EM-kisat 2020: Katso kaikki ottelut maailmanlaajuisesti!

Tietokoneen näyttö palloVaikka maailmassa on monia mielenkiintoisia urheilulajeja, jalkapallo (tai jalkapallo Yhdysvalloissa) on edelleen suosituin urheilu. Mielenkiintoisin osa tätä dynaamista ja hauskaa urheilua saattaa olla vain tarkkailemassa eri kansakuntien taistelua siitä kansainvälisellä näyttämöllä. Itse asiassa Euroopan ja maailmanmestaruuskilpailut ovat tärkeitä aikoja monille jalkapallofaneille ympäri maailmaa.


Monille Euroopan maiden asukkaille, jotka pelaavat EY: ssä, otteluiden katselu on helppoa. Suurin osa näistä maista on nimennyt yrityksiä, joilla on lupa lähettää näitä otteluita. Tämä tarkoittaa, että jalkapallofanit voivat katsella (useimmat) otteluita yhden maansa tärkeimmistä TV-kanavista tai suoratoistopalveluista. Mutta entä jos et asu yhdessäkään näistä maista? Entä jos olet lomalla tai ulkomailla töissä Euroopan mestaruuskilpailujen aikana?

EY-otteluiden seuraaminen Euroopan ulkopuolella on usein vaikeaa

Jos asut muussa kuin Euroopan maassa, tavan löytäminen EY: n katsomiseen voi olla helppoa. Sama pätee matkoille. Voit esimerkiksi elää Euroopassa, mutta olla lomalla Meksikossa EY: n aikana. Tavalliset streamisi eivät toimi, koska niitä ei saa lähettää Euroopan ulkopuolella. Tämä on esimerkki ns. Maantieteellisestä suoratoistorajoituksesta. Jotain vastaavaa tapahtuu, jos asut Yhdysvalloissa ja sinulla on ESPN + -tilaus. Voit seurata EC-otteluita sen kanssa, mutta heti kun ylität rajan, tilauksestasi ei ole hyötyä. Loppujen lopuksi ESPN: n sisältö on estetty Yhdysvaltojen ulkopuolella. Jos sinulla ei ole ESPN + -tilausta aluksi, et voi katsella ottelua kotona..

Muiden maiden, kuten Kanadan, Australian, Japanin tai Kiinan, ihmiset kohtaavat samanlaisia ​​aiheita koko ajan. Ne voivat vaikeuttaa tai jopa mahdotonta seurata EY: tä. Ei kuitenkaan tarvitse huolehtia. Sinun ei tarvitse unohtaa kaikkia suosikki jalkapalloilijoidesi parhaita liikkeitä tänä vuonna. On erittäin helppo tapa katsella EU: ta kaikkialla maailmassa riippumatta siitä, missä olet. Käytä vain VPN: tä (Virtual Private Network).

Katso komissiota VPN: llä

Hyvällä VPN: llä on muutama suuri etu. Yksi näistä eduista on lisääntynyt Internet-vapaus (esimerkiksi EY: n tarkkailu). Kuinka tämä on mahdollista? No, VPN nimeää Internet-liikenteesi muodostamalla yhteyden toisen maan VPN-palvelimeen. Suurimmalla osalla hyviä VPN-palvelimia on palvelimia maissa ympäri maailmaa. Kun olet muodostanut yhteyden toisen maan VPN-palvelimeen, yhteys saa paikallista IP-osoitetta, joka vastaa kyseistä palvelinta.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että yhteydenotto VPN-palvelimeen Alankomaissa muuttaa IP-osoitteen hollantilaiseksi, riippumatta siitä, oletko Yhdysvalloissa, Kiinassa vai muualla. Monet sivustot ja sovellukset luottavat pääasiassa käyttäjien IP-osoitteisiin määrittääkseen missä he ovat. Toisin sanoen: jos muodostat yhteyden VPN-palvelimeen Euroopassa, monet suoratoistopalvelut luulevat todella olevan Euroopassa ja antavat sinulle pääsyn eurooppalaisiin suoratoistoihin. VPN voi siis auttaa sinua kiertämään Internetin rajoituksia.

Poista esto VPN: llä

Samoin, jos olet lomalla Aasiassa, voit silti käyttää ESPN + -tilaustasi yksinkertaisesti aktivoimalla VPN: n. Saa VPN-yhteyden palvelimeen Yhdysvalloissa, ja ESPN luulee olevansa osavaltioissa ja antaa sinulle pääsyn streamiin. Tietenkin, tämä menetelmä ei toimi vain EY: n kanssa, vaan kaikenlaisten tapahtumien, verkkosivustojen, videoiden, streamien ja niin edelleen.

