Katso Rugby Online missä oletkin! | VPNOverview

Rugby on kova urheilulaji, jolla on paljon faneja ympäri maailmaa. Vaikka rugbyn katseleminen televisiossa on helppoa maissa, jotka kilpailevat Kuudessa Kansakunnassa (Englanti, Ranska, Italia, Irlanti, Skotlanti ja Wales) tai Rugby Championship (Argentiina, Australia, Uusi-Seelanti ja Etelä-Afrikka), se pelien suoratoisto voi olla vaikeaa muualla maailmassa. Onneksi on olemassa tapoja katsella rugbyä verkossa, mistä päin maailmaa tahansa. Helpoin tapa tehdä tämä on VPN: n avulla.


Miksi tarvitset VPN: ää katsellaksesi Rugby-ohjelmaa

Saatat tarvita VPN: n katsellaksesi rugbyä, jos jokin seuraavista asioista koskee sinua.

 • Jos rugby-peliä, jota haluat katsella, ei näytetä maassasi.
 • Jos olet lomalla maassa, jossa he eivät suorita rugby-pelejä.
 • Jos tilaat esimerkiksi englanninkielisen kanavan, joka lähettää rugbyä, mutta et ole Englannissa.

Voit varmistaa rugby-pelien katselun asentamalla VPN: n ohittaaksesi maantieteelliset rajoitukset.

Parhaat VPN-palveluntarjoajat Rugby-katselua varten

Rugbyn katselemiseen verkossa VPN: n avulla on tärkeää, että VPN-palveluntarjoajalla on tarpeeksi palvelimia maissa, joissa rugby lähetetään televisiossa. Lisäksi yhteyden nopeuden VPN-palvelimen kanssa on oltava riittävän korkea, jotta voit katsella peliä ilman viivettä. Lopuksi haluat hyvän VPN: n, joka on käyttäjäystävällinen ja turvallinen. Nämä ominaisuudet huomioon ottaen voimme suositella seuraavia VPN-palveluntarjoajia seuraamaan rugbyä verkossa.

Rugby ExpressVPN

ExpressVPN on erinomainen premium-VPN-palveluntarjoaja, jolla on erinomainen asiakaspalvelu. Tämä palveluntarjoaja varmistaa, että olet turvassa ja et huomaa mitään yhteysongelmia. Heidän hämmästyttävän palvelinverkonsa avulla voit aina löytää palvelimen valitsemastasi maasta. Tällä tavalla rugby-pelejä on helppo katsella verkossa.

ExpressVPN on suhteellisen kallis VPN, mutta tämä on järkevää, koska saat parhaan yhdistelmän nopeutta, turvallisuutta ja käyttäjäystävällisyyttä. Voit kokeilla tätä VPN: ää heidän 30 päivän rahat takaisin -takuullaan.

IPVanish Rugbylle

IPVanish voi olla nopein VPN verkossa tapahtuvaa suoratoistoa varten. Heillä on myös hyvä tarjous palvelimia ja ne ovat suhteellisen halpoja. Nämä ominaisuudet varmistavat, että on helppoa katsella kaikkia haluamiasi rugby-pelejä verkossa.

Jos olet edelleen epävarma, voit kokeilla IPVanishia heidän 7 päivän rahat takaisin -takuulla. Tämä takuu on myös ihanteellinen, jos haluat vain katsoa tiettyä rugby-peliä.

Rugby NordVPN

Turvallisuuden kannalta NordVPN on yksi parhaista VPN-palveluntarjoajista. Lisäksi se on käyttäjäystävällinen ja melko nopea VPN, jossa on paljon palvelimia. Ennen kaikkea NordVPN: llä on erittäin hyvä hinta, joka on ihanteellinen, jos haluat käyttää vain VPN: ää katsellaksesi rugbyä.

NordVPN on VPN, joka tarjoaa erinomaisen vastineen käyttämällesi rahalle. Kaikilla heidän liittymissuunnitelmilla on 30 päivän rahat takaisin -takuu, mikä tarkoittaa, että voit testata palvelun ennen sitoutumista.

Mitä VPN tekee?

VPN-yhteys InternetVPN (Virtual Private Network) on ohjelmisto, joka lisää online-tietoturvaa ja yksityisyyttä. VPN salaa kaiken Internet-liikenteesi, joten kukaan ei voi ymmärtää sitä. Siten kolmannet osapuolet eivät voi rekisteröidä mitä teet verkossa.

VPN-yhteyden avulla muodostat yhteyden Internetiin ulkoisten palvelimien kautta ja otat kyseisen palvelimen IP-osoitteen. IP-osoite on Internet-yhteytesi sormenjälki, ja sitä käytetään selvittämään missä päin maailmaa olet. Ottamalla VPN-palvelimen IP-osoitteen voit teeskennellä olevansa muualla kuin et ole.

Jos sisältö, kuten rugby-ottelu, on estetty, voit kiertää tämän VPN: n avulla. Verkkosivustot, jotka usein pelaavat pelejä, saavat näyttää sisältöä vain tiettyjen maiden käyttäjille. VPN: n avulla voit teeskennellä olevansa yhdessä näistä maista olematta itse siellä.

