Haluatko katsella UFC-tapahtumia ilmaiseksi? Tässä on miten! | VPNOverview.com

UFC: n suosio on kasvanut uskomattoman voimakkaasti kahden viime vuosikymmenen aikana. Maailman johtavassa MMA-organisaatiossa on miljoonia ja miljoonia faneja ympäri maailmaa. “Kahdeksankulmio” on tullut tunnettu termi urheilun harrastajien keskuudessa. Täällä monien mukaan kovimmat ostajat, hienoimmat BJJ-teknikot ja vahvimmat painijat tapaavat nähdäkseen kuka todella on paras taistelija. Osa jännityksestä on kuitenkin löytää vastaus tähän kysymykseen elävästi, aivan kuten taistelu tapahtuu. Ei kolme päivää myöhemmin MMA-uutissivustolla, mukana 90 sekunnin leike taistelusta, jonka haluat, että olisit nähnyt suorana.


Siksi olemme kirjoittaneet tämän artikkelin. Kertoa sinulle tavasta katsella mitä tahansa UFC-tapahtumaa ilmaiseksi. Kuinka tämä on mahdollista, voit kysyä? Lyhyt vastaus on yksinkertainen, mutta erittäin tehokas ohjelmisto, nimeltään VPN.

Joissakin maissa UFC-tapahtumien live-seuraaminen voi olla kallis asia. Ajattele vain PPV: itä (pay-per-view), joita voi ostaa esimerkiksi Yhdysvalloissa. Muissa maissa ei ole PPV-maksuja, mutta vaadittu kuukausittainen tilaaminen UFC-tapahtumien katseluun live-tilassa. Ajattele esimerkiksi BT-urheilua Isossa-Britanniassa. Kuitenkin käyttämällä VPN: ää voit helposti käyttää ilmaista hollantilaista suoratoistopalvelua, nimeltään kijk.nl, joka tosiasiallisesti ilmaisee kaikki UFC-tapahtumat reaaliajassa. Selaamalla tälle verkkosivustolle samalla, kun käytät VPN: ää, voit katsella suosikki UFC-taistelijoitasi menemään siihen ilmaiseksi! Lue miten tämä toimii alla.

Katselin UFC: tä ilmaiseksi – miten VPN auttaa minua?

Se on todella yksinkertaista. VPN (Virtual Private Network) tarjoaa käyttäjilleen monia etuja, jotka liittyvät yksityisyyteen, verkkoturvallisuuteen ja Internetin vapauteen. Yksi näistä on se, että VPN muuttaa IP-osoitteesi. Loppujen lopuksi, kun käytät VPN-yhteyttä, muodostat yhteyden VPN-palvelimeen. Tällä palvelimella on oma IP-osoite, joka määritetään verkolle tai laitteelle, kun olet muodostanut yhteyden siihen. Tämä ei vain paranna merkittävästi online-tietosuojaasi, koska se auttaa “peittämään” online-identiteettini. Se auttaa sinua myös kiertämään maantieteellisiä esteitä.

Verkkosivustot ja sovellukset käyttävät muun muassa IP-osoitettasi maantieteellisen sijaintisi määrittämiseen. Toisin sanoen, jos olet Yhdysvalloissa, mutta olet muodostanut yhteyden hollantilaiseen VPN-palvelimeen (jolla on hollantilainen IP-osoite), käymäsi sivustot luulevat sijaitsevan Alankomaissa. Ilmaiseen suoratoistosivustoon kijk.nl, jolla voit suoratoistaa UFC-tapahtumia, pääsee yleensä vain Alankomaista. Vaihtamalla tässä esimerkissä ”US-IP-osoitteesi” hollantilaiseksi, verkkosivusto kuitenkin tulee ajatella olet Hollannissa. Seurauksena on, että voit nyt käyttää sitä ja katsella kaikkia UFC-tapahtumia ilmaiseksi!

Minkä VPN-palveluntarjoajan tulisi valita katsomaan UFC ilmaiseksi?

