Katso Formula 1 verkossa missä oletkin! | VPNOverview

Formula 1 on urheilulaji, joka houkuttelee katsojia ympäri maailmaa. Koska kyse on niin kansainvälisestä urheilulajista, jossa kilpailuja järjestetään ympäri maailmaa, monet maat televisioivat kilpailuja. On kuitenkin edelleen maita, joissa kilpailuja ei lähetetä. Jos haluat katsella Formula 1: tä näissä maissa, tarvitset ulkomaisen verkkosivuston, joka lähettää Formula 1: n, ja VPN: n (Virtual Private Network)..


Käytä VPN: ää katsoaksesi Formula 1: tä verkossa

Miksi tarvitset VPN: n katsoaksesi Formula 1: tä verkossa? No, syy on yksinkertainen: katseluoikeuksien vuoksi. Suosionsa vuoksi Formula 1: llä on melko kalliit televisiointioikeudet. Tämä tarkoittaa, että yleisradioyhtiön on maksettava paljon rahaa kilpailun näyttämiseksi. Tämä ei olisi yleensä ongelma, mutta nämä lähetysyhtiöt ostavat vain oikeuden osoittaa kilpailua omassa maassaan. Jos et asu tässä maassa, et voi katsella kilpailua, edes verkossa. Myös näiden lähetysyhtiöiden ja heidän verkkosivustojensa on erittäin helppoa estää sinua katselemasta heidän F1-sisältöään toisesta maasta. He yksinkertaisesti käyttävät ns. Maantieteellistä estoa vieraiden IP-osoitteiden estämiseksi.

Siksi tarvitset VPN: n. VPN on tapa suojata Internet-yhteyssi perustamalla suojattu VPN-tunneli, joka yhdistää sinut Internetiin ulkoisen VPN-palvelimen kautta. Tämä prosessi tarjoaa sinulle myös toisen IP-osoitteen: VPN-palvelimen, johon olet muodostanut yhteyden. Jos valitset palvelimen toisesta maasta, käytät kyseisen palvelimen IP-osoitetta, ja verkkosivustot luulevat olevansa kyseisessä maassa. Tämän avulla voit avata aluekohtaisen sisällön, kuten streamit, videot ja verkkosivustot. Katsellaksesi Formula 1 -sarjaa voit avata streamin, jonka lähetysyhtiö tarjoaa toisessa maassa.

kilpa-autoEsimerkiksi: toimimme Alankomaista. Vaikka Formula 1: stä on tullut yhä suositumpaa täällä Max Verstappenin (erittäin suosittu hollantilainen Formula 1 -kuljettaja) vuoksi, emme voi aina katsella Formula 1: tä, koska paikallisella lähetysyhtiöllämme ei ole lähetysoikeuksia. Jotta voisimme katsoa Formula 1: tä, meidän on oltava yhteys British Sky Sports -sarjaan. VPN: n avulla voimme käytännössä muuttaa Internet-yhteytemme sijaintia niin, että Sky Sports -sivuston mielestä olemme Isossa-Britanniassa. Tämän avulla voimme katsella heidän Formula 1 -virtojaan ilman mitään ongelmia.

Haluatko lisätietoja VPN-palveluista? Katso tämä artikkeli: VPN selitti.

Milloin tarvitaan VPN katsoaksesi F1: tä?

Tarvitset VPN: n katsoaksesi Formula 1: tä tietyissä tilanteissa. Joitakin esimerkkejä näistä tilanteista ovat:

 • Olet lomalla tai lomalla liikematkalla mutta haluat katsella Formula 1 -lähetystä kotimaastasi (esim. kommentin takia).
 • Löydät itsesi maassa, jossa he eivät lähetä Formula 1 -sarjaa ollenkaan.
 • Et pidä kommenteista maasi yleisradioyhtiöiden toimesta (tämä on melko suosittu syy Alankomaissa).

5 minuutin vaiheittainen opas: kuinka katsella Formula 1: tä missä tahansa

Jos luet tätä artikkelia, on todennäköistä, että haluat vain katsoa Formula 1 -kilpailua niin nopeasti kuin mahdollista. Siksi meillä on yksinkertainen vaiheittainen opas, jonka avulla pääset alkuun alle viidessä minuutissa riippumatta siitä, missä olet maailmassa. Tässä on mitä sinun täytyy tehdä:

