Katso Copa Américaa missä oletkin! | VPNOverview

jalkapallon pelaajatTänä kesänä järjestetään jälleen maailman vanhin kansainvälinen jalkapalloturnaus: Copa América 2020. Turnaus järjestetään isäntämaissa Argentiinassa ja Kolumbiassa 12.-12. Heinäkuuta. Kaikkien 10 CONMEBOL-maan lisäksi Qatar ja Australia ovat olleet kutsuttu osallistumaan. Kuten aina, se on jännittävä katsaus Argentiinan avauspelistä Kolumbian finaaliin. Siksi todellisena jalkapallofanina et voi unohtaa tämän vuoden Copaa! Mutta entä jos asut ulkomailla tai lomalla etkä voi siksi seurata otteluita? Entä jos olet valtava jalkapallofani, joka asuu Yhdysvalloissa tai Meksikossa, mutta haluat todella katsoa tämän vuoden Copa Américaa? Lue loput tästä artikkelista saadaksesi selville, kuinka voit katsella Copa Américaa missä tahansa oletkin.


Miksi Copa Américan seuraaminen ulkomailla voi olla vaikeaa tai mahdotonta

Ihanteellisessa maailmassa voisimme katsoa mitä haluamme, missä tahansa olemmekin. Valitettavasti näin ei useinkaan ole. Monien lähetystoiminnan harjoittajien ja suoratoistopalveluiden on estettävä tietty sisältö kotimaansa ulkopuolella. Tämä on osa ja riippuu sopimuksesta, jonka he solmivat saadakseen elokuvan, esityksen, urheilutapahtuman jne. Lähetysoikeudet. Jos esimerkiksi siirryt Globon SporTV: hen, jossa monet Copa América -ottelut lähetetään suorana, löydät että monet (urheilu) videot ovat saatavilla vain, jos olet Brasiliassa. Sama pätee Fox Sports -sovellukseen, joka on toinen suosittu tapa katsella Copa Américaa livessä monille jalkapallo-faneille Etelä-Amerikasta ja muualta. Loppujen lopuksi Fox Sports -sovellus on saatavana vain Meksikossa, Argentiinassa ja Brasiliassa.

Viimeinen asia, jonka haluat, on kärsiä sellaisesta georajoituksesta Copan aikana! Kuvittele vain, että olet ulkomailla lomalla tai töissä, ja huomaat, että et voi katsella mitään Copa-ottelua, koska suoratoistopalvelusi estää nämä, kun olet “väärillä” alueilla! Onneksi on olemassa erittäin helppo tapa estää tämä tapahtuu: käyttämällä VPN: tä. Käyttämällä VPN: ää voit katsoa mitä tahansa sisältöä, kuten Copa América, missä olet. Ja tiedätkö mikä on parasta? Kopan katseleminen VPN: n kanssa on nopeaa ja helppoa. Jos et tiedä miten tämä toimii, älä huolestu! Koska alla on mukana kaksi helppoa, askel askeleelta -opasta, jolla voit katsella Copa Américaa VPN: n avulla missä tahansa. Ensimmäinen opas on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat käyttää Globon SporTV: tä, toinen on Fox Sports -sovelluksen käyttäjille.

Helppo vaiheittainen opas katsomaan Copa América 2020 -sarjaa maailmanlaajuisesti VPN: n avulla

Alta löydät kaksi helppoa askel askeleelta -opasta, jolla voit katsella Copa Américaa missä oletkin. Näissä oppaissa käytetty VPN, jota suosittelemme käyttämään Copa-ohjelmaa, on NordVPN. Loppujen lopuksi tämä VPN on erittäin edullinen, tarjoaa hyvät suoratoistonopeudet ja siinä on joitain erittäin hyödyllisiä ominaisuuksia Copa América -otteluiden ja muun maantieteellisesti rajoitetun sisällön poistamiseksi käytöstä.

Ensimmäisessä oppaassa selitetään, kuinka voit katsella Copa América -sovellusta maailmanlaajuisesti Globon SporTV: llä. Toinen opas on viiroille, jotka haluavat käyttää Fox Sports -sovellusta.

