Katso NFL: n jalkapalloa verkossa missä tahansa oletkin! | VPNOverview

Amerikkalaisella jalkapalloilla on paljon faneja Yhdysvaltojen ulkopuolella. Koska NFL (National Football League) on amerikkalaisen jalkapallon tärkein liiga maailmanlaajuisesti, fanit ympäri maailmaa haluavat katsoa sitä. Jotkut Yhdysvaltojen ulkopuolella sijaitsevat urheilukanavat pitävät tärkeitä pelejä NFL: ssä. Joissakin maissa on kuitenkin mahdotonta katsoa televisiossa tai suoratoistoina. Alla saat selville, kuinka voit katsella NFL: ää missä olet.


NFL-pelejä välittävillä amerikkalaisilla verkoilla on jakeluoikeudet vain pelata pelejä katsojille Yhdysvalloissa. Onneksi tämä maantieteellinen rajoitus on olemassa. VPN: n (Virtual Private Network) avulla voit teeskennellä pääsyä Internetiin Yhdysvalloista ollessasi tosissaan muualla.

Käytä VPN: ää katsellaksesi amerikkalaista jalkapalloa verkossa

VPN: n avulla voit muodostaa yhteyden palvelimiin, jotka sijaitsevat ympäri maailmaa. Jos muodostat yhteyden palvelimeen Yhdysvalloissa, amerikkalaiset urheilukanavat olettavat, että olet Yhdysvalloissa. Näin voit katsella mitä tahansa NFL-peliä, mukaan lukien Super Bowl. Sinulla on oltava tili amerikkalaisella urheilukanavalla. Tämä voi olla joskus haastavaa, jos sinulla ei ole amerikkalaista luottokorttia. Yksi tapa siitä olisi saada tili Sling Televisiossa. Voit lukea lisää tämän toiminnasta alla.

Katso NFL Sling TV: llä

SlingTVSling TV on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa pääsyn useiden amerikkalaisten kanavien sisältöön. Normaalisti tarvitset amerikkalaisen osoitteen tai luottokortin, jotta tilaat jonkin näistä kanavista. Sling TV: n tilauksen voi kuitenkin ostaa lahjakortilla. Näitä lahjakortteja voi ostaa PayPalin kautta, mikä tarkoittaa, että voit tehdä sen mistä päin maailmaa tahansa.

Yhdessä VPN: n kanssa voit katsella NFL-pelejä Sling TV -tililläsi. VPN-palvelu varmistaa, että Sling TV ajattelee pääsyä heidän verkkosivustoillesa Yhdysvalloista.

Mitä VPN tekee?

VPN on ohjelmisto, joka salaa ja nimettöi kaikki online-toiminnot. Se suojaa sinua hakkereilta ja muilta, jotka seuraavat henkilökohtaisia ​​tietojasi. Lisäksi kaikki tietosi ovat salattuja ja VPN-tunneli on asetettu tietojen kulkemiseksi. Yhdistät Internetiin VPN-palveluntarjoajan palvelimien kautta. Useimmilla palveluntarjoajilla on paljon palvelimia eri maissa. Voit käyttää näitä erilaisia ​​palvelimia ohittaakseen maantieteelliset rajoitukset.

Siten, jos haluat saada pääsyn amerikkalaisiin suoratoistoihin, voit muodostaa yhteyden Yhdysvaltojen palvelimeen. Sinulla on amerikkalainen IP-osoite, ja verkkosivustot luulevat olevan Yhdysvalloissa. Tämä antaa sinulle pääsyn heidän sisältöön. Voit nyt katsella suosikkisi NFL-joukkueesi peliä.

Parhaat VPN-palvelut NFL: n katseluun

NFLplayersParhaimmilla NFL: n tarkkailua tarjoavilla VPN-palveluntarjoajilla on amerikkalaiset palvelimet ja nopeudet. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää amerikkalaisia ​​kanavia, etkä koe viiveitä pelin aikana. Lopuksi, hyvä hinta ja käyttäjäystävällisyys ovat myös hyvän VPN: n tärkeitä ominaisuuksia. Pitäen tämän kaiken mielessä, valitsimme seuraavat VPN-palveluntarjoajat, joita voidaan käyttää NFL: n katseluun.

ExpressVPN NFL: lle

ExpressVPN on yksi parhaista VPN-palveluista tällä hetkellä. Heidän monet palvelimet tarjoavat nopean ja vakaan Internet-yhteyden ja niiden salaus on huippuluokkaa.

