Katso Copa Libertadores 2020 -tapahtumaa ulkomailla ja muualla maailmassa! | VPNOverview

jalkapallon pelaajatJos olet jalkapallofani, tiedät todennäköisesti, että Copa Libertadores 2020 on jo käynnissä! Kuten aina, tämä Copa lupaa olla ehdottomasti spektaakkeli jalkapallofaneille Etelä-Amerikassa ja sen ulkopuolella.


Mutta kuvittele tämä: olet ulkomailla lomalla tai liikematkalla, ja huomaat, että Copa Libertadores -virtasi ei toimi. Saat viestin, jossa sanotaan “et ole oikealla alueella katsomaan tätä sisältöä” tai jotain vastaavaa. Valitettavasti tämä tapahtuu melko usein ja voi tapahtua sinulle streaming-palvelustasi riippuen. Tässä tapauksessa jotain, jota kutsutaan maantieteelliseksi rajoitukseksi (jota kutsutaan näiksi maantieteellisiksi rajoituksiksi), voi todella pilata mahdollisuutesi piristää suosikkijoukkueesi.

Onneksi on olemassa yksinkertainen tapa kiertää nämä lohkot: käyttämällä VPN: tä. Lue loput tästä artikkelista selvittääksesi kuinka seurata Copa Libertadoreita VPN: n avulla missä tahansa oletkin. Olemme myös mukana hyödyllisiä oppaita, joita sinun on noudatettava, jos tarvitset lisää apua tässä.

Miksi voi olla monimutkaista tai mahdotonta seurata Copa Libertadore -tapahtumia ulkomailla?

Jos elämme utopiassa, voisimme katsoa mitä haluamme, missä vain haluamme, ilman georajoituksia. Elämme kuitenkin maapallolla, jossa georajoitukset ovat liian yleisiä. Tämä johtuu siitä, että lähetystoiminnan harjoittajia ja suoratoistopalveluita sitovat säännöt siitä, missä ne voivat tarjota tiettyä sisältöä. Nämä säännöt ovat osa ja riippuvat sopimuksesta, jonka lähetystoiminnan harjoittaja ja jakelija ovat yhdessä.

Siksi voit esimerkiksi käyttää vain Fox Sports -sovellusta – suosittua tapaa katsella Copa Libertadoreita – Brasiliassa, Argentiinassa ja Meksikossa. Samoin paljon Globon SporTV: n sisältöä on saatavana vain Brasiliassa. Tämä tarkoittaa, että jos haluat käyttää jotakin näistä palveluista katsomaan Copa Libertadoreita näiden maiden ulkopuolella, olet epäonnistunut. Ellei tietysti, kuten yllä luet, käytät ohjelmistoa, kuten VPN, joka voi kiertää maantieteellisiä rajoituksia.

VPN on tehokas ja helppo tapa muuttaa “virtuaalista” sijaintiasi ja katsella mitä tahansa Copa Libertadores-ottelua mistä päin maailmaa tahansa! VPN: n käyttö tähän ja muihin tarkoituksiin on yksinkertaista ja nopeaa. Kuitenkin ihmisille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta VPN-verkkoista tai jotka haluavat tietää tarkalleen kuinka tämä tehdään, sisällytimme alla kaksi helppoa seurata vaiheittaista opasta, toisen Globo SporTV: lle ja toisen Fox Sports -sovellukselle..

Helppo opas katsella Copa Libertadoreita missä tahansa VPN: n avulla – SporTV & Fox Sports

Molemmissa alla olevissa oppaissa käytetty VPN, jota suosittelemme käyttämään Copa Libertadores -kampanjan katsomista maailmanlaajuisesti, on NordVPN. Loppujen lopuksi tämä on erittäin edullinen VPN, jolla on hyvät suoratoistonopeudet ja joitain erittäin hyödyllisiä ominaisuuksia Copa Libertadores -sovellusten lukituksen poistamiseksi useimpien tärkeimpien suoratoistopalveluiden yhteydessä.

