Glory Kickboxing: suoratoista se ilmaiseksi VPN: n avulla! | VPNOverview.com

Jos olet todellinen potkunyrityksen harrastaja, olet todennäköisesti miettinyt kuinka seurata tätä jännittävää urheilua ilmaiseksi. Sanomattakin on selvää, että tämä koskee vieläkin (kiistatta) urheilun johtavaa organisaatiota, Glory Kickboxingia. Tietysti et halua unohtaa esimerkiksi Collision 2: n Verhoeven vs. Hari mahtavaa päätapahtumaa, joka sulkee esimerkiksi Gloryn vuoden. Suuri osa uskomattoman kuuluisasta ja menestyvästä K-1-projektista ja hävittäjäjärjestyksestä yhdistettiin Gloryyn, mikä selittää osan tämän organisaation suosiosta.


Glory PPV: t voivat kuitenkin olla melko kalliita. Lisäksi kaikki eivät ehkä pysty sitoutumaan maksamaan 10 dollaria kuukaudessa UFC: n taistelupassista, seuraamaan kaikkia Glory-tapahtumia live-tilassa. Joka tapauksessa suosikkiurheilulajisi katselu voi osoittautua melko kalliiksi. Juuri siksi olemme kirjoittaneet tämän artikkelin. Kerro sinulle tavasta, jolla voit katsella Glory Kickboxingia ilmaiseksi. Älä huoli, se on todella yksinkertaista! Tarvitset vain Internet-yhteydellä varustetun laitteen ja kätevän ohjelmiston, nimeltään VPN (Virtual Private Network)..

Katso Glory ilmaiseksi VPN: llä – miten se toimii?

Hyvä VPN tarjoaa käyttäjilleen monia etuja. Yksi sen tarjoamista tärkeimmistä eduista on kyky muuttaa IP-osoitteesi edes osoitteeseen, joka kuuluu palvelimelle täysin eri maassa kuin siinä, jossa sijait. Koska IP-osoitteesi on yksi tärkeimmistä tavoista mikä tarkoittaa, että VPN voi auttaa sinua muuttamaan “virtuaalista sijaintiasi”.

Toisin sanoen saatat olla Yhdysvalloissa, mutta muodostaa yhteyden hollantilaiseen VPN-palvelimeen. Sinänsä käymäsi verkkosivustot luulevat sinun olevan Alankomaissa. Mikä on hienoa, koska juuri niin tapahtuu, on ilmainen hollantilainen streaming-palvelu, nimeltään kijk.nl, joka välittää kaikki Glory-potkunyrkkeilytapahtumat reaaliaikaisesti. Yleensä tämä verkkosivusto on pääsy vain Alankomaissa sijaitseville ihmisille. Mutta kuten olemme juuri nähneet, voit käyttää VPN: ää ohittaaksesi tämän maantieteellisen rajoituksen siirtymällä siihen hollantilaisella IP-osoitteella!

Mikä on paras VPN katsella ilmaisua Glory (K-1)?

Tietenkin, mikä VPN on oikea sinulle, tulee tietysti jonkin verran henkilökohtaiseen asetukseen. On kuitenkin joitain asioita, jotka jokaisen tulisi olla mielessä valittaessa VPN: ää katsomaan Glory Kickboxing -sovellusta. Ensin sinun tulee varmistaa, että valitsemasi VPN-palveluntarjoaja tarjoaa nopeat ja vakaat yhteydet. Loppujen lopuksi tämä on ehdottoman välttämätöntä suoratoistossa. Varsinkin nopeatempoisessa urheilussa, kuten potkunyrkkeily. Toiseksi, jotta tässä tekstissä kuvattu menetelmä toimisi, tarvitset VPN: n, jolla on palvelimet Hollannissa. Siksi suosittelemme NordVPN: ää katsomaan Glorya ilmaiseksi. Loppujen lopuksi Nord tarjoaa Alankomaissa suuren määrän vakaita ja nopeita VPN-palvelimia, joiden välillä voit vaihtaa manuaalisesti. Tämä tarkoittaa, että jos palvelin on liian täynnä ja menettää osan vakaudesta ja nopeudesta, voit helposti valita toisen.

Tekniset tiedot NordVPN

 • Samanaikaiset yhteydet: 6
 • torrentit: +
 • Netflix: +
 • Käyttöjärjestelmät: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • protokollat: OpenVPN, IKEv2 / IPsec
 • Kirjauskäytäntö: Ei lokit
 • palvelimet: 5400+ palvelinta 57 maassa
 • Hinta: Alkaen 3,49 dollaria kuukaudessa
 • Rahat takaisin takuu: 30 päivää

Paras

älypuhelin

Toinen syy NordVPN on loistava valinta katsella Glory Kickboxing ilmaiseksi, sillä on kaikki tekemistä sen erityispiirteiden kanssa. Tämä johtuu siitä, että NordVPN tarjoaa kaksi ominaisuutta, jotka auttavat ohittamaan ns. VPN-estot. Tämä termi viittaa tosiasiaan, että yhä useammat sivustot estävät aktiivisesti VPN-käyttäjiä pääsemästä verkkosivustoilleen. Jotkut ominaisuudet, kuten erillinen IP-osoite ja häiriintyneet palvelimet, jotka auttavat torjumaan näitä tukkeumia (ei pun tarkoitettu). NordVPN tarjoaa molemmat näistä ominaisuuksista.