Heidän luoma ohjelmisto on käyttäjäystävällinen. Jokaisen on helppo muodostaa yhteys palvelimeensa ja luoda turvallinen yhteys NFL: n katseluun.

Niiden 30 päivän rahat takaisin -takuulla voit kokeilla heidän palveluitaan katsomalla esimerkiksi Super Bowlia. Jos et nauti heidän palveluistaan, voit saada rahasi takaisin pelin jälkeen, ilman kysymyksiä.

IPVanish NFL: lle

IPVanish on luultavasti nopein VPN markkinoilla. Kun tilaat heidän palvelut, et häiritse mitään viiveitä tai puskurointia. Lisäksi IPVanishilla on suuri määrä palvelimia ympäri maailmaa ja kunnollinen turvallisuus.

IPVanishilla on 7 päivän rahat takaisin -takuu ja kohtuuhintaiset suunnitelmat. Miksi et kokeilla sitä suosikkipelissäsi streamista ja nähdä, pidätkö palvelusta? IPVanish on halpa vaihtoehto katsella NFL: ää amerikkalaisilla urheilukanavilla mistä päin maailmaa tahansa.

CyberGhost NFL: lle

CyberGhost on VPN-palveluntarjoaja, jolla on erinomainen käyttäjäystävällisyys ja alhaiset tilausmaksut. Tämä VPN-palvelu on nopea, turvallinen ja sitä voidaan käyttää kaiken online-sisällön estämiseen.

Yksi tärkeimmistä syistä, joita ihmisillä on CyberGhostin valinnassa, on alhainen hinnoittelu.

Kun saat tilauksen, he tarjoavat myös 30 päivän rahat takaisin -takuun, mikä tarkoittaa, että voit saada rahat takaisin, jos et pidä heidän palveluistaan ​​loppujen lopuksi.

Kuinka katsoa NFL Onlinea VPN: n avulla

NFL-logo

Ainoa mitä tarvitset NFL: n katseluun verkossa, on amerikkalaisen urheilukanavan (tai Sling TV: n) ja VPN: n tilaaminen virtuaalisen sijaintisi vaihtamiseksi.

Jotkut pelit saatetaan lähettää muissa maissa kuin Yhdysvalloissa. Tässä tilanteessa voit käyttää VPN: tä myös pääsyyn näihin streamiin. Voit muodostaa yhteyden palvelimeen maassa, johon haluat päästä, ja tilata urheilukanavaa, joka lähettää NFL: ää. Jos haluat pystyä seuraamaan koko liigan menettämättä peliä, suosittelemme tarkistamaan, ohjaako kanava kaikkia pelejä vai vain tärkeimpiä pelejä.

Kun olet kytkenyt VPN: n päälle ja muodostanut yhteyden oikeaan palvelimeen, voit siirtyä verkossa katsomaan NFL: ää.

Katso Super Bowl kaikkialla maailmassa

Super Bowl on NFL: n tärkein peli. Useimmissa maissa on urheilukanava, joka lähettää tätä peliä live-tilassa. VPN: n avulla voit katsella peliä amerikkalaisella kanavalla laajojen kommenttien avulla. Lisäksi ilmaisten kokeiluversioiden avulla VPN-palveluntarjoajille ja amerikkalaisille urheilukanaville voit jopa katsella Super Bowlia täysin ilmaiseksi.

NFL-kanavat ja -tapahtumat

NFL-lähetys lähetetään useilla eri kanavilla ja verkkosivustoilla. Jotkut kanavat varmistavat jopa sen, että kaikki voivat katsella suurempia pelejä, kuten Super Bowl, ilmaiseksi. Alta löydät luettelon joistakin kanavista ja verkkosivustoista, jotka tarjoavat NFL-pelejä ja NFL: n tärkeitä tapahtumia.

Kanavat ja verkkosivustot, jotka lähettävät NFL: tä

  • Fox Sports (Alankomaat)
  • Ziggo (Alankomaat)
  • ESPN (Yhdysvallat)
  • Sling TV (Yhdysvallat)
  • BBC iPlayer (Iso-Britannia)
  • Sky Sports (Iso-Britannia)
  • Sport 1 (Saksa, Itävalta ja Sveitsi)
  • NTV Plus (Venäjä)
  • Viasat Sport (Skandinavia)

Tapahtumat

Tapahtuma
Päivämäärä
Säännöllinen NFL-kausi5. syyskuuta – 29. joulukuuta 2019
Pudotuspelitalku 4. tammikuuta 2020
Pro Bowl (all-star peli)26. tammikuuta 2020
Super Bowl LIV2. helmikuuta 2020
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me