Safety on Happn: Com protegir la vostra vida de cites | VPNoverview

Logotip de l'aplicació de cites feliçosHappn es considera generalment una alternativa popular i “més neta” a Tinder. Us donarà contacte amb persones amb les que ja heu trobat a la vida quotidiana, però amb les quals no en parlaríeu normalment. Penseu en els altres estudiants del vostre cafè preferit el divendres a la nit. Amb l’aplicació, podeu iniciar una conversa fàcilment amb persones del vostre entorn directe. L’app es va llançar el 2014 i compta amb més de setanta milions d’usuaris a tot el món.


Quan es comunica amb altres persones a un nivell tan personal, no voldrà arribar a cap problema. És per això que és tan important tenir una bona cura de la vostra privadesa en línia, especialment en aplicacions de cites com Happn. No compartiu massa informació, oculteu la vostra ubicació quan sigui possible i utilitzeu una aplicació d’ubicació falsa si cal. En aquest article, explicarem exactament com mantenir-se fora de perill mentre sortiu en línia. També us donarem informació sobre els riscos sobre la privadesa de Happn i sobre com poden afectar-vos.

Quins són els riscos de privadesa del fet??

Happn és una aplicació de reunions. Sempre que creueu les rutes amb un altre usuari Happn, veureu el seu perfil a la vostra aplicació (sempre que s’ajustin al vostre conjunt de preferències predeterminat). Un cop hi hagi una coincidència, el que significa que els dos heu manifestat interès els uns dels altres, podreu parlar. És un divertit sistema que permet contactar amb persones del vostre entorn directe. Igual que amb Tinder i Grindr, però, hi ha un parell de possibles riscos de privadesa que es poden considerar.

La connexió de Facebook no és correcta

Logotip de FacebookHappn us permet crear el vostre compte de dues maneres diferents: amb el vostre número de telèfon o amb el vostre compte de Facebook. L’opció on feu servir el vostre número de telèfon és una incorporació recent a l’aplicació. Abans d’això, només podríeu iniciar la sessió amb el vostre compte de Facebook. Tot i que alguns poden resultar útils, també vol dir que tota la informació de Facebook estarà vinculada al vostre perfil de cites.

Happn promet mai publicar res a la vostra pàgina de Facebook, ni enviarà notificacions ni invitacions als amics. Happen diu que Facebook Connect només s’utilitza per compartir amics i interessos comuns amb els membres de Happn que trobeu.

Tot i així, és important prendre seriosament la vostra seguretat i privadesa en línia. Si no utilitzeu el vostre número de telèfon per iniciar la sessió, el vostre perfil de Facebook estarà enllaçat al vostre compte Happn. D’aquesta manera és més fàcil per a Happn evitar que la gent crei perfils falsos. Tanmateix, quan hàgiu enllaçat les dues plataformes de xarxes socials, Happn realitzarà automàticament fotografies del vostre perfil de Facebook per mostrar-les al vostre perfil de cites. Per tant, els usuaris podrien fer fàcilment una cerca inversa d’imatges per obtenir més informació sobre tu i descobrir el seu perfil de Facebook. A causa de la configuració de Happn, és difícil evitar-ho.

Fuga d’identificació de Facebook

Happn ha tingut problemes greus de seguretat amb els comptes de Facebook dels usuaris en el passat. El 2017 WIRED va revelar que diverses aplicacions de cites, inclosa Happn, no protegien adequadament la privadesa dels seus usuaris. Es van filtrar els ID de membres de Facebook, cosa que significa que, a part del seu nom, els seus interessos i el seu gènere, es podria localitzar tot el seu perfil de Facebook. Happn va anar a buscar una solució. La idea era fer que la seva aplicació funcionés com un servidor intermediari. D’aquesta manera, només la informació que s’havia de veure per a altres era disponible públicament.

Happn va violar la seva pròpia política de privadesa en compartir dades personals

El 2016 Happn també tenia problemes. En aquell moment, el Consell de Consum de Noruega va descobrir que la companyia violava la seva pròpia política de privadesa. Happn promet mai no compartir les vostres dades personals amb ningú, però, tot i així, va resultar fer-ho. Van enviar dades a una agència de màrqueting nord-americana anomenada UpSight. Les dades d’usuari compartides van incloure informació sobre les preferències dels usuaris dins de l’aplicació, el seu nom complet, la data de naixement, l’estat de la feina i el sexe. A més, també es va utilitzar informació sobre els comptes de Facebook enllaçats. Això significava que Happn anava activament en contra de la seva pròpia política de privadesa, mentint essencialment als usuaris.