 1. Tilaa kunnollinen VPN-palveluntarjoaja. Onko sinulla vaikeuksia tehdä valintasi? Erinomainen tarjoaja Formula 1: n katseluun on ExpressVPN. Tämä VPN on luotettava, nopea ja halpa. Lisäksi, jos et ole tyytyväinen VPN: ään, voit käyttää rahat takaisin -takausta tilauksesi ensimmäisen 45 päivän aikana. Aloita heti napsauttamalla alla olevaa oranssia painiketta.
 2. Saatuaan ExpressVPN-tilauksen sinä Lataa VPN-sovellus laitteillasi (kannettava tietokone, älypuhelin, tabletti jne.). Löydät oikean latauksen VPN-palveluntarjoajasi virallisilta verkkosivuilta.
 3. Kun olet ladannut, käynnistä sovellus, valitse VPN-palvelin maassa, josta haluat suoratoistaa ja muodostaa yhteyden. ExpressVPN-sovelluksia on erittäin helppo käyttää, joten sinun ei tarvitse huolehtia. Jos arvelet tarvitsevasi hieman lisätietoja, löydät lisätietoja ExpressVPN-arvosteluistamme.
 4. Sinut muodostetaan yhteys palvelimeen muutamassa sekunnissa. Nyt voit selata verkkoa ikään kuin olet itse valitsemassasi palvelimessa. VPN pitää suojatun yhteyden tietokoneesi taustalla. Nyt voit katsella Formula 1 -virtoja.

Tapa, jolla pääset Formula 1 -virtaan, vaihtelee maittain. Joissain maissa tarvitset tilauksen palveluun, joka tarjoaa suoratoistoja. Jos valitset esimerkiksi brittipalvelimen, voit käyttää British Sky Sportsin tarjoamia streamia kilpailujen seuraamiseen. Tämän artikkelin loput antavat sinulle lisää ehdotuksia eri käyttämistäsi VPN-verkoista, eri maiden suoratoistoista ja kertovat sinulle lisää VPN: ien toiminnasta ja niiden eduista.

Parhaat VPN-palvelut Formula 1: n katseluun

Oikean VPN-palvelun valitseminen voi olla vaivalloista. Onneksi on tiettyjä näkökohtia, joihin voit keskittyä, jos haluat katsella Formula 1: tä VPN: n avulla. Tärkeimmät näkökohdat tässä tapauksessa ovat: nopeus, palvelimen sijainti, hinta ja käytettävyys. Alta löydät luettelon kolmesta VPN-palvelusta, jotka soveltuvat hyvin Formula 1: n katseluun verkossa. Etsitkö laajempaa luetteloa? Katso luettelo ensisijaisen tason VPN-palveluntarjoajista.

ExpressVPN kaavalle 1

ExpressVPN on erittäin hyvin pidetty VPN, joka on nopea, sillä on paljon palvelimia monissa maissa ja se on erittäin käyttäjäystävällinen. Tämä tekee siitä yhden parhaista, jos ei parhaasta F1: n katselusta. Upeajen yksityiskohtien lisäksi tämä VPN tarjoaa erinomaista asiakastukea ja sillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu. Kaikki tämä tekee ExpressVPN: stä ensisijaisen VPN: n useimmille Formula 1 -harrastajille.

NordVPN kaavalle 1

NordVPN on erinomainen, erittäin suosittu VPN, joka tekee työnsä erittäin hyvin, jos haluat käyttää sitä Formula 1: n katseluun. Tämä palveluntarjoaja ei pidä kirjaa ja sillä on erityisiä palvelimia sekä suoratoisto- että P2P-liikenteelle. Suoratoistojen vapauttamisen suhteen NordVPN on kiistatta paras tarjoaja, jonka voit valita.

Lisäksi NordVPN on uskomattoman turvallinen ja saavuttaa suuret nopeudet palvelimillaan. Siksi sinun ei tarvitse usein odottaa streamin puskurointia. Voit kokeilla NordVPN: ää vain muutamalla eurolla kuukaudessa. Sen lisäksi, sinulla on myös 30 päivän rahojen palautustakuu, jota voit käyttää hyväkseen, jos palveluntarjoaja ei ole mielesi mukaan.

CyberGhost kaavalle 1

CyberGhost on suositeltava VPN kaikille katsojille, jotka etsivät hyvää vastinetta joutumatta uhraamaan suorituskykyä. Tämä palveluntarjoaja on erittäin käyttäjäystävällinen VPN, joka toimii yleensä hyvin. Tämä yhdessä yhden kaikkien alhaisimpien VPN-verkkojen hintojen kanssa tekee CyberGhostista hyvän VPN: n Formula 1: n katseluun. Etkö ole varma, onko CyberGhost sinulle? Ei hätää, CyberGhostilla on 45 päivän rahojen palautustakuu kaikille tilauksille.

Asentaaksesi yhden näistä 3 VPN: stä, toimi seuraavasti:

Asenna VPN askel askeleelta työpöydälle

Kuinka voin perustaa VPN: n katsomaan Formula 1: tä verkossa?

VPN: n asettaminen kaavan 1 katsomiseksi ei ole niin vaikeaa. Suurin osa VPN-ohjelmisto on asennettu samalla tavalla kuin muut ohjelmistot. Lataa tietokoneesi ja kannettavan tietokoneen ohjelma ja asenna se. Lataat tablet-laitteilla ja älypuhelimilla sovelluksen virallisesta App Storesta.