Opas 1: Katso Copa América -sovellusta maailmanlaajuisesti SporTV: llä

 1. Siirry NordVPN-verkkosivustoon, valitse tilauksesi ja perusta tili.
 2. Siirry NordVPN-sovelluksen lataussivulle ja valitse käyttöjärjestelmällesi sopiva sovellus.
 3. Kun olet valinnut käyttöjärjestelmäsi, napsauta lataa ja noudata asennusohjeita. Älä huoli, ohjeet annetaan näytölle asennuksen aikana.
 4. Avaa NordVPN-sovellus ja kirjaudu sisään kirjautumistiedoillasi (käyttäjänimi ja salasana)
 5. Yhdistä brasilialaiseen NordVPN-palvelimeen. Suosittelemme tämän tekemistä yksinkertaisesti käyttämällä karttaa muodostaaksesi yhteyden nopeimpaan palvelimeen. Tämän oppaan alareunassa oleva kuva näyttää miltä sen pitäisi näyttää.
 6. Siirry Globo SporTV -sivulle.
 7. Siirry nyt vain otteluun, jota haluat katsella.
 8. Nauti ottelusta!

NordVPN-kartta, jossa brasilialainen palvelin on valittu

Merkintä: Huomaa, että sinulla on oltava Globo-tili katsellaksesi Copa América -otteluita suorana lähetyksenä SporTV: llä.

Opas 2: Katso Copa América -sarjaa maailmanlaajuisesti Fox Sports App -sovelluksen avulla.

 1. Siirry NordVPN-verkkosivustoon, valitse tilauksesi ja perusta tili.
 2. Siirry NordVPN-sovelluksen lataussivulle ja valitse käyttöjärjestelmällesi sopiva sovellus.
 3. Kun olet valinnut käyttöjärjestelmäsi, napsauta lataa ja noudata asennusohjeita. Älä huoli, ohjeet annetaan näytölle asennuksen aikana.
 4. Avaa NordVPN-sovellus ja kirjaudu sisään kirjautumistiedoillasi (käyttäjänimi ja salasana)
 5. Yhdistä joko argentiinalaiseen, meksikolaiseen tai brasilialaiseen palvelimeen (Fox Sports -sovellus toimii kaikissa kolmessa maassa).
 6. Avaa Fox Sports -sovellus ja jos et ole kirjautunut sisään, kirjaudu sisään kirjautumistietosi.
 7. Siirry Copa América -otteluun, jota haluat katsoa.
 8. Nauti piristämisestä suosikkitiimissäsi!

NordVPN-kartta viidellä Latinalaisen Amerikan palvelimella, joista yksi brasilialainen, argentiinalainen ja meksikolainen palvelin

Yllä oleva menetelmä on loistava tapa katsella kaikkia Copa América -otteluita, mistä tahansa oletkin lähtöpaikasta ja paikasta riippumatta. Loppujen lopuksi SporTV lähettää yleensä vain Brasilian Copa América -otteluita ja muutamaa muuta, joiden lähetysoikeudet he omistavat. Fox Sports -sovelluksella voit tosiasiallisesti seurata kaikkia Copa América -otteluita live-tilassa, mikä on hieno die hard hard -fanin faneille.!

Merkintä: Huomaa, että sinun on oltava pääsy Fox Sports -sovellukseen, jotta voit käyttää yllä olevaa menetelmää.

Copa América -virta estää “VPN-lohko”

Nykyään monet suoratoistopalvelut käyttävät jotain, jota haluamme kutsua “VPN-lohkoiksi”. Tämä tarkoittaa, että monet suoratoistavat verkkosivustot ja sovellukset estävät VPN-käyttäjiä pääsemästä sisältöön. He tekevät tämän yleensä seuraavasti: he huomaavat suuria määriä liikennettä verkkosivustoilleen yhdestä IP-osoitteesta. Tämä johtuu siitä, että yleensä suuri joukko käyttäjiä jakaa VPN-palvelimet ja niiden IP-osoitteet. Myöhemmin he estävät tämän IP-osoitteen estämällä kaikkia kyseisen IP-osoitteen käyttäjiä pääsemästä sisältöön.