Opas 1: Katso Copa Libertadoreita maailmanlaajuisesti SporTV: llä

 1. Siirry NordVPN: n verkkosivuille ja tilaa heidän VPN-palvelu.
 2. Siirry lataussivulle ja lataa käyttöjärjestelmäsi kanssa yhteensopiva NordVPN-sovellus napsauttamalla yhtä yllä olevista kuvakkeista.
 3. Napsauta lataa ja noudata asennusohjeita.
 4. Avaa NordVPN-sovellus ja kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Katso postilaatikkoasi. Sinun olisi pitänyt saada NordVPN: ltä sähköpostiviesti, joka sisältää ohjeet sovellukseen kirjautumiseen.
 5. Yhdistä Brasilian NordVPN-palvelimeen saadaksesi pääsyn SporTV: n koko sisältöön, mukaan lukien Copa Libertadores-ottelut.
 6. Siirry Globo SporTV: hen normaalisti ja siirry Copa Libertadores-streamiin, jota haluat katsoa.

NordVPN-kartta, jossa brasilialainen palvelin on valittu

merkintä: Huomaa, että tarvitset Globo-tilin käyttääksesi tätä menetelmää.

Opas 2: Katso Copa Libertadores Fox Sports -sovelluksen kanssa

 1. Siirry NordVPN: n verkkosivuille ja tilaa heidän VPN-palvelu.
 2. Siirry lataussivulle ja lataa käyttöjärjestelmäsi kanssa yhteensopiva NordVPN-sovellus napsauttamalla yhtä yllä olevista kuvakkeista.
 3. Napsauta lataa ja noudata asennusohjeita.
 4. Avaa NordVPN-sovellus ja kirjaudu sisään.
 5. Yhdistä Brasilian, Argentiinan tai Meksikon NordVPN-palvelimeen.
 6. Siirry Fox Sports -sovellukseen ja kirjaudu sisään.
 7. Siirry Copa Libertadores -otteluun, jota haluat katsella ja nauttia pelistä!

NordVPN-kartta viidellä Latinalaisen Amerikan palvelimella, joista yksi brasilialainen, argentiinalainen ja meksikolainen palvelin

merkintä: Huomaa, että yllä kuvattu menetelmä vaatii Fox Sports -tilin.

Copa Libertadores -virta estää “VPN-lohko”

Monet suoratoistavat verkkosivustot ja sovellukset ovat viime aikoina osoittaneet taipumusta käyttää jotain, jota haluamme kutsua “VPN-lohkoiksi”. Tämä tarkoittaa, että nämä suoratoistopalvelut estävät VPN-käyttäjiä tarkkailemasta sisältöään. Jos olet VPN-käyttäjä, saatat nähdä seuraavan viestin:

netflix-virhe

Tämä kuvakaappaus on peräisin Netflixiltä, ​​mutta idea on sama. Suoratoistopalvelu saattaa havaita, että käytät VPN: ää (estäjä) ja estää pääsyä sen sisältöön. He voivat tehdä tämän, jos havaitsevat suuren määrän käyttäjiä, joilla on samat IP-osoitteet. Suoratoistopalveluun tämä merkitsee, että nämä käyttäjät tulevat samalta palvelimelta, todennäköisesti välityspalvelimelta tai VPN-palvelimelta. Myöhemmin he vain estävät tämän IP-osoitteen ja huomaavat saavansa paljon liikennettä.

Edellä oleva ei tarkoita, että streaming-palvelut estäisivät kaikkia VPN- ja VPN-palvelimia kaukana siitä. Sellaisenaan et ehkä huomaa mitään erilaista, kun katsot Copa Libertadoreita ulkomailla esimerkiksi VPN: n avulla Fox Sports- tai SporTV-televisiossa (paitsi että se toimii). Suoratoistopalvelut muuttavat kuitenkin usein VPN-käytäntöjään ilman erillistä ilmoitusta. Siksi on hyvä tietää, kuinka päästä ympärille VPN-lohkoja, joka tapauksessa. Siksi alla oleviin artikkeleihin sisältyy kolme vinkkiä, miten tämä tehdään NordVPN: n kanssa.