Kirjoitimme muille laitteille hyödyllisiä ohjeita VPN: n asentamiseen:

 • VPN: n asentaminen reitittimeen
 • VPN: n asentaminen Smart TV: hen
 • VPN: n asentaminen Amazon Fire TV Stick -sovellukseen
 • VPN: n asentaminen Android TV: hen
 • VPN: n asentaminen Google Chromecast -sovellukseen

Formula 1 -kanavat ja kisat

Kuten aiemmin mainittiin, tarvitset kaksi asiaa, jos haluat katsella Formula 1: verkkosivusto, joka välittää kilpailua, ja VPN muuttaa IP-osoitteesi oikeaan maahan verkkosivuston sisällön avaamiseksi.

Etsitkö verkkosivustoa tai lähetysyhtiötä, joka lähettää Formula 1: tä? Katso alla oleva luettelo, jossa mainitaan muutama tunnettu Formula 1 -virtojen tarjoaja. Etkö ole varma, milloin seuraava kilpailu on? Olemme saaneet sinut myös tutustumaan: yleisradioyhtiöiden luettelon alla on yleiskatsaus kaikista tämän F1-kauden kilpailuista.

Kanavat ja verkkosivustot, jotka lähettävät kaavaa 1

 • ESPN (Yhdysvallat)
 • Kanava 4 (UK)
 • Sky Sports (UK)
 • RTL + (Saksa)
 • Sport Telenet (Belgia)
 • RTBF (Belgia, ranska)
 • F1-TV (useita maita. Tämä on uusi, interaktiivinen palvelu, jonka avulla voit valita suosikki kamerakulmat.)

Kaavan 1 kalenteri 2020

Nyt kun tiedät tarkalleen kuinka ja missä katsella Formula 1: tä missä tahansa oletkin, haluat tietenkin tietää milloin kaikki kilpailut ovat! Siksi alla olevassa taulukossa on kätevä taulukko, joka sisältää kaikki tämän vuoden kilpailut ja kertoo sinulle, kun ne tapahtuvat.

Valitettavasti monet tämän kauden Formula 1-kisat on peruutettu. Tämä johtuu koronakriisistä, jota tällä hetkellä tapahtuu kaikkialla maailmassa. Siksi suuri joukko Grand Prix -kilpailuja on siirretty vielä tuntemattomaan myöhempään ajankohtaan – jos niitä tapahtuu ollenkaan. Alla olevassa taulukossa näkyvät kaikki peruutetut, jatketut ja mahdollisesti edelleen tapahtuvat kilpailut. Kaikki uudet tiedot paljastetaan mahdollisimman pian.

Päivämäärä
Grand Prix
Sijainti
13. – 15. Maaliskuuta 2020 (peruutettu)AustraliaAlbert Park
20. – 22. Maaliskuuta 2020 (lykätty)BahrainBahrainin kansainvälinen piiri
3.-5. Huhtikuuta 2020 (lykätty)VietnamHanoi
17. – 19. Huhtikuuta 2020 (lykätty)KiinaShanghain kansainvälinen piiri
1.-5. Toukokuuta 2020 (lykätty)AlankomaatZandvoort
8. – 10. Toukokuuta 2020 (lykätty)EspanjaCircuit de Catalunya
21. – 24. Toukokuuta 2020 (lykätty)MonacoMonaco
5.-5. Kesäkuuta 2020 (lykätty)azerbaijanBaku City Circuit
12. – 14. Kesäkuuta 2020 (lykätty)KanadaPiiri Gilles Villeneuve
26.-28. Kesäkuuta 2020RanskaPaul Richard
3.-5. Heinäkuuta 2020ItävaltaPunaisen härän sormus
17.-19. Heinäkuuta 2020Yhdistynyt kuningaskuntaSilverstone
31. heinäkuuta – 2. elokuuta 2020HongaryHungaroring
28. – 30. Elokuuta 2020BelgiaSpa-Francorchamps
4.-6. Syyskuuta 2020ItaliaMonza
18.-20. Syyskuuta 2020SingaporeSingapore
25. – 27. Syyskuuta 2020VenäjäSotši Autodrom
9.-11. Lokakuuta 2020JapaniSuzuka
23.-25. Lokakuuta 2020YhdysvallatAmerikan kierto
30. lokakuuta – 1. marraskuuta 2020MeksikoAutodromo Hermanos Rodriguez
13.-15. Marraskuuta 2020BrasiliaInterlagos
27. – 29. Marraskuuta 2020Abu DhabiYas Marina

Vastuuvapauslauseke: Huomaa, että tämän artikkelin tarkoituksena on antaa vain vinkkejä siitä, kuinka katsella Formula 1: tä maailmanlaajuisesti ja mitä tehdä, jos maantieteellisiä rajoituksia tai sensuuria käytetään. Kuitenkin on aina sinun vastuullasi ottaa huomioon viimeisin käyttäjäsopimus kaikista käyttämistäsi (suoratoisto) palveluista, jotka toimivat näiden sopimusten mukaisesti. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map