Tietenkin tämä on jossain määrin henkilökohtaisen mieltymyksen kysymys. On kuitenkin ainakin kaksi vaatimusta, jotka VPN: n on täytettävä, jotta se toimii menetelmällämme katsella UFC: tä ilmaiseksi. Ensinnäkin sillä on oltava (kohtuudella) nopeat ja vakaa palvelimet. Toiseksi sillä on oltava palvelimet Alankomaissa. Siksi suosittelemme todella NordVPN: ää katsomaan UFC: tä ilmaiseksi. Tämä VPN todella hienosääsi nopeaa palvelinlähestymistapaansa vuosien varrella, ja tarjoaa valtavan määrän nopeita ja vakaita palvelimia (yli 5000 yli 60 maassa). Lisäksi NordVPN: llä on runsaasti palvelimia Alankomaissa.

Tekniset tiedot NordVPN

 • Samanaikaiset yhteydet: 6
 • torrentit: +
 • Netflix: +
 • Käyttöjärjestelmät: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • protokollat: OpenVPN, IKEv2 / IPsec
 • Kirjauskäytäntö: Ei lokit
 • palvelimet: 5400+ palvelinta 57 maassa
 • Hinta: Alkaen 3,49 dollaria kuukaudessa
 • Rahat takaisin takuu: 30 päivää

Paras

älypuhelin

Toinen hyvä asia NordVPN: ssä on, että se tarjoaa joitain vastatoimenpiteitä VPN-estäjiä vastaan, joita yhä useammat sivustot käyttävät estämään VPN-käyttäjiä. Tästä hetkestä lähtien emme ole havainneet, että kijk.nl estäisi VPN-käyttäjiä. On kuitenkin huomattava, että teimme testit toimistoltamme Alankomaissa. Toisaalta, jopa silloin saatat odottaa, että saatamme olla estetty VPN: ää käytettäessä. Joka tapauksessa NordVPN tarjoaa sekä omistettuja IP-osoitteita että häiriintyneitä palvelimia. Nämä molemmat auttavat torjumaan VPN-estämiä. Joten vaikka kijk.nl aloittaisi VPN-lohkojen käytön, olet valmis NordVPN: llä! Siksi tämä VPN vain merkitsee kaikki ruudut katsellaksesi UFC: tä ilmaiseksi.

Nyt voit lukea pikavaiheen ohjeet siitä, kuinka (Nord) VPN: ää voidaan käyttää UFC: n katsomiseen ilmaiseksi!

Stet-by-step-opas: katsella UFC: tä ilmaiseksi VPN: n avulla

 1. Hanki tilauksesi hyvästä VPN: stä. Kuten mainittiin, suosittelemme todella NordVPN: ää. Valitsemasi palveluntarjoajan mielestä on kuitenkin nopea, vakaa palvelin ja ainakin yksi, mutta mieluiten useampi palvelin Alankomaissa..
 2. Lataa VPN-ohjelmisto tai sovellus mistä tahansa yhteensopivasta laitteesta, jolla haluat katsella UFC: tä. Jos olet valinnut palveluntarjoajasi NordVPN ja haluat apua tässä, tutustu NordVPN-arvosteluamme. Jos valitsit toisen palveluntarjoajan tai et ole varma laitteesi asennuksesta, tutustu muihin VPN-arvosteluihin tai asennusoppaisiin.
 3. Avaa VPN-sovellus ja muodosta yhteys hollantilaiseen palvelimeen.
 4. Selaa seuraavalle verkkosivustolle: kijk.nl
 5. Kirjoita hakukuvakkeen viereen harmaaseen hakukenttään sen tapahtuman nimi, jota haluat katsella (tällä tavoin voit myös katsella kokonaisia ​​aiempia taisteluita ilmaiseksi!). Tässä on muutama ehdotus, joista voit valita. Napsauta sisältöä, jota haluat katsoa. Sinun ei tarvitse edes etsiä sitä. Jos haluat katsella live-UFC-tapahtumaa, on hyvä mahdollisuus, että se vain tulee verkkosivuston kotisivulle. Siinä tapauksessa voit napsauttaa sitä ja aloittaa suoratoiston!
 6. Nauti hienoista taisteluista!