Suoratoistopalvelut saattavat muuttaa VPN-verkkojen estämiskäytäntöjään ilman erillistä ilmoitusta, etkä koskaan tiedä, mitkä palvelimet estetään. Siksi on hyvä tietää, kuinka päästä VPN-lohkoihin, jos koet sellaisen. Loppujen lopuksi, tietysti, et halua luoda VPN-yhteyttä onnistuneesti katsomaan Copa Américaa ulkomailla, vain siltä, ​​että virtauspalveluun ei estä pääsyä VPN-lohkon takia.

Liikkuminen VPN-lohkojen läpi NordVPN-3-vinkillä

NordVPN tarjoaa muutama hieno ominaisuus VPN-lohkojen kiertämiseen. Ensinnäkin, NordVPN: llä on valtava määrä palvelimia, yli 5400. VPN-lohkoihin sisältyy aina tiettyjen palvelimien estäminen. Joten jos huomaat, että et voi seurata otteluasi palvelimella, jolla olet tällä hetkellä, voit kokeilla ensin toista. NordVPN: llä on useita palvelimia monista maista, joista valita. Tämä on ylivoimaisesti helpoin ratkaisu, jota voit kokeilla.

Toinen ”VPN-lohkojen estoratkaisu”, NordVPN, tarjoaa erillisen IP-osoitteen. Lisämaksusta NordVPN voi toimittaa sinulle tämän tyyppisen IP-osoitteen, jota, toisin kuin tavallista VPN-IP: tä, vain sinä käytät. Koska vain sinä käytät omistettua IP-osoitetta, suoratoistopalvelun on paljon vaikeampaa havaita, että käytät VPN-verkkoa sellaisella IP-osoitteella. Sinänsä omistettu IP: n hankkiminen NordVPN: n avulla on paras tapa varmistaa, että SporTV, Fox Sports App tai jokin muu suoratoistopalvelu ei estä sinua, kun yrität katsella Copa Américaa.

Viimeiseksi, NordVPN tarjoaa myös jotain, jota kutsutaan hävitetyiksi palvelimiksi, jotka ovat erityisiä palvelimia, jotka tekevät suoratoistopalveluista huomattavasti vaikeamman havaita, että käytät VPN: ää. Nykyään NordVPN tarjoaa kuitenkin näitä erityisiä palvelimia vain muutamissa valituissa maissa, kuten Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Sellaisena tämä viimeinen ominaisuus on hyödyllinen lähinnä ihmisille, jotka asuvat Yhdysvalloissa ja joilla on esimerkiksi ESPN + -tilaus. Jos tämä koskee sinua, voit käyttää yhtä Nordin häiriintyneistä palvelimista Yhdysvalloissa katsomaan Copa América -sovellusta ESPN +: ssä ulkomailla, jos kohtaat VPN-lohkon. Huomaa kuitenkin, että häiriintyneet palvelimet voivat hidastaa yhteyttäsi, joten ne eivät välttämättä sovellu suoratoistoon.

Kuinka VPN poistaa Copa América -sovelluksen

VPN tarjoaa muutamia suuria etuja. Yksi näistä eduista on antaa sinulle enemmän online-vapautta katsella mitä haluat, missä olet. Tämä johtuu siitä, että hyvällä VPN: llä on yleensä paljon, monia palvelimia ympäri maailmaa. Yhdistämällä palvelimeen toisessa maassa kuin siinä, jossa olet tällä hetkellä, muutat IP-osoitteesi kyseisen maan IP-osoitteeksi. Monet sivustot ja sovellukset käyttävät IP-osoitettasi selvittääksesi missä olet. Tämä tarkoittaa, että voit saada suoratoistopalvelut uskomaan, että olet maassa, jossa heidän palvelunsa ja katselemasi sisältö on saatavana VPN: n avulla!

