi Facebookiin tai katsomaan jalkapallo-otteluita kaikkialla maailmassa. Kuten aiemmin mainittiin, VPN voi myös antaa sinulle pääsyn suurempaan Netflix-kirjastoon.

Viimeiset ajatukset: Katso BBC iPlayer VPN: llä

Sekä NordVPN että ExpressVPN toimivat täydellisesti BBC iPlayer -sovelluksen kanssa. Kun käytät yhtä näistä VPN-verkoista, voit katsella kaikkia suosikkisarjojasi, kuten Eastenders, Masterchef ja Peaky Blinders, BBC iPlayer -sivustolla. Muut palveluntarjoajat, kuten Surfshark ja CyberGhost, lupaavat myös tarjota pääsyn BBC iPlayeriin, vaikka nämä palvelut eivät toimineet meille, kun testasimme niitä. Huomaa, että nämä VPN: t voivat mahdollisesti antaa sinulle käyttöoikeuden, mutta niiden toimivuutta ei taata. Jos haluat mieluummin hyvän VPN: n katsoaksesi BBC-sisältöä itse, tutustu VPN-arvosteluihimme.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map