VPN-lohkojen kiertäminen NordVPN: n avulla

NordVPN tarjoaa erittäin hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka auttavat sinua kiertämään VPN-lohkoja. Ensinnäkin, NordVPN tarjoaa erittäin suuren määrän palvelimia ympäri maailmaa (5400+). Koska VPN-lohkot sisältävät aina tiettyjen VPN-palvelimien estämisen, voit kokeilla toista NordVPN-palvelinta, jos kohtaat VPN-lohkon. Tämä saattaa ratkaista ongelman. Tämä on ylivoimaisesti helpoin ja vaivaton ratkaisu, jota voit kokeilla.

Toiseksi, NordVPN tarjoaa erityisen vapauttamisominaisuuden, jota monilla muilla palveluntarjoajilla ei ole: oma IP-osoite. Omistettu IP eroaa tavallisesta VPN-IP-osoitteesta. Useat VPN-käyttäjät jakavat normaalin VPN-IP: n. Sellaisenaan streaming-palvelut saattavat huomata paljon liikennettä, joka tulee tällaiselta IP: ltä, ja yksinkertaisesti estää IP-osoitteen. Omistetulla IP-osoitteella et kohtaa tätä ongelmaa, koska vain sinä käytät tätä IP-osoitetta. Siksi erillisen IP-osoitteen hankkiminen NordVPN: n avulla (lisämaksusta) on paras ja varmin tapa poistaa Copa Libertadores-otteluiden esto murehtimatta VPN-lohkoista.

Viimeinkin, NordVPN tarjoaa myös ominaisuuden (ilman lisämaksua!), Jota kutsutaan ”hävitetyiksi palvelimiksi”. Nämä ovat palvelimia, joita verkkosivustojen ja sovellusten on paljon vaikeampi tunnistaa VPN-palvelimiksi. Valitettavasti nykyisessä muodossaan NordVPN tarjoaa näitä erikoispalvelimia vain muutamissa valituissa maissa, kuten Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Sellaisena tämä ominaisuus on hyödyllinen lähinnä ihmisille, jotka asuvat Yhdysvalloissa ja joilla on esimerkiksi ESPN + -tilaus. Jos olet yksi näistä ihmisistä, voit käyttää yhtä NordVPN: n häivytettyihin palvelimiin Yhdysvalloissa estääksesi ESPN + -tilisi Copa Libertadores -otteluiden sulkemisen Yhdysvaltojen ulkopuolella, jos kohtaat VPN-lohkon. Huomaa kuitenkin, että hävitetyt palvelimet hämärtämisteknologiansa vuoksi voivat hidastaa yhteytesi melko vähän. Sellaisenaan ne eivät ehkä ole sopivimpia palvelintyyppejä suoratoistoa varten.

Kuinka VPN estää Copa Libertadores -sovelluksen ottelun?

Yksi VPN: n suurista eduista on sen kyky muuttaa IP-osoitteesi ulkomaiseksi IP-osoitteeksi vain napin painalluksella. Monet sivustot ja sovellukset, kuten SporTV ja Fox Sports -sovellus, käyttävät IP-osoitettasi sijaintisi määrittämiseen. Käyttämällä VPN: ää tämän IP-osoitteen muuttamiseen, voit muuttaa sijaintiasi, jossa näytät olevan. Toisin sanoen voit olla brasilialainen tai argentiinalainen asukas, joka on tällä hetkellä Yhdysvalloissa työ- tai lomamatkalla. Oletetaan, että käytät SporTV: tä (jos olet brasilialainen) tai Fox Sports -tilauksesi (jos olet argentiinalainen) katsomaan Copa Libertadores -tapahtumaa. Yhdistämällä Brasilian tai Argentiinan VPN-palvelimeen Rede Globo tai Fox luulee olevansa Brasiliassa tai Argentiinassa. Tämä tarkoittaa, että sinulla on pääsy kaikkeen Globon ja Fox Sportin videosisältöön, mukaan lukien Copa Libertadores!