Eston-with-a-VPN

Sen lisäksi, että antaa sinun katsella Copa Américaa missä tahansa, hyvä VPN tarjoaa myös monia muita suuria etuja, kuten se, että sinulla on pääsy Netflixin Yhdysvaltain versioon. Jos haluat lisätietoja VPN: n tarjoamista monista eduista, tutustu tätä aihetta käsittelevään artikkeliimme tai tähän artikkeliin.

En voi käyttää ilmaista VPN-verkkoa katsomaan Copa Américaa?

Edellä on yleinen kysymys. Emme kuitenkaan suosittele ilmaisen VPN: n käyttöä Copa América 2020: n suoratoistoon parista syystä.

Ensinnäkin suurin osa ilmaisista VPN-verkoista valvoo data- ja / tai nopeusrajoituksia. Tämä tarkoittaa, että kun olet käyttänyt tiettyä määrää Internet-tietoja, esimerkiksi 2 Gt, et voi käyttää palvelua enää etkä voi katsella loppua peliä, jos katsot Copa-ottelua esimerkiksi. Tietenkin, tämä on viimeinen asia, jonka haluat. Jos nopeusrajoitus on olemassa, pystyt usein saavuttamaan melko hitaita nopeuksia vain ilmaisella VPN: llä, jotka eivät sovellu suoratoistoon. Tämä saattaa tarkoittaa, että videosi on puskuroitava jatkuvasti, pilaamatta katselunautisi.

Toiseksi, vaikka löysit loistavan ilmaisen VPN: n, joka ei täytä tietoja tai nopeusrajoituksia, kuten ProtonVPN, olet todennäköisesti silti tekemisissä hitaan yhteyden kanssa. Tämä johtuu siitä, että ilmaiset VPN-verkot tarjoavat yleensä vähemmän palvelimia kuin heidän maksetut kollegansa. Tämä tarkoittaa, että heidän palvelimet ovat usein todella tungosta, mikä hidastaa niitä huomattavasti.

Juuri niin tapahtuu, että yllä kuvatut ongelmat ovat yleensä pahimpia streamereille. Tämä tarkoittaa, että sinun pitäisi todennäköisesti miettiä kahdesti, ennen kuin päätät suoratoistaa Copa ilmaisella VPN: llä. Sen sijaan suosittelemme, että etsit hyvää halpaa VPN: tä. Tämä johtaa meidät seuraavaan.

Bonusvinkki – Surfshark: paras budjetti VPN katsella Copa Américaa

Jos haluat seurata jokaista Copa América -ottelua rikkomatta pankkia, suosittelemme koko sydämestä Surfsharkia. Surfshark on yksi harvoista erittäin edullisista premium-VPN-verkoista, joiden hinta on vain 1,99 dollaria kuukaudessa heidän halvimmasta tilauksestaan. Se tarjoaa yli tuhat vakaaa, nopeaa palvelinta 61 maassa. Näitä ovat palvelimet Brasiliassa, Chilessä, Yhdysvalloissa ja Paraguayssa. Tämä tarkoittaa, että Surfsharkin avulla voit helposti kiertää näiden maiden maantieteellisiä rajoituksia ja katsella Copaa espanjaksi, portugaliksi tai englanniksi streaming-palvelustasi riippuen. Tämän lisäksi Surfshark on myös erittäin turvallinen ja käyttäjäystävällinen VPN. Lyhyesti sanottuna, Surfshark on oikea valinta, jos etsit budjetti-VPN-verkkoa Copa América 2020 -kampanjan katsomiseen.!

Toinen vinkki: IP-osoitteita, joita VPN voi muuttaa, käyttävät monet verkkosivustot sijaintisi määrittämiseen. Ne eivät kuitenkaan ole ainoita tapoja, joilla verkkosivustot voivat selvittää, missä olet. Toinen suosittu tapa verkkosivustoille tehdä se on evästeiden käyttö. Kerran, kun käytät Surfsharkia esimerkiksi videon katsomiseen Globon SporTV: ssä, esiin tuli viesti, jossa sanotaan, että emme ole oikealla alueella (Brasilia). Tämä tapahtui siitä huolimatta, että he olivat yhteydessä Brasilian Surfsharkin palvelimeen. Yksi fiksu asia kokeilla tällaisissa tilanteissa on yrittää käyttää videota uudessa inkognito-ikkunassa, joten evästeitä ei käytetä seuraamaan sinua.

