Com esborrar completament el vostre compte de Facebook | Vista VPNOver

Aquests dies, la humanitat està més connectada que mai. Per bé o per mal, sembla que res més aviat d’una catàstrofe global canviarà això ben aviat. Tot i que el creixement de Facebook s’ha reduït a la velocitat darrerament, un èxode real amb una proporció significativa probablement no figura a les cartes del goliat dels mitjans socials. Tot i així, l’imperi Zuckerberg inclou Instagram i WhatsApp. Això fa que sigui molt difícil que un gran percentatge de la població mundial escapi de l’abast de Facebook.


Però és possible. Podeu suprimir el vostre perfil de Facebook i totes les vostres dades bastant fàcilment. L’abast de què és Facebook, eliminar-se de la plataforma pot reduir significativament una petjada en línia.

Com desactivar el vostre compte

Si no esteu segurs si voleu eliminar el vostre compte de Facebook o no, hi ha una altra opció. Podeu desactivar el vostre compte. El més maco és que podeu reactivar-lo quan vulgueu. Un cop hàgiu desactivat el compte, altres persones no podran veure la vostra línia de temps ni buscar-vos. Tot i així, encara es pot veure alguna informació, com els missatges que vau enviar a través de missatgeria privada.

La desactivació també és una bona opció si voleu desfer-vos del compte de Facebook, però voleu continuar fent servir Facebook Messenger.

per desactivar el compte de Facebook, podeu seguir aquestes instruccions:

  1. Vés a la configuració del teu compte de Facebook
  2. S’obrirà a la pàgina “Configuració general del compte”
  3. Feu clic a “Gestiona el compte”
  4. Finalment, feu clic a “Desactiva el vostre compte”

Podeu reactivar el compte en qualsevol moment que vulgueu. Només cal que inicieu la sessió. Podria ser que també haureu de passar per una verificació que s’enviarà al vostre correu electrònic o telèfon mòbil.

Com suprimir definitivament el vostre compte de Facebook

És freqüent que la gent es faci una pausa de Facebook i es desfaci en suspendre els seus comptes durant un període de temps. Tanmateix, si decidiu que heu obtingut més que prou amb les infinites fotos del nadó, els esquemes de màrqueting a diversos nivells i les discussions polítiques, podeu fer un pas més i tirar el tap completament. Segons el seu crèdit, Facebook ha fet aquest procés molt senzill.

Primer, heu de descarregar una còpia de les vostres dades. És a dir, si voleu conservar la vostra informació. Aquestes dades poden ser força sensibles, de manera que manteniu-les segures.

  1. Obriu el menú del compte de Facebook i seleccioneu Configuració general del compte.
  2. Seleccioneu Baixeu una còpia de les dades de Facebook.
  3. Feu clic a Inicia el meu arxiu
  4. Facebook us enviarà un correu electrònic quan el vostre arxiu estigui llest per descarregar.

A continuació, només cal que visiteu https://www.facebook.com/help/delete_account i feu clic a Suprimeix el meu compte. Aquesta és tota l’acció que calgui des del vostre final. El vostre compte quedarà immediatament suspès i no estarà disponible als resultats de cerca de Facebook. Tanmateix, la supressió real del compte pot trigar una estona més.

No vulgueu perdre altres aplicacions?

Quan esborreu el vostre compte de Facebook, és bo tenir en compte que molts de nosaltres utilitzem el seu Facebook per iniciar sessió en altres aplicacions. Moltes aplicacions populars com Pinterest i Spotify ofereixen l’opció d’iniciar sessió mitjançant el vostre compte de Facebook. Tot i que això és ideal perquè vol dir que no haureu de recordar deu contrasenyes diferents, sinó que també estan connectades a Facebook. Assegureu-vos d’esbrinar on heu utilitzat l’inici de sessió de Facebook. Si voleu poder accedir a aquesta aplicació en el futur, és convenient canviar l’inici de sessió a l’aplicació abans de suprimir el Facebook.

Error de Facebook

És important tenir en compte que Facebook té una opció de protecció contra problemes, per si tens un peu fred al dia següent. Simplement inicieu la sessió al vostre compte. Això restablirà immediatament el vostre compte. El vostre compte se suprimirà en les setmanes següents, tot i que pot trigar uns mesos a eliminar-se de forma permanent les dades reals dels servidors de Facebook..

Si realment voleu suprimir la vostra presència a Facebook, és important que no intenteu iniciar la sessió per veure si s’ha suprimit realment. Simplement, perquè això reactivarà el vostre compte immediatament. Una millor opció és deixar que un amic et busqui a Facebook.

Finalment Pensaments

Facebook ha maniobrat de manera molt profunda en les nostres vides. Molts es plantegen deixar la plataforma social per motius de privacitat. Tanmateix, perquè ens connecta a tantes coses, potser tindrem por de fer-ho. A mesura que heu pogut llegir, podeu desactivar o esborrar completament el vostre Facebook. Facebook ho ha fet molt fàcil. Però s’aconsella tenir en compte que podeu utilitzar el vostre accés a Facebook per a altres aplicacions. Seguint els nostres passos, podeu deixar el parc infantil de Zuckerberg completament.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me