Un altre problema amb l’aplicació es va descobrir al mateix temps. Si bé Happn va afirmar que tota la informació i les dades de l’usuari se suprimirien dels seus servidors un cop esborrava el compte, tot el contrari va ser cert. Algunes de les cookies incloses en la instal·lació i l’ús de Happn no s’han eliminat. En essència, els usuaris de Happn no han pogut suprimir l’aplicació dels telèfons completament. Com a resultat, la seva informació tampoc no es va suprimir del servidor de Happn.

Els usuaris Premium saben quan els ha “agradat”

A Happn, vegeu els perfils dels usuaris i els “agrada”, els rebutgeu o els envieu un “encant”. Amb un aspecte “com” o “encant”, mostreu el vostre interès en ells. No obstant això, l’altra persona només veurà la vostra “com” si també decideix que t’agradi. En cas afirmatiu, tots dos teniu un “aplast” i podreu mantenir una conversa a l’aplicació.

Tot i això, hi ha maneres d’executar aquest sistema. Amb un compte premium, per exemple, podreu veure exactament qui us ha agradat i quan. Molts usuaris de Happn decideixen obtenir la prima. Dit d’una altra manera, els vostres likes ja no són privats per a les persones que heu passat per l’aplicació. Això pot ser incòmode o incòmode, si teniu por de ser rebutjat o, en general, no voleu que ningú sàpiga que els agrada, tret que també us agradi.

Més enllà de la funció Premium, Crush Time també pot permetre a altres persones esbrinar les vostres opcions a l’aplicació. En aquest joc, podreu descobrir quins usuaris us han agradat. El joc us mostra quatre perfils diferents, un dels quals us ha donat un aspecte similar. Si podeu endevinar qui és aquesta persona, us ajustaran automàticament i podreu parlar-ne. Com més sovint jugueu a aquest joc, més fàcil serà endevinar. Pot ser que alguns perfils es puguin tornar, cosa que significa que us han agradat. Tot i que aquesta és una manera molt feixuga d’intentar esbrinar qui t’ha agradat, no és impossible. Si preferiu mantenir els vostres gustos privats fins que l’altra persona mostri un interès sincer per vosaltres, aquest és el risc que haureu de tenir en compte.

La vostra ubicació ja no és privada amb Maps

Mapa amb ubicacióEl 2018, Happn va presentar una nova funció anomenada Maps. Amb Maps, els usuaris poden veure on es van trobar amb altres usuaris en un mapa. Aquestes ubicacions són força precises: fins a un radi de 250 metres. També s’esmenten els moments en què vostè i l’altra persona estaven en aquesta ubicació.

Maps facilita molt trobar persones que heu trobat a la vida real a l’aplicació. Heu trobat amb un noi tan simpàtic al vostre club preferit? Simplement, utilitzeu Maps per comprovar si també té el programa Happn. Si és així, seràs capaç com ell.

És una bona manera de contactar amb altres persones, però també té molts problemes de seguretat. Si no podeu veure exactament on i quan vareu trobar un membre Happn, aquests usuaris també podran veure aquesta informació sobre vosaltres. Això fa que pràctiques com la persecució siguin molt fàcils. Dit d’una altra manera: les persones que decideixen abusar de la funció de Maps podrien esdevenir un perill real per a la vostra privadesa.

Perspectiva: els perills de la felicitat

caçador en matollsEls riscos de privadesa esmentats anteriorment poden donar lloc a situacions no desitjades o fins i tot perilloses. Fins al moment, hi ha hagut molt pocs informes sobre incidents ocorreguts o amb l’ús de Happn. Tot i això, això no vol dir que Happn sigui completament segur. Sempre és important tenir consciència dels possibles perills.

Si els membres Happn utilitzen l’aplicació d’una manera determinada, els podria permetre localitzar els altres de manera més afectiva. Com que Happn segueix activament la vostra ubicació (GPS) i la mostra a altres usuaris en determinades circumstàncies, estàs en risc. El Sunday Mail ha investigat l’ús de Happn Maps. Al cap de dues setmanes, els investigadors van topar amb el mateix usuari set vegades. Com que van poder veure la ubicació exacta al mapa, van poder esbrinar fàcilment on vivia aquest usuari. Els experts en ciberseguretat han dit que això podria provocar problemes greus en el futur. Què passa si un dels desconeguts que ha trobat a Happn és de sobte a la porta principal?

Com romandre segur a Happn

Les aplicacions de cites sempre tenen riscos de privacitat i Happn no és una excepció. Ja teniu un risc cada vegada que expliqueu a vosaltres mateixos desconeguts. Tot i així, és important utilitzar aplicacions Happn i similars de forma segura per limitar aquests riscos. A continuació, es mostren un parell de mesures preventives que podríeu adoptar per augmentar la vostra seguretat i privadesa a Happn.