Eston-with-a-VPN

Maailmanlaajuisen pääsyn tarjoaminen Copa Libertadores -yhtiölle ei kuitenkaan ole VPN: n ainoa etu. Hyvä VPN tarjoaa itse asiassa joukon etuja, kuten pääsy Netflixin amerikkalaiseen versioon, lisää yksityisyyttä ja lisääntynyttä Internet-turvallisuutta. Jos haluat lisätietoja kaikista näistä eduista, tutustu artikkeliimme VPN: n tarjoamista eduista.

Voinko katsoa Copa Libertadoreita ilmaisella VPN: llä?

Ymmärrämme eniten kuten säästää rahaa ja haluamme siksi tietää, voivatko he katsella Copa Libertadoreita ilmaisella VPN: llä. Valitettavasti ilmaiset VPN: t eivät yleensä sovellu Copa Libertadoreiden katseluun. Seuraavassa selitämme miksi näin on.

Ilmaiset VPN: t eivät usein sovellu suoratoistoon

Suosittelemme yleensä, että et käytä ilmaisia ​​VPN-verkkoja, etenkin suoratoistoa varten. Tämä johtuu siitä, että ilmaiset VPN: t usein asettavat tieto- ja / tai nopeusrajoituksia. Tietorajoitukset viittaavat seuraavaan: monet ilmaiset VPN-yhteydet katkaisevat yhteyden tietyn tietomäärän käyttämisen jälkeen. Esimerkiksi HideMe: llä voit käyttää korkeintaan 2 Gt, TunnelBear 1,5 Gt, ZoogVPN 2 Gt jne. Nopeusrajoitukset ovat täysin selittäviä: ilmaiset VPN: t antavat usein käyttää vain (suoratoiston) nopeutta, joka on ( paljon) pienempi kuin todellinen Internet-nopeutesi. Molemmat asiat vaikuttavat suuresti Copa Libertadore -viivaajiin. Loppujen lopuksi koko jalkapallo-ottelun suoratoisto maksaa paljon Internet-dataa. Viimeinen asia, jonka haluat, on loppunut tieto ottelun puolivälissä etkä pysty katsomaan loput, koska ilmainen VPN-palveluntarjoaja katkaisee yhteytesi. Et myöskään halua missata tavoitteita ja taitoliikkeitä pitkien lastausaikojen takia.

Ilmaisissa VPN: issä on rajoitettu palvelimen sijainti

On toinenkin syy, miksi emme suosittele ilmaisen VPN: n käyttöä Copa Libertadoreiden katseluun. Usein ilmaisissa VPN-palvelimissa on hyvin rajoitettu määrä palvelimia. On melko harvinaista, että yksi tai useampi näistä rajoitetuista palvelimista on Etelä-Amerikassa. Monet, jotka haluavat katsella Copa Libertadoreja, etenkin omalla kielellään kommentoitaessa, tarvitsevat kuitenkin pääsyn palvelimelle Brasiliassa, Argentiinassa, Meksikossa (Fox Sportsille), Kolumbiassa tai muussa CONMEBOL-maassa. Tämä johtuu siitä, että kyseisten maiden suoratoistopalvelut – etenkin Copa Libertadoreiden videot – toimivat usein vain, jos nämä palvelut “ajattelevat” olevan “oikeassa” maassa. Tämän selitimme jo edellä. Sinänsä useimpien ilmaisten VPN-verkkojen tarjoamat rajoitetut palvelinpaikat ovat toinen syy suosittelemaan maksullisen VPN: n käyttämistä sen sijaan. Ymmärrämme kuitenkin, että kaikki haluavat säästää rahaa. Siksi loimme luettelon parhaista halvoista VPN-verkoista juuri nyt. Tämä johtaa meidät seuraavaan.