Muut VPN-edut: Säästä rahaa katsellessasi EC: tä

IP-osoitteesi vaihtaminen VPN: llä voi jopa säästää rahaa. Esimerkiksi on olemassa hollantilainen suoratoistosovellus nimeltään NPO Start, jonka avulla Alankomaissa ihmiset voivat katsella muun muassa ohjelmia muun muassa ilmaiseksi. Jos muodostat yhteyden hollantilaiseen VPN-palvelimeen, niin voit! Kuten voitte todennäköisesti jo todeta, VPN: n käyttäminen avaa joukon (vapauttamisen) mahdollisuuksia. Mutta ennen kaikkea se auttaa sinua katsomaan EY: tä riippumatta siitä, missä olet maailmassa!

Kuten tämän artikkelin alussa mainittiin, suosittelemme suuresti ExpressVPN: ää VPN: nä käytettäväksi kaikenlaisten streamien, myös Euroopan mestaruuskilpailujen, poistamiseen. ExpressVPN on salamannopea VPN, jolla on suuri suoratoistonopeus. VPN: n käyttäminen EC: n katsomiseen on yleensä erittäin helppoa. Tässä on nopea ja helppo opas, joka näyttää sinulle tarkalleen miten se tehdään!

Vaiheittainen opas: Katso EC: tä VPN: llä

  1. Hanki liittymä luotettavan VPN-palveluntarjoajan kanssa. Suosittelemme jälleen ExpressVPN: ää:

    Jos haluat mieluummin valita toisen VPN: n, varmista, että hankkit sellaisen, joka tarjoaa hyvän suoratoistonopeuden, ja palvelimet, joita tarvitset valvotun suoratoistopalvelun EC-tarkkailuun. Jos esimerkiksi haluat käyttää ESPN + -tilaustasi katsomaan EY: tä lomalla ulkomailla, varmista, että VPN: llä on palvelimia Yhdysvalloissa. Katso ehdotuksia hyvistä palveluntarjoajista, jotka täyttävät molemmat kriteerit, katsomme katsaustamme viiteen parhaaseen VPN-palveluntarjoajaan tällä hetkellä.

  2. Lataa VPN-ohjelmisto laitteella, jolla haluat seurata otteluita. Suosituimmat VPN-verkot tarjoavat yksinkertaisia ​​sovelluksia melkein kaikille laitteille, kunhan ne ovat yhteensopivia käyttöjärjestelmäsi kanssa. Epäiletkökö tätä tilannetta VPN: n kanssa, jota haluat käyttää? Voit tarkistaa tämän arvosteluvertailutyökalumme avulla. Jos haluat apua ensisijaisen VPN: n, ExpressVPN: n asentamisessa, tutustu ExpressVPN-arvosteluun.
  3. Avaa VPN-ohjelmisto ja yhdistä oikeaan palvelimeen (tarkoittaen sitä palvelinpaikassa, joka toimii streaming-palvelusi kanssa).
  4. Siirry streaming-palvelusi verkkosivustolle, kirjaudu sisään ja siirry otteluun, jota haluat katsoa.
  5. Nauttia cheering suosikki EC-joukkueesi!

Miksi käyttää VPN: ää (katsomaan EM-kisoja)?

jalkapallon pelaajatOlemme jo korostaneet tärkeän syyn VPN: n käyttämiseen monille: jos käytät “normaalia” yhteyttä, et ehkä pääse suosikkiverkkosisällöihisi, kuten streamiin, jotka osoittavat Euroopan mestaruuskilpailuja. VPN-verkon käytöllä online-tilassa on kuitenkin paljon enemmän etuja. VPN on loistava tapa lisätä online-vapautta, online-yksityisyyttä ja yleistä online-tietoturvaa. Loppujen lopuksi VPN salaa kaiken Internet-liikenteesi käyttämällä ns. Salausprotokollaa, mikä tekee muiden osapuolten vakoilusta sinua verkossa paljon vaikeampaa. Tämän lisäämiseksi VPN ohjaa tietoliikenteesi ulkoiseen palvelimeen VPN-tunnelin kautta ennen sen lähettämistä Internetiin. Tämä tarkoittaa, että se tekee sinustakin nimettömän tiettyyn pisteeseen saakka.

Lyhyesti sanottuna VPN ei vain salli pääsyä estettyyn sisältöön, se myös suojaa sinua suurilta yrityksiltä, ​​jotka yrittävät hankkia ja myydä tietojasi, ja tietoverkkorikollisilta, jotka yrittävät saada pankkitietojasi. Sanomattakin on selvää, että vaikka VPN on hieno yksityisyys- ja tietoturvaratkaisu, se on yksi monista. Voitte ja pitäisi suorittaa monia muita toimenpiteitä, koska ne täydentävät huomattavasti VPN: n tarjoamaa lisättyä tietoturvaa ja yksityisyyttä. Lisätietoja näistä toimenpiteistä saat tutustumalla Internet-turvallisuusosaan.