No compartiu massa

Potser aquest consell sembla evident, però moltes persones comparteixen sense pensar-ho tot tipus d’informació personal sobre ells mateixos en línia. Compte sempre amb les coses que compartiu, ja sigui la vostra edat, nom complet, lloc de treball o altres dades personals. Això és cert tant per a la informació que poseu al vostre perfil de Happn com per a les converses que teniu amb persones estranyes.

Limiteu també les connexions entre el vostre perfil Happn i els vostres altres comptes de xarxes socials. Per exemple, Happn us ofereix la possibilitat d’enllaçar els vostres comptes d’Instagram i Spotify al vostre perfil. Això pot ser útil, ja que permet que altres usuaris determinin quin tipus de persona ets i on es troben els seus interessos. Tanmateix, també crea un risc de privadesa: amb un enllaç directe a Instagram, qualsevol desconegut pot accedir a totes les imatges que hagueu compartit. Per tant, sempre considereu atentament el que compartiu en línia i tingueu sempre present la connexió entre el vostre compte Happn i el vostre perfil de Facebook, si heu utilitzat Facebook per configurar el vostre compte..

Limita la informació a Facebook

Portàtil de Facebook anònimPer assegurar-vos que Happn no tingui accés a tota la informació de Facebook, podeu fer una de les tres coses. Primerament, podeu triar enllaçar el vostre compte amb el vostre número de telèfon en lloc del vostre Facebook, és a dir, la informació de la vostra xarxa social no es connectarà al vostre perfil de cites. Tanmateix, cal que us assegureu del moment en què configureu el compte. Més endavant, és molt més difícil canviar-ho.

En segon lloc, podeu crear un segon compte de Facebook. Això és possible si utilitzeu una adreça de correu electrònic diferent de la que està connectada a la vostra pàgina de Facebook real. Poseu poca informació sobre aquest compte i, després, utilitzeu-lo per crear un perfil Happn.

La tercera i última opció és limitar l’accés que té Happn a la informació de Facebook. Un cop hàgiu connectat a Facebook, podeu fer clic a “Aplicacions“A la configuració Troba el Logotip de Happn i feu clic a “suprimir”. Ara inicieu la sessió a l’aplicació Happn. A apareix apareixerà a la pantalla i us demanarà quina informació esteu disposat a compartir. Aquí, podeu seleccionar quina aplicació està autoritzada d’utilitzar. Assegureu-vos que Happn pugui utilitzar el mínim de la vostra informació personal possible, sense que l’aplicació no funcioni.

Desactiveu la vostra ubicació

Perquè Happn funcioni com estava, l’aplicació ha de saber constantment on es troba. Només aleshores podreu veure altres usuaris de Happn que s’han creuat al vostre camí. Tot i això, sovint això no és realment necessari. En alguns casos, fins i tot podria arribar a ser incòmode. Per exemple, quan esteu a una conferència per treballar, no voldríeu que tothom hi pugui veure en una aplicació de cites.

Per evitar situacions incòmodes, podeu activar el mode invisible de Happn. Amb aquest mode, el vostre perfil no es mostrarà per a altres usuaris fins a vuit hores. Això us permetrà decidir vosaltres mateixos quan les persones no us podran trobar a l’aplicació de cites.

Si realment voleu fer una pausa a Happn, també podeu desactivar el GPS. D’aquesta manera, Happn no podrà llegir la vostra ubicació, ni tan sols fora del mode invisible. Tanmateix, si decidiu fer-ho, heu de ser conscients que l’aplicació per si mateixa ja no us funcionarà. Tota la filosofia de Happ es basa en conèixer la gent del vostre entorn. Si no els doneu la vostra ubicació, tampoc podreu participar-hi.

Feu servir una aplicació d’ubicació falsa

Desactivar el GPS fa que Happn sigui inútil. Encara voleu utilitzar l’aplicació, però teniu dubtes en compartir la vostra ubicació exacta amb d’altres? Sempre podeu plantejar-vos instal·lar una aplicació d’ubicació falsa per malmetre la vostra ubicació. En molts casos, això també funciona per a aplicacions de cites: Happn pensarà que esteu en un lloc determinat, que heu escollit d’un mapa, en lloc d’on realment esteu, per exemple a casa o a la feina. Les aplicacions populars que poden aconseguir-ho són Spoofer fals de la ubicació GO GO per a Android i Ubicació GPS falsa mitjançant iTools per iOS. Nosaltres hem provat nosaltres mateixos els falsos GPS GO Location Spoofer i podem confirmar que funciona amb Happn.