Bonusvinkki – Katso Copa Libertadoreista, joilla on paras budjetti VPN: Surfshark

Surfsharkin kutsuminen budjetti VPN: ksi ei ole täysin oikeudenmukaista. Vaikka sen halvimman tilauksen hinta on erittäin edullinen 1,99 dollaria kuukaudessa, Surfshark tuntuu premium-VPN: ltä. Loppujen lopuksi se tarjoaa yli 1000 palvelinta palvelimien kanssa muun muassa Brasiliassa, Chilessä ja Paraguayssa. Sellaisenaan Surfshark on loistava VPN ihmisille niistä maista ja muista maista, jotka haluavat piristää kansallisella puolellaan. Mutta se ei lopu tähän. Jos sinulla on Fox Sports -tilauksesi, voit käyttää Surfsharkia yhteyden muodostamiseen brasilialaiseen palvelimeen (Fox Sports -sovellus toimii vain Brasiliassa, Argentiinassa ja Meksikossa) ja katsella jokaista Copa Libertadores-ottelua. Joka tapauksessa Surfshark on loistava vaihtoehto katsella Copa Libertadoreita missä tahansa oletkin, rikkomatta pankkia!

Toinen vinkki: IP-osoitteita, joita VPN muuttaa, käytetään monissa verkkosivustoissa ja sovelluksissa määrittämään missä olet. IP-osoitteesi analysointi ei kuitenkaan ole ainoa tapa, jolla verkkosivusto pystyy määrittämään sijaintisi. Toinen suosittu tapa verkkosivustoille tehdä tämä on evästeet. Esimerkki: Kun kerroit Surfsharkin avulla yrittäessäsi katsoa maantieteellisesti rajoitettua jalkapalloa, se korostaa videon Globo SporTV: ssä, ilmestyi viesti, jonka mukaan emme ole oikealla alueella (Brasilia). Näin tapahtui, vaikka olimme yhteydessä Brasilian Surfsharkin palvelimeen. Tämä saattoi hyvinkin tapahtua, koska jonkin aikaa ennen sitä kävimme SporTV: ssä ilman VPN: tä. Kun teimme tämän, SporTV on saattanut injektoida evästeen selaimeemme. Yksi fiksu asia kokeilla tällaisissa tilanteissa on yrittää käyttää videota uudessa inkognito-ikkunassa, joten evästeitä ei käytetä seuraamaan sinua.

Copa Libertadores -aikataulu

Nyt kun tiedät kuinka voit seurata Copa Libertadoreita ympäri maailmaa, haluat selvästi tietää milloin ottelut ja eri vaiheet tapahtuvat. Siksi alla olevassa taulukossa on taulukko Copa Libertadoren eri vaiheista, koska ne ovat tähän mennessä tiedossa, ja päivämäärät, jona ne tapahtuvat.

vaihe
Päivämäärä
Ensimmäinen kierros1. tammikuuta – 30. tammikuuta (jo valmis)
Toinen kierros4. helmikuuta – 14. helmikuuta (jo valmis)
Ryhmävaihe3. maaliskuuta – 8. toukokuuta
Lopullinen21. marraskuuta

Copa Libertadores 2020: todellinen jalkapallopelaaja Etelä-Amerikalle ja muulle maailmalle

CONMEBOL Copa Libertadores 2020 on turnauksen 61. versio, joka järjestetään 1. tammikuuta – 21. marraskuuta, jolloin finaalit pelataan Maracanãssa, Rio de Janeirossa. Viime vuonna (vuonna 2019) Brasilian Flamengon jalkapallojoukkue sai toisen Copa Libertadores-tittelinsä, jolloin heistä tuli hallitsevat mestarit. Tämän vuoden lehden on taatusti olevan jälleen yksi spektaakkeli jalkapallofaneille kaikkialla Etelä-Amerikassa ja muualla maailmassa. Siksi päätimme kirjoittaa tämän artikkelin ja auttaa sinua seuraamaan turnausta missä tahansa olet VPN: n kanssa. Nauti piristämisestä suosikkitiimissäsi!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map