Yhteenvetona voidaan todeta, että NordVPN vain merkitsee kaikki ruudut mahtavaksi VPN: ksi katsellaksesi Glory Kickboxingia ilmaiseksi.

Tietysti on muitakin VPN-verkkoja, jotka ovat myös hienoja seurata (kunnia) potkunyrkkeilyä. Pääset siihen myöhemmin. Ensin jatka kuitenkin alla olevien ohjeiden lukemista, niin saat yksinkertaisen vaiheittaiset ohjeet siitä, kuinka kunniaa voidaan katsella ilmaiseksi VPN: n avulla.

Katso Glory ilmaiseksi: vaihe vaiheelta -opas

 1. Hanki tilauksesi hyvän ja luotettavan VPN-palveluntarjoajan kautta. Suosittelemme todella NordVPN: ää, kuten aiemmin mainittiin. Kumpi tahansa tarjoaja valitset, varmista, että sillä on nopeat, vakaat palvelimet ja ainakin yksi, mutta mieluiten paljon enemmän palvelimia Alankomaissa.
 2. Lataa VPN-sovellus laitteelta, jolla haluat katsella potkunyrkkeilyä. Jos olet valinnut palveluntarjoajasi NordVPN ja haluat apua tässä, tutustu NordVPN-arvosteluamme. Jos valitsit toisen palveluntarjoajan tai et ole varma laitteesi asennuksesta, tutustu muihin VPN-arvosteluihin tai asennusoppaisiin.
 3. Avaa VPN-sovellus ja muodosta yhteys hollantilaiseen palvelimeen.
 4. Selaa seuraavalle verkkosivustolle: kijk.nl
 5. Kirjoita hakukuvakkeen viereen harmaaseen hakukenttään sen tapahtuman nimi, jota haluat katsella (tällä tavoin voit myös katsella kokonaisia ​​aiempia taisteluita ilmaiseksi!). Tässä on muutama ehdotus, joista voit valita. Napsauta sisältöä, jota haluat katsoa. Sinun ei tarvitse edes etsiä sitä. Jos haluat katsella live-UFC-tapahtumaa, on hyvä mahdollisuus, että se vain tulee verkkosivuston kotisivulle. Siinä tapauksessa voit napsauttaa sitä ja aloittaa suoratoiston!
 6. Nauti hienoista taisteluista!

Muut VPN-vaihtoehdot Glory Kickboxingin katselemiseen ilmaiseksi

Kuten aiemmin mainittiin, suosittelemme NordVPN: ää katsomaan Glory Kickboxingia ilmaiseksi. Kuitenkin, kuten kaikki tiet vievät Roomaan, on myös erilaisia ​​tapoja, ts. VPN, päästä virtuaaliseen Glory-renkaaseen.

Jos budjettisi on budjetti (mikä saattaa olla kyse siitä, kun olet lukenut tätä artikkelia), mutta etsit silti VPN: ää, joka tarjoaa hyvät nopeudet ja potkuriboksien suoratoiston, kokeile Surfshark. Surfshark on yksi niistä harvoista tarjoajista, jotka näyttävät uhmatavan sanontaa “saat mitä maksat”. Vain 1,99 dollarilla Surfshark on todennäköisesti halvin premium-VPN-palveluntarjoaja, jota olemme koskaan tarkistaneet. Siitä huolimatta se tarjoaa vakaat yhteydet yli 1000 VPN-palvelimeen, erittäin käyttäjäystävällisen sovelluksen / ohjelmiston ja mikä tärkeintä tämän menetelmän kannalta, palvelimet Alankomaissa.

Toisaalta, jos sinulla on vähän enemmän rahaa kuluttaa VPN-verkkoon (mikä saattaa myös olla kyse, koska säästät rahaa tällä menetelmällä), ja haluat VPN: n, joka mahdollistaa virheetön suoratoisto, suosittelemme ExpressVPN. Myönnettynä, tämä VPN voi tuntua hieman kalliilta puolelta joillekin, mutta sitten taas, se on hinta, jonka maksat siitä, mikä on mielestämme paras VPN 2019. ExpressVPN tarjoaa yli 3000 katkaisijaa 94 eri maassa, erittäin vakaa erittäin nopeat yhteydet ja joukko käteviä lisäominaisuuksia, kuten split-tunnelointi, Netflix-yhteensopivuus ja sen sipuli yli VPN -ominaisuus.

Jos haluat tarkastella kaikkia käytettävissä olevia VPN-vaihtoehtoja, voit katsoa kätevää VPN-vertailutyökaluamme napsauttamalla alla olevaa painiketta.

Tulevat Glory Kickboxing -tapahtumat

Tietenkin nyt, kun osaat katsella Glorya ilmaiseksi, haluat tietää tarkalleen, mitä tapahtumia on tulossa ja milloin. Siksi sisällytimme taulukon, joka näyttää sinulle tarkalleen, milloin suosikki taistelijasi tekevät sen.

Tapahtuma
Päivämäärä
GLORY 71 Chicago – MEKSEN vs. VAN SOESTPerjantai, 22. marraskuuta 2019
GLORY 72 Chicago PETCH vs. VANNOSTRANDLauantai, 23. marraskuuta 2019
GLORY 73 SHENZHEN GRIGORIAN vs. GASHILauantai, 7. joulukuuta 2019
YRITYS 2 VERHOEVEN vs. HARILauantai, 21. joulukuuta 2019
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me