Sådan slettes din Facebook-konto fuldstændigt | VPNOverview

I disse dage er menneskeheden mere forbundet end nogensinde. Til bedre eller værre ser det ud til, at intet mindre end en global katastrofe snart vil ændre dette. Selvom Facebooks vækst er aftaget i det seneste, er en faktisk udvandring med en betydelig andel sandsynligvis ikke i kortene for social media Goliat. Alligevel inkluderer Zuckerberg-imperiet Instagram og WhatsApp. Dette gør det meget vanskeligt for en stor procentdel af den globale befolkning at undslippe Facebooks rækkevidde.


Det er dog muligt. Du kan slette din Facebook-profil og alle dine data temmelig let. Omfanget af at Facebook er, hvad det er, at fjerne sig selv fra platformen kan reducere et online fodaftryk markant.

Sådan deaktiveres din konto

Hvis du er usikker på, om du vil fjerne din Facebook-konto eller ikke, er der en anden mulighed. Du kan deaktivere din konto. Det fine ved dette er, at du kan genaktivere det, når du vil. Når du har deaktiveret din konto, kan andre ikke se din tidslinje eller søge efter dig. Nogle oplysninger kan dog stadig være synlige, som de meddelelser, du har sendt via privat messenger.

Deaktivering er også en god mulighed, hvis du vil slippe af med din Facebook-konto, men du vil fortsætte med at bruge Facebook Messenger.

For at deaktivere din Facebook-konto kan du følge disse instruktioner:

  1. Gå til indstillingerne for din Facebook-konto
  2. Det åbnes på siden “Generelle kontoindstillinger”
  3. Klik på “Administrer konto”
  4. Klik til sidst på “Deaktiver din konto”

Du kan genaktivere din konto når som helst ved blot at logge ind på din konto. Det kan være, at du også skal gennemgå en verifikation, der sendes til din e-mail eller mobiltelefon.

Sådan slettes din Facebook-konto permanent

Det er almindeligt for folk at tage en pause fra Facebook og slappe af ved at suspendere deres konti i en periode. Hvis du dog skulle beslutte, at du har haft mere end nok af de uendelige babyfotos, marketingplaner på flere niveauer og politiske diskussioner, kan du tage tingene et skridt videre og trække stikket helt ud. Til sin kredit har Facebook gjort denne proces meget enkel.

Først skal du downloade en kopi af dine data. Det vil sige, hvis du vil beholde dine oplysninger. Disse data kan være ganske følsomme, så hold dem sikre.

  1. Åbn menuen Facebook-konto, og vælg Generelle kontoindstillinger.
  2. Vælg Download en kopi af dine Facebook-data.
  3. Klik på Start mit arkiv
  4. Facebook sender dig en e-mail, når dit arkiv er klar til download.

Dernæst skal du bare besøge https://www.facebook.com/help/delete_account og klikke på Slet min konto. Det er al den handling, der er nødvendig fra din ende. Din konto bliver straks suspenderet og ikke tilgængelig i Facebooks søgeresultater. Den faktiske kontosletning kan imidlertid tage et stykke tid længere.

Vil ikke miste andre apps?

Når du sletter din Facebook-konto er det godt at huske, at mange af os bruger deres Facebook til at logge ind på andre apps. Mange populære apps som Pinterest og Spotify giver mulighed for at logge ind med din Facebook-konto. Selvom dette er ideelt, fordi det betyder, at du ikke behøver at huske ti forskellige adgangskoder, betyder det også, at de alle er forbundet til Facebook. Sørg for, at du finder ud af, hvor du har brugt Facebook-login. Hvis du gerne vil have adgang til den app i fremtiden, er det klogt at ændre login på den app, før du sletter din Facebook.

Facebook’s Failsafe

Det er vigtigt at bemærke, at Facebook har en fejlsikker mulighed, hvis du får kolde fødder næste dag. Log ind på din konto. Dette gendanner straks din konto. Din konto bliver slettet i de følgende uger, skønt det kan tage et par måneder, før dine faktiske data fjernes permanent fra Facebooks servere.

Hvis du virkelig ønsker at slette din tilstedeværelse på Facebook er det vigtigt, at du ikke prøver at logge ind for at se, om det virkelig er blevet slettet. Simpelthen, fordi dette genaktiverer din konto med det samme. En bedre mulighed er at lade en ven kigge efter dig på Facebook.

Endelig tanker

Facebook har manøvreret sin vej dybt ind i vores liv. Mange overvejer at forlade den sociale platform af privatlivets fred. Men fordi det forbinder os med så mange ting, er vi måske bange for at gøre det. Som du har været i stand til at læse, kan du deaktivere eller slette din Facebook fuldstændigt. Facebook har gjort det ekstremt let at gøre det. Men det anbefales at huske, at du muligvis bruger dit Facebook-login til andre apps. Ved at følge vores trin kan du forlade Zuckerberg legeplads helt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map