Muut VPN-vaihtoehdot katsellaksesi UFC: tä ilmaiseksi

Suosittelemme NordVPN: ää katsomaan UFC: tä ilmaiseksi, mutta siellä on joitain muita hyviä VPN-palveluntarjoajia, jotka pystyvät käsittelemään tätä tehtävää.

Jos haluat säästää rahaa (mikä todennäköisesti tapahtuu, koska luet tätä artikkelia), voit valita Surfshark. Surfshark on korkealaatuinen VPN-palveluntarjoaja, jolla on laaja luotettavien ja nopeiden palvelimien verkko, joka tarjoaa arvokasta arvoa. Vain 1,99 dollaria kuukaudessa 2-vuoden tilaukselta, se on kiistatta halvin korkealaatuinen VPN-palveluntarjoaja siellä melko joustavasti. Se on hiukan vähemmän kuin yhden yksittäisen UFC-pay-per-view-hinnan hinta kahden vuoden ajan ilmaisten UFC-tapahtumavirtojen vapauttamisesta ja kaikista muista eduista, joita VPN voi tarjota sinulle.

Toisaalta, jos sinulla on vähän enemmän rahaa kuluttaa VPN-verkkoon ja haluat VPN: ien satojen absoluuttisen kerman, suosittelemme kokeilemaan ExpressVPN. Monet pitävät ExpressVPN: tä parhaana, ellei parhaana VPN: nä tällä hetkellä. Express tarjoaa erittäin suuren palvelinverkon, jossa on yli 3000 palvelinta 94 maassa ja tonnia nopeita yhteyksiä. Lisäksi suuri joukko maita, joissa ExpressVPN isännöi palvelimia, tarkoittaa, että sen lisäksi, että katsot ilmaiseksi UFC: tä, poistat myös muiden georajoitetun sisällön esteiden. Tärkein on Expressin suuri suoratoistonopeus ja saat itsellesi VPN: n, joka pystyy täyttämään kaikki videosi poistotarpeesi.

Viimeiseksi, jos käyttäjäystävällisyys on se, mitä arvostat eniten ohjelmiston tai sovelluksen osassa, suosittelemme sinua CyberGhost. Tämä maailmankuulu VPN on laajan palvelinverkon lisäksi erittäin tunnettu käyttäjäystävällisestä käyttöliittymästään, verkkosivustostaan ​​ja erittäin hyödyllisestä asiakastukitiimistään. Sinänsä CyberGhost on erityisen hyvää ensimmäistä kertaa käyttäville VPN-käyttäjille.

Tulevat UFC-tapahtumat

Tietenkin, nyt kun tiedät kuinka katsoa suosikki UFC-taistelijoita ilmaiseksi, seuraava askel on päättää mitä tapahtumia haluat katsoa! Jopa täällä olemme peittäneet sinut. Alta löydät lyhyen yleiskatsauksen kaikista tapahtumista, jotka UFC järjestää vuoden päättämiseksi.

Tapahtuma
Päivämäärä & Aika
UFC-taisteluyö: Magomedsharipov vs. Kattar9. marraskuuta 2019, klo 22.00 paikallista aikaa
UFC-taisteluyö: Błachowicz vs. Jacaré16. marraskuuta 2019 22:00 paikallista aikaa
UFC ESPN: ssä: Overeem vs. Rozenstruik7. joulukuuta 2019 22:00 paikallista aikaa
UFC 245: Usman vs. Covington14. joulukuuta 2019 22:00 paikallista aikaa
UFC Fight Night: Ortega vs. Korean Zombie21. joulukuuta 2019 22:00 paikallista aikaa
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me