El principal problema amb la propagació de la ubicació és que només podreu posar-vos en contacte amb els usuaris de Happn que creuen rutes amb aquesta ubicació falsa. No podreu veure usuaris que us han passat literalment al carrer. Per resoldre aquest problema fins a un punt determinat, podeu triar una ubicació falsa que estigui relativament a prop d’on us trobeu, o bé una ubicació pública on us trobeu sovint, com ara el club o el restaurant preferit. D’aquesta manera, encara coincidireu amb la gent del vostre barri sense deixar de donar la vostra ubicació real.

Si voleu saber com instal·lar una de les aplicacions falses d’ubicació esmentades anteriorment, podeu seguir les instruccions següents:

Spoofer fals de la ubicació GO GO

Fake GPS GO és força fàcil d’instal·lar i està disponible per a Android 6.0 i versions posteriors. Per utilitzar-lo, seguiu els passos següents:

 1. descarregar l’aplicació falsa GPS GO Location Spoofer.
 2. Obriu l’aplicació i toqueu “Activa ubicacions simulades”A la primera pantalla.
 3. Vés al mapa, tria la ubicació desitgeu utilitzar-ho, i feu clic al botó de reproducció a la cantonada inferior esquerra de la pantalla.
 4. En cas que el missatge “Les ubicacions simulades estiguin desactivades o si l’aplicació no sigui l’aplicació Mock Location predeterminada, activeu continuar”, feu clic a “Activa“.
 5. El “Opcions de desenvolupament”Es mostrarà la pantalla. Feu clic a “Seleccioneu l’aplicació Ubicació simulada”I selecciona“FakeGPS gratuït“.
 6. Torneu enrere i premeu el botó botó de reproducció de nou per activar la configuració GPS falsa.

Ubicació GPS falsa de iTools

Seguiu aquests passos per combatre la vostra ubicació a iOS amb iTools:

 1. Instal·leu iTools al vostre ordinador.
 2. Obriu el programa i seleccioneu “Prova gratuïta“.
 3. Vés al “Caixa d’einesPestanya ”.
 4. Anar a “Equips d’eines del dispositiu”I selecciona“Ubicació Virtual“.
 5. Introduïu el directori falsa ubicació al quadre de text del mapa i premeu Enter.
 6. Quan aparegui un marcador per a la ubicació falsa al mapa, feu clic a “Mou-te aquí”Per configurar el vostre iPhone a la ubicació.

Un cop acabat, podeu tornar a Happn i utilitzar l’aplicació de cites com normalment, només la vostra ubicació a l’aplicació i a d’altres usuaris ara serà la ubicació virtual que vau triar..

Activa la vostra VPN

VPN al mòbilMoltes aplicacions de cites no gestionen les dades dels usuaris amb prou cura. Sovint, fan servir connexions no segures, com el protocol HTTP, per carregar imatges. Això els fa susceptibles als atacs de l’home al mig. Per assegurar-vos que les dades no cauen en mans incorrectes, pot ser convenient fer servir una VPN. Una VPN crea una connexió xifrada entre vostè i el servidor. Per això, altres persones no podran veure la vostra adreça IP i no tindran una visió del trànsit de dades, inclòs tot el que feu a Happn..

Dues VPN que podeu provar són NordVPN i Surfshark. Aquests dos són coneguts per les seves connexions segures i preus relativament barats. Amb ells, no només protegirà la teva privadesa en línia ni salvaguardarà les teves dades, també podràs recórrer Internet amb total llibertat, ja que et permeten tot tipus de censures..

Conclusió

Happn és una aplicació de cites amb una filosofia diferent de la de la majoria dels altres serveis de cites. En funció de la vostra ubicació, podreu trobar altres usuaris que realment heu trobat a la vida real. Aquesta és una manera divertida i fàcil de conèixer gent. La plataforma ofereix diferents opcions per posar-se en contacte amb els usuaris i compartir els seus interessos.

Tot i així, cal anar amb compte. Assegureu-vos que tingueu cura de la vostra privadesa limitant la informació que compartiu en línia, desactivant la vostra ubicació, utilitzant una aplicació d’ubicació falsa o instal·lant una VPN. A més d’això, sempre heu d’anar amb compte quan accepteu reunir-vos amb algú. Assegureu-vos que els vostres amics o familiars sàpiguen on anireu, amb qui trobareu i quan voleu tornar. També convé reunir-se en llocs públics i concorreguts en una primera cita. Amb aquests consells, podreu gaudir al màxim de Happn.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me