Siitä huolimatta VPN: t ovat ratkaisevassa asemassa Internet-turvallisuuden turvaamisessa. Kuvittele esimerkiksi lomallasi ja ainoa tapa seurata suosikkijoukkueesi kilpailevan EY: ssä on suoratoisto julkisen Wi-Fi-verkon kautta. Julkiset Wi-Fi-verkot ovat kuin virtuaalisia karkkikauppoja hakkereille ja verkkorikollisille. Julkisen Wi-Fi-verkon käyttäjien vakoittaminen on erittäin helppoa. Eli jos nämä ihmiset eivät käytä oikeita työkaluja, kuten VPN, pitääkseen itsensä turvassa. Aina on mahdollista, että joudut tietoverkkorikollisuuden uhriin. Jos kuitenkin käytät VPN: tä, tämä mahdollisuus pienenee huomattavasti. Lisäksi, jos tietosuojasi lisäsuojauksesta huolimatta ovat väärissä käsissä, ne salataan ja ovat siksi lukemattomia.

Voinko käyttää ilmaista VPN-verkkoa seurataksesi EM-kisoja?

Jotkut VPN-verkot tarjoavat palveluitaan ilmaiseksi. Tämä saattaa kuulostaa houkuttelevalta – kaikki on parempi, kun se on ilmainen. Vai onko se? Valitettavasti suurin osa ilmaisista VPN-palveluntarjoajista ei voi kilpailla premium-kumppaneidensa kanssa laadun ja käytettävyyden suhteen. Esimerkiksi monet ilmaiset VPN-palveluntarjoajat noudattavat nopeus- tai datarajoituksia. Vaikka he eivät tee niitä, niiden yhteys on usein melko hidas riippumatta. Tämä johtuu siitä, että ilmaiset VPN-palvelimet tarjoavat yleensä (paljon) vähemmän palvelimia kuin maksetut palveluntarjoajat. Sellaisena niiden palvelimet ovat usein paljon täynnä, mikä aiheuttaa viivettä.

Juuri niin tapahtuu, että sekä viiveet että tietorajat ovat usein ongelmallisia suoratoistoille. Tarvitset loppujen lopuksi kuormia dataa ja hyviä (lataus) nopeuksia voidaksesi seurata suoraa oikein. Kuten olemme nähneet yllä, monet ilmaiset VPN: t suorittavat täsmälleen täsmälleen alaparin. Siksi, jos haluat säästää rahaa, suosittelemme mieluummin harkitsemaan edullisen VPN: n hankkimista. Tässä on yksi sinun kannattaa kokeilla.

Bonusvinkki: Surfshark – erinomainen VPN erinomaiseen hintaan

Jos etsit VPN: tä, jolla onnistutaan yhdistämään korkea laatu alhaiseen hintaan, suosittelemme koko sydämestämme Surfsharkia. Surfshark on suhteellisen uusi VPN-palveluntarjoaja, joka tarjoaa suuren määrän nopeita ja vakaita palvelimia, käyttäjäystävällisiä sovelluksia ja joukon hyödyllisiä lisävaihtoehtoja, kuten staattisia VPN-palvelimia ja kaksinkertaisen VPN-yhteyden. Voit saada kaiken tämän vain 1,99 dollarilla kuukaudessa. Lisäksi Surfshark tarjoaa toisen suuren edun. Se on yksi harvoista palveluntarjoajista, jonka avulla voit käyttää yhtä tilausta niin monessa laitteessa kuin haluat. Lyhyesti sanottuna, jos et halua missata yhtäkään EY-tavoitetta, mutta et halua myöskään rikkoa pankkia, Surfshark on oikea VPN sinulle!

Euroopan mestaruuskilpailujen aikataulu

Tietenkin, nyt kun tiedät Miten katsellaksesi EM-kisat, haluat todennäköisesti tietää kun se tapahtuu. Tässä on taulukko Euroopan mestaruuskisojen eri vaiheista ja milloin ne järjestetään auttamaan sinua:

vaihe
Päivämäärä
Ryhmävaihe12.-24. Kesäkuuta
8. finaali27.-30. Kesäkuuta
Puolivälierä3.-4. Heinäkuuta
Semifinaaliin7.-8. Heinäkuuta
Lopullinen12. heinäkuuta
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me