Copa América aikataulu

Nyt kun tiedät Miten katsellaksesi Copa Américaa, tietysti haluat tietää kun se tapahtuu! Siksi olemme sisällyttäneet alla hyödyllisen taulukon, joka näyttää sinulle, milloin eri ottelut järjestetään.

vaihe
Päivämäärä
Maat (poissa kotoa)
Ryhmävaihe12. kesäkuuta 2020Argentiina – Chile
Ryhmävaihe13. kesäkuuta 2020Australia – Uruguay
Kolumbia – Ecuador
Paraguay – Bolivia
Ryhmävaihe14. kesäkuuta 2020Peru – Qatar
Brasilia – Venezuela
Ryhmävaihe16. kesäkuuta 2020Argentiina – Uruguay
Chile – Bolivia
Ryhmävaihe17. kesäkuuta 2020Kolumbia – Venezuela
Paraguay – Australia
Ryhmävaihe18. kesäkuuta 2020Peru – Brasilia
Ecuador – Qatar
Ryhmävaihe20. kesäkuuta 2020Argentiina – Paraguay
Ryhmävaihe21. kesäkuuta 2020Kolumbia – Peru
Uruguay – Chile
Ryhmävaihe22. kesäkuuta 2020Australia – Bolivia
Venezuela – Ecuador
Ryhmävaihe23. kesäkuuta 2020Brasilia – Qatar
Ryhmävaihe25. kesäkuuta 2020Chile – Paraguay
Ryhmävaihe26. kesäkuuta 2020Bolivia – Uruguay
Australia – Argentiina
Ryhmävaihe27. kesäkuuta 2020Ecuador – Peru
Brasilia – Kolumbia
Ryhmävaihe28. kesäkuuta 2020Qatar – Venezuela
Ryhmävaihe30. kesäkuuta 2020Chile – Australia
Uruguay – Paraguay
Bolivia – Argentiina
Ryhmävaihe1. heinäkuuta 2020Ecuador – Brasilia
Venezuela – Peru
Qatar – Kolumbia
Puolivälierä4. heinäkuuta & 5, 2020Olla päättäväinen
Semifinaaliin8. heinäkuuta 2020Olla päättäväinen
Ottelu 3. sijalle11. heinäkuuta 2020Olla päättäväinen
Lopullinen12. heinäkuuta 2020Olla päättäväinen

Copa América 2020: todellinen spektaakkeli Etelä-Amerikassa ja sen ulkopuolella

Tämän vuoden Copa América järjestetään 12. kesäkuuta – 12. heinäkuuta, ja se järjestetään 47. kertaa turnaus. Viime vuonna turnauksen voitti isäntä, Brasilia. Vedonvälittäjien mukaan tällä hetkellä Argentiinalla, Brasilialla ja Kolumbialla on parhaat mahdollisuudet voittaa turnaus, tässä järjestyksessä. Jalkapallomaailmassa kaikki on kuitenkin mahdollista ja turnaus pysyy todennäköisesti jännittävänä ja kilpailukykyisenä koko ajan.

Tänä vuonna Copa on kiistelty Argentiinassa ja Kolumbiassa, joten turnaus järjestetään ensimmäistä kertaa kahdessa maassa. Turnauksella on kuitenkin vaikutus kaukana Buenos Airesin, Córdoban, Bogotan, Medellínin ja muiden kaupunkien stadionien ulkopuolella. Ottelut pelataan. . Juuri siksi tämän artikkelin tarkoituksena oli selittää kaikille noille jalkapallo-faneille, kuinka he voivat nauttia kaikista Copan peleistä. Nyt kaikki, mitä on jäljellä, on nauttia ottelusta!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map