Rugby Online -katselu VPN: n avulla

Tarvitset kaksi asiaa voidaksesi katsoa rugbyä verkossa mistä päin maailmaa tahansa. Ensin on löydettävä verkkosivusto, jolla voit suoratoistaa peliä tai katsella sitä takaisin. Toiseksi tarvitset VPN: n teeskennellä, että olet siinä maassa, jossa verkkosivusto pelata pelejä. Esimerkiksi jos sinulla on tili yhdysvaltalaisessa lähetystoiminnan harjoittajassa NBC, mutta et ole Yhdysvalloissa, sinun on käytettävä VPN: ää yhdistää yhdysvaltalainen palvelin. Lisäksi on monia kanavia, jotka lähettävät rugby-pelejä ilmaiseksi. Näissä tapauksissa tarvitset vain VPN: n.

Katso Rugby Online ilmaiseksi

rugby-pelaajaRugby on yksi harvoista urheilulajeista, joita voi suoratoistaa verkossa ilmaiseksi. Pelit esitetään suorana lähetyksenä etenkin maissa, joissa rugby on suosittu. Sinun ei tarvitse välttämättä tilata kanavaa, joka ohjaa pelejä, jotta voit katsoa sitä. Tarvitset vain VPN: n virtuaalisen sijaintisi vaihtamiseksi, jotta verkkosivusto luulee sinulle pääsyn sisältöön.

On joitain ilmaisia ​​VPN-palveluita, mutta ne eivät ole niin hyviä kuin maksetut versiot. Ilmaisilla VPN-palveluilla he rajoittavat usein tietojasi, nopeutta ja turvallisuutta. Jos haluat todella seurata rugbyä verkossa ilmaiseksi, suosittelemme käyttämään maksettujen VPN-palveluiden kokeilujaksoja tai rahat takaisin -jaksoa, kuten yllä mainitut.

Katso Six Nations Championship Championship verkossa

Six Nation Championship on tärkein rugby-turnaus pohjoisella pallonpuoliskolla. Kuusi kilpailevaa maata ovat Ranska, Englanti, Wales, Skotlanti, Irlanti ja Italia. Vuodesta 2000 nämä maat ovat kilpailleet halutulle Championship Trophy -mestaruuskilpailulle. Englannilla on eniten voittoja nimestään, mutta Irlanti teurasti kilpailun vuonna 2018. Voit katsella Six Nation Championship -mestaruuskilpailua verkossa (ilmaiseksi) VPN: n avulla.

Katso Rugby Championship Online

Rugby Championship on eteläisen pallonpuoliskon tärkein rugby-kilpailu. Argentiina, Australia, Uusi-Seelanti ja Etelä-Afrikka ovat kilpailleet keskenään vuodesta 2012. Samoin kuin Six Nation Championship, voit katsella Rugby Championshipin verkossa (ilmaiseksi) VPN: llä.

Katso Rugby World Cup Online

Vuoden 2019 Rugby World Cup järjestetään Japanissa. Parhaat joukkueet ympäri maailmaa kilpailevat nähdäkseen kuka menee voittajalle kotiin. Osallistuvat maat myös lentävät pelejä, mutta muissa maissa tämä ei välttämättä aina ole niin. Voit mennä paikalliseen irlantilaiseen pubiin katsomaan, mutta jos haluat pysyä kotona ja lähettää otteluita, saatat tarvita VPN: n tehdäksesi niin..

Kanavat ja verkkosivustot, jotka lähettävät Rugby-ohjelmaa

Alta löydät yleiskatsauksen verkkosivustoista, jotka lähettävät rugby-pelejä. Jotkut ovat ilmaisia ​​ja toisille tarvitset tilauksen.

Rugby-kanavat (enimmäkseen ilmaiset)

 • BBC iPlayer (Iso-Britannia)
 • 7Plus (Australia)
 • CBC (Kanada)
 • CCTV (Kiina)
 • Canal + en FranceTV (Ranska)
 • ARD en ZDF (Saksa)
 • RTE (Irlanti)

Rugby-kanavat (enimmäkseen maksettu)

 • NBC (Yhdysvallat)
 • Rede Globo (Brasilia)
 • NTV Plus (Venäjä)
 • Sky TV (Uusi-Seelanti)
 • Rugby Pass (useissa maissa, joissa rugby on suosittu)

6 Kansakuntien aikataulu 2020

6 maata on taas päällä. Haluatko nähdä, lopulta Wales voittaa taas tällä kertaa? Katso alla olevasta peliaikataulusta kaikki tärkeät päivämäärät.

Päivämäärä
Peli
Eilen 1. helmikuutaWales-Italiassa
Irlanti-Skotlanti
Sunnuntai 2. helmikuutaFrance-Englannissa
Eilen 8. helmikuutaIrlanti-Wales
Skotlanti-Englanti
Sunnuntai 9. helmikuutaRanskan ja Italian
Eilen 22. helmikuutaItalia-Skotlanti
Wales-France
Sunnuntai 23. helmikuutaEnglannin Irlanti
Eilen 7. maaliskuutaIrlanti-Italiassa
Englanti-Wales
Sunnuntai 8. maaliskuutaSkotlanti-Ranska
Eilen 14. maaliskuutaWales-Skotlanti
Italia-Englanti
Ranska